Amèrica del Sud
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Viatge de trekking de 15 dies de durada dedicat a la conquesta dels cims més importants d’Equador, al cor dels Andes: el volcà Cotopaxi (5.897 m) i el volcà Chimborazo (6.310 m). Aquest programa està dirigit als amants de l’esport i la natura i a tots els aficionats a la muntanya, proporcionant una aclimatació progressiva a fi d’incrementar les possibilitats d’èxit. Els diferents trams de trekking no requereixen de tècniques d’escalada però sí que contenen alguns trams tècnics on resulta necessària una bona forma física i un mínim d’experiència en muntanya.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / QUITO Hostal
2 QUITO. DIA LLIURE E Hostal
3 QUITO – GUAGUA PICHINCHA – TIGUA E / P / S Hostal
4 TIGUA – CORAZÓN – CHAUPI E / P / S Hostal
5 CHAUPI – RUMIÑAHUI – CHAUPI E / P / S Hostal
6 CHAUPI – ILINIZAS NORD – ALOASÍ E / P / S Hostal
7 ALOASÍ – ÀREA COTOPAXI – REFUGI COTOPAXI E / P / S Refugi
8 REFUGI COTOPAXI – CIM DEL COTOPAXI (5.897 m) – BAÑOS E / P / S Hotel
9 BAÑOS E Hotel
10 BAÑOS – REFUGI CHIMBORAZO E / P / S Refugi
11 REFUGIO – CIM DEL CHIMBORAZO (6.310 m) – RIOBAMBA E / P Hotel
12 RIOBAMBA – CUENCA E Hotel
13 VISITA CUENCA. VOL A QUITO E Hostal
14 VOL QUITO / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Quito
Sortida en vol destino Quito, amb connexions intermèdies. Arribada i trasllat a l’hostal.

Dia 02 | Quito. Dia lliure
Dia lliure per a visitar la ciutat de Quito, capital de l’Equador i Patrimoni Cultural de la Humanitat. Quito és una de les ciutats més belles d’Amèrica del Sud, posseeix un centre històric que conserva la seva arquitectura colonial. La ciutat es troba encaixada al fons d’una vall, envoltada de muntanyes. A Quito pots visitar el centre colonial: Basílica del Voto Nacional, la Catedral, el Palau de Govern, la Companyia de Jesús, la Plaça de San Francisco, Santo Domingo, El Panecillo, entre altres. Des de Quito pots també visitar la Ciutat Meitat del Món i museus.

Dia 03 | Quito – Guagua Pichincha (4.784 m) – Tigua
Sortida molt al matí en direcció sud cap a la base del volcà Guagua Pichincha; guagua en kiwcha significa nen. Aquest volcà que domina la ciutat de Quito és famós per la seva permanent activitat eruptiva, l’última i que va cobrir la ciutat de cendres va ocórrer en 1999. La caminada s’inicia a 3750 metres aproximadament per a aconseguir el cim principal des d’on es poden observar fumaroles i dipòsits de sofre. Més o menys 6 hores de caminada. Trasllat a Tigua.

Dia 04 | Tigua – Quilotoa (3.900m) – Aloasí
Trek cap a la llacuna del Quilotoa travessant bells paisatges de la Serralada dels Andes. En el camí podem observar també les barraques de les petites comunitats indígenes. Temps aproximat de caminada 5 ½ hores. Arribada al Quilotoa. Trasllat a Aloasí.

Dia 05 | Aloasí – Corazón – Chaupi
Trasllat d’aproximadament una hora fins a arribar al punt on comença l’ascensió a 3700 ms. Travessarem terreny iniciant sempre per una aresta de terra i roques fins a arribar al cim a 4700 m; trobarem passatges en els quals s’ha d’utilitzar les mans. El descens es fa pel mateix camí.

Dia 06 | Chaupi – Illinizas Nord (5.164 m) – Aloasí
Molt primerenc, trasllat en vehicle fins a la Verge o al punt més alt a fi d’iniciar el nostre ascens a Illinizas Nord, cim de menor dificultat que el Pic Sud. Aproximadament 7 hores de caminada. Trasllat a Aloasí.

Dia 07 | Pedregal – Limpiopungo – Refugi Cotopaxi
En aquest dia és opcional una caminada per “El Pucara del Salnitre”, un fort militar de l’antic imperi Inca, que es va usar per a monitorar els “incananes” o camins que condueixen a la Amazònia i a la vall de Latacunga. Si no es fa la caminada es tindrà temps de descans en la hisenda per a preparar-nos per a l’ascens. Trasllat al refugi. Pràctiques al glaciar. Nit i sopar en el refugi o eventualment en el càmping en cas que el refugi estigui ple, cosa que pot ocórrer en temporada alta.

Dia 08 | Refugi – Cim Cotopaxi (5.897 m) – Baños
Aquesta muntanya, amb les seves 5,897 m d’altura, és el volcà actiu més alt del món; columnes de fum s’eleven contínuament cap al cel. Posseeix un cràter de 500 a 700 m d’ample i 365 m de profunditat, i presenta un paisatge en el qual sobresurten llomes i morros, constituint un escenari d’impressionant bellesa. Sortida sobre la 1 de la matinada per a aconseguir el cim. L’ascensió no és tècnicament difícil però les condicions climàtiques si són determinants, es requereix l’ús de grampons, piolet i és important estar en bona forma física. L’ascens s’inicia en la nit per a trobar la neu en les millors condicions. S’empraran entre 5 i 7 hores. Descens, refrigeri i trasllat a Baños. Arribada i temps lliure per a gaudir d’aquesta encantadora vila termal. Les seves piscines, places i ambient fan d’aquest un lloc molt acollidor.

Dia 09 | Excursions i descans a Baños
Excursió per la ruta de les cascades. Caminada cap al Pailón del Diable. Temps lliure per a relaxar-se en aquesta bella ciutat termal.

Dia 10 | Baños – Refugi Carrel o Whymper
Sortida cap a la Reserva Faunística Chimborazo on trobarem alpacas i altres camèlids. Continuació cap al primer refugi del Chimborazo conegut com a Germans Carrel a 4,800 m; continuació fins al segon refugi Edward Whymper a 5.000 m d’altura. Temps per a aclimatació i pràctica de l’equip als glaciars circumdants.

Dia 11 | Refugi Carrel – Cim Chimborazo (6.310m) – Riobamba
Sortida a l’alba per a aconseguir el cim més alt de l’Equador. L’ascensió és més tècnica que la del Cotopaxi i demanda una bona forma física. Trajecte de 8 a 12 hores entre ascens i descens. Descens al refugi i des d’allí al vehicle per a continuar cap a l’hotel en Riobamba per a prendre un merescut descans.

Dia 12 | Riobamba – Opcional Tren dels Andes – Cuenca
Sortida cap a Cuenca, la més bella ciutat colonial del país, situada en el fons d’una rica vall a 2.541 m d’altitud, i banyada pels rius Tomebamba, Turquí, Yanuncay i Machángara; en certa manera, el punt d’equilibri entre les altures nevades de la serralada i la planícia humida dels tròpics. Excursió opcional a bord del tren dels Andes, un extraordinari trajecte al llarg del conegut Nas del Diable (es requereix d’una reserva avançada d’aquesta excursió donat el contingent limitat al tren). Depenent del dia de la setmana es pot també visitar un dels mercats tradicionals com Guamote (dijous). Si el temps ho permet, parada en Ingapirca, la més important zona arqueològica Inca de l’Equador, petita fortalesa enclavada en una bella vall. Arribada a Cuenca.

Dia 13 | Visites a Cuenca. Vol Cuenca / Quito
El xofer i guia tornen a Quito al migdia després de la visita de la ciutat. Al final de la tarda, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol Cuenca / Quito. Arribada a Quito.

Dia 14 | Vol Quito / Ciutat d’origen
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol regular de Quito a la nostra Ciutat d’origen, amb escala/s intermèdia/s. Nit a bord.

Dia 15 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 9 persones 2.585 €
En base a grup de 7 a 8 persones 2.720 €
En base a grup de 5 a 6 persones 2.930 €
En base a grup de 4 persones 3.005 €
En base a grup de 3 persones 3.325 €
Suplement grup de 2 persones 260 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 145 €
Suplement Aeri Sortides Juliol i Agost 395 €
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 10
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat (tamany segons grupo).
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Guia local d’alta muntanya durant el circuit i guies locals addicionals per a les ascensions. Un guia per cordada de 2 persones.
Equip tècnic (cordes, arnès i piolet).
Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Bitllet tren dels Andes (35 USD).
Entrades als llocs a visitar i parcs nacionals.
Visites i excursions no especificades com a incloses.
Equip personal de trekking i ascensions (sac de dormir, botes, grampons, roba especial de muntanya, guants, ulleres, etc).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari