Amèrica del Sud
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Viatge de trekking de 15 dies de durada dedicat a la conquesta dels cims més importants d’Equador, al cor dels Andes: el volcà Cotopaxi (5.897 m) i el volcà Chimborazo (6.310 m). Aquest programa està dirigit als amants de l’esport i la natura i a tots els aficionats a la muntanya, proporcionant una aclimatació progressiva a fi d’incrementar les possibilitats d’èxit. Els diferents trams de trekking no requereixen de tècniques d’escalada però sí que contenen alguns trams tècnics on resulta necessària una bona forma física i un mínim d’experiència en muntanya.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / QUITO Hostal
2 QUITO. DIA LLIURE E Hostal
3 QUITO – GUAGUA PICHINCHA – TIGUA E / P / S Hostal
4 TIGUA – QUILOTOA – ALOASÍ E / P / S Hostal
5 ALOASÍ – RUMIÑAHUI – CHAUPI E / P / S Hostal
6 CHAUPI – ILINIZAS NORD – ALOASÍ E / P / S Hostal
7 ALOASÍ – ÀREA COTOPAXI – REFUGI COTOPAXI E / P / S Refugi
8 REFUGI COTOPAXI – CIM DEL COTOPAXI (5.897 m) – BAÑOS E / P Hotel
9 BAÑOS E Hotel
10 BAÑOS – REFUGI CHIMBORAZO E / P / S Refugi
11 REFUGIO – CIM DEL CHIMBORAZO (6.310 m) – RIOBAMBA E / P Hotel
12 RIOBAMBA – CUENCA E Hotel
13 VISITA CUENCA. VOL A QUITO E Hostal
14 VOL QUITO / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Quito
Sortida en vol amb destinació a Quito amb connexions intermèdies. Arribada i trasllat a l’hostal.

Dia 2.- Quito. Dia lliure
Dia lliure per visitar la ciutat de Quito, capital de l’Equador i Patrimoni Cultural de la Humanitat. Quito és una de les ciutats més belles d’Amèrica del Sud, posseeix un centre històric que conserva la seva arquitectura colonial. La ciutat es troba encaixada al fons d’una vall, envoltada de muntanyes. A Quito pots visitar el centre colonial: Basílica del Voto Nacional, la Catedral, el Palau de Govern, La Comapñía de Jesús, la plaça de San Francisco, Santo Domingo, El Panecillo, entre d’altres. Des de Quito pots també visitar Mitad del Mundo i museus.

Dia 3.- Quito – Guagua Pichincha – Tigua
Sortida molt aviat al matí en direcció sud cap a la base del volcà Guagua Pichincha; guagua en kiwcha significa nen. Aquest volcà que domina la ciutat de Quito és famós per la seva permanent activitat eruptiva, l’última i que va cobrir la ciutat de cendres va ocórrer en 1999. La caminada s’inicia a 3750 metres aproximadament per arribar al cim principal, des d’on es poden observar fumaroles i dipòsits de sofre. Trasllat a Tigua.

Dia 4.- Tigua – Quilotoa – Aloasí
Trekking cap a la llacuna del Quilotoa travessant bells paisatges de la Serralada dels Andes. En el camí podem observar també les barraques de les petites comunitats indígenes. Trasllat a Aloasí.

Dia 5.- Aloasí – Rumiñahui – Chaupi
Al matí, trasllat en vehicle fins a la base del Rumiñahui (4.712 m) i inici de l’ascens a peu, creuant vasts erms envoltats de bells paisatges andins: valls, muntanyes i volcans circumdants. Amb cel serè es poden apreciar els Illinizas, així com el majestuós Chimborazo, el pic nevat més alt del país. Descens i trasllat a El Chaupi.

Dia 6.- Chaupi – Illinizas Nord – Aloasí
Molt d’hora, trasllat en vehicle fins a la Virgen o al punt més alt per tal d’iniciar el nostre ascens a Illinizas Nord, cim de menor dificultat que el Pic Sud. Trasllat a Aloasí.

Dia 7.- Pedregal – Limpiopungo – Refugi Cotopaxi
En aquest dia és opcional una caminada per “El Pucara del Salitre”, un fort militar de l’antic imperi Inca, que es va usar per monitoritzar els “incananes” o camins que condueixen a l’Amazònia i a la vall de Latacunga. Si no es fa la caminada es tindrà temps de descans en la hisenda per preparar per a l’ascens. Trasllat al refugi. Pràctiques al glaciar. Nit i sopar al refugi o eventualment en el càmping en cas que el refugi estigui ple, cosa que pot ocórrer en temporada alta.

