Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Gaudirem dels paisatges dels Annapurnes amb un dels millors trekkings que es poden fer al Nepal. Observarem boscos de bambú, rius i cascades, mentre ens envoltem dels gegants de l’Himàlaia, allotjant-nos en les conegudes “tea houses”.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 26 DESEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
27 DES ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
28 DES KATHMANDÚ E Hotel
29 DES VOL KATHMANDÚ / POKHARA – KHANDE. TREK A POTHANA E / D / S Lodge
30 DES POTHANA – CHUMRUNG E / D / S Lodge
31 DES CHUMRUNG – DOVAN E / D / S Lodge
01 GEN DOVAN – MACHHAPUCHRE BASE CAMP E / D / S Lodge
02 GEN MACHHAPUCHRE BASE CAMP – ANNAPURNA BASE CAMP – BAMBOO E / D / S Lodge
03 GEN BAMBOO – JHINU E / D / S Lodge
04 GEN JHINU – NAYAPUL – POKHARA E / D Hotel
05 GEN POKHARA E Hotel
06 GEN POKHARA – KATHMANDÚ E Hotel
07 GEN KATHMANDÚ E Hotel
08 GEN VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
09 GEN ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
Sortida en vol regular destí Kathmandu, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

27 DES.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a Kathmandú, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per a gaudir de la ciutat del Kathmandú i la seva vall. Kathmandú, la capital de Nepal, es troba enmig d’una espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com a poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada en el cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el palau Real, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla; i l’elegant pagoda de Narayana Mandir. En els barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al ja visitat. A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altre costat del riu Bagmati des de Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, repleta de la major mostra d’arquitectura newari de Nepal. Nit a Kathmandú.

28 DES.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per a continuar recorrent Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

29 DES.- VOL KATHMANDÚ / POKHARA. TRASLLAT A KHANDE I TREKKING A POTHANA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a prendre el vol a Pokhara. Arribada i trasllat en vehicle a Khande, des d’on comencem el trekking fins a Pothana via Australian Camp (2100m). Arribada i allotjament.

30 DES.- POTHANA – CHUMRUNG
Esmorzar i començament de l’etapa fins a Deurali. Des d’aquí el camí descendeix fins a Berikharka a través de boscos. Continuem en pla fins a arribar a Landruk. Pel camí creuarem pobles de cultura Gurung amb terrasses de cultiu i verds pujols. Des de Landruk descendim fins a Manera Khola, per a ascendir després fins a Jhinu Danda i arribar a Chumrung, on passarem la nit.

31 DES.- CHUMRUNG – DOVAN
Esmorzar. Continuem al llarg de Modi Khola passant per pujols boscosos; creuarem un pont en suspensió per a pujar cap a Sinuwa Danda. El camí passa per un bosc fins a arribar a Khuldighar. Descendim per escales de pedra a través d’un bosc de bambú fins a arribar a Dovan, on ens allotjarem.

01 GEN.- DOVAN – CAMP BASE MACHHAPUCHRE
L’etapa d’avui comença amb una gradual ascensió pel camí que segueix el curs del riu. Creuarem boscos de bambú i de roures, a més de petits ponts. Aquest camí passa per llocs solitaris, on podem apreciar una gran varietat de fauna, especialment passant per Hinko Cavi. Després de mitja hora caminant des de Deurali, ens trobarem envoltats de muntanyes nevades. Seguim l’itinerari fins a Bagar. L’última part del recorregut fins a arribar al camp basi del Machhapuchre és cansada, però la recompensa que trobarem val la pena, ja que tindrem espectaculars vistes del Mt Hiunchuli, Annapurna South, Annapurna I, Annapurna II, Annapurna III, Fishtail i Machhapuchre. Nit en el camp basi del Machhapuchre.

02 GEN.- MACHHAPUCHRE – CAMP BASE ANNAPURNA – BAMBOO
L’etapa d’avui serà llarga. Sortirem molt d’hora cap al Camp Base dels Annapurnes, on la vegetació desapareix gairebé per complet a causa de l’altura. Tindrem l’oportunitat de veure la sortida del sol als Himàlaies. Després d’esmorzar descendim de nou desfent el camí i passant per Deurali i Dovan, fins a arribar a Bamboo. Tindrem espectaculars vistes del Fishtail i el Hiunchuli.

03 GEN.- BAMBOO – JHINU
Després d’esmorzar desfem el camí fins a Chumrung Khola; creuem el pont i descendim més de 1000 escales fins al poble de Chumrung, des d’on ens dirigim a Jinhu Danda, que té unes fonts termals d’aigua calenta que podrem utilitzar abans d’arribar al poble.

04 GEN.- JHINU – NAYAPUL – POKHARA
Esmorzar i sortida en direcció a Nayapul seguint el curs del riu cap a Modi khola via New bridge i el poble de Kyumi. Seguim fins a Birethati i en mitja hora més arribem a Nayapul, on pararem a descansar per a tornar en vehicle a Pokhara.

05 GEN.- POKHARA
Esmorzar. Dia lliure per a gaudir de la ciutat de Pokhara i el seu llac. Nit a Pokhara.

06 GEN.- POKHARA – KATHMANDÚ
Esmorzar. A l’hora prevista trasllat a Kathmandú. Nit a Kathmandú.

07 GEN.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall.

08 GEN.- VOL KATHMANDÚ / BARCELONA
Esmorzar i dia lliure, fins a l’hora del trasllat a l’aeroport, per a la sortida del vol de tornada a Barcelona.

09 GEN.- ARRIBADA A BARCELONA
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.295 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.395 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.495 €
Suplement grup de 2 a 3 persones 95 €
Suplement Individual 240 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
** Si viatges sol/a i vols compartir habitació, et garantim el preu sense suplement individual.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Vol domèstic Kathmandú / Pokhara.
Transport per carretera en vehicle privat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla anglesa i portejadors durant el trekking.
Permisos de trekking als Annapurnes (ACAP i TIMS).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i activitats no especificades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari