Àsia
Destinació
13 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Gaudirem dels paisatges dels Annapurnes amb un dels millors trekkings que es poden fer al Nepal. Observarem boscos de bambú, rius i cascades, mentre ens envoltem dels gegants de l’Himàlaia, allotjant-nos en les conegudes “tea houses”.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
27 DES ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
28 DES KATHMANDÚ E Hotel
29 DES VOL KATHMANDÚ / POKHARA – KHANDE. TREK A POTHANA E / D / S Lodge
30 DES POTHANA – CHUMRUNG E / D / S Lodge
31 DES CHUMRUNG – DOVAN E / D / S Lodge
01 GEN DOVAN – MACHHAPUCHRE BASE CAMP E / D / S Lodge
02 GEN MACHHAPUCHRE BASE CAMP – ANNAPURNA BASE CAMP – BAMBOO E / D / S Lodge
03 GEN BAMBOO – JHINU E / D / S Lodge
04 GEN JHINU – NAYAPUL – POKHARA E / D Hotel
05 GEN VOL POKHARA / KATHMANDÚ E Hotel
06 GEN VOL KATHMANDÚ / ESTAMBUL E Hotel
07 GEN VOL ESTAMBUL / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES.- VOL BARCELONA / KATHMANDU
Sortida en vol regular amb destinació Kathmandu, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

27 DES.- ARRIBADA A KATHMANDU
Arribada a Kathmandu, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat del Kathmandu i la seva vall. Kathmandu, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla; i l’elegant pagoda de Narayana Mandir.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat.

A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del riu Bagmati des de Kathmandu i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Nit a Katmandú.

28 DES.- KATHMANDU
Disposem del dia lliure per poder continuar coneixent la ciutat i els voltants. Una dels llocs més interessants és Swayambunath, conegut per ser la seu del monestir budista més important del país. A la vall també es pot visitar el conjunt de temples de Pasupatinath i el segon centre més important de peregrinació per als hinduistes i on hi ha un lloc de cremacions semblant als del Ganges. Bodnath és una de les estupes més grans i un lloc on es concentra la població tibetana del Nepal.

29 DES.- VOL KATHMANDU / POKHARA. TRASLLAT A KHANDE I TREKKING A POTHANA
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Pokhara. Arribada i trasllat en vehicle a Khande, des d’on iniciem el trekking fins a Pothana via Australian Camp (2100m). Arribada i allotjament.

30 DES.- POTHANA – CHUMRUNG
Esmorzar i començament de l’etapa fins Deurali. Des d’aquí el camí baixa fins Berikharka a través de boscos. Continuem en pla fins arribar a Landruk. Pel camí creuarem pobles de cultura Gurung amb terrasses de cultiu i verds turons. Des Landruk baixem fins Manera Khola, per ascendir després fins Jhinu Danda i arribar a Chumrung, on passarem la nit.

31 DES.- CHUMRUNG – DOVAN
Esmorzar. Continuem al llarg de Modi Khola passant per pujols boscosos; creuarem un pont en suspensió per pujar cap a Sinuwa Danda. El camí passa per un bosc fins arribar a Khuldighar. Descendim per escales de pedra a través d’un bosc de bambú fins arribar a Dovan, on ens allotjarem.

01 GEN.- DOVAN – CAMP BASE MACHHAPUCHRE
L’etapa d’avui comença amb una gradual ascensió pel camí que segueix el curs del riu. Creuarem boscos de bambú i de roures, a més de petits ponts. Aquest camí passa per llocs solitaris, on es poden apreciar gran varietat de fauna, especialment passant per Hinko Cave. Després de mitja hora caminant des Deurali, ens trobarem envoltats de muntanyes nevades. Seguim l’itinerari fins Bagar. L’última part del recorregut fins arribar al camp base del Machhapuchre és cansada, però la recompensa que trobarem val la pena, ja que tindrem espectaculars vistes del Mt Hiunchuli, Annapurna South, Annapurna I, Annapurna II, Annapurna III, Fishtail i Machhapuchre. Nit al camp base del Machhapuchre.

02 GEN.- MACHHAPUCHRE – CAMP BASE ANNAPURNA – BAMBOO
L’etapa d’avui serà llarga. Sortirem molt d’hora cap al camp base dels Annapurnes, on la vegetació desapareix gairebé per complet a causa de l’altura. Tindrem l’oportunitat de veure la sortida del sol a l’Himàlaia des del camp base dels Annapurnes. Després de l’esmorzar descendim de nou desfent el camí i passant per Deurali i Dovan, fins arribar a Bamboo. Tindrem espectaculars vistes del Fishtail i el Hiunchuli.

03 GEN.- BAMBOO – JHINU
Després de l’esmorzar desfem el camí fins Chumrung Khola; creuem el pont i baixem més de 1000 escales fins al poble de Chumrung, des d’on ens dirigim a Jinhua Danda, que té unes fonts termals d’aigua calenta que podrem utilitzar abans d’arribar al poble.

04 GEN.- JHINU – NAYAPUL – POKHARA
Esmorzar i sortida en direcció a Nayapul seguint el curs del riu cap Modi Khola via New bridge i el poble de Kyumi. Seguim fins Birethati i en mitja hora més arribem a Nayapul, on pararem a descansar per tornar a vehicle a Pokhara.

05 GEN.- VOL POKHARA / KATHMANDU
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Kathmandu. Arribada i trasllat a l’hotel. Nit a Katmandú.

06 GEN.- VOL KATHMANDU / ISTANBUL
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol de tornada a Barcelona, via Istanbul. Arribada a Istanbul i nit en hotel a l’aeroport.

07 GEN.- VOL ISTANBUL / BARCELONA
Embarcament en el vol a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 15 persones 1.455 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.520 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.625 €
En base a grup de 2 a 3 persones 1.740 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 205 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Vols domèstics Kathmandú / Pokhara / Kathmandú.
Transport per carretera en vehicle privat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Activitats especificades.
Guia sherpa de parla anglesa i portejadors durant el trekking.
Permisos de trekking als Annapurnes (ACAP i TIMS).
Assegurança de viatge amb cobertures de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Visat de Turquia. Es tramita de forma online (20 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking ni sac de dormir (possibilitat de llogar-lo en destí).
Visites i activitats no especificades a Kathmandú i la vall.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari