Àfrica
Destinació
7 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Afectuosament coneguda com la “ruta de la Coca-Cola”, Marangu és una de les rutes més populars per arribar al cim del Kilimanjaro. És possible fer-la en 5 dies, encara que amb el dia d’aclimatació tindrem més possibilitats d’èxit d’assolir el cim. Una de les principals diferències en comparació d’altres rutes és l’allotjament en refugis. 

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A L’AEROPORT DE KILIMANJARO. TRASLLAT A MOSHI Hotel
2 MOSHI – MARANGU GATE (1980M) – MANDARA HUT (2700M) E / D / S Refugi
3 MANDARA HUT – HOROMBO HUT (3720M) E / D / S Refugi
4 HOROMBO HUT – KIBO HUT (4700M) E / D / S Refugi
5 KIBO HUT – GILLMAN POINT – UHURU PEAK (5895M) – HOROMBO HUT E / D / S Refugi
6 HOROMBO HUT – MARANGU GATE – MOSHI E / D Hotel
7 MOSHI. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a l’aeroport de Kilimanjaro. Trasllat a Moshi
Arribada a l’aeroport internacional de Kilimanjaro, tràmits d’entrada al país i recollida d’equipatge. A continuació, trobada amb el nostre representant en destí i trasllat a Moshi. Allotjament.

DIA 2.- Moshi – Marangu Gate (1.980m) – Mandara Hut (2.700m)
Esmorzar a l’hotel. Trobada amb el guia per fer una reunió informativa. Trasllat fins a la porta del Parc Nacional del Kilimanjaro, passant pel poble de Marangu, que es troba a la falda de la muntanya. En arribar al Parc Nacional, tots els excursionistes han de registrar-se i fer els preparatius finals per l’ascens. Els portadors organitzaran i carregaran les motxilles amb el menjar, aigua, càmping gas i la resta de l’equip. Cal assegurar-se portar tots els elements necessaris (aigua potable, menjar i una muda de roba extra) amb si per al primer dia de trekking, ja que els portadors ascendeixen més ràpid que els excursionistes. Els guies atendran les informacions i necessitats que puguin tenir. Deixarem la porta del Parc Nacional per ascendir per un sender que ens endinsarà al bosc. En aquesta part del recorregut, banyat per la boira i la molsa, és on es troben la majoria dels animals del Kilimanjaro. La primera parada és a Mandara Hut, on passarem la nit. Els refugis tenen una capacitat de 6 a 8 lliteres. La capacitat total del campament és de 60 escaladors. Hi ha lavabos darrere de la cabana principal.

DIA 3. Mandara Hut (2.700m) – Horombo Hut (3.720m)
Des Mandara Hut sortirem cap al camí que passa a través d’un tram de bosc, després voreja la base del cràter Maundi, per a més tard endinsar-se en l’erm. Val la pena fer una mica de volta per arribar al cràter de Maundi, ja que és un punt estratègic per observar el cràter de Kibo. Amb bones condicions climàtiques, el Kibo es visualitza a la llunyania, mostrant els seus majestuosos glaceres. Un cop a l’erm obert, tindrem l’oportunitat de veure algunes de les plantes més espectaculars del Kilimanjaro, la Lobelia Gegant, planta endèmica, que creix fins a 3m d’altura i el Senecio Gegant, que pot arribar a una alçada de 5m. Després d’unes 6 hores, arribarem a Horombo Hut, punt d’allotjament per aquest dia.

DIA 4. Horombo Hut (3.720m) – Kibo Hut (4.700m)
Després de l’esmorzar, continuarem ascendint per una zona de desert alpí. Des Horombo sortirem camí de “Saddle” (àrea situada entre els pics de Mawenzi i Kibo.
La ruta passa per l’últim punt on tindrem aigua embotellada, ja a 4.130m. Aconsellem omplir les ampolles d’aigua necessària fins a la tornada a Horombo Hut (2 nits més tard). Recordeu caminar amb tranquil·litat i beure suficient aigua. Arribarem a Horombo Hut, una construcció de pedra que conté lliteres per a 60 escaladors, situada enmig del desert Alpí, on no trobarem aigua corrent però, però, és possible comprar aigua mineral i refrescos a l’oficina del campament. Hi ha lavabos darrere de les cabanes. Kibo Hut es troba a uns 1.195m del cim que pujarem aquesta mateixa nit.
Prepararem l’equip, bastons i roba tèrmica per a la temptativa al cim, sense oblidar la llanterna ni una bateria extra per la càmera (per prevenir la congelació de l’aigua, serà millor portar-la en un termos). Aquest dia ens ficarem al llit d’hora, al voltant de les 19.00h, ja que ens aixecarem molt aviat, cap a les 23.30h.

DIA 5. Kibo Hut (4.700m) – Uhuru Peak (5.895m) – Horombo Hut (3.720m)
Després d’un te i unes galetes, iniciarem el camí en plena nit. El primer tram del recorregut consisteix en un camí rocós que ens porta fins a la Cova de Hans Meyer (5.150m) Un bon lloc per descansar. Després d’un camí en ziga-zaga, arribarem a Gillman ‘s Point (5.681m), on es troba el cràter Rim. Probablement aquest sigui el tram més dur, física i mentalment, de tota la ruta. Des Gillman ‘s Point, podem trobar neu mentre anem pujant al Uhuru Peak (5.895m), el punt més alt a l’Àfrica.
Les condicions climatològiques al cim de determinar el temps que anem a romandre en ella, contemplant el paisatge o fent fotos, abans de descendir de nou a Kibo Hut. Després d’un petit descans en Kibo Hut, recollirem tot el nostre equip per baixar a Horombo Hut. El temps total de la caminada aquest dia és d’al voltant de 14 hores, així que cal estar preparat per a un dia difícil. A l’arribada a Horombo Hut, tindrem l’últim sopar a la muntanya i gaudirem d’un merescut descans.

DIA 6.- Horombo Hut (3.720m) – Marangu Gate (1.980m) – Moshi.
Després de l’esmorzar, continuarem el descens fins Marangu Gate. A la porta de Marangu ens registrarem i rebrem el certificat d’haver arribat al cim.
Als que hagin arribat a Gillmas ‘s Point (5.685m) se’ls donarà el certificat verd i els que van arribar a Uhuru Peak (5.895m) rebran el certificat d’or. Tornada a Moshi i allotjament a l’hotel.

DIA 7.- Moshi. Trasllat a l’aeroport de Kilimanjaro
Esmorzar a l’hotel (habitació disponible fins a les 12 hores) i dia lliure. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA (Ruta Marangu)
Preu Base per persona 1.525 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 65 €
Dia Extra d’Aclimatació 245 €
Opció Ruta Machame / Rongai / Lemosho Consultar PDF
** Sortides Diàries en Grup Regular Internacional – MÍNIM 1 PERSONA **
PREUS PER PERSONA (Ruta Marangu)
En base a grup a partir de 9 persones 1.575 €
En base a grup de 3 a 8 persones 1.600 €
En base a grup de 2 persones 1.650 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 65 €
Dia Extra d’Aclimatació 245 €
** Sortides Diàries en Privat – MÍNIM 2 PERSONES **
SERVEIS INCLOSOS Recepció a l’aeroport i trasllats especificats.
Transport en vehicle privat fins a / des de Machame Gate.
Allotjament en hotel de categoria turista, en habitacions dobles amb bany privat a Moshi. Refugis de muntanya durant l’ascensió.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia local de parla anglesa, portejadors i cuiner durant l’ascensió.
Entrada al parc i taxes d’acampada.
Material d’ús col·lectiu
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking ni sac de dormir.
Ampolla d’oxigen d’ús personal (possibilitat de llogar-la en destí). Consultar en cas d’estar interessat.
Activitats i visites no especificades a l’itinerari.
Entrades als llocs a visitar excepte parcs especificats.
Propines i extres personals.
Visat Tanzània.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

7 agost, 2016

Ascender el Kilimanjaro rodeados de bonitos y cambiantes paisajes, además de la flora del parque es una bonita experiencia que recomiendo a todo el mundo. Personalmente no tenía experiencia en alta montaña pero no ha habido ningún problema mayor.

16 agost, 2016

El trekking al Kilimanjaro es de una belleza espectacular. Cada día es una aventura diferente con paisajes canviantes. Cabe destacar la amabilidad de los porteadores que nos recibían cada momento con una sonrisa.

2 octubre, 2016

Muy contenta con el trekking al Kilimanjaro. No tuvimos ningún problema, el ambiente del grupo fue genial y terminamos alcanzando la cima todos. Los paisajes son preciosos y espectaculares

11 gener, 2017

Muy satisfechos con el viaje, todo el grupo hicimos cima y el paisaje es maravilloso. El guía estuvo muy atento a todo y la comida muy bien

Deixar un comentari