Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

L’única ruta que ens permet ascendir el Kilimanjaro atacant el seu vessant nord, amb una menor afluència de visitants. Aquí el terreny és menys humit, i en les primeres jornades tenim més possibilitats de bon temps. Pel seu perfil i durada, aquesta ruta ofereix molt bona aclimatació, la qual cosa sens dubte influeix en l’excel·lent índex d’èxit que presenta. Després de culminar en Uhuru Peak, el traçat continua pel sud fins a trobar les traces de la ruta Marangu.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KILIMANJARO A bord
2 ARRIBADA A MOSHI Hotel
3 MOSHI – RONGAI GATE – PRIMERA COVA (2.600m) E / D / S Campament
4 PRIMERA COVA – SEGONA COVA (3.600m) E / D / S Campament
5 SEGONA COVA – TERCERA COVA (4.330m) E / D / S Campament
6 TERCERA COVA – SCHOOL CAMPSITE (4.750m) E / D / S Campament
7 SCHOOL CAMPSITE – UHURU PEAK (5.895m) – HOROMBO HUT E / D / S Campament
8 HOROMBO HUT (3.720m) – MARANGU GATE – MOSHI E Hotel
9 VOL KILIMANJARO / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
10 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Sortida en vol internacional amb destinació a l’aeroport internacional de Kilimanjaro. Nit en vol.

Dia 02 | Kilimanjaro – Moshi
Arribarem al matí i després de realitzar els tràmits d’entrada al país ens traslladarem al nostre hotel en Moshi, una ciutat llar de les tribus chagga i masái, que ens servirà de camp basi per a la nostra expedició al Kilimanjaro. Disposarem de la resta del dia lliure per a recórrer la ciutat al nostre aire. Nit en hotel.

DIA 03 | Moshi – Rongai Gate – Primera Cova (2.650m)
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a l’atractiu poble de fusta de Nale Moru. Després de registrar-nos i preparar als portadors, començarem la caminada per un camí ample que serpenteja a través de camps de blat de moro i patates abans d’ingressar a un bosc de pins. A partir d’aquí la pista comença a pujar de manera constant però suau a través d’un atractiu bosc que alberga una gran varietat de vida silvestre. En la part final la vegetació comença a escassejar i el primer campament en el qual ens instal·larem es troba a la vora de la zona d’erms amb àmplies vistes de les planes de Kenya. Nit en campament.

Dia 04 | Primera Cova – Segona Cova (3.450m)
Després d’una bona nit de somni i un abundant esmorzar, continuarem el nostre ascens per un erm en constant ascens. Durant la caminada gaudirem d’unes vistes fabuloses de Kibo i podrem veure per primera vegada els camps de gel en la vora oriental del cràter. A mesura que ens acostem a la Segona Cova el paisatge s’anirà fent més àrid i les temperatures començaran a baixar. Nit en campament.

Dia 05 | Segona Cova – Tercera Cova (3.880m)
Després d’esmorzar continuarem ascendint a través d’un paisatge semidesèrtic a la recerca de la Tercera Cova. Aquest dia de caminada és relativament curta i ens portarà als camps de gel de Easter, en un paisatge de gran bellesa. Nit en campament.

Dia 06 | Tercera Cova – Kibo Hut (4.750m)
Després d’esmorzar d’hora deixarem la zona semidesèrtica de la Tercera Cova i començarem la caminada del dia a la recerca del desert alpí fins a aconseguir la paret inferior del cràter Kibo, l’últim a formar-se en la muntanya Kilimanjaro fa uns 500.000 anys aproximadament. A partir d’aquest punt, la nostra pista s’uneix a la de la Ruta Marangu, sent aquesta la que utilitzarem per a aconseguir el cim del Kilimanjaro. Després de muntar el campament ens relaxarem, prepararem el nostre equip i ens anirem aviat a dormir per a afrontar amb les màximes garanties l’ascens final al cim que realitzarem l’endemà. Nit en campament.

Dia 07 | Kibo Hut – Uhuru Peak (5.895m) – Horombo Hut (3.700m)
Després d’un esmorzar de matinada iniciarem el camí al cim en plena nit. El primer tram del recorregut consisteix en un camí rocós que ens porta fins a la Cova d’Hans Meyer (5.150m), un bon lloc per a descansar. Després d’un camí en zig-zag, arribarem a Gillman’s Point (5.681m), on es troba el cràter Rim. Probablement aquest és el tram més dur, física i mentalment de tota la ruta. Des de Gillman’s Point, podem trobar neu mentre anem pujant al Uhuru Peak (5.895m), el punt més alt a Àfrica. Les condicions climatològiques en el cim determinaran el temps que romandrem en ella, contemplant el paisatge o prenent fotos, abans de descendir de nou a Kibo Hut. Després d’un petit descans en Kibo Hut, recollirem tot el nostre equip per a descendir a Horombo Hut. El temps total de la caminada aquest dia és d’al voltant de 14 hores, així que cal estar preparat per a un dia llarg. A l’arribada a Horombo Hut, tindrem l’últim sopar a la muntanya i gaudirem d’un merescut descans en el nostre refugi.

Dia 08 | Horombo Hut – Marangu Gate (1.860m) – Moshi
Després d’esmorzar realitzarem una curta caminada, d’unes 4 hores més o menys, fins a la porta del parc. En la Marangu Gate ens registrarem i rebrem el certificat d’haver arribat al cim. Als quals hagin arribat a Gillmas’s Point (5.685m) se’ls donarà el certificat verd i els que van arribar a Uhuru Peak (5.895m) rebran el certificat d’or. En els trams més baixos transitarem per un camí, normalment enfangat, per la qual cosa l’ajuda de bastons és de gran utilitat. Tornada a Moshi i temps lliure. Nit en hotel.

Dia 09 | Vol Kilimanjaro / Ciutat d’origen
Després d’esmorzar a l’hotel disposarem de la resta del matí lliure per a recórrer la ciutat al nostre aire. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport internacional de Kilimanjaro on prendrem el nostre vol de tornada a casa.

Dia 10 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a la nostra Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu en base a Habitació Doble 2.175 €
Suplement Individual (hotel i tenda de campanya) 100 €
Suplement Solo Trekker al març, abril, maig i novembre (només aplicable si no hi ha ningun viatger més inscrit en la sortida d’aquest dia) 95 €
Taxes Aèries (Aprox.) 430 €
GRUP INTERNACIONAL A PARTIR DE 1 PERSONA
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport internacional del Kilimanjaro.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat pels trasllats fins a / des de Rongai Gate i Marangu Gate.
Allotjament a Moshi en hotel de categoria turista en base a habitació doble.
Tenda de campanya de dues places durant l’ascensió al Kilimanjaro.
Guia professional de muntanya de parla anglesa, portejadors i cuiner durant tota l’ascensió.
Marfegó per dormir i material d’acampada compartit (carpa, taules, cadires…).
Ampolles d’oxigen d’emergència.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari i aigua.
Tarifes del Parc Nacional del Kilimanjaro (inclou tarifes de conservació, tarifes de campament i tarifes de rescat).
Certificat d’ascens al cim del Kilimanjaro.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari.
Visat i test ràpid COVID a l’arribada al país.
Equip personal de trekking ni sac de dormir.
Entrades als llocs a visitar excepte parcs especificats.
Propines i extres personals.
Qualsevol concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

7 agost, 2016

Ascender el Kilimanjaro rodeados de bonitos y cambiantes paisajes, además de la flora del parque es una bonita experiencia que recomiendo a todo el mundo. Personalmente no tenía experiencia en alta montaña pero no ha habido ningún problema mayor.

16 agost, 2016

El trekking al Kilimanjaro es de una belleza espectacular. Cada día es una aventura diferente con paisajes canviantes. Cabe destacar la amabilidad de los porteadores que nos recibían cada momento con una sonrisa.

2 octubre, 2016

Muy contenta con el trekking al Kilimanjaro. No tuvimos ningún problema, el ambiente del grupo fue genial y terminamos alcanzando la cima todos. Los paisajes son preciosos y espectaculares.

11 gener, 2017

Muy satisfechos con el viaje, todo el grupo hicimos cima y el paisaje es maravilloso. El guía estuvo muy atento a todo y la comida muy bien

Deixar un comentari