Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

A les costes de la mar Mediterrània han crescut des de temps immemorials ciutats que com Beirut han sabut rebre i comerciar amb tot tipus de visitants. Fenicis, grecs, bizantins, romans, àrabs… tots han deixat part de la seva història i cultura en aquest petit país. En contrast amb altres països del seu entorn, al Líban s’aixeca una cadena muntanyosa amb cims de més de tres mil metres d’alçada i sovint coberts de neu. Les seves vessants estan cobertes de boscos de cedres i es troben nombrosos i pintorescs pobles. Aquest serà l’objectiu del nostre trekking, recórrer aquests espais naturals que ens aportaran una visió diferent del país.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A NOVEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A BEIRUT Hotel
2 BEIRUT – DEIR EL QAMAR – BARUK – MAASER CHOUF E / S Casa local
3 MAASER CHOUF – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
4 BAALBECK . TREK DE TANNOURINE A HADATH EL JOBBE E / S Casa local
5 TREK DE HADATH EL JOBBE A CEDRES DE BCHERRI E Hotel
6 TREK DE CEDRES DE BCHERRI A WADI QADISHA E / S Monestir
7 WADI QADISHA – TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT E Hotel
8 BEIRUT. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Beirut
Arribada a Beirut, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

Dia 02 | Beirut – Deir el Qamar – Baruk – Maaser Chouf
Comencem el nostre recorregut dirigint-nos a la pintoresca població de Deir el Qamar amb les seves típiques construccions en pedra. Arribada a Baruk a mitjan matí i inici de l’excursió de Baruk a Maaser Chouf (5 hores de durada) que transcorre per la reserva de cedres del Chouf, la major reserva natural del país, amb prop d’un milió de cedres i vistes panoràmiques, en moltes ocasions amb els núvols als nostres peus. Maaser és un poble pintoresc del Mt. Líban envoltat de boscos de coníferes, nevats a l’hivern. Sopar i allotjament en alberg de Saint Michel de Maaser o a casa local de la regió de Baruk.

Dia 03 | Maaser Chouf – Reserva de Baruk – Valle de Bekaa – Anjar – Baalbeck
Al matí passejo a peu per la reserva de Cedres de Baruk amb vista sobre la Vall de Bekaa, o bé caminada fins a la població de Khreibeh, o si la neu ho dificulta en el seu lloc passejo a peu a l’ample de la Vall de Bekaa per a veure la tranquil·la vida de pagesos i beduïns en aquesta fèrtil vall envoltada per les serralades del Mt. Líban i l’Antilíban. El descens a la vall es fa per l’espectacular carretera que descendeix des dels 2000 als 1000 metres, fins a arribar a la Vall de Bekaa. Les grans vistes mostren un dels grans trets geològics del país, el pas del Great Rift Valley entre la serralada del Mt. Líban i l’Antilíban. Sortim en direcció a la ciutat omeia de Anjar i les ruïnes greco-romanes de Baalbeck, el major conjunt de temples edificat per l’Imperi Romà. A més podem visitar la mesquita omeia o la font del riu Litani. Allotjament en l’històric Hotel Palmyra (establiment del segle XIX amb molt d’encant).

Dia 04 | Baalbeck – Font de Afqa. Trek de Tannourine a Hadath el Jobbe
Sortida des de Baalbeck en direcció a l’alt de la serralada del Mt. Líban, on gaudim de paisatges majestuosos fins a arribar a les fonts de Afqa, lloc que commemora el mite del déu Adonis. Al migdia passarem per Tannourine Fowka, un dels llocs més aïllats i pintorescos del país, conegut per les seves fonts, i iniciarem una caminada per la reserva de Tannourine en direcció a la població de Hadath el Jobbeh, situada sobre Wadi Qadisha. Sopar i allotjament a casa local habilitada.

Dia 05 | Trek de Hadath el Jobbe a Reserva de Cedres de Bcherri
Sortida del trekking que ens portarà fins a la reserva de cedres de Bcherri, al peu de les pistes de ski (durada 6 hores). El camí sofrirà modificacions en funció de la quantitat de neu que hi hagi en els diversos itineraris.

Dia 06 | Trek de Cedres de Bcherri a Wadi Qadisha
Iniciem un trekking de 5 o 6 hores (descens tot el dia) de la vall més profunda, verda i místic de tot el llevant mediterrani, passant per diversos monestirs medievals (alguns en ús, altres oberts sense vigilància i algun tancat) que van ser l’epicentre dels cristians maronites del Líban. El més destacat de tots és Deir Qannoubin, a unes 3 hores de l’inici de la caminada. Al principi del wadi un petit ascens a peu ens permet arribar al monestir de Mar Lychee. Sopar i allotjament a casa local, situada en la profunditat de la vall.

Dia 07 | Wadi Qadisha – Trípoli – Grutes de Jeita – Beirut
Descens en vehicle fins a la línia de la costa i trasllat fins a Trípoli.
Visita a peu dels seus animats i fascinants socs, centre comercial d’una ciutat àrab decadent, amb parades per a conèixer algun monument com a mesquites o hammams i especialment de la fortalesa de Saint Gilles. Si el temps ho permet bany en l’únic Hammam històric de la ciutat per a recuperar-nos del cansament acumulat. A continuació, excursió a les Grutes de Jeita i visita d’aquest espectacular conjunt de grutes creat per la naturalesa, amb altures de fins a 120 metres. Recorrerem la zona superior a peu (3 km) i la inferior amb barca (2 hores). Resta de la tarda lliure a Beirut pel centre i el passeig marítim.

Dia 08 | Beirut. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 895 €
Suplement Habitació Individual 145 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant tot el recorregut.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs. 02 nits en cases locals i 01 nit en monestir segons programa (sopars inclosos).
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 viatgers. De 2 a 7 persones es realitza amb conductor de parla hispana (nivell bàsic) i sense guia.
Guia local de trekking de parla anglesa o francesa durant els 4 dies de trekking.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Líban (actualment gratuït).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari