Àfrica
Destinació
13 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest trekking és probablement una de les rutes més boniques per a ascendir al Kilimanjaro, amb precioses vistes a la muntanya i a la sabana tanzana. Una ruta que ofereix als excursionistes més aventurers una col·lecció de diapositives durant 6 dies que dura l’ascens a la muntanya més alta d’Àfrica. Després de culminar el nostre ascens, volarem a l’illa de Zanzíbar, també coneguda com la “illa de les espècies” o la “illa dels sultans”, un paradís en l’Oceà Índic on ens esperen desenes de platges amb brillant sorra blanca, cocoters, esculls de coral i una mar blava turquesa que difícilment oblidarem. Tot això sense passar per alt Stone Town, la capital de l’illa aixecada en pedra de coral i que posseeix un preciós centre històric Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / KILIMANJARO
2 ARRIBADA A MOSHI Hotel
3 MOSHI – MACHAME GATE – MACHAME CAMP (2980m) E / D / S Campament
4 MACHAME CAMP – SHIRA CAMP (3840m) E / D / S Campament
5 SHIRA CAMP – LAVA TOWER (4630m) – BARRANCO CAMP (3950m) E / D / S Campament
6 BARRANCO CAMP – BARAFU CAMP (4550m) E / D / S Campament
7 BARAFU CAMP – UHURU PEAK (5895m) – MWEKA (3100m) E / D / S Campament
8 MWEKA CAMP – MWEKA GATE – MOSHI E Hotel
9 VOL KILIMANJARO / ZANZÍBAR E Hotel
10 ZANZÍBAR E Hotel
11 ZANZÍBAR E Hotel
12 ZANZÍBAR E Hotel
13 VOL ZANZÍBAR / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Sortida en vol internacional amb destinació a l’aeroport internacional de Kilimanjaro. Nit a bord.

Dia 02 | Kilimanjaro – Moshi
Arribarem al matí i després de realitzar els tràmits d’entrada al país ens traslladarem al nostre hotel en Moshi, una ciutat llar de les tribus chagga i masái, i que ens servirà de camp base per a la nostra expedició al Kilimanjaro. Disposarem de la resta del dia lliure per a recórrer la ciutat al nostre aire. Nit en hotel.

Dia 03 | Moshi – Machame Gate – Machame Camp (2980m)
Després d’esmorzar tindrem una reunió informativa amb el nostre guia local sobre l’ascens al Kilimanjaro. A continuació, sortirem en vehicles privats fins al poble de Machame (1.490m). Aquí ens trobarem amb l’equip de portadors que estaran preparant l’equip necessari per a l’ascens. És el moment de realitzar les últimes compres abans d’iniciar el trekking. Continuarem fins a Machame Gate, on realitzarem els tramitis d’inscripció i una vegada finalitzats iniciarem l’ascensió, a través del bosc tropical que cobreix les faldilles de la muntanya. Esmorzarem a mig camí i arribarem a Machame Camp a la tarda on els portadors ja hauran muntat el campament. Després d’instal·lar-nos tindrem temps per a relaxar-nos i gaudir del lloc. La temperatura a la nit pot baixar fins als 0 graus. Nit en campament.

Dia 04 | Machame Camp – Shira Camp (3840m)
Esmorzar molt d’hora. S’inicia la jornada amb una pujada d’al voltant d’una hora pel bosc i d’unes dues hores més per un pendent suau per erms. Després de l’esmorzar i un petit descans, continuarem fins a la cresta rocosa sobre l’altiplà de Shira. Aquí tindrem la possibilitat de contemplar unes vistes espectaculars i albirar les glaceres. Després d’una curta caminada arribarem al campament de Shira a 3.840m. Els portadors poden bullir aigua per a beure i rentar-se abans de servir el sopar. La temperatura d’aquest campament és més freda que en la nit anterior. Nit en campament.

Dia 05 | Shira – Lava Tower – Barranco Camp (3950m)
La ruta es dirigeix cap a l’est per un semi-desert i un paisatge rocós que envolta Lava Tower, on l’altitud és de 4.630m. Després d’una caminada de 5 hores se servirà el menjar en una àrea designada abans d’ascendir a la sendera rocosa de Lava Tower. Sens dubte, avui és el dia més dur des del començament del trekking. En aquest punt és on per primera vegada els escaladors poden començar a sentir els efectes del mal d’altura. Després de l’esmorzar, descens d’uns 680m a la zona de Barranco Camp, per a més tard pujar a l’altura de 4.600 metres en Lava Tower. El descens cap al campament serà de 2 hores (aprox.) i ofereix l’oportunitat de prendre fotos de la Western Breach i Breach Wall. Des del campament, situat en una vall sota Great Barranco Wall, es pot apreciar una posta de sol inoblidable, mentre s’espera el sopar. Nit en campament.

Dia 06 | Barranco Camp – Barafu Camp (4550m)
Després de passar la nit a Great Barranco Wall, iniciarem el camí fins a la imponent Glacera Heim, que normalment resulta ser més fàcil de l’esperat. La ruta segueix cap avall a través de la Vall Karanga, i s’uneix amb la ruta de Mweka. Ens dirigirem cap a la cresta i després d’una hora aproximadament, arribarem a Barafu Hut (‘Barafu’ en swahili significa gel). Es tracta d’una àrea desolada, totalment exposada als vents omnipresents. Les botigues es munten en una zona estreta i pedregosa. L’ascens al cim, que està a 1.345m, s’efectuarà aquesta mateixa nit. Prepararem l’equip, bastons i roba tèrmica per a la temptativa al cim, sense oblidar la llanterna ni una bateria extra per a la cambra (per a prevenir la congelació de l’aigua, serà millor portar-la en un termo). Aquest dia ens ficarem al llit d’hora, al voltant de les 19.00h, ja que ens aixecarem molt aviat, al voltant de les 23.30h. Nit en campament.

Dia 07 | Barafu Camp – Uhuru Peak (5.895m) – Mweka (3100m)
Després d’esmorzar molt d’hora iniciarem el camí cap al cim en plena nit. Ens dirigirem cap al nord-oest des d’on ascendirem a través d’un pedregar cap a Stella Point en la vora del cràter, la qual cosa ens portarà unes 6 hores. Per a molts viatgers, arribar fins a Stella Point (5.685m) suposa el més dur, física i mentalment de tota la ruta. Després d’un breu descans gaudint d’un magnífic començar el dia (sempre que el temps ho permeti) prendrem el camí, normalment nevat, que ens portarà al Uhuru Peak. El temps per a arribar al cim depèn de les condicions climatològiques. No ens detindrem molt temps en el cim perquè no se’ns faci molt difícil emprendre la marxa a causa del fred i la fatiga. Trigarem unes 3 hores per a descendir fins a Barafu, on després d’un curt però merescut descans i recollirem la resta de l’equipatge abans de continuar baixant fins a Mweka Hut (3.100m). La ruta no és difícil, descendirem per un camí rocós en l’erm fins a arribar, finalment, al bosc, on trobarem el campament. En aquesta zona, a la tarda-nit, és freqüent que hi hagi boira o pluja. Nit en campament.

Dia 08 | Mweka Camp – Mweka Gate – Moshi
Després d’esmorzar, farem una curta caminada, de 3 hores aproximadament fins a la porta del parc. A la porta de Mweka, ens registrarem i rebrem el certificat d’haver arribat al cim. Als quals hagin arribat a Stella Point (5.685m) se’ls donarà el certificat verd i els que van arribar a Uhuru Peak (5.895m) rebran el certificat d’or. Des de la Porta de Mweka continuarem descendint fins al poble de Mweka, per un camí, normalment enfangat, de 3 Km (1 hora). Aquí se’ns servirà un esmorzar calent. Tornada a Moshi i allotjament a l’hotel. Nit en hotel.

Dia 09 | Vol Kilimanjaro / Stone Town
A l’hora indicada ens traslladarem a l’aeroport de Kilimanjaro per a prendre el nostre vol domèstic fins a l’illa de Zanzíbar. Arribats a destins un transfer ens portarà fins al nostre allotjament a l’illa on disposarem de la resta de la tarda lliure per a gaudir d’un bany en les cristal·lines aigües. Nit en hotel.

Dies 10, 11 i 12 | Zanzíbar
Disposem de tres dies lliures en aquesta meravellosa illa per a recórrer-la al nostre aire. Al marge de les idíl·liques platges amb aigües turqueses, cocoteros, sorra blanca i riquíssims fons marins, sens dubte la capital, Stone Town, mereix una visita. Aquesta ciutat arabo-shwahili aixecada amb pedres de coral, és un laberint de carrers estrets i foscos declarat Patrimoni de la Humanitat, on destaquen especialment les portes de molts habitatges, finament tallades en fusta. Cada porta és una espècie de targeta d’identitat o escut heràldic de la família que habita a la casa, informant de l’origen de la família, posició social, riquesa, descendents, religió, ofici. El recorregut per la ciutat ha de portar-nos també a visitar el que queda de l’antic mercat d’esclaus, una indústria de la qual Zanzíbar va ser capital mundial durant segles. Fora de la capital podem acostar-nos a visitar l’únic Parc Nacional de l’illa, Jozani Forest, hàbitat del mico col·loco vermell, inclòs en la llista d’animals en extinció. També és interessant la visita al restaurant The Rock, situat en la península de Michamvi a la platja de Pingwe, i la Kuza Cavi en la costa aquest de l’illa. Nits en hotel.

Dia 13 | Vol Zanzíbar / Ciutat d’origen
De matinada ens traslladarem a l’aeroport de Stone Town per a prendre el nostre vol de tornada a casa. Arribada als nostres punts d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 2.795 €
Suplement Individual (hotel i tenda de campanya) 400 €
Taxes Aèries (Aprox.) 360 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Kilimanjaro / Zanzíbar.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport a Kilimanjaro i a Zanzíbar.
Transport en vehicle privat des de Moshi fins a Machame Gate i des de Mweka Gate fins a Moshi.
Allotjament a Moshi en hotel de categoria turista en base habitació doble.
Tenda de campanya de dues places durant l’ascens al Kilimanjaro.
Guia professional de muntanya de parla anglesa, portejadors i cuiner durant tot l’ascens.
Marfegó per dormir i material d’acampada compartida (carpa, taules, cadires…).
Ampolles d’oxigen d’emergència.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari i aigua purificada.
Tarifes del Parc Nacional del Kilimanjaro (inclou taxes de conservació, taxes de campament i tarifes de rescat).
Certificat d’ascens al cim del Kilimanjaro.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Tanzània.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari.
Test ràpid a l’arribada al país si fos necessari.
Equip personal de trekking ni sac de dormir (possibilitat de llogar-lo en destí).
Entrades als llocs a visitar excepte parcs especificats.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

7 agost, 2016

Ascender el Kilimanjaro rodeados de bonitos y cambiantes paisajes, además de la flora del parque es una bonita experiencia que recomiendo a todo el mundo. Personalmente no tenía experiencia en alta montaña pero no ha habido ningún problema mayor.

16 agost, 2016

El trekking al Kilimanjaro es de una belleza espectacular. Cada día es una aventura diferente con paisajes canviantes. Cabe destacar la amabilidad de los porteadores que nos recibían cada momento con una sonrisa

2 octubre, 2016

Muy contenta con el trekking al Kilimanjaro. No tuvimos ningún problema, el ambiente del grupo fue genial y terminamos alcanzando la cima todos. Los paisajes son preciosos y espectaculares.

11 gener, 2017

Muy satisfechos con el viaje, todo el grupo hicimos cima y el paisaje es maravilloso. El guía estuvo muy atento a todo y la comida muy bien

Deixar un comentari