Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Popularment coneguda com la “ruta de la Coca-Cola”, la Ruta Marangu és una de les més populars per a aconseguir el cim de la Muntanya Kilimanjaro. A pesar que és possible realitzar-la en tan sols cinc dies, amb el dia extra d’aclimatació tindrem major possibilitat d’èxit a l’hora d’aconseguir el cim. La principal diferència amb les altres rutes és que l’allotjament es fa sempre en refugis, especialment recomanats en l’època de pluges.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KILIMANJARO A bord
2 ARRIBADA A MOSHI Hotel
3 MOSHI – MARANGU GATE – MANDARA HUT (2.700m) E / D / S Refugi
4 MANDARA HUT – HOROMBO HUT (3.720m) E / D / S Refugi
5 HOROMBO HUT. DIA D’ACLIMATACIÓ E / D / S Refugi
6 HOROMBO HUT – KIBO HUT (4.700m) E / D / S Refugi
7 KIBO HUT – UHURU PEAK (5.895m) – HOROMBO HUT E / D / S Refugi
8 HOROMBO HUT – MARANGU GATE – MOSHI E Hotel
9 VOL KILIMANJARO / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
10 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Sortida en vol internacional amb destinació a l’aeroport internacional de Kilimanjaro. Nit en vol.

Dia 02 | Kilimanjaro – Moshi
Arribarem al matí i després de realitzar els tràmits d’entrada al país ens traslladarem al nostre hotel en Moshi, una ciutat llar de les tribus chagga i masái, i que ens servirà de camp basi per a la nostra expedició al Kilimanjaro. Disposarem de la resta del dia lliure per a recórrer la ciutat al nostre aire. Nit en hotel.

Dia 03 | Moshi – Marangu Gate – Mandara Hut (2.700m)
Esmorzar a l’hotel. Trobada amb el guia per a realitzar una reunió informativa. Trasllat fins a la porta del Parc Nacional del Kilimanjaro, passant pel poble de Marangu, que es troba en les faldilles de la muntanya. En arribar al Parc Nacional, tots els excursionistes hauran de registrar-se i fer els preparatius finals per a l’ascens. Els portadors organitzaran i carregaran les motxilles amb el menjar, aigua, càmping gas i la resta de l’equip. Cal assegurar-se de portar tots els elements necessaris (aigua potable, menjar i una muda de roba extra) amb si per al primer dia de trekking, ja que els portadors ascendeixen més ràpid que els excursionistes. Els guies atendran les informacions i necessitats que puguin tenir. Deixarem la porta del Parc Nacional per a ascendir per una sendera que ens endinsarà en el bosc. En aquesta part del recorregut, banyat per la boira i la molsa, és on es troben la majoria dels animals del Kilimanjaro. La primera parada és en Mandara Hut, on passarem la nit. Els refugis tenen una capacitat de 6 a 8 lliteres. La capacitat total del campament és de 60 escaladors. Hi ha lavabos darrere de la cabanya principal.

Dia 04 | Mandara Hut – Horombo Hut (3.700m)
Des de Mandara Hut sortirem cap al camí que passa a través d’un tram de bosc, després voreja la base del cràter Maundi, per a més tard endinsar-se en l’erm. Val la pena fer una petita marrada per a arribar al cràter de Maundi, ja que és un punt estratègic per a observar el cràter de Kibo. Amb bones condicions climàtiques, el Kibo es visualitza al lluny, mostrant les seves majestuoses glaceres. Una vegada en l’erm obert, tindrem l’oportunitat de veure algunes de les plantes més espectaculars del Kilimanjaro, la Lobelia Gegant, planta endèmica, que creix fins a 3m d’altura i el Senecio Gegant, que pot aconseguir una altura de 5m. Després d’unes 6 hores, arribarem a Horombo Hut, punt d’allotjament per a aquest dia.

Dia 05 | Horombo Hut. Dia d’aclimatació
Dia d’aclimatació en Horombo Hut, amb possibilitat de fer una caminada opcional pels voltants del pic Mawenzi.

Dia 06 | Horombo Hut – Kibo Hut (4.700m)
Després d’esmorzar, continuarem ascendint per una zona de desert alpí. Des de Horombo sortirem camí de “Saddle” (àrea situada entre els pics de Mawenzi i Kibo. La ruta passa per l’últim punt on tindrem aigua embotellada, ja a 4.130m. Aconsellem emplenar les ampolles d’aigua necessària fins a la volta a Horombo Hut (2 nits més tard). Recordi caminar amb tranquil·litat i beure suficient aigua. Arribarem a Kibo Hut, una construcció de pedra que conté lliteres per a 60 escaladors, situada enmig del desert Alpí, on no trobarem aigua corrent però, no obstant això, és possible comprar aigua mineral i refrescos en l’oficina del campament. Hi ha lavabos darrere de les cabanyes. Kibo Hut es troba a uns 1.195m del cim que ascendirem aquesta mateixa nit. Prepararem l’equip, bastons i roba tèrmica per a la temptativa al cim, sense oblidar la llanterna ni una bateria extra per a la cambra (per a prevenir la congelació de l’aigua, serà millor portar-la en un termo). Aquest dia ens ficarem al llit d’hora, al voltant de les 19.00h, ja que ens aixecarem molt aviat, al voltant de les 23.30h. Nit en campament.

Dia 07 | Kibo Hut – Uhuru Peak (5.895m) – Horombo Hut ( 3.700m)
Després d’un esmorzar de matinada iniciarem el camí al cim en plena nit. El primer tram del recorregut consisteix en un camí rocós que ens porta fins a la Cova d’Hans Meyer (5.150m), un bon lloc per a descansar. Després d’un camí en zig-zag, arribarem a Gillman’s Point (5.681m), on es troba el cràter Rim. Probablement aquest és el tram més dur, física i mentalment de tota la ruta. Des de Gillman’s Point, podem trobar neu mentre anem pujant al Uhuru Peak (5.895m), el punt més alt a Àfrica.
Les condicions climatològiques en el cim determinaran el temps que romandrem en ella, contemplant el paisatge o prenent fotos, abans de descendir de nou a Kibo Hut. Després d’un petit descans en Kibo Hut, recollirem tot el nostre equip per a descendir a Horombo Hut. El temps total de la caminada aquest dia és d’al voltant de 14 hores, així que cal estar preparat per a un dia llarg. A l’arribada a Horombo Hut, tindrem l’últim sopar a la muntanya i gaudirem d’un merescut descans en el nostre refugi.

Dia 08 | Horombo Hut – Marangu Gate (1.860m) – Moshi
Després d’esmorzar realitzarem una curta caminada, d’unes 4 hores més o menys, fins a la porta del parc. En la Marangu Gate ens registrarem i rebrem el certificat d’haver arribat al cim. Als quals hagin arribat a Gillmas’s Point (5.685m) se’ls donarà el certificat verd i els que van arribar a Uhuru Peak (5.895m) rebran el certificat d’or. En els trams més baixos transitarem per un camí, normalment enfangat, per la qual cosa l’ajuda de bastons és de gran utilitat. Retorn a Moshi i temps lliure. Nit en hotel.

Dia 09 | Vol Kilimanjaro / Ciutat d’origen
Després d’esmorzar a l’hotel disposarem de la resta del matí lliure per a recórrer la ciutat al nostre aire. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport internacional de Kilimanjaro on prendrem el nostre vol de tornada a casa.

Dia 10 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu en base a Habitació Doble 2.120 €
Suplement Individual (hotel i tenda de campanya) 100 €
Suplement Solo Trekker al març, abril, maig i novembre (només aplicable si no hi ha ningun viatger més inscrit en la sortida d’aquest dia) 95 €
Taxes Aèries (Aprox.) 430 €
GRUP INTERNACIONAL A PARTIR DE 1 PERSONA
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport internacional del Kilimanjaro.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat pels trasllats fins a / des de Marangu Gate.
Allotjament a Moshi en hotel de categoria turista en base a habitació doble.
Allotjament en refugis durant l’ascensió.
Guia professional de muntanya de parla anglesa, portejadors i cuiner durant tota l’ascensió.
Marfegó per dormir i material d’acampada compartit (carpa, taules, cadires…).
Ampolles d’oxigen d’emergència.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari i aigua.
Tarifes del Parc Nacional del Kilimanjaro (inclou tarifes de conservació, tarifes de campament i tarifes de rescat).
Certificat d’ascens al cim del Kilimanjaro.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari.
Visat i test ràpid COVID a l’arribada al país.
Equip personal de trekking ni sac de dormir.
Entrades als llocs a visitar excepte parcs especificats.
Propines i extres personals.
Qualsevol concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

7 agost, 2016

Ascender el Kilimanjaro rodeados de bonitos y cambiantes paisajes, además de la flora del parque es una bonita experiencia que recomiendo a todo el mundo. Personalmente no tenía experiencia en alta montaña pero no ha habido ningún problema mayor.

16 agost, 2016

El trekking al Kilimanjaro es de una belleza espectacular. Cada día es una aventura diferente con paisajes canviantes. Cabe destacar la amabilidad de los porteadores que nos recibían cada momento con una sonrisa.

2 octubre, 2016

Muy contenta con el trekking al Kilimanjaro. No tuvimos ningún problema, el ambiente del grupo fue genial y terminamos alcanzando la cima todos. Los paisajes son preciosos y espectaculares

11 gener, 2017

Muy satisfechos con el viaje, todo el grupo hicimos cima y el paisaje es maravilloso. El guía estuvo muy atento a todo y la comida muy bien

Deixar un comentari