Dia 8.- Refugi – Cim Cotopaxi – Baños
Aquesta muntanya, amb els seus 5897 metres d’altura, és el volcà actiu més alt del món; columnes de fum s’eleven contínuament cap al cel. Posseeix un cràter de 500 a 700 metres d’ample i 365 metres de profunditat, i presenta un paisatge en el qual sobresurten llomes i morros, constituint un escenari d’impressionant bellesa. Sortida sobre la 1 de la matinada per arribar al cim. L’ascensió no és tècnicament difícil però les condicions climàtiques si són determinants, es requereix l’ús de grampons, piolet i és important estar en bona forma física. L’ascens s’inicia a la nit per trobar la neu en les millors condicions. Es faran servir entre 5 i 7 hores. Descens, refrigeri i trasllat a Baños. Arribada i temps lliure per gaudir d’aquesta encantadora vila termal. Els seus piscines, places i ambient fan d’aquest un lloc molt acollidor.

Dia 9.- Excursions i descans a Baños
Excursió per la ruta de les cascades. Caminada cap a Pailón del Diablo. Temps lliure per relaxar-se en aquesta ciutat termal.

Dia 10.- Baños – Refugi Carrel o Whymper
Sortida cap a la Reserva Faunística Chimborazo a on trobarem alpaques i altres camèlids. Seguim cap al primer refugi del Chimborazo conegut com Hermanos Carrel (4.800 m) per després continuar fins al segon refugi Edward Whymper (5.000 m). Temps per aclimatació i pràctica de l’equip en les glaceres circumdants.

Dia 11.- Refugi Carrel – Cim Chimborazo – Riobamba
Sortida a l’alba per arribar el cim més alt de l’Equador. L’ascensió és més tècnica que la del Cotopaxi i demana una bona forma física. Trajecte de 8 a 12 hores entre ascens i descens. Descens al refugi i des d’allà al vehicle per continuar cap a l’hotel a Riobamba, on podem gaudir d’un merescut descans.

Dia 12.- Riobamba – Tren – Cuenca
Sortida cap a Cuenca, la més bella ciutat colonial del país, situada al fons d’una rica vall, a 2.541 metres d’altitud, i banyada pels rius Tomebamba, Turquí, Yanuncay i Machángara; en certa manera, el punt d’equilibri entre les altures nevades de la serralada i la plana humida dels tròpics. Excursió opcional a bord del tren dels Andes, un extraordinari trajecte al llarg de la coneguda Nas del Diable (es requereix d’una reserva avançada d’aquesta excursió donat la quota limitat al tren). Depenent del dia de la setmana es pot també visitar un dels mercats tradicionals com Guamote (dijous). Si el temps ho permet, parada a Ingapirca, la més important zona arqueològica Inca de l’Equador, petita fortalesa enclavada en una bonica vall. Arribada a Cuenca.

Dia 13.- Visites a Cuenca. Vol a Quito
El xofer i guia tornen a Quito al migdia després de la visita de la ciutat. Al final de la tarda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Quito. Nit en hotel.

Dia 14.- Vol Quito / Ciutat d’origen
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per agafar el vol regular de Quito a la nostra Ciutat d’origen, amb escales intermèdies. Nit a bord.

Dia 15.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 7 a 10 persones 2.495 €
En base a grup de 5 a 6 persones 2.725 €
En base a grup de 4 persones 2.805 €
En base a grup de 3 persones 2.955 €
En base a grup de 2 persones 3.295 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 135 €
Suplement Sortides Juliol i Agost 375 €
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 10
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat (tamany segons grupo).
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Guia local d’alta muntanya durant el circuit i guies locals addicionals per a les ascensions. Un guia per cordada de 2 persones.
Equip tècnic (cordes, arnès i piolet).
Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Bitllet tren dels Andes (35 USD).
Entrades als llocs a visitar i parcs nacionals.
Visites i excursions no especificades com a incloses.
Equip personal de trekking i ascensions (sac de dormir, botes, grampons, roba especial de muntanya, guants, ulleres, etc).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació