Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

La increïble ruta de Laugavegur és el millor trekking d’Islàndia i possiblement una de les millors rutes a peu del món. La bellesa dels seus paisatges sintetitzen tots els contrastos d’Islàndia.
En aquest camí podrem contemplar les glaceres, volcans, fumaroles, els tons ocres de la terra cremada, els seus increïbles aigües termals naturals, les praderies verdes convivint amb la lava omnipresent ressaltant entre els gels perpetus i els colors dels variats minerals. Apreciarem el cim del volcà Eyjafjalajökull i a la nostra dreta la glacera Mýrdallsjökull; si el dia va fora s’observen espectaculars vistes de gairebé tot el país.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KEFLAVÍK Alberg
2 LANDMANNAULAGAR – ALFTAVATN E / P / S Refugi
3 ALFTAVATN – EMSTRUR E / P / S Refugi
4 EMSTRUR – THORSMORK E / P / S Refugi
5 THORSMORK – FIMMVORDUHALS E / P / S Refugi
6 FIMMVORDUHALS – SKOGAR – REYKJAVÍK E / P Alberg
7 ERUPCIÓN DE FAGRADALSFJALL E / P Alberg
8 VOL KEFLAVÍK / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Keflavík
Sortida en el vol des de Barcelona o Madrid amb destinació Keflavík.
A l’arribada, trasllat o flybus (bus de línia) des de l’aeroport internacional fins a l’allotjament. Els vols directes des d’Espanya són nocturns, arribant de matinada. Nit en alberg o apartament en la rodalia de Keflavík.

Dia 02 | Landmannalaugar – Alftavatn
Partida en furgoneta o autobús al matí a Landmannalaugar. Per a començar amb bon peu ens submergirem en el famós riu termal de Landmannalaugar amb un bany inoblidable en les seves càlides aigües, al peu de la bugada de lava que el custodia, per la qual caminarem en breu.
A continuació donem principi a la marxa a peu, envoltats d’infinitat de restes d’obsidiana, clar exemple de la constant activitat volcànica d’aquesta illa. En el camí passarem per camps de fumaroles, neus perpètues i pujols de riolita. Continuem la nostra marxa i ens dirigim cap a l’increïble paisatge de Alftavatn. Caminarem entre muntanyes nevades i rierols provocats pel desglaç de les nombroses geleres que ens sortiran al pas. traiem el cap a un idíl·lic balcó, des del qual es veuen les verdes prades i muntanyes dels voltants del llac Alftavatn. Per a acabar el nostre camí d’avui haurem de creuar un senzill torrent, ideal per a donar un merescut descans i així relaxar els nostres músculs.

Dia 03 | Alftavatn – Emstrur
Partim de l’idíl·lic Alftavatn per a endinsar-nos en un inhòspit desert de sorra negra, pel qual discorrerà el nostre caminar al llarg de tota aquesta jornada. Deixarem a l’esquerra la impressionant glacera Entujökull, mentre que a la dreta ens flanquegen el pas muntanyes com ara Hatafell des d’on potser ens observen elfos, hidden people i altres personatges de la rica i presumiblement no tan irreal mitologia islandesa. Visitarem l’impressionant canó que hi ha prop del refugi.

Dia 04 | Emstrur – Thorsmok
Comencem la jornada discorrent entre els pujols d’aspecte màgic del paratge de Emstrur per a en breus instants creuar per un estret pont entre les dues parets que formen el congost del riu Fremri-Emstruá, desglaç de la glacera Entujökull; sent aquest, l’únic punt possible per a creuar-lo en quilòmetres a la rodona. A poc a poc el paisatge desèrtic va deixant pas a la verdor de la vall de Thorsmork (que es tradueix com “el bosc de Thor”), sens dubte un dels llocs més bells d’Islàndia, on podrem admirar les llengües glacials descendint fins a la vall, així com l’aigua del desglaç unint-se al corrent del riu Markafljót. Avançarem per una sendera que a vegades es perd fins a arribar a la vall.

Dia 05 | Thorsmok – Fimmvörðuháls
En aquesta jornada partirem de la majestuosa vall de Thor per a encaminar-nos cap al qual possiblement és el refugi més inaccessible de tot el trekking, el de Fimmvörðuháls.
Discorrerem per impressionants pujols verds i estretes senderes, camí del serral que dóna nom al refugi al qual ens dirigim. En aquest serral, on s’enfronten les glaceres Mýrdallsjökull i Eyjafjallajökull, albirarem per primera vegada el gran oceà Atlàntic, meta del nostre viatge.

Dia 06 | Fimmvörðuháls – Skógar
Com a colofó de l’itinerari caminarem la major part de la jornada per terreny descendent admirant les 24 cascades que ens brinda el riu Skógar, des de les més suaus i tranquil·les fins a les més potents i cabaloses, acabant en la famosa Skógafoss, impressionant cataracta amb una caiguda de 62 metres.
Després d’això ens dirigim a Reykjavík, on tindrem temps per a gaudir i visitar lliurement la capital islandesa. El carrer Laugavegur, amb les seves botigues de outdoor i jerséis de llana islandesa, cafès i cerveseries, reuneix pràcticament tota l’activitat comercial i d’oci de Reykjavík. També, en el port, podrem degustar els peixos frescs i visitar l’edifici Harpa, centre de concerts i conferències format per un entramat d’hexàgons de cristall. Igualment val la pena un passeig per la zona alta de la ciutat, on ens perdrem entre encantadores cases de fusta amb petits jardins. A prop està la Hallgrímskirkja, sovint definida com la “Catedral de Reykjavík” a causa de la seva grandària, encara que en realitat no ho és.

Dia 07 | Erupció del Fagradalsfjall
El mes de març passat va tenir lloc en la rodalia de Reykjavik una erupció volcànica. En la zona de Fagradalsfjall, en la península de Reykjanes, es va obrir la terra i d’ella van emergir petits volcans que van començar a deixar anar lava d’una manera lenta però constant. En aquesta penúltima jornada del nostre viatge i com a gran final ens acostarem a la zona per a poder admirar tan increïble espectacle. Sense cap dubte un dels més increïbles que la naturalesa pot oferir-nos.

Dia 08 | Vol Keflavík / Ciutat d’origen
Els viatgers amb vols directes podran gaudir del matí en la capital islandesa. Trasllat o flybus fins a l’aeroport internacional i embarcament en el vol de tornada.

PREUS PER PERSONA
Preu base per persona 2.195 €
Taxes Aèries (Aprox.) 180 – 260 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 10
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 6 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.

SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona o Madrid / Keflavík (anada i tornada) en classe turista.
Equipatge facturat (20 kg per adult).
Trasllats d’aeroport o Flybus en els dies de ruta segons programa.
Tots els trasllats durant els dies de ruta en vehicle exclusiu pel grup.
03 nits d’allotjament en alberg a Keflavík / Reykjavík.
04 nits d’allotjament en refugis durant els dies de trekking.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Avituallament als refugis.
Totes les etapes de trekking mencionades, inclosa Fimmvorduháls – Skógar.
Acompanyament i assistència d’un guia de muntanya de parla hispana. 
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes aèries i despeses de gestió dels bitllets aeris.
Àpats en els dies de vol i sopars a Keflavík / Reykjavík.
Trasllats a l’aeroport fora de les dates de ruta especificades.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.