Amèrica del Sud
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Viatge de trekking de 15 dies de durada dedicat a la conquesta dels cims més importants d’Equador, al cor dels Andes: el volcà Cotopaxi (5.897 m) i el volcà Chimborazo (6.310 m). Aquest programa està dirigit als amants de l’esport i la natura i a tots els aficionats a la muntanya, proporcionant una aclimatació progressiva a fi d’incrementar les possibilitats d’èxit. Els diferents trams de trekking no requereixen de tècniques d’escalada però sí que contenen alguns trams tècnics on resulta necessària una bona forma física i un mínim d’experiència en muntanya.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / QUITO Hostal
2 QUITO. DIA LLIURE E Hostal
3 QUITO – RUCO PICHINCHA – TIGUA E / P / S Hostal
4 TIGUA – LAGUNA QUILOTOA – ALOASÍ E / P / S Hostal
5 ALOASÍ – CORAZÓN – CHAUPI E / P / S Hostal
6 CHAUPI – ILINIZAS NORD – ALOASÍ E / P / S Hostal
7 ALOASÍ – ÀREA COTOPAXI – REFUGI COTOPAXI E / P / S Refugi
8 REFUGI COTOPAXI – CIM DEL COTOPAXI (5.897 m) – BAÑOS E / P / S Hotel
9 BAÑOS E Hotel
10 BAÑOS – REFUGI CHIMBORAZO E / P / S Campament
11 REFUGIO – CIM DEL CHIMBORAZO (6.310 m) – RIOBAMBA E / P Hotel
12 RIOBAMBA – CUENCA E Hotel
13 VOL CUENCA / QUITO E Hostal
14 VOL QUITO / CIUTAT D’ORIGEN E
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Quito
Sortida del vol regular amb destinació a la ciutat de Quito. Després de fer els tràmits d’entrada al país ens traslladarem al nostre allotjament. Nit a hotel.

Dia 02 | Llevo. Dia lliure
Dia lliure per visitar la capital d’Equador, ciutat anomenada Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO. Encaixada al fons d’una vall i envoltada de muntanyes, Quito és sens dubte una de les ciutats més boniques d’Amèrica del Sud, amb un centre històric ple d’arquitectura colonial com ho demostren la Basílica del Vot Nacional, La Catedral, el Palau de Govern, La Companyia de Jesús, la Plaça de Sant Francesc, Sant Domènec o el Panet, entre altres llocs. Fora de la ciutat, un lloc d’interès per visitar és la Ciutat Mitat del Món, el lloc on es troba el monument que marca la ubicació exacta de la línia equatorial, del qual el país pren el nom. Nit a l’hotel.

Dia 03 | Quito – Ruco Pichincha (4.776 m) – Tigua
Avui esmorzarem d’hora al matí i farem l’ascensió al volcà inactiu més proper a la ciutat de Quito, el Rucu Pichincha. El trasllat fins al punt d’inici de la caminada el farem amb un telefèric que ens deixarà als 4.100 metres d’alçada. La caminada no requereix cap complicació i ens ajudarà a anar-nos aclimatant a l’alçada. Des del cim, Cruz Loma, es pot observar la ciutat de Quito durant els dies clars. Després del descens ens traslladarem fins a la població de Tigua on passarem la nit. Sopar i nit en alberg.
Caminada: 6 hores. Desnivell: +/- 500m.

Dia 04 | Tigua – Llacuna Quilotoa (3.900 m) – Aloasí
Després d’esmorzar farem un trek cap a la Llacuna del Quilotoa travessant bells paisatges de la Serralada Andina. Durant el camí podem observar també les cabanyes de les petites comunitats indígenes que habiten a l’àrea. Arribats al Quilotoa ens traslladarem amb vehicle fins a Aloasí. Sopar i nit a hostal.
Caminada: 4 hores. Desnivell: +400m, -600m

Dia 05 | Aloasí – Cor (4.788 m) – El Chaupi
Avui ens traslladarem fins a l’àrea del volcà Cor per fer la seva ascensió. Un transfer ens portarà fins a 3.700 m. i des d´aquí iniciarem la caminada. Durant el trekking deixarem enrere el terreny de pajonal, i caminant per una de les arestes on puntualment haurem d’utilitzar les mans per avançar, arribarem fins al cim del volcà a 4.788 m. Després de gaudir de les vistes desfarem el camí a peu i ens dirigirem cap al petit poble d’El Chaupi. Sopar i nit a hostal.
Caminada: 7 hores. Desnivell: +/- 1.000m

Dia 06 | Chaupi – Illiniza Norte (5.164 m) – Aloasí
D’hora després de l’esmorzar, ens traslladarem amb vehicle fins a la població La Verge, el punt d’inici del nostre trek fins al cim de l’Illiniza Norte. Aquest estratovolcà i el seu germà l’Illiniza Sud, estan considerades com les millors muntanyes d’aclimatació per poder assolir l’èxit tant a Cotopaxi com a Chimborazo. Després de fer cim, tornarem pel mateix camí i ens traslladarem de nou a la població d’Aloasí. Sopar i nit a hostal.
Caminada: 7-8 hores. Desnivell: +/- 1.200m

Dia 07 | Aloasí – Àrea del Cotopaxi – Refugi (4.800 m)
Després de dinar, ens traslladarem fins als peus del Cotopaxi on iniciarem el nostre ascens a peu a la recerca del refugi on passarem la nit. En cas que el refugi estigui ple (pot passar en temporada alta), realitzarem acampada a l’àrea. En arribar, tindrem temps per descansar i també per preparar l’ascens al cim de l’endemà fent pràctiques amb l’equip que farem servir durant l’ascensió. Sopar i nit amb refugi o acampada.
Caminada: de 7 a 8 hores aproximadament. Desnivell: +/- 1.200m

Dia 08 | Refugi – Cimera Cotopaxi (5.897 m) – Banys
Amb els 5.897 m d’altitud, el Cotopaxi és el volcà actiu més alt del món, amb enormes columnes de fum elevant-se contínuament cap al cel. Posseeix un cràter de 500 a 700 metres d’amplada i uns 365 de profunditat envoltat d’un paisatge ple de lloms i morros, que conformen un escenari de bellesa impressionant. Sortint sobre la 1 de la matinada per assolir el cim, iniciarem l’ascensió utilitzant les nostres llanternes. L’ascensió a la cimera no és tècnicament difícil, però les condicions climàtiques sí que són determinants. A més d’una bona forma física, es requereix l’ús de grampons i piolet. L’ascens s’inicia en plena nit per trobar la neu en les millors condicions possibles i evitar al màxim lliscaments. L’ascens fins al cim requerirà unes 6 o 7 hores, de manera que ens ho agafarem amb calma. Després d’arribar al cim, menjar alguna cosa i gaudir d’unes vistes meravelloses (si el temps ho permet), iniciarem el descens de mica en mica i ens traslladarem a Banys. Arribats a és encantadora vila termal tindrem temps de relaxar-nos a les seves piscines i qui vulgui, recórrer les places i gaudir de l’agradable ambient. Nit a hotel.
Caminada: 9-10 hores. Desnivell: +1.100m, -1.400m.

Dia 09 | Banys
Avui tindrem un dia per relaxar-nos en aquesta agradable població i fer alguna excursió per les rodalies, com la Ruta de les Cascades, anomenada així perquè durant el recorregut des de Banys d’Aigua Santa fins a Puyo es poden veure fins a seixanta salts d’aigua de diferents altures entre les que destaquen sense cap dubte el Pailón del Diable i el Mantell de la Núvia. Nit a hotel.

Dia 10 | Banys – Refugi Carrel – Campament (5.350 m)
Sortida cap a la Reserva de Producció de Fauna Chimborazo, una reserva que abasta gairebé 60.000 hectàrees i que comprèn els erms circumdants dels volcans Chimborazo i Carihuairazo. Arribats al punt d’inici del trek, pujarem cap al primer refugi, conegut com a Germans Carrel (4.800 m.) i des d’allà, deixant enrere petits grups d’alpaques, arribarem fins al nostre campament (5.350 m.). Un cop instal·lats tindrem temps per aclimatar-nos i recuperar energies per a l’ascens de l’endemà. Nit al campament d’alçada degut al tancament temporal del refugi.
Caminada: 2 hores. Desnivell: +500m.

Dia 11 | Refugi Carrel – Cimera Chimborazo (6.310 m) – Riobamba
De matinada deixarem enrere el campament i sortirem amb la foscor de la nit a la recerca del cim nevat més alt de l’Equador. L’ascensió al Chimborazo és molt més difícil i tècnica que l’anterior, degut principalment al fet que les glaceres juntament amb la reducció de les capes de gel es fonen a poc a poc, la qual cosa produeix una capa de gel compacte i sòlid conegut com a “gel negre “. En aquest sentit, és molt important una bona tècnica en l’ús del grampó i molta voluntat i resistència a l’hora d’afrontar l’ascensió ja que encara que les esquerdes són fàcils d’identificar són molt més nombroses. Així mateix, també haurem de ser molt conscients a l’hora d’escoltar el nostre propi cos pels riscos del mal d’alçada. Després d’arribar al cim i recuperar energies, baixarem al refugi on ens estarà esperant el vehicle que ens portarà cap al nostre allotjament a Riobamba. Nit a l’hotel.
Caminada: 9-10 hores. Desnivell: +1.300m., -1.500m.

Dia 12 | Riobamba – Conca
Després de l’esmorzar ens engegarem i ens dirigirem cap a Conca, la més bella ciutat colonial del país. La ciutat està situada al fons d’una vall a 2.541 m d’altitud i la banyen els rius Tomebamba, Turquí, Yanuncay i Machángara, just a mitja alçada entre els cims nevats de la serralada i la plana humida dels tròpics. Depenent del dia de la setmana podrem visitar algun dels mercats tradicionals que l’envolten, com el de Guamote (dijous). Si el temps ho permet ferem en ruta una parada a Ingapirca, la zona arqueològica més important de l’imperi inca de l’Equador que es compon bàsicament d’una petita fortalesa enclavada a una vall. Arribats a Conca ens instal·larem en un cèntric hotel. Nit a l’hotel.

Dia 13 | Vol Conca / Quito
Al matí tindrem temps de fer una mica més el centre d’aquesta ciutat colonial. A l’hora concertada ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Quito. Arribats a Quito ens instal·larem al nostre hotel. Nit a hotel.

Dia 14 | Vol Quito / Ciutat d’origen
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per agafar el vol regular de Quito a la nostra Ciutat d’Origen. Nit en vol.

Dia 15 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a la nostra ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 5 persones 2.970 €
En base a grup de 4 persones 3.050 €
En base a grup de 3 persones 3.290 €
En base a grup de 2 persones 3.680 €
Suplement Habitació Individual 95 €
Suplement Aeri Sortides Juliol i Agost 395 €
Taxes Aèries (Aprox.) 350 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Cuenca / Quito.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat (tamany segons grup).
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Guia local d’alta muntanya durant el circuit i guies locals addicionals per a les ascensions. Un guia per cordada de 2 persones.
Equip tècnic (cordes, arnés i piolet).
Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar i parcs nacionals.
Visites i excursions no especificades com a incloses.
Equip personal de trekking i ascensions (bossa de dormir, botes, làmpada, grampons, roba especial de muntanya, guants, casc, ulleres, etc).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari