Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Aquest trekking a la regió de l’Everest per la Vall del Khumbu ens ofereix impressionants vistes de diversos gegants de l’Himàlaia com l’Everest, el Lhotse o el Makalu. La bellesa natural i la cultura única dels habitants Sherpa són ingredients fonamentals d’aquesta ruta. També visitarem el Monestir de Tengboche, el monestir budista més gran de la regió, on disposem d’una panoràmica preciosa de les muntanyes de l’Himàlaia.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ E Hotel
3 KATHMANDÚ E Hotel
4 VOL KATHMANDÚ / LUKLA – PHAKDING (2.650M) E / D / S Lodge
5 PHADKING – NAMCHE BAZAAR (3.440M) E / D / S Lodge
6 NAMCHE BAZAAR E / D / S Lodge
7 NAMCHE BAZAAR – PHORTSE (3.810M) E / D / S Lodge
8 PHORTSE – DINGBOCHE (4.410M) E / D / S Lodge
9 DINGBOCHE E / D / S Lodge
10 DINGBOCHE – LOBUCHE (4.930M) E / D / S Lodge
11 LOBUCHE – KALA PATTAR (5.600M) – PERICHE (4.240M) E / D / S Lodge
12 PERICHE – TENGBOCHE (3.840M) E / D / S Lodge
13 TENGBOCHE – MONJO (2.860M) E / D / S Lodge
14 MONJO – LUKLA (2.840M) E / D / S Lodge
15 VOL LUKLA / KATHMANDÚ E Hotel
16 KATHMANDÚ E Hotel
17 VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
A l’hora prevista presentació a l’aeroport per prendre el vol amb destinació Kathmandú. Nit a bord.

DIA 2.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
A l’arribada, recepció a l’aeroport per trasllat a l’hotel. Resta del temps lliure a la ciutat.
Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla; a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, i molts altres llocs d’interès. Als barris del sud de la capital molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, és un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des de Katmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal.
Bhagdaon, la vella Bhaktapur, va ser la capital del país durant la dinastia Malla, està situada a 35 kms al sud-est de Katmandú i pot considerar-se la més medieval de les tres urbs principals de la vall de Kathmandú.

DIA 3.- KATHMANDÚ
Disposem del dia lliure, per poder continuar coneixent la ciutat i els voltants. Una dels llocs interessants és Swayambunath, coneguda per ser la seu del monestir budista més important del país. A la vall també es pot visitar el conjunt de temples de Pasupatinath i el segon centre més important de peregrinació per als hinduistes i on hi ha un lloc de cremacions semblant als del Ganges. Bodnath és una de les estupes més grans i el lloc on es concentra la població tibetana del Nepal.

DIA 4.- VOL KATHMANDÚ / LUKLA (2.840 m) – PHAKDING (2.610 m)
Al matí trasllat a l’aeroport per sortir en vol amb destinació a Lukla. Des d’allà, acompanyats dels portadors i del material necessari, començament del trekking fins Pakding.

DIA 5.- ​​PHAKDING – NAMCHE BAZAAR (3.440m)
Des Pakding el camí continua cap al nord, ascendint a través de camps, fins arribar a Benkar, a 2.700 metres, per després seguir per la vora del riu, abans de pujar al poble de Chomoa. En aquesta part del trekking hi ha pobles intercalats amb magnífics boscos de rododendres, avets gegants i magnòlies. Entrada al Parc Nacional de Sagarmatha, per anar cap a Jorsale (2.800 m), on comença una pujada molt pronunciada fins Namche Bazaar (3.440 m), capital i centre comercial de la vall de Khumbu, on habita la raça Sherpa.

DIA 6.- ACLIMATACIÓ A NAMCHE BAZAAR (3.440m)
Aquest dia servirà per aclimatar el cos a l’altitud i ajudar a que s’adapti a la manca d’oxigen. Aquesta parada ajudarà de manera important a que després no es pateixi mal d’alçada en ascendir a altituds més elevades. Namche Bazaar és la capital dels xerpes i, tot i ser petita, disposa d’opcions d’oci i restauració per a relaxar-se. Una altra opció és fer una excursió al Bhote Khola Valley per obtenir vistes sobre la vall. També pots anar a l’oficina central del Parc Nacional d’Sagarmantha, a la zona superior de Lukla, des d’on hi ha unes vistes excel·lents als pics nevats així com exhibicions sobre la vida i cultura dels Sherpas.

DIA 7.- NAMCHE BAZAAR – PHORTSE (3.810 m)
La ruta per aquest dia transcorre en una pujada més o menys constant a través de pobles on podem apreciar la forma de vida i cultura dels Sherpa. És més, la localitat de destinació, Phortse, és la llar on habiten molts dels xerpes que han acompanyat a expedicions fins al cim de l’Everest. Resulta també d’interès el monestir de Thakiri Chholing, situat a la zona alta de la localitat. És un lloc fora de la ruta convencional del Camp Base, de manera que resulta més autèntic.

DIA 8.- PHORTSE (3.810 m) – DINGBOCHE (4.410 m)
El camí continua per una vall cada vegada més estret, al peu de l’Ama Dablam. Dinar al poblat de Pangboche i continuació cap a Dingboche (4.410 m) ja per sobre de la línia dels boscos.

DIA 9.- ACLIMATACIÓ A DINGBOCHE (4.410m)
Dia lliure per a l’aclimatació. És interessant una excursió al Camp Base de l’Ama Dablam, així com una caminada fins Nagarjun Hill o als Chukhun per obtenir vistes impressionants del Nuptse, Lotse o el Imja Tse.

DIA 10.- DINGBOCHE – LOBUCHE (4.930 m)
El camí puja suaument cap a Phalang Karpo (4.340 m), per a partir d’aquí, ascendir de forma més empinada fins a la morrena terminal de la glacera de Khumbu. Es va guanyant alçada fins arribar a una plana i descendir per seguir la ribera occidental de la petita vall morrènic que condueix a Lobuche. El dinar es realitza en el poblat de Thukla. Continuació a Lobuche (4.930 m).

DIA 11.- LOBUCHE – KALA PATTAR (5.600 m) – PERICHE (4.240 m)
En aquest dia s’arriba a la cimera del Kala Pattar (5.600 m) des d’on es pot contemplar unes impressionants vistes de l’Everest, Nuptse, Estima Dablan i glacera de Khumbu. Descens fins Periche on passarem la nit.

DIA 12.- PERICHE – TENGBOCHE (3.840 m)
Continuarem baixant fins Tengboche on ens allotjarem i podrem visitar el Monestir de Tengboche, el més gran de la regió de Khumbu. El 1916 es va realitzar la seva construcció però va ser destruït anys més tard, el 1934 per un fort terratrèmol. Després de la reconstrucció, una altra vegada un foc ho va arrasar en 1989, sent de nou reconstruït per un equip de voluntaris.

DIA 13.- TENGBOCHE – MONJO (2.860 m)
De nou continuació del descens fins al poble xerpa de Khumjung, on hi ha l’hospital i les escoles que va construir Hillary. Des d’allà un camí vertiginós condueix fins a Namche Bazaar i, una mica més endavant, la petita i no tan turística localitat de Monjo.

DIA 14.- MONJO – LUKLA (2.840 m)
Esmorzar i continuem el nostre descens fins a Lukla, passant primer per Phakding, que arribarem després d’una o dues hores de marxa. Continuarem fins a Lukla 3 hores més. Arribada i allotjament.

DIA 15.- VOL LUKLA / KATHMANDÚ
A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Kathmandú. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Resta de dia lliure per passejar per la ciutat.

DIA 16.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per acabar de visitar la ciutat o rodalies. Allotjament.

DIA 17.- VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar i a l’hora prevista trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 2.005 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.075 €
En base a grup de 4 a 5 persones 2.155 €
En base a grup de 2 a 3 persones 2.265 €
Suplement Habitació Individual (només a hotels) 265 €
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Vols domèstics Kathmandú / Lukla / Kathmandú.
Trasllats especificats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Entrada al Parc Nacional de Sagarmatha.
Guia local de parla anglesa i portejadors durant el trekking.
Permís de trekking.
Assegurança d’assistència en viatge que inclou trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking ni sac de dormir (possibilitat de llogar-lo en destí).
Visites i activitats no especificades a Kathmandú i la vall.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Visat Nepal. Es realitza a l’arribada a l’aeroport (30 USD aprox.).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

25 gener, 2019

100% recomendable, una experiencia única!

Deixar un comentari