Àfrica
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquesta és probablement una de les rutes més boniques del Kilimanjaro. Els portejadors duran tot el nostre equip i les provisions necessàries, i un cuiner estarà disponible per a preparar tots els àpats. L’allotjament serà en tendes. Aquesta ruta ofereix als excursionistes aventurers una “Exposició de diapositives» durant 6 dies.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A L’AEROPORT DE KILIMANJARO. TRASLLAT A MOSHI Hotel
2 MOSHI – MACHAME GATE (1490M) – MACHAME CAMP (2980M) E / D / S Tenda campanya
3 MACHAME CAMP – SHIRA CAMP (3840M) E / D / S Tenda campanya
4 SHIRA CAMP – LAVA TOWER (4630M) – BARRANCO CAMP (3950M) E / D / S Tenda campanya
5 BARRANCO CAMP – BARAFU CAMP (4550M) E / D / S Tenda campanya
6 BARAFU CAMP – UHURU PEAK (5895M) – MWEKA CAMP (3100M) E / D / S Tenda campanya
7 MWEKA CAMP – MWEKA GATE (1980M) – MOSHI E / D Hotel
8 MOSHI. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a l’aeroport de Kilimanjaro. Trasllat a Moshi
Arribada a l’aeroport internacional de Kilimanjaro, tràmits d’entrada al país i recollida d’equipatge. A continuació, trobada amb el nostre representant en destí i trasllat a Moshi. Allotjament.

DIA 2.- Moshi – Machame Gate (1490m) – Machame Camp (2980m)
Esmorzar a l’hotel. Trobada amb el guia per fer una reunió informativa. Més tard sortida per carretera fins al poble de Machame (1.490m). Aquí ens trobarem als portadors que estaran preparant l’equip. És el moment per fer les últimes compres abans d’iniciar l’ascensió. Continuació fins Machame Gate, tràmits d’inscripció i inici de l’ascensió, entrant immediatament al bosc tropical. Dinar a meitat de camí i arribada a Machame Camp a la tarda. Els portejadors (que hauran arribat abans) muntaran les tendes al moment de la seva arribada. La temperatura a la nit pot baixar fins als 0 graus.

DIA 3.- Machame Camp (2980m) – Shira Camp (3840m)
Esmorzar molt d’hora. S’inicia la jornada amb una pujada del voltant d’una hora pel bosc i d’unes dues hores més per un pendent suau per erms. Després de dinar i un petit descans, continuarem fins a la cresta rocosa sobre l’altiplà de Shira. Aquí tindrem la possibilitat de contemplar unes vistes espectaculars i albirar les glaceres. Després d’una curta caminada arribarem al campament de Shira a 3.840m. Els portadors poden bullir aigua per beure i rentar-se abans de servir el sopar. La temperatura d’aquest campament és més freda que a la nit anterior.

DIA 4.- Shira (3840m) – Lava Tower (4630m) – Barranco Camp (3950m)
La ruta es dirigeix ​​cap a l’est per un semi-desert i un paisatge rocós que envolta Lava Tower, on l’altitud és de 4.630m. Després d’una caminada de 5 hores se servirà el menjar en una àrea designada abans d’ascendir al sender rocós de Lava Tower. Sens dubte, avui és el dia més dur des del començament del trekking. En aquest punt és on per primera vegada els escaladors poden començar a sentir els efectes del mal d’alçada. Després de dinar, descens d’uns 680m a la zona de Barranco Camp, per a més tard pujar a l’altura de 4.600 metres a Lava Tower. El descens cap al campament serà de 2 hores (aprox.) I ofereix l’oportunitat de fer fotos de la Western Breach i Breach Wall. Des del campament, situat en una vall sota Great Barranco Wall, es pot apreciar una posta de sol inoblidable, mentre s’espera el sopar.

DIA 5.- ​​Barranco Camp (3950m) – Barafu Camp (4550m)
Després de passar la nit al Great Barranco Wall, iniciarem el camí fins l’imponent Glacera Heim, que normalment resulta ser més fàcil del que s’esperava. La ruta segueix cap avall a través de la Vall Karanga, i s’uneix amb la ruta d’Mweka. Ens dirigirem cap a la cresta i després d’una hora aproximadament, arribarem a Barafu Hut ( ‘Barafu’ en suahili vol dir gel). Es tracta d’una àrea desolada, totalment exposada als vents omnipresents. Les tendes es munten en una zona estreta i pedregosa.
L’ascens al cim, que està a 1.345m, s’efectuarà aquesta mateixa nit. Prepararem l’equip, bastons i roba tèrmica per a la temptativa al cim, sense oblidar la llanterna ni una bateria extra per la càmera (per prevenir la congelació de l’aigua, serà millor portar-la en un termos). Aquest dia ens ficarem al llit d’hora, al voltant de les 19.00h, ja que ens aixecarem molt aviat, al voltant de les 23.30h.

DIA 6.- Barafu Camp (4550m) – Uhuru Peak (5895m) – Mweka (3100m)
Després d’un te i unes galetes, iniciarem el camí en plena nit. Ens dirigirem cap al nord-oest i pujarem a través del pedregar cap Stella Point a la vora del cràter, la qual cosa ens portarà unes 6 hores. Per a molts, arribar fins a Stella Point (5.685m) suposa el més dur, físicament i mentalment, de tota la ruta. Després d’un breu descans gaudint d’un magnífic alba (sempre que el temps ho permeti) prendrem el camí, normalment nevat, que ens porta al Uhuru Peak. El temps per arribar al cim depèn de les condicions climatològiques. No ens aturarem molt de temps al cim perquè no se’ns faci molt difícil emprendre la marxa a causa del fred i la fatiga. Trigarem unes 3 hores per baixar fins Barafu, on després d’un curt però merescut descans i recollirem la resta de l’equipatge abans de seguir baixant fins Mweka Hut (3.100m). La ruta no és difícil, baixarem per un camí rocós a l’erm fins a arribar, finalment, al bosc, on trobarem el campament. En aquesta zona, a la tarda-nit, és freqüent que hi hagi boira o pluja.

DIA 7.- Mweka Camp (3100m) – Mweka Gate (1980m) – Moshi
Després d’esmorzar, farem una curta caminada, de 3 hores aproximadament fins a la porta del parc. A la porta de Mweka, ens registrarem i rebrem el certificat d’haver arribat al cim. Als que hagin arribat a Stella Point (5.685m) se’ls donarà el certificat verd i els que van arribar a Uhuru Peak (5.895m) rebran el certificat d’or. Des de la Porta de Mweka seguirem descendint fins al poblet de Mweka, per un camí, normalment enfangat, de 3 km. (1hora). Al poble prendrem un esmorzar calent. Tornada a Moshi i allotjament a l’hotel.

DIA 8.- Moshi. Trasllat a l’aeroport de Kilimanjaro
Esmorzar a l’hotel (habitació disponible fins a les 12 hores) i dia lliure. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA (Ruta Machame)
Preu Base per persona 1.780 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 70 €
Dia Extra d’Aclimatació 180 €
Opció Ruta Marangu / Rongai / Lemosho Consultar PDF
** Sortides Diàries en Grup Regular Internacional – MÍNIM 1 PERSONA **
PREUS PER PERSONA (Ruta Machame)
En base a grup a partir de 10 persones 1.760 €
En base a grup de 4 a 9 persones 1.825 €
En base a grup de 3 persones 1.865 €
En base a grup de 2 persones 1.915 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 70 €
Dia Extra d’Aclimatació 225 €
** Sortides Diàries en Privat – MÍNIM 2 PERSONES **
SERVEIS INCLOSOS Recepció a l’aeroport i trasllats especificats.
Transport en vehicle privat fins a / des de Machame Gate.
Allotjament en hotel de categoria turista, en habitacions dobles amb bany privat a Moshi. Tenda de campanya de dues places durant l’ascensió.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia local de parla anglesa, portejadors i cuiner durant l’ascensió.
Entrada al parc i taxes d’acampada.
Material d’ús col·lectiu
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking ni sac de dormir.
Ampolla d’oxigen d’ús personal (possibilitat de llogar-la en destí). Consultar en cas d’estar interessat.
Activitats i visites no especificades a l’itinerari.
Entrades als llocs a visitar excepte parcs especificats.
Propines i extres personals.
Visat Tanzània.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

7 agost, 2016

Ascender el Kilimanjaro rodeados de bonitos y cambiantes paisajes, además de la flora del parque es una bonita experiencia que recomiendo a todo el mundo. Personalmente no tenía experiencia en alta montaña pero no ha habido ningún problema mayor.

16 agost, 2016

El trekking al Kilimanjaro es de una belleza espectacular. Cada día es una aventura diferente con paisajes canviantes. Cabe destacar la amabilidad de los porteadores que nos recibían cada momento con una sonrisa

2 octubre, 2016

Muy contenta con el trekking al Kilimanjaro. No tuvimos ningún problema, el ambiente del grupo fue genial y terminamos alcanzando la cima todos. Los paisajes son preciosos y espectaculares.

11 gener, 2017

Muy satisfechos con el viaje, todo el grupo hicimos cima y el paisaje es maravilloso. El guía estuvo muy atento a todo y la comida muy bien

Deixar un comentari