Àsia
Destinació
23 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest trekking està considerat com un dels millors del món, amb un paisatge impressionant sense igual. Es tracta d’un viatge desafiant al Camp Base del K2 i a Concordia, la confluència de la glacera Baltoro amb la glacera Godwin-Austen, seguit d’un encreuament del pas tècnic de Gondogoro La. La ruta de trekking està vorejada per muntanyes escarpades des d’Askole, l’últim poble en el congost de Braldu, fins a Concòrdia. En el nostre itinerari pel glaciar de Baltoro veurem les Torres Trango, Masherbrum, el K2 i Broad Peak, entre molts altres. Concòrdia ha estat descrita com la “Sala del tro dels déus de la muntanya” per la seva panorama única de 360˚ de muntanyes que s’eleven per sobre dels 7.000 metres d’altura.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ISLAMABAD
2 ARRIBADA A ISLAMABAD Hotel
3 VOL ISLAMABAD / SKARDU E Hotel
4 SKARDU. VISITES E Hotel
5 SKARDU – ASKOLE (3.000 m) E / D / S Acampada
6 TREK ASKOLE – JHULA (3.300 m) E / D / S Acampada
7 TREK JHULA – PAIJU (3.700 m) E / D / S Acampada
8 PAIJU. DIA D’ACLIMATACIÓ E / D / S Acampada
9 TREK PAIJU – KHUBURSE (3.950 m) E / D / S Acampada
10 TREK KHUBURSE – URDUKAS (4.050 m) E / D / S Acampada
11 TREK URDUKAS – GORO II (4.380 m) E / D / S Acampada
12 TREK GORO II – CONCÒRDIA (4.650 m) E / D / S Acampada
13 CONCÒRDIA. DIA LLIURE E / D / S Acampada
14 TREK CONCÒRDIA – K2 BASE CAMP (5.150 m) – CONCÒRDIA E / D / S Acampada
15 TREK CONCÒRDIA – ALI CAMP (5.010 m) E / D / S Acampada
16 TREK VIA GONDOGORO LA (5.650 m) – KHUISPAN (4.680 m) E / D / S Acampada
17 KHUISPAN. DIA LLIURE E / D / S Acampada
18 TREK KHUISPAN – SAICHO (3.330 m) E / D / S Acampada
19 TREK SAICHO – HUSHE (3.050 m) E / D / S Acampada
20 HUSHE – SKARDU (2.250 m) E Hotel
21 SKARDU – CHILAS E Hotel
22 CHILAS – ISLAMABAD E Hotel
23 VOL ISLAMABAD / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Islamabad
Sortida en vol regular des del teu Ciutat d’origen en direcció a Islamabad, amb escala / s intermèdia / s. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Islamabad
Arribada a Islamabad. Un representant de Karakorum Adventures es reunirà amb el grup fora de l’àrea de duanes i immigració a l’aeroport. Aquest representant respondrà preguntes, ens informarà sobre els arranjaments immediats i ens acompanyarà a l’hotel a Islamabad. Dia lliure per descobrir les ciutