Europa
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquest programa de trekking ens revelarà els millors camins i racons dels Alps eslovens i del Parc Nacional del Triglav. Avançarem per senders d’alta muntanya que no presenten cap dificultat tècnica. Gaudirem del paisatge alpí i de l’autèntica muntanya vorejant el pic més alt d’Eslovènia, el Triglav. Visitarem la bonica vall dels 7 llacs, els idíl·lics llacs de Bled i Bohinj, l’encantadora ciutat de Ljubljana, i fabuloses cascades durant tota la ruta. La vall de Soca ens descobrirà alguns dels seus secrets i tota la seva bellesa, abans de finalitzar la ruta entre les vinyes de l’anomenada “Toscana Eslovena”.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A AGOST 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A LIUBLIANA Hotel
2 PN TRIGLAV: BLED I BOSC DE POKLJUKA E / P / S Refugi
3 PN TRIGLAV: VALL DELS 7 LLACS DE TRIGLAV E / S Refugi
4 PN TRIGLAV: ALPS JULIANS I LLAC BOHINJ E / D Hotel
5 BOHINJ – LLAC DE BLED – CASCADA PERICNIK – MT. VRSIC – BOVEC E / D Hotel
6 BOVEC. MT MANGART I VALL DE SOCA E / D Hotel
7 BOVEC – KOBARID – VINYES DE GORISKA BRDA E / D / S Hotel
8 GORISKA BRDA. FI DEL VIATGE E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Liubliana
Arribada a Liubliana. El grup es reunirà per la tarda amb el nostre guia per concretar els detalls de l’inici de la ruta. Temps lliure a Liubliana i allotjament en hotel.

DIA 2.- Parc Nacional de Triglav: Bled i Bosc de Pokljuka
Al matí, trasllat a la zona del Llac Bohinj on iniciem el nostre trekking pel Parc Nacional de Triglav. Passarem per entranyables pastures alpins fins arribar a un refugi de muntanya per sota del Triglav, la muntanya més alta d’Eslovènia. Per als viatgers que vulguin seguir caminant, hi haurà l’opció de continuar i pujar a un pic amb increïbles vistes dels Alps Julians (1 hora extra). Allotjament en refugi de muntanya.

DIA 3.- Parc Nacional de Triglav: Vall dels 7 llacs
Avui és el dia més dur del trekking. El camí ens portarà al cor dels Alps Julians passant per un impressionant paisatge alpí de vistes espectaculars. Hi ha l’opció de pujar a un fantàstic pic (1 hora i 250 metres de desnivell extra). Baixarem per la vall dels 7 llacs de Triglav, aprendrem del procés geològic d’aquest increïble paisatge i potser fins trobem alguns fòssils a les roques. Farem nit en un refugi molt còmode al costat d’un dels llacs. Sopar i allotjament en refugi de muntanya.

DIA 4.- Parc Nacional de Triglav: Alps Julians i Llac de Bohinj
A poc a poc deixarem els pics més alts enrere per entrar a la zona de les pastures alpins. A la tarda explorarem l’impressionant Llac de Bohinj. La seva aigua neta i el seu paisatge envoltat de muntanyes ens convidarà a un bany inoblidable. Allotjament en hotel a Bohinj.

DIA 5.- ​​Bohinj – Llac de Bled – Cascada Pericnik – Mt. Vrsic – Bovec
Trasllat al màgic Llac de Bled. Hi haurà temps per visitar l’illa, pujar a un impressionant mirador o simplement descansar a la vora del llac i banyar-se. Després continuem cap a l’extrem nord-oest del país per apropar-nos a la cara nord del Triglav i caminar sota l’espectacular Cascada de Pericnik. Continuarem amb cotxe per la impressionant carretera cap al pas de muntanya de Vrsic al centre dels Alps Julians. Des d’aquí, començarem una nova caminada que ens portarà a algun dels miradors solitaris, enganxats a les grans parets que ens envolten. Allotjament en hotel a Bovec.

DIA 6.- Bovec. Mt. Magart i Vall de Soca
Avui passem el dia a la vall de Soca, meca del turisme actiu a Eslovènia i famosa pel seu espectacular riu maragda. Comencem el dia amb una sortida ben d’hora cap a la muntanya per començar el nostre ascens al Mt. Magart. Durant l’ascens, la muntanya compta amb cables d’acer com a suport. Gaudirem d’un escenari i vistes espectaculars dels Alps i de tota la regió, a la mateixa frontera amb Itàlia.

A la tarda explorarem alguns racons secrets de la vall, descobrirem alguna cascada i les piscines més boniques de la bella gola del riu Soca. Als amants dels esports aquàtics se’ls donarà l’opció de fer ràfting o barranquisme a la vall. Allotjament en hotel a Bovec.

DIA 7.- Bovec – Kobarid – Vinyes de Goriska Brda
Ens movem cap al sud per visitar l’històric poble de Kobarid, famós per les cruels batalles que van tenir lloc durant la Primera Guerra Mundial. Recorrerem un camí històric relacionat amb la guerra que ens portarà fins a la cascada més idíl·lica de la Vall de Soca, la Cascada de Kozjak. Els més valents gaudiran d’un bany en aquest increïble escenari natural. Per acabar el dia ens dirigirem a la zona mediterrània de Goriska Brda, les belles turons de vinyes ens faran creure que estem a la Toscana. Gaudirem del paisatge i degustarem els vins i productes locals més típics. A la nit, sopar de comiat en una bonica casa rural. Allotjament en hotel a Goriska Brda.

DIA 8.- Goriska Brda. Fi del viatge
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per compte del viatger. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.340 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 255 €
EXTENSIÓ COVES DE SKOCJAN I PIRAN
Suplement Extensió Skocjan i Piran 135 €
Nit Extra a Piran (en Habitació Doble) 100 €
Nit Extra a Piran (en Habitació Individual) 165 €
GRUP MÀXIM 16 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Transport per terra en minivan segons itinerari.
05 nits d’allotjament en hotels 3/4* en base habitacions dobles.
02 nits d’allotjament en refugis de muntanya en habitacions compartides.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant la ruta (que farà a la vegada de xofer). Per a grups superiors a 8 persones és possible comptar amb 2 guies (un d’ells pot no ser de parla hispana).
Beguda de benvinguda a Liubliana.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Trasllats des de / fins a l’aeroport al principi i final del viatge. Veure apartat TRASLLATS a la fitxa tècnica.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació