Àfrica
Destinació
11 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

L’única ruta que ens permet ascendir el Kilimanjaro atacant la seva vessant nord, amb una menor afluència de visitants. Aquí el terreny és menys humit, i en les primeres jornades tenim més possibilitats de bon temps. Pel seu perfil i durada, aquesta ruta ofereix molt bona aclimatació, la qual cosa sens dubte influeix en l’excel·lent índex d’èxit que presenta. Després de culminar a Uhuru Peak, el traçat continua pel sud fins a trobar les traces de la ruta *Marangu.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES D’AGOST A SETEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KILIMANJARO A bord
2 ARRIBADA A MOSHI Hotel
3 MOSHI E Hotel
4 MOSHI – NALE MURU – SIMBA CAMP E / D / S Campament
5 SIMBA CAMP – KIKELEWA CAMP E / D / S Campament
6 KIKELEWA CAMP – MAWENZI TARN E / D / S Campament
7 MAWENZI TARN. DIA D’ACLIMATACIÓ E / D / S Campament
8 MAWENZI TARN – KIBO HUT E / D / S Campament
9 KIBO HUT – UHURU PEAK – HOROMBO HUT E / D / S Campament
10 HOROMBO HUT – MARANGU GATE – MOSHI E / D Hotel
11 MOSHI. VOLS DE TORNADA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Presentació en l’aeroport i embarcament en el vol amb destinació a Kilimanjaro. Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Moshi
Arribada a l’aeroport de Kilimanjaro i trasllat a l’hotel.

Dia 03 | Moshi
Dia lliure per a preparar l’equip. A la tarda brífing informatiu sobre aspectes pràctics de l’ascensió.

Dia 04 | Moshi – Nale muru – Simba Camp (2.750 m)
Sortirem aviat al matí en vehicle creuant petites poblacions fins a arribar al pintoresc poble de Nale Muru (1.950 m), on trobarem a l’equip de portadors. Després del registre a l’entrada del parc, comença la caminada per un camí a través de camps de blat de moro i plantacions de patates. Més tard entrarem ja en boscos de pins i a partir d’aquí comença l’ascensió, suau però constant, creuant una zona boscosa en la qual podrem trobar-nos amb una mica de fauna. El bosc començarà a fer-se menys espès fins a arribar a Simba Camp (2.750 m). El camp està prop de la First Cave en l’extrem de la zona d’erm i ofereix grans vistes sobre la plana keniana.

Dia 05 | Simba Camp – Kikelewa Camp (3.600 m)
Iniciarem un constant ascens fins a la Second Cave on esmorzarem. Prendrem un petit camí a través de l’erm cap als esmolats pics de Mawenzi. Després d’altres 10 km arribarem al Kikelewa Camp, en una protegida vall amb pròxims senecios gegants – vegetació típica de l’alta muntanya de la zona -; la Kikelewa Cave es troba també a prop.

Dia 06 | Kikelewa Camp – Mawenzi Tarn (4.330 m)
Avui afrontarem un curt però pronunciat ascens per vessants coberts d’herba amb grans vistes i absoluta sensació de naturalesa salvatge. Poc després de deixar enrere la vegetació arribarem a la llacuna de Maawenzi, en un espectacular circ situat just sota els pics Mawenzi. A la tarda tindrem temps per a explorar la zona.

Dia 07 | Mawenzi Tarn. Dia d’aclimatació
Dia d’aclimatació en altura.
Una bona opció per a avui és pujar fins als pics de Mawenzi (per sobre dels 5.000 m) per a tornar al campament prop de la llacuna.

Dia 08 | Mawenzi Tarn – Kibo Hut (4.695 m)
Avui creuarem la cresta que uneix els pics de Mawenzi amb Kibo. Estarem envoltats d’un paisatge lunar que ens portarà just al peu de la paret del cràter de Kibo. Passarem la resta del dia descansant i preparant-nos per a l’atac al cim.

Dia 09 | Kibo Hut – Gilman’s Point – Uhuru Peak (5.895 m) – Horombo Hut (3.690 m)
Ens aixecarem sobre les 23.30 per a un petit aperitiu. L’objectiu és ascendir abans de la sortida del sol per a arribar al pic Uhuru poc després de l’alba. Marxarem per un terreny de morrena o potser amb neu fins a Gilman’s Point a la vora del cràter (5.861 m). Des d’aquest punt tindrem vistes sobre el cràter i sobre el gel del cim. Dues hores més de camí seguint la vora del cràter ens portaran a aconseguir el veritable cim de la muntanya: Uhuru Peak (5.895 m).
A partir d’aquí iniciarem el descens fins a Kibo on esmorzarem i podrem descansar una mica. Recuperarem els nostres embalums i tornarem a creuar el «saddle» fins a Horombo, on passarem la nit.

Dia 10 | Horombo Hut – Marangu Gate (1.830 m) – Moshi
Sortirem aviat per a creuar una zona d’erm fins al refugi de Mandara on esmorzarem. Continuarem després la caminada creuant una zona de boscos fins a arribar a la porta del parc sobre les 2 de la tarda. Aquí ens acomiadarem dels nostres acompanyants durant la nostra aventura a la muntanya. Un vehicle ens portarà fins a l’allotjament en Moshi on podrem prendre nostra ben guanyada dutxa i descansar en condicions.

Dia 11 | Moshi. Vols de tornada
A primera hora del matí sortit cap a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble (taxes aèries incloses) 3.115 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 120 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 4 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.

SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona o Madrid / Kilimanjaro i tornada (connexió intermèdia a Estambul), amb la companyia aèria Turkish Airlines, en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat pels trasllats Moshi – Kilimanjaro – Moshi.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana, portejadors i cuiner durant l’ascensió.
Dia adicional a la muntanya per a una millor aclimatació.
Entrades als parcs.
Taxes aèries (de carburant, aeroport, seguretat): 330 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Tanzània.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites a les ciutats.
Entrades als llocs a visitar.
Equip personal de trekking.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.