Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest trekking a la regió de l’Everest per la Vall del Khumbu ens ofereix impressionants vistes de diversos gegants de l’Himàlaia com l’Everest, el Lhotse o el Makalu. La bellesa natural i la cultura única dels habitants Sherpa són peces fonamentals d’aquesta ruta. També visitarem el Monestir de Tengpoche, el monestir budista més gran de la regió, on disposem d’una panoràmica preciosa de les muntanyes de l’Himàlaia.

Veure fitxa completa del viatge

SALIDA: 31 OCTUBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
31 OCT VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
01 NOV ARRIBADA A KATHMANDÚ E Hotel
02 NOV KATHMANDÚ E Hotel
03 NOV VOL KATHMANDÚ / LUKLA – PHAKDING  E / D / S Lodge
04 NOV PHADKING – NAMCHE BAZAAR  E / D / S Lodge
05 NOV NAMCHE BAZAAR E / D / S Lodge
06 NOV NAMCHE BAZAAR – PHORTSE  E / D / S Lodge
07 NOV PHORTSE – DINGBOCHE E / D / S Lodge
08 NOV DINGBOCHE E / D / S Lodge
09 NOV DINGBOCHE – LOBUCHE  E / D / S Lodge
10 NOV LOBUCHE – KALA PATTAR – PERICHE  E / D / S Lodge
11 NOV PERICHE – TENGBOCHE E / D / S Lodge
12 NOV TENGBOCHE – MONJO  E / D / S Lodge
13 NOV MONJO – LUKLA E / D / S Lodge
14 NOV VOL LUKLA / KATHMANDÚ E Hotel
15 NOV VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL E Hotel
16 NOV VOL ESTAMBUL / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

31 OCT.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
A l’hora prevista presentació a l’aeroport per prendre el vol amb destinació Kathmandú. Nit a bord.

01 NOV.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
A l’arribada, recepció a l’aeroport per trasllat a l’hotel. Resta del temps lliure a la ciutat.
Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla; a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, i molts altres llocs d’interès. Als barris del sud de la capital molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des de Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Bhagdaon, la vella Bhaktapur, va ser la capital del país durant la dinastia Malla, està situada a 35 kms al sud-est de Kathmandú i pot considerar-se la més medieval de les tres urbs principals de la vall de Kathmandú.

02 NOV.- KATHMANDÚ
Disposem del dia lliure per poder continuar coneixent la ciutat i els voltants. Una dels llocs interessants és Swayambunath, coneguda per ser la seu del monestir budista més important del país. A la vall també es pot visitar el conjunt de temples de Pasupatinath i el segon centre més important de peregrinació per als hinduistes i on hi ha un lloc de cremacions semblant als del Ganges. Bodnath és una de les estupes més grans i el lloc on es concentra la població tibetana del Nepal.

03 NOV.- VOL KATHMANDÚ / LUKLA – PHAKDING
Al matí trasllat a l’aeroport per sortir en vol amb destinació a Lukla. Des d’allà, acompanyats dels portejadors i del material necessari, començarem el trekking fins a Phakding.

04 NOV.- PHAKDING – NAMCHE BAZAAR
Des de Phakding el camí continua cap al nord, ascendint a través de camps, fins arribar a Benkar, a 2.700 metres, per després seguir per la vora del riu abans de pujar al poble de Chomoa. En aquesta part del trekking hi ha pobles intercalats amb magnífics boscos de rododendres, avets gegants i magnòlies. Entrada al Parc Nacional de Sagarmatha, per anar cap a Jorsale (2.800 m), on comença una pujada molt pronunciada fins Namche Bazaar (3.440 m), capital i centre comercial de la vall del Khumbu, on habita la raça Sherpa.

05 NOV.- ACLIMATACIÓ A NAMCHE BAZAAR
Aquest dia servirà per aclimatar el cos a l’altitud i ajudar a que s’adapti a la manca d’oxigen. Aquesta parada ajudarà de manera important a que després no es pateixi mal d’alçada en ascendir a altituds més elevades. Namche Bazaar és la capital dels sherpes i encara que és petita, disposa d’opcions d’oci i restauració per a relaxar-se. Una altra opció és fer una excursió al Bhote Khola Valley per obtenir vistes sobre la vall. També es pot anar a l’oficina central del Parc Nacional de Sagarmantha, a la zona superior de Lukla, des d’on hi ha unes vistes excel·lents als pics nevats així com exhibicions sobre la vida i cultura dels sherpes.

06 NOV.- NAMCHE BAZAAR – PHORTSE
La ruta d’avui transcorre en una pujada més o menys constant a través de pobles on podem apreciar la forma de vida i cultura dels sherpes. És més, la localitat de destinació, Phortse, és la llar on habiten molts d’ells per acompanyar en les expedicions fins al cim de l’Everest. Resulta també d’interès el monestir de Thakiri Chholing, situat a la zona alta de la localitat. És un lloc fora de la ruta convencional del Camp Base, de manera que resulta més autèntic.

07 NOV.- PHORTSE – DINGBOCHE
El camí continua per una vall cada vegada més estreta, al peu de l’Ama Dablam. Dinar al poblat de Pangboche i continuació cap a Dingboche (4.410 m), ja per sobre de la línia dels boscos.

08 NOV.- ACLIMATACIÓ A DINGBOCHE
Dia lliure per a l’aclimatació. És interessant una excursió al Camp Base de l’Ama Dablam, així com una caminada fins Nagarjun Hill o als Chukhun per obtenir vistes impressionants del Nuptse, Lotse o el Imja Tse.

09 NOV.- DINGBOCHE – LOBUCHE
El camí puja suaument cap a Phalang Karpo (4.340 m), des d’on ascendeix de forma més pronunciada fins a la morrena terminal de la glacera del Khumbu. Es va guanyant alçada fins arribar a una plana i es descendeix per seguir la ribera occidental de la petita vall que condueix a Lobuche. El dinar es realitza en el poblat de Thukla. Continuació a Lobuche (4.930 m).

10 NOV.- LOBUCHE – KALA PATTAR – PERICHE
Avui arribarem al cim del Kala Pattar (5.600 m), des d’on es pot contemplar unes impressionants vistes de l’Everest, el Nuptse, l’Ama Dablan i el glaciar del Khumbu. Descens fins a Periche on passarem la nit.

11 NOV.- PERICHE – TENGBOCHE
Continuarem baixant fins a Tengpoche on ens allotjarem. A més, podrem visitar el Monestir de Tengboche, el més gran de la regió de Khumbu. El 1916 es va realitzar la seva construcció però va ser destruït anys més tard per un fort terratrèmol (1934) Després de la reconstrucció, una altra vegada un foc el va arrasar el 1989, sent de nou reconstruït per un equip de voluntaris.

12 NOV.- TENGBOCHE – MONJO (2.860 m)
Continuació del descens fins al poble sherpa de Khumjung, on hi ha l’hospital i les escoles que va construir Hillary. Des d’allà un camí vertiginós condueix fins a Namche Bazaar i, una mica més endavant, la petita i no tan turística localitat de Monjo.

13 NOV.- MONJO – LUKLA
Esmorzar i continuació del descens fins a Lukla, passant primer per Phakding, on arribarem després d’una o dues hores de marxa. Continuarem fins a Lukla després de 3 hores més caminant. Arribada i allotjament.

14 NOV.- VOL LUKLA / KATHMANDÚ
A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Kathmandú. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Resta de dia lliure per passejar per la ciutat.

15 NOV.- VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL
Esmorzar i a l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Barcelona, via Estambul. (Segons l’operativa de Turkish, en aquests moments hem de fer nit a Estambul; la companyia Turkish Airlines, s’encarrega de l’allotjament i trasllats).

16 NOV.- VOL ESTAMBUL / BARCELONA
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 2.295 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.370 €
En base a grup de 4 a 5 persones 2.460 €
En base a grup de 2 a 3 persones 2.595 €
Suplement Individual 280 €
Taxes Aèries (Aprox.) 420 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Vols domèstics Kathmandú / Lukla / Kathmandú.
Trasllats especificats.
Allotjament en hotel durant les 4 nits a Kathmandú en base habitació doble.
Allotjament en lodges/tea houses durant les etapes de trekking en base habitacions múltiples.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia local de parla anglesa i portejadors durant el trekking.
Permís de trekking i entrada al P.N. de Sagarmatha.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari.
Equip personal de trekking ni sac de dormir (possibilitat de llogar-lo en destí).
Visites i activitats no especificades a Kathmandú i la vall.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Visat Nepal. Es tramita a l’arribada a l’aeroport (30 USD aprox.).
Assegurança amb cobertures de trekking.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

25 gener, 2019

100% recomendable, una experiencia única!

Deixar un comentari