Àsia
Destinació
20 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un trekking a la regió dels Annapurnes en què arribem als 5.415 metres d’altura a Thorong La. Gaudirem en tot moment d’un paisatge espectacular, mentre avancem per poblats tibetans i gurungs, que ens rebran amb l’hospitalitat pròpia del poble nepalí.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 KATHMANDÚ E Hotel
4 KATHMANDÚ – BESSHISAHAR (850M) – PUMA (1850M) E / D / S Lodge
5 PUMA – GHALE GAON (2016M) E / D / S Lodge
6 GHALE GAON – KHUDI (792M) E / D / S Lodge
7 KHUDI – BAHUNDANDA (1398M) E / D / S Lodge
8 BAHUNDANDA – CHAMJE (1410M) E / D / S Lodge
9 CHAMJE – DHARAPANI (1943M) E / D / S Lodge
10 DHARAPANI – CHAME (2713M) E / D / S Lodge
11 CHAME – PISANG (3200M) E / D / S Lodge
12 PISANG – MANANG (3540M) E / D / S Lodge
13 MANANG E / D / S Lodge
14 MANANG – THORONG PHEDI (4450M) E / D / S Lodge
15 THORONG PHEDI – THORONG LA (5415M) – MUKTINAH (3780M) E / D / S Lodge
16 MUKTINAH – JOMSON (2713M) E / D / S Lodge
17 VOL JOMSON / POKHARA E Hotel
18 VOL POKHARA / KATHMANDÚ E Hotel
19 KATHMANDÚ E Hotel
20 VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
A l’hora prevista presentació a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol amb destinació Kathmandú amb connexions intermèdies. Nit a bord.

DIA 2.- KATHMANDÚ
A l’arribada, recepció a l’aeroport per trasllat a l’hotel. Resta del temps lliure a la ciutat.
Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’una espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana.
Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, i l’elegant pagoda de Narayana Mandir. Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat.
A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del Riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Bhagdaon, la vella Bhaktapur, va ser la capital del país durant la dinastia Malla. Està situada a 35 km al sud-est de Kathmandú i pot considerar-se la més medieval de les tres urbs principals de la Vall de Kathmandú.

DIA 3.- KATHMANDÚ
Disposem del dia lliure per poder continuar coneixent la ciutat i els voltants. Una dels llocs més interessants és Swayambunath, coneguda per ser la seu del monestir budista més important del país. A la vall també es pot visitar el conjunt de temples de Pasupatinath i el segon centre més important de peregrinació per als hinduistes i on hi ha un lloc de cremacions semblant als del Ganges. Bodnath és una de les estupes més grans lloc on es concentra la població tibetana del Nepal.

DIA 4.- KATHMANDÚ – BESHISAHAR (850 M) – PUMA (1.850 M)
Sortim en vehicle cap a Beshisahar (6 hores aprox.), on comença la nostra primera caminada fins Puma.

DIA 5.- ​​PUMA – GHALE GAON (2.016 M)
Després del primer alba amb vistes a l’Himàlaia, realitzem una caminada fins Ghale Gaon.

DIA 6.- GHALE GAON – KHUDI (792 M)
Al matí sortim per un camí de selva fins arribar als penya-segats on es recol·lecta la mel salvatge i on es troba la cova Batasay. Continuem a través dels bancs del Riu Khudi, via Tarapu, fins al poble de Khudi i les seves piscines naturals.

DIA 7.- KHUDI – BAHUNDANDA (1.398 M)
Després de gaudir d’un preciós despertar amb vistes al Himalchuli II, sortim cap a Bahundanda, amb magnífiques vistes sobre el Riu Marshyangdi i el Manaslu Himal.

DIA 8.- BAHUNDANDA – CHAMJE (1.410 M)
Continuem la jornada cap Chamje, on passem la nit a una alçada similar a la del dia anterior.

DIA 9.- CHAMJE – DHARAPANI (1.943 M)
Seguim cap a Dharapani, poblada principalment per tibetans i Manangis, amb una escola i un petit monestir. La vall comença a encaixar, i el bosc reemplaça progressivament als cultius en terrasses.

DIA 10- DHARAPANI – CHAME (2.713 M)
Després de mitja hora de caminada, arribem a Bargachhap (2.100 m), des d’on es pot veure el cim de l’Annapurna II. Continuem el trekking, passant per Lattamarang (2.454 m), fins a Chame, centre oficial del districte de Manang. El poblet està situat sota un imponent penya-segat a la riba del Riu Marshyangdi i prop apareixen el Lamjung Himal (7.000 m) i el Manaslu (8.156 m).

DIA 11.- CHAME – PISANG (3.200 M)
La ruta ascendeix fins als 3.000 m d’alçada, i les condicions canvien a un clima d’alta muntanya, i pot baixar la temperatura a la nit diversos graus sota zero. La població en aquesta zona de l’Himàlaia està fonamentalment composta per tibetans i això es reflecteix en l’arquitectura (comencen a predominar els sostres plans a les cases). A la tarda arribemal poblet de Pisang, amb els seus chorten i munemanis. Al capdavant tenim l’Annapurna II, el Gangapurna i les glaceres que baixen dels cims.

DIA 12.- PISANG – MANANG (3.540 M)
Comencem el dia amb una important pujada cap gyaru, sent cada vegada millor la vista sobre l’Annapurna II, per després baixar cap a Ngawal. El paisatge en aquesta zona és més àrid. De nou ascendim cap a Bryase, un pintoresc poble enfilat en una vessant, i finalment continuem cap a Manang, animada població amb més de dues-centes cases on acaba la jornada. Aquest dia tenim unes excel·lents vistes de la vall de Manang i del Tilicho Peak (7.132 m).

DIA 13.- MANANG
Aquest dia el dediquem al descans i aclimatació, tot i que tenim la possibilitat opcional de realitzar una curta ascensió, que permet contemplar una bella vista de l’Annapurna IV, II i la glacera Dome. També es pot baixar fins a les mateixes cascades de gel, que es desplomen del Gangapurna.

DIA 14.- MANANG – THORONG PHEDI (4.450 M)
Primer dia de trekking en direcció al coll Thorong La, que creuarem l’endemà. Disposem de bones vistes sobre els pics del massís dels Annapurnes, Gangapurna, Rock Noel, Thorong Peak, Chulu est i oest, Yakawa Kang, etc. Lentament ascendim cap al nord-oest, travessant la vall de Jorsang Khola, per un petit pont de fusta a 4.300 m, per continuar cap a Thorong Phedi, un lloc espectacular, situat sobre els 4.450 m, on passarem la nit.

DIA 15.- THORONG PHEDI – THORONG LA (5.415 M) – MUKTINATH (3.780 M)
Sortida molt d’hora per creuar el coll, punt més alt de la ruta, utilitzat des de fa centenars d’anys per comunicar la Vall de Marshyangdi amb el Kali Gandaky. Arribem al coll després d’unes cinc hores de marxa amb un paisatge grandiós: el cim del Thorong Peak i al fons el Dhaulagiri (8.150 m). Descendim a Muktinath (3.780 m) amb les seves cases de pedra amb finestres de fusta tallada, un castell ruïnós i un gompa al capdamunt. Aquí hi ha dos temples de gran importància, on arriba en pelegrinatge gent del Nepal i de l’Índia.

DIA 16.- MUKTINATH – JOMSOM (2.713 M)
Descendim a través d’un escenari desèrtic i impressionant, seguint l’antiga ruta de les caravanes del Kali Gandaki, acompanyats d’impressionants vistes sobre el massís dels Nilgiris (7.061 m) i del Dhaulagiri: conegut com la “Muntanya Blanca” (8.167 m) .

DIA 17.- VOL JOMSOM / POKHARA
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en un curt i espectacular vol cap a Pokhara (930 m). A l’arribada, recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Pokhara és una ciutat que per la seva ubicació geogràfica es converteix en un enclavament perfecte per recuperar-se d’una ruta de trekking. En les seves proximitats trobem diversos assentaments tibetans.

DIA 18.- VOL POKHARA / KATHMANDÚ
Hotel fins a les 12 hores. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport, per sortir en vol cap a Kathmandú. A l’arribada recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel. Resta del temps lliure.

DIA 19.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure de nou per poder realitzar les últimes visites i compres.

DIA 20.- VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar i dia lliure fins l’hora indicada per al trasllat a l’aeroport on agafarem el vol a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.960 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.075 €
En base a grup de 4 a 5 persones 2.195 €
En base a grup de 2 a 3 persones 2.360 €
Suplement Habitació Individual (només a hotels) 325 €
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Vols domèstics Jomson / Pokhara i Pokhara / Kathmandú.
Trasllat per terra en vehicle privat Kathmandú – Besisahar.
Trasllats especificats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Activitats especificades.
Guia local de parla anglesa i portejadors durant el trekking.
Permís de trekking dels Annapurnes.
Assegurança de viatge de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking ni sac de dormir (possibilitat de llogar-lo en destí).
Visites i activitats no especificades a Kathmandú i la vall.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Visat Nepal. Es tramita a l’arribada a l’aeroport (50 USD aprox.).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

15 març, 2017

Es un trekking espectacular! Vas parando en todos los pueblecitos y disfrutando de un paisaje espectacular! Para mi ha sido muy emocionante porque hacía muchos años que soñaba en hacer un trekking al Nepal y los Annapurnas han sido la mejor elección! La organización, el guía, porteadores, los lodges, la comida… todo muy bien!

Deixar un comentari