Europa
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquest programa de trekking ens revelarà els millors camins i racons dels Alps eslovens i del Parc Nacional del Triglav. Avançarem per senders d’alta muntanya que no presenten cap dificultat tècnica. Gaudirem del paisatge alpí i de l’autèntica muntanya vorejant el pic més alt d’Eslovènia, el Triglav. Visitarem la bonica vall dels 7 llacs, els idíl·lics llacs de Bled i Bohinj, l’encantadora ciutat de Ljubljana, i fabuloses cascades durant tota la ruta. La vall de Soca ens descobrirà alguns dels seus secrets i tota la seva bellesa, abans de finalitzar la ruta entre les vinyes de l’anomenada “Toscana Eslovena”.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A AGOST 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A LJUBLJANA Hotel
2 PN TRIGLAV: BLED I BOSC DE POKLJUKA E / P / S Refugi
3 PN TRIGLAV: VALL DELS 7 LLACS DE TRIGLAV E / S Refugi
4 PN TRIGLAV: ALPS JULIANS I LLAC BOHINJ E / D Hotel
5 BOHINJ – LLAC DE BLED – CASCADA PERICNIK – BOVEC E / D Hotel
6 BOVEC: MT. MANGART I VALL DE SOCA E / D Hotel
7 BOVEC – KOBARID – VINYES DE GORISKA BRDA E / D / S Hotel
8 GORISKA BRDA. FI DEL VIATGE E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Ljubljana
Arribada a Ljubljana. El grup es reunirà a la tarda amb el nostre guia per a concretar els detalls del començament de la ruta. Resta del dia lliure en la capital.

Dia 02 | Parc Nacional de Triglav: Bled i Bosc de Pokljuka
Al matí, trasllat a la zona del Llac Bohinj on comencem amb el nostre trekking pel Parc Nacional de Triglav. Passarem per entranyables pastures alpines fins a arribar a un refugi de muntanya per sota del Triglav, la muntanya més alta d’Eslovènia. Per als viatgers que vulguin continuar caminant, hi haurà l’opció de continuar i pujar a un pic amb increïbles vistes dels Alps Julians (1 hora extra). Allotjament en refugi de muntanya.

Dia 03 | Parc Nacional de Triglav: Vall dels 7 llacs
Avui és el dia més dur del trekking. El camí ens portarà al cor dels Alps Julians passant per un impressionant paisatge alpí de vistes espectaculars. Existeix l’opció de pujar a un fantàstic pic (1 hora i 250 metres de desnivell extra). Descendirem per la vall dels 7 llacs de Triglav, aprendrem del procés geològic d’aquest increïble paisatge i potser fins trobem alguns fòssils en les roques. Farem nit en un refugi molt còmode al costat d’un dels llacs.

Dia 04 | Parc Nacional de Triglav: Alps Julians i Llac de Bohinj
A poc a poc deixarem els pics més alts enrere per a entrar en la zona de les pastures alpines. A la tarda explorarem l’impressionant Llac de Bohinj. La seva aigua neta i el seu paisatge envoltat de muntanyes ens convidarà a un bany inoblidable.

Dia 05 | Bohinj – Llac de Bled – Cascada de Pericnik – Vrsic – Bovec
Trasllat al màgic llac de Bled. Hi haurà temps per a visitar l’illa, pujar a un impressionant mirador o simplement descansar en la riba del llac i banyar-se. Després continuem cap a l’extrem nord-oest del país per a acostar-nos a la cara nord del Triglav i caminar sota l’espectacular Cascada de Pericnik. Continuarem amb cotxe per la impressionant carretera cap al pas de muntanya de Vrsic en el centre dels Alps Julians. Des d’aquí, començarem una nova caminada que ens portarà a algun dels miradors solitaris, enganxats a les grans parets que ens envolten.

Dia 06 | Bovec: Mt. Magart i Vall de Soca
Avui passem el dia a la vall de Soca, meca del turisme actiu a Eslovènia i famosa pel seu espectacular riu maragda. Comencem el dia amb una sortida ben d’hora per a començar el nostre ascens a la Muntanya Magart. Durant l’ascens, la muntanya compta amb cables d’acer com a suport. Gaudirem d’un escenari i vistes espectaculars dels Alps i de tota la regió, en la mateixa frontera amb Itàlia. A la tarda explorarem alguns racons secrets de la vall, descobrirem alguna cascada i les piscines més boniques de la bella gola del riu Soca. Als amants dels esports aquàtics se’ls donarà l’opció de fer rafting o barranquisme a la vall.

Dia 07 | Bovec – Kobarid – Vinyes de Goriska Brda
Ens movem cap al sud per a visitar l’històric poble de Kobarid, famós per les cruels batalles que van tenir lloc durant la Primera Guerra Mundial.
Recorrerem un camí històric relacionat amb la guerra que ens portarà fins a la cascada més idíl·lica de la Vall de Soca, la cascada de Kozjak. Els més valents gaudiran d’un bany en aquest increïble escenari natural. Per a acabar el dia ens dirigirem a la zona mediterrània de Goriska Brda, on els bells turons amb vinyes ens faran creure que estem a la Toscana. Gaudirem del paisatge i degustarem els vins i productes locals més típics. Sopar de comiat en una bonica casa rural.

Dia 08 | Goriska Brda. Fi del viatge
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per compte del viatger. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble 1.390 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 215 €
EXTENSIÓ COVES DE SKOCJAN I PIRAN
Suplement Extensió Skocjan i Piran 130 €
Nit Extra a Piran o Liubliana (sota petició) Consultar
GRUP REGULAR INTERNACIONAL MÍNIM 2 PERSONES

La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.

SERVEIS INCLOSOS Transport per terra en minivan segons itinerari.
Allotjament en hotels 3/4 * en base habitacions dobles.
2 nits en alberg o refugi de muntanya en habitacions compartides.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant la ruta (que farà a la vegada de xofer).
Assegurança d’assistència en viatge.
Beguda de benvinguda a Ljubljana.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Trasllats des de / fins a l’aeroport al principi i final del viatge. Veure apartat TRASLLATS a la fitxa tècnica.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.