Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

La vall de Zanskar, a la regió de Ladakh, és un dels llocs més remots de l’Himàlaia, aïllat de la influència dels monsons, on natura salvatge i tradicions que han seguit vigents al llarg dels segles es barregen en una bella combinació que podràs gaudir al llarg d’aquest viatge. Aproximadament la meitat del viatge se centra en el trekking que penetra a l’Himàlaia fins a Padum, en 6 jornades intenses passant per impressionants passos de muntanya, valls profundes, cascades, poblets i monestirs aïllats. La resta del viatge és cultural i es proposa mostrar les tradicions i arquitectura tibetanes que influencien aquesta regió, destacant els monestirs a Lamayuru i a la localitat de Leh.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / DELHI Hotel
2 ARRIBADA A DELHI. VISITES E Hotel
3 DELHI – CHANDIGARH – MANALI E Hotel
4 EXCURSIÓ DES DE MANALI E / P Hotel
5 MANALI – KEYLONG – KEYLONG SARAY E / S Tenda
6 KEYLONG SARAY – BABHU CHORTEN (TREK) E / D / S Tenda
7 BABHU CHORTEN – KHAMERUP (TREK) E / D / S Tenda
8 KHAMERUP – CHUMIKMARPO (TREK) E / D / S Tenda
9 CHUMIKMARPO – PHIRTSE LA – ZINCHEN (TREK) E / D / S Tenda
10 ZINCHEN – TANTSE (TREK) E / D / S Tenda
11 TANTSE – PHUKTAL – CHHA (TREK) E / D / S Hotel
12 CHHA – ICHAR (TREK) – PADUM E / D / S Hotel
13 PADUM – KARGIL E / S Hotel
14 KARGIL – LAMAYURU – LEH E / S Hotel
15 LEH E Hotel
16 VOL LEH / DELHI E Hotel
17 VOL DELHI / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Barcelona / Delhi
A l’hora prevista agafarem el vol amb destinació Delhi amb escala intermèdia. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Delhi. Visites a Delhi
Arribada de matinada a Delhi, assistència i trasllat a l’hotel per descansar. Posteriorment, es realitzarà una visita guiada de la ciutat de Delhi, passant primer pel Fort Vermell i la Mesquita de Jama Masjid (la més gran del país). Prenem després un Rickshaw per travessar el barri històric de la ciutat i seguim amb visites al Pati Real (Raj Ghat). Després veiem la versió Índia de l’Arc de Triomf francès, l’Índia Gate, un record als 70.000 soldats morts lluitant al costat dels Britànics durant la I Guerra Mundial. Finalment, al vespre, visitarem el temple Sikh de Bangla Sahib. Trasllat de tornada a l’hotel i nit a Delhi.

DIA 3.- Delhi – Chandigarh – Manali
D’hora al matí sortim en el tren d’alta velocitat Shatabdi, que va des de Delhi fins a Chandigarh i que ens portarà tan sols 3 hores i 10 minuts fins a la destinació. A Chandigarh ens trobarem amb el guia del trekking que ens dirigirà a l’autobús que ens servirà per arribar a Manali en un trajecte d’unes 8 hores per carretera. Pararem per sopar a mig recorregut. En arribar a Manali, farem check-in a l’hotel i passarem la nit en aquesta localitat, ja als peus de l’Himàlaia, a 2050m d’altitud sobre el nivell del mar.

DIA 4.- Excursió des de Manali
Per descansar una mica del llarg trajecte del dia anterior i per anar-nos aclimatant a l’alçada, avui farem una excursió des de Manali que ens portarà a veure alguns dels llocs més rellevants de la localitat i a caminar pels seus voltants, tot admirant les vistes de l’Himàlaia i seus cims nevats. Cap al tard visitarem una família local per viure en primera persona el seu estil de vida i tradicions. Més tard, trasllat a l’hotel de Manali per passar la nit.

DIA 5.- ​​Manali – Keylong – Keylong Saray
Avui tornarà a ser un dia llarg de carretera, en el qual recorrerem tot just 200 km però que ens portarà entre 7 i 8 hores, pel fet que es tracta d’una carretera que s’endinsa a l’Himàlaia, salvant tot tipus d’obstacles naturals. Anirem parant pel camí per admirar els diferents punts d’interès. A l’inici conduirem a través del majestuós Rohtang la, una vall de tons verdosos molt afable. Més endavant, creuarem Keylong i els seus petits pobles tribals, així com la localitat de Chinab, situada a la confluència dels rius Chandra i Bhaga. Podrem albirar alguns monestirs als voltants i després seguirem fins al poble de Jispa, passarem per Darcha i iniciarem l’ascens fins Baralacha La Pass, a 5.100m d’alçada, per finalment baixar fins als 4.200 de Keylong Saray. Sopar i nit d’acampada.

DIA 6.- Keylong Saray – Babhu Chorten
Avui el el primer dia de trekking. Començarem seguint l’ampla vall del riu Tsarap per desviar al poc temps cap al Nord-oest seguint per una vall lateral. L’ascens serà molt progressiu, molt suau, al llarg del dia, fins a situar-nos a prop de la cota 4.600m, en Babhu Chorten, on acamparem per passar la nit.

DIA 7.- Babhu Chorten – Khamerup
Avui sortim molt d’hora després de l’esmorzar, ja que després de 2/3 hores de caminada hem de creuar un riu que augmenta considerablement de cabal a la tarda a causa de la neu que es fon. Continuem cap a l’esquerra en una vall alt de terreny desèrtic i, en menys d’una hora, trobem algunes cabanes de pastors. A la zona podem veure animals com iacs i molts altres. La durada de la caminada és una mica menor avui per aclimatar completament abans de començar a ascendir al pas de Phirtse la, de més de 5.500 m d’alçada. Càmping entre cabanes de pastors i la paret de Mani.

DIA 8.- Khamerup – Chumikmarpo
Després d’esmorzar, creuem el riu Lingti i continuem la caminada cap a Chumikmarpo. La pujada és bastant gradual també avui, seguint el curs del riu, que no adquireix velocitat en aquesta zona a causa de la poca pendent. Fem una parada per a esmorzar durant la caminada, gaudir de la vall desèrtic i les muntanyes cobertes de neu. Finalment arribarem al lloc on plantarem les tendes, que és molt a prop d’un campament de nòmades locals, als quals visitarem per observar la seva particular forma de vida. Nit en tenda de campanya.

DIA 9.- Chumikmarpo – Phirtse La – Zinchen
Després d’esmorzar, comencem l’ascens cap a del pas de Phirtse La (5.540m), que és el pas més alt de la regió. Al llarg de l’ascens gaudirem de vistes panoràmiques de la vall i dels cims de les muntanyes que ens envolten. Després d’aconseguir el pas, el sender descendeix abruptament i de manera desigual, trobant algunes plaques de gel, i finalment ressegueix el riu en el tram final. Arribem finalment al lloc d’acampada quan estem ja prop de la cota 4.700m, a Zinchen.

DIA 10.- Zinchen – Tantse
Després d’haver esmorzat, continuem la caminada pel sender que s’allunya del riu i puja gradualment pel vessant de la vall. Travessem un penya-segat rocós i, més endavant, una bella terra de pastures. Des d’aquest punt hi ha una vista impressionant de l’encantador vall de Zanskar i del primer poble de la regió. Continuem després cap avall, deixem enrere un pont rocós i continuem cap a una gola empinada. Creuem un petit rierol i després ja és una fàcil caminada fins al poble de Tantse. A la tarda, explorem el poble i interactuem amb els seus vilatans. Passem la nit al campament de Tantse.

DIA 11.- Tantse – Phuktal Monastery – Chha
Després d’esmorzar, continuem el camí cap avall al llarg de la vall. A una curta distància més enllà de Tantse, creuem el riu per un pont cap a l’esquerra i seguim al llarg d’una baixada més o menys monòtona. El camí s’eleva lleugerament cap a Kuru (poble de ramaders). Posteriorment, un excel·lent camí baixa passant per la bonica població de Testa. Seguim descendint al llarg de la riba esquerra del riu, aigües avall. Pujem després una lleu pendent fins al poblet de Yal, i baixem cap a un pont, que creuem, arribant finalment a Purne. Des d’aquí farem un trek d’anada i tornada des Purne fins al proper Monestir de Phuktal, un edifici del segle XI incrustat en una paret de roca i situat sota una cova amb pintures budistes. El monestir pertany a la secta dels Gelupas i la cova és una deu la aigua es considera que tens propietats curatives. A la tornada, pararem a Chha per muntar el campament per passar la nit.

DIA 12.- Chha – Ichar – Padum
Avui és l’últim dia del trekking i caminarem en descens suau seguint la riba del riu a través de la regió de Zanskar, passant per alguns Chortens pel camí. Travessarem els petits poblets de Char, Harsami i Surle. El camí puja i baixa freqüentment, amb alguns trams una mica complicats, fins que arriba a una gran esplanada coberta de flors al final de la qual es troba el monestir de Mune. El camí descendeix després fins arribar al costat de la carretera, a Ichar, on acaba el trekking i un taxi ens estarà esperant per portar-nos per carretera fins a Padum, el centre administratiu de la vall del Zanskar. A l’arribada a Padum, check-in a l’hotel i temps per descansar còmodament per primera vegada després de 6 dies.

DIA 13.- Padum – Kargil
Avui al matí sortirem en vehicle privat en direcció a Kargil (230 km) a través del Pas de Pensila, a 4.205m d’alçada. De camí pararem per menjar. Visitarem el monestir de Rangdum i, amb una mica de sort, pot ser que pel camí ens creuem amb algunes marmotes. La bellesa d’aquesta regió es realça encara més amb la visió dels pics de Kun (7.035m) i de Nun (7.135m) com a teló de fons. Arribarem a Karkil al vespre, on pernoctarem en un hotel.

DIA 14.- Kargil – Lamayuru – Leh
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a la localitat de Leh (220 km). De camí, ens desviarem una mica per visitar el famós monestir Budista Tibetà de Lamayuru. Aquest monestir és un dels més grans i antics de Ladakh i posseeix una població de 150 monjos residents, encara que en el passat havia arribat a albergar a més de 400, que ara es troben repartits en altres monestirs de la zona. A finals de la tarda hauríem d’arribar a Leh i fer el check-in a l’hotel on passarem la nit.

DIA 15.- Leh
Després de l’esmorzar, visitem els monestirs al voltant de Leh amb un guia local de parla anglesa. Els llocs que visitarem són:

Shey: Shey era l’antiga capital i la llar dels reis de Ladakh abans que la nova capital s’establís a Leh; el palau es troba en una posició estratègica. El temple principal conté una gran estàtua de Buda esculpida per artesans nepalesos.

Monestirs de Thiksey: Thiksey se situa al cim d’un turó escarpat, mentre que la resta del complex s’estén a sota. Va ser fundada durant el segle XV pels monjos Gelukpa.

Monestir d’Hemis: el monestir d’Hemis està a uns 45 km al sud de Leh i és un dels monestirs més grans i famosos, pertanyent a l’ordre Drkpa.

DIA 16.- Vol Leh / Delhi
D’hora al matí trasllat a l’aeroport de Leh per prendre un vol amb destinació a Delhi. A l’arribada, trasllat a l’hotel i resta del dia lliure per visitar Delhi o descansar a l’hotel. Allotjament.

DIA 17.- Vol Delhi / Barcelona
Molt d’hora trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada a Barcelona, ​​amb connexió intermèdia. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 2.735 €
En base a grup de 8 a 11 persones 2.975 €
En base a grup de 5 a 7 persones 3.095 €
Suplement Sortida 06 Agost 185 €
Suplement Habitació Individual 325 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Leh / Delhi.
Recepció a l’aeroport de Delhi i trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Trasllats especificats en vehicle privat amb conductor i sense A/C (la temperatura és agradable a l’Himàlaia).
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Trasllat en tren exprés Delhi – Chandigarh en vagó amb A/C.
Guia local de trekking de parla anglesa des de Chandigarh fins a Leh.
Entrades en les visites a Manali i Delhi.
Tot el material comunitari d’acampada pels dies de trekking (tendes, matalàs i assistent). Servei de mules que portaran el nostre equipatge des de Keylong Saray fins a Ichar (màxim 20 Kg per persona).
Permís de trekking, acampada i taxa mediambiental.
Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’Índia.
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats no especificades.
Sac de dormir.
Propines i extres personals.
Pagament per a utilitzar càmera de vídeo als recintes.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari