Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

A les costes de la mar Mediterrània han crescut des de temps immemorials ciutats que com Beirut han sabut rebre i comerciar amb tot tipus de visitants. Fenicis, grecs, bizantins, romans, àrabs… tots han deixat part de la seva història i cultura en aquest petit país. En contrast amb altres països del seu entorn, al Líban s’aixeca una cadena muntanyosa amb cims de més de tres mil metres d’alçada i sovint coberts de neu. Les seves vessants estan cobertes de boscos de cedres i es troben nombrosos i pintorescs pobles. Aquest serà l’objectiu del nostre trekking, recórrer aquests espais naturals que ens aportaran una visió diferent del país.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A BEIRUT Hotel
2 BEIRUT – DEIR EL QAMAR – BAROUK – MAASER CHOUF E / S Casa local
3 MAASER CHOUF – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
4 BAALBECK . TREK DE TANNOURINE A HADATH EL JOBBE E / S Casa local
5 TREK DE HADATH EL JOBBE A CEDRES DE BCHERRI E Hotel
6 TREK DE CEDRES DE BCHERRI A WADI QADISHA E / S Monestir
7 WADI QADISHA – TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT E Hotel
8 BEIRUT. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Beirut
Arribada a Beirut, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

Dia 02 | Beirut – Deir el Qamar – Barouk – Maaser Chouf
Comencem el nostre recorregut dirigint-nos a la pintoresca població de Deir el Qamar amb les seves típiques construccions en pedra. Arribada a Barouk a mitjan matí i inici de l’excursió de Barouk a Maaser Chouf (5 hores de durada) que transcorre per la reserva de cedres del Chouf, la major reserva natural del país, amb prop d’un milió de cedres i vistes panoràmiques, en moltes ocasions amb els núvols als nostres peus. Maaser és un poble pintoresc del Mt. Líban envoltat de boscos de coníferes, nevats a l’hivern. Sopar i allotjament en alberg de Saint Michel de Maaser o a casa local de la regió de Barouk.

Dia 03 | Maaser Chouf – Reserva de Barouk – Valle de Bekaa – Anjar – Baalbeck
Al matí passejo a peu per la reserva de Cedres de Barouk amb vista sobre la Vall de Bekaa, o bé caminada fins a la població de Khreibeh, o si la neu ho dificulta en el seu lloc passejo a peu a l’ample de la Vall de Bekaa per a veure la tranquil·la vida de pagesos i beduïns en aquesta fèrtil vall envoltada per les serralades del Mt. Líban i l’Antilíban. El descens a la vall es fa per l’espectacular carretera que descendeix des dels 2000 als 1000 metres, fins a arribar a la Vall de Bekaa. Les grans vistes mostren un dels grans trets geològics del país, el pas del Great Rift Valley entre la serralada del Mt. Líban i l’Antilíban. Sortim en direcció a la ciutat omeia de Anjar i les ruïnes greco-romanes de Baalbeck, el major conjunt de temples edificat per l’Imperi Romà. A més podem visitar la mesquita omeia o la font del riu Litani. Allotjament en l’històric Hotel Palmyra (establiment del segle XIX amb molt d’encant).

Dia 04 | Baalbeck – Font de Afqa. Trek de Tannourine a Hadath el Jobbe
Sortida des de Baalbeck en direcció a l’alt de la serralada del Mt. Líban, on gaudim de paisatges majestuosos fins a arribar a les fonts de Afqa, lloc que commemora el mite del déu Adonis. Al migdia passarem per Tannourine Fowka, un dels llocs més aïllats i pintorescos del país, conegut per les seves fonts, i iniciarem una caminada per la reserva de Tannourine en direcció a la població de Hadath el Jobbeh, situada sobre Wadi Qadisha. Sopar i allotjament a casa local habilitada.

Dia 05 | Trek de Hadath el Jobbe a Reserva de Cedres de Bcherri
Sortida del trekking que ens portarà fins a la reserva de cedres de Bcherri, al peu de les pistes de ski (durada 6 hores). El camí sofrirà modificacions en funció de la quantitat de neu que hi hagi en els diversos itineraris.

Dia 06 | Trek de Cedres de Bcherri a Wadi Qadisha
Iniciem un trekking de 5 o 6 hores (descens tot el dia) de la vall més profunda, verda i místic de tot el llevant mediterrani, passant per diversos monestirs medievals (alguns en ús, altres oberts sense vigilància i algun tancat) que van ser l’epicentre dels cristians maronites del Líban. El més destacat de tots és Deir Qannoubin, a unes 3 hores de l’inici de la caminada. Al principi del wadi un petit ascens a peu ens permet arribar al monestir de Mar Lychee. Sopar i allotjament a casa local, situada en la profunditat de la vall.

Dia 07 | Wadi Qadisha – Trípoli – Grutes de Jeita – Beirut
Descens en vehicle fins a la línia de la costa i trasllat fins a Trípoli.
Visita a peu dels seus animats i fascinants socs, centre comercial d’una ciutat àrab decadent, amb parades per a conèixer algun monument com a mesquites o hammams i especialment de la fortalesa de Saint Gilles. Si el temps ho permet bany en l’únic Hammam històric de la ciutat per a recuperar-nos del cansament acumulat. A continuació, excursió a les Grutes de Jeita i visita d’aquest espectacular conjunt de grutes creat per la naturalesa, amb altures de fins a 120 metres. Recorrerem la zona superior a peu (3 km) i la inferior amb barca (2 hores). Resta de la tarda lliure a Beirut pel centre i el passeig marítim.

Dia 08 | Beirut. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 990 €
Suplement Habitació Individual 165 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones. Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant tot el recorregut.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs. 02 nits en cases locals i 01 nit en monestir segons programa (sopars inclosos).
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 viatgers. De 2 a 7 persones es realitza amb conductor de parla hispana i sense guia.
Guia local de trekking de parla anglesa o francesa durant els 4 dies de trekking.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari