Europa
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquesta ruta ens introdueix des de Shkodër, capital del nord del país, a diverses de les zones de major importància dels Alps Dinàrics, com les valls de Theth o Valbonë. Anant cap a Tirana gaudirem d’una bonica travessia en ferry pel llac Koman. Els magnífics paisatges i la vida rural única de la qual serem testimonis són l’escenari perfecte pels amants de la muntanya.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A TIRANA. TRASLLAT A LEPUSHE S Casa local
2 LEPUSHE – GERBAJ E / D / S Cabanya
3 GERBAJ – THETH E / D / S Casa local
4 THETH – VALBONE E / D / S Casa local
5 VALBONE – MAJA ROSIT – VALBONE E / D / S Casa local
6 VALBONE – ÇEREM E / D / S Casa local
7 VALBONE – FIERZE – LLAC KOMAN – TIRANA E / D Hotel
8 TIRANA. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- ARRIBADA A TIRANA. TRASLLAT A LEPUSHË
Arribada l’aeroport de Rinas i trasllat per carretera fins les muntanyes del nord, on es desenvoluparà gran part del nostre viatge.
Després de passar per la vila de Shkodër, la capital del nord del país i situada a la vora del llac més gran dels Balcans, ens endinsarem a la regió muntanyosa de Kelmend. Farem una parada en ruta al mirador de Gabom, on contemplarem una espectacular vista panoràmica de les muntanyes. Seguirem el nostre viatge fins arribar al poble de Tamare i després d’un descans arribarem a Lepushë, on ens allotjarem en una casa d’una família local.

DIA 2.- LEPUSHË – GERBAJ
Esmorzar i sortida cap a Gerbaj. A través d’una vall alpina pujarem al Maja Taljanka (2.057 m), on gaudirem d’unes magnífiques vistes al massís de Karanfili. Continuarem descendint a través d’un frondós bosc de faigs per arribar a Gerbaj. Sopar a base de productes locals i allotjament.

DIA 3.- GERBAJ – VALL DE THETH
Després de l’esmorzar, sortida en vehicle fins al poble montenegrí de Vuzaj. Des d’aquí iniciarem el nostre trekking per la vall de Ropjana. Escortats per magnífiques muntanyes tornarem a creuar la frontera albanesa. Al nostre pas trobarem refugis de pastors i algun lloc militar abandonat. Iniciarem la baixada a la vall de Theth des de la collada de Peje. Després d’un pronunciat descens arribarem a la casa local. Sopar i allotjament.

DIA 4.- THETH – VALBONË
Esmorzar i ascens cap a la collada de Valbonë. Ens endinsarem en un frondós bosc de faigs que ens alleujarà de la calor. Esmorzarem i més tard iniciarem el descens fins arribar a Rrogam, un petit poble on pararem per refrescar-nos. Continuació en vehicle fins al nostre allotjament a Valbonë.

DIA 5.- ​​VALBONË – MAJA ROSIT – VALBONË
En aquesta jornada pujarem a la major cota del nostre viatge, Maja Rosit (2.522 m). Aquest cim fronterer ofereix grans vistes de la vessant albanesa i montenegrina. Serà una ascensió sense dificultat tècnica. En acabar tornarem al nostre allotjament per descansar i sopar.

DIA 6.- VALBONË – ÇEREM
Després de l’esmorzar sortirem rumb al poblet de Çerem. Pujarem fins a la frontera amb Montenegro als voltants del Maja Kolata, on tindrem unes magnifiques vistes de tota la vall. Ja des d’aquesta vessant i passant per diversos assentaments de pastors, arribarem a Çerem, un poblet de pastors ocupada tan sols en els mesos d’estiu. Sopar tradicional en una casa local.

DIA 7.- VALBONË – FIERZË – CREUER LLAC KOMAN – TIRANA
Al matí un vehicle ens portarà fins a Fierzë, on es troba la presa més alta d’Albània. Des d’allà agafarem un ferry per gaudir d’una relaxant i espectacular travessa de tres hores al llarg del Llac Koman.
El Llac Koman està envoltat per denses pujols boscosos, profundes goles i una vall ocupada en la seva totalitat pel riu Drin; a més, per la seva topografia i les seves condicions hidrològiques, ha contribuït a la formació de diversos hàbitats en els quals trobem una gran biodiversitat.
Dinar de camí a Tirana. Gaudirem de temps lliure per visitar la capital cultural d’Albània. Podrem caminar pels carrers empedrats del centre històric que conserven el seu sabor oriental, visitar els seus principals mesquites, l’antic pont de pedra, les esglésies cristianes, la Plaça Skanderberg, la torre del rellotge, l’antic barri burgès de Blloku (on vivia l’elit comunista), etc. També podrem relaxar-nos en els seus cafès o bé descobrir la seva agitada vida nocturna. Nit en hotel cèntric.

DIA 8 – TIRANA. TRASLLAT A L’AEROPORT
Esmorzar a l’hotel i trasllat cap a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 8 persones 970 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.070 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.150 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant tota la ruta. Per a menys de 6 persones transport en taxi o transport públic.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Mules per carregar l’equipatge durant el trekking.
Excursions i visites descrites a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació