Europa
Destinació
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Amb aquest viatge tindrem la possibilitat d’explorar Geòrgia, la terra de meravelles sense límits, a través de les seves esglésies antigues, meravellosos paisatges, deliciosa gastronomia i un vi molt ric. Una terra verge que encara no ha estat envaïda pel turisme i que manté el seu autèntic caràcter. La regió de Kazbegi es troba entre les muntanyes del Caucas, al nord de Tiblisi, i és popular per l’església de Gergeti i la silueta de la Muntanya Kazbegi.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A SETEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TIBLISI Hotel
2 TIBLISI E Hotel
3 TIBLISI – MTSKHETA – ANANURI – STEPANTSMINDA E / S Guesthouse
4 STEPANTSMINDA – JUTA – CHAUKHEBI – STEPANTSMINDA E / P / S Guesthouse
5 STEPANTSMINDA – GERGETI – PAS DE SABERTSE – STEPANTSMINDA E / P / S Guesthouse
6 STEPANTSMINDA – TRUSO – GUDAURI E / P / S Hotel
7 GUDAURI – KHADA – TIBLISI E / P Hotel
8 VOL TIBLISI / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Tiblisi
Sortida en vol regular amb destinació Tiblisi (connexions intermèdies). Arribada a l’aeroport, trobada amb el corresponsal i trasllat a l’hotel.

Dia 02 | Tiblisi. Visites per la ciutat
Després d’esmorzar inici de les visites per la capital, una ciutat multiètnica que destaca pels seus carrers estrets, cases de colors, barris antics i excel·lents mostres d’arquitectura moderna. Començarem l’excursió des de l’església medieval de Metekhi. Caminarem pel centre observant els balcons de fusta típics de la ciutat i visitarem la Catedral de Sioni, la Basílica de Anchiskhati (segle VI), la Fortalesa de Narikala i el barri dels banys de Sofre. Visita a continuació del Museu Nacional, que destaca per les obres d’or que daten de l’III mil·lenni a. C. Passeig per l’avinguda principal de Rustaveli i tornada a l’hotel.

Dia 03 | Tiblisi – Mtskheta – Ananuri – Stepantsminda
Esmorzar i sortida cap a Mtskheta, antiga capital del regne de Geòrgia i ciutat-museu declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de l’església de Jvari (segle VI), que va servir com a model per a moltes altres esglésies. També visitarem la Catedral de Svetitskhoveli, la més sagrada del país, on es diu que va ser enterrada la túnica de Crist.
Continuació cap a Stepantsminda realitzant una parada en ruta per a gaudir de les vistes panoràmiques des de l’embassament de Jinvali. Visitarem el complex de la Fortalesa de Ananuri (segle XVII), que alberga torres defensives i esglésies ortodoxes, entre elles la seu dels Eristavis (Ducs) de Aragvi, una dinastia feudal que va governar la zona des del segle XIII. Arribada a la tarda a Stepantsminda.

Dia 04 | Stepantsminda – Juta – Chaukhebi – Stepantsminda
Després d’esmorzar conduirem a través de la bella vall de Sno en vehicles 4×4 per una carretera sense asfaltar (20 min). Arribarem a Juta, un poblet situat a 2.150 metres d’altitud. El poble és el punt de partida d’una de les rutes més boniques de la zona, que arriba fins a 2.550 metres als peus de la muntanya Chaukhebi (3.842 m). Algun ha batejat aquest paisatge com els Dolomies del Caucas. El Chaukhebi és famós entre els escaladors de mig món per les seves parets verticals. Parem en un llac petit per a descansar i prendre el pícnic. Després realitzarem el camí de tornada per la mateixa ruta fins a arribar a Stepantsminda.

Dia 05 | Stepantsminda – Gergeti – Pas de Sabertse – Stepantsminda
Després d’esmorzar viatjarem en vehicle fins al monestir de Gergeti (20 min). Visitarem el monestir de Gergeti – l’Església de la Santíssima Trinidad (segle XIV) – que es troba en Kazbegi a 2.170 metres d’altura. La seva localització aïllada en el cim d’una empinada muntanya envoltada per la immensitat de la naturalesa l’ha convertit en un símbol per a Geòrgia. Després de la visita començarem a pujar cap a la muntanya Kazbegi i gaudirem de les impressionants vistes, envoltats per les majestuoses muntanyes del Caucas. Arribarem fins al pas de Sabertse (3.000 m) on veurem perfectament la glacera de Gergeti i el pic de Kazbegi. Pícnic pel camí. Tornada a Stepantsminda.

Dia 06 | Stepantsminda – Truso – Gudauri (40 km)
Esmorzar i sortida en vehicle fins al poble de Kvemo Okrokana. Des d’aquí començarem a caminar cap al congost de Truso, una zona espectacular coneguda per les seves deus d’aigua mineral, travertins blancs/grocs, llac mineral amb bombolles, i les seves torres de l’Edat mitjana. Realitzarem un camí d’anada i volta que remunta el curs del riu Tergi. La ruta és relativament fàcil, amb poc desnivell. Podrem trobar alguna patrulla fronterera, així que portarem passaport. Pícnic pel camí. Sopar i allotjament en Gudauri.

Dia 07 | Gudauri – Khada – Tiblisi
Esmorzar. Al matí iniciarem una agradable caminada en la bella vall de Khada, al llarg de prats verds, ramats d’ovelles i petits pobles de muntanya. Khada era la zona històrica de la regió de Mtiuleti, amb 60 torres de vigilància que defensaven el camí entre el nord i el sud del Caucas. Pícnic pel camí. Arribada a la tarda a Tiblisi. Sopar lliure i allotjament.

Dia 08 | Vol Tiblisi / Ciutat d’origen
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarqui en el vol de tornada. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.280 €
Suplement Habitació Individual 135 €
Taxes Aèries (Aprox.) 250 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat (tamany segons grup).
Transport en vehicles 4×4 durant els dies 4, 5 i 6.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Guia de muntanya de parla georgiana o anglesa durant els dies de trekking.
Entrades segons programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació