Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Enclavat a l’Himàlaia, al nord de l’Índia, i al sud de la Xina, Nepal, terra d’espiritualitat meditació i harmonia, posseeix les més altes muntanyes del planeta. En aquesta ruta, ens endinsarem en el cor de l’Himàlaia, per a arribar al Santuari dels Annapurnas, un lloc excepcional, on conflueixen glaceres i cims, i que s’ha convertit en un lloc sagrat per als nepalesos. Aquest recorregut, a més d’una enorme bellesa natural, té una gran riquesa cultural gràcies a la presència de diversos grups ètnics com els Brahman i Chetri, en la part més baixa, i els Gurung i Magar en la part més elevada.
El nostre viatge coincideix amb el Festival Bisket Jatra (Any Nou a Nepal). El Festival dura 9 dies, des del 10 d’abril fins al 18. El dia d’Any Nou és el 14 d’abril. El festival gira, principalment, entorn d’un enorme carruatge de fusta de 3 pisos, dedicat al déu hindú Bhairab, adorat amb gran fervor a Nepal. Els nepalesos, es regeixen per un calendari anomenat Vikram Samvat, que és diferent al calendari gregorià utilitzat en occident. Segons el seu calendari, el 14 d’abril de 2022, celebraran el primer dia del mes de Baishak de l’any 2079.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / KATHMANDÚ A bord
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 VOL KATHMANDÚ / POKHARA – KHANDE. TREK A POTHANA E / D / S Lodge
4 POTHANA – CHUMRUNG E / D / S Lodge
5 CHUMRUNG – DOVAN E / D / S Lodge
6 DOVAN – MACHHAPUCHRE BASE CAMP E / D / S Lodge
7 MACHHAPUCHRE BASE CAMP – ANNAPURNA BASE CAMP – BAMBOO E / D / S Lodge
8 BAMBOO – JHINU E / D / S Lodge
9 JHINU – NAYAPUL – POKHARA E / D Hotel
10 VOL POKHARA / KATHMANDÚ E Hotel
11 VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

08 ABR | Vol Barcelona / Kathmandú
Sortida en vol regular destí Kathmandú, connexió intermèdia. Nit a bord.

09 ABR | Arribada a Kathmandú
Arribada a Kathmandú, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Dia lliure per a gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva famosa vall. Moure’s per la vall de Kathmandú és molt fàcil i es pot realitzar fàcilment per lliure.

Kathmandú, la capital de Nepal, es troba enmig d’una espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com a poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat mitjana. Destaca la plaça Durbar de Kathmandú, que situada en el cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el palau real, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, a més de l’elegant pagoda de Narayana Mandir, entre altres. A 6 km trobem la ciutat de Trompellot, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altre costat del riu Bagmati des de Kathmandú, i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar de Patan, repleta de la major mostra d’arquitectura newari de Nepal. Nit a Kathmandú.

10 ABR | Vol Kathmandu / Pokhara – Khande. Trekking a Pothana (1.900 m)
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a prendre el vol a Pokhara. Arribada i trasllat en vehicle a Khande (2h aprox), des d’on comencem el trekking fins a Pothana via Australian Camp (2100m). El trekking serà de 1-2 hores aprox. Arribada i allotjament en lodge.

11 ABR | Pothana – Chumrung (2.170m)
Esmorzar i començament de l’etapa fins a Deurali. Des d’aquí el camí descendeix fins a Berikharka a través de boscos. Continuem en pla fins a arribar a Landruk. Pel camí creuarem pobles de cultura Gurung amb terrasses de cultiu i verds pujols. Des de Landruk descendim fins a Manera Khola, per a ascendir després fins a Jhinu Danda i arribar a Chumrung, on passarem la nit.

12 ABR | Chumrung (2.170m) – Dovan (2.600m)
Esmorzar. Continuem al llarg de Modi Khola passant per pujols boscosos; creuarem un pont en suspensió per a pujar cap a Sinuwa Danda. El camí passa per un bosc fins a arribar a Khuldighar. Descendim per escales de pedra a través d’un bosc de bambú fins a arribar a Dovan, on ens allotjarem.

13 ABR | Dovan – Camp Base Machhapuchre (3.700m)
L’etapa d’avui comença amb una gradual ascensió pel camí que segueix el curs del riu. Creuarem boscos de bambú i de roures, a més de petits ponts. Aquest camí passa per llocs solitaris, on podem apreciar una gran varietat de fauna, especialment passant per Hinko Cavi. Després de mitja hora caminant des de Deurali, ens trobarem envoltats de muntanyes nevades. Seguim l’itinerari fins a Bagar. L’última part del recorregut fins a arribar al camp basi del Machhapuchre és cansada, però la recompensa que trobarem val la pena, ja que tindrem espectaculars vistes del Mt Hiunchuli, Annapurna South, Annapurna I, Annapurna II, Annapurna III, Fishtail i Machhapuchre. Nit al camp base del Machhapuchre.

14 ABR | Machhapuchre – Camp Base Annapurna (4.110m) – Bamboo (2.335m)
L’etapa d’avui serà llarga. Sortirem molt d’hora cap al camp base dels Annapurnes, on la vegetació desapareix gairebé per complet a causa de l’altura. Tindrem l’oportunitat de veure la sortida del sol en els Himalayas des del camp basi dels Annapurnas. Després d’esmorzar, descendim de nou desfent el camí i passant per Deurali i Dovan, fins a arribar a Bamboo. Tindrem espectaculars vistes del Fishtail i el Hiunchuli.

15 ABR | Bamboo – Jhinu (1.780m)
Després d’esmorzar desfem el camí fins a Chumrung Khola; creuem el pont i descendim més de 1000 escales fins al poble de Chumrung, des d’on ens dirigim a Jinhu Danda, que té unes fonts termals d’aigua calenta que podrem utilitzar abans d’arribar al poble.

16 ABR | Jhinu – Nayapul – Pokhara
Esmorzar i sortida en direcció a Nayapul seguint el curs del riu cap a Modi khola via New bridge i el poble de Kyumi. Seguim fins a Birethati i en mitja hora més arribem a Nayapul, on pararem a descansar per a tornar en vehicle a Pokhara.

17 ABR | Vol Pokhara / Kathmandú
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per a prendre el vol destino Kathmandu. Arribada i trasllat a l’hotel. Nit a Kathmandú.

18 ABR | Vol Kathmandú / Barcelona
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i prenem el vol de tornada. Arribada a la nit i fi dels nostres serveis.

** Per si algú ho prefereix, oferim també la possibilitat de contractar les visites amb un guia de parla hispana, durant els dies lliures en Kathmandú. Veure informació: Visites opcionals de la vall de Kathmandu amb guia de parla hispana.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.435 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.495 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.585 €
En base a grup de 2 a 3 persones 1.685 €
Suplement Individual 170 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Kathmandú / Barcelona (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia Turkish Airlines.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Vols domèstics Kathmandú / Pokhara / Kathmandú.
Trasllats especificats per carretera en vehicle privat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla anglesa i portejadors durant el trekking.
Permisos de trekking als Annapurnes.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari.
Equip personal de trekking ni sac de dormir (possibilitat de llogar-lo en destí).
Visites i activitats no especificades a l’itinerari.
PCR si fos necessari.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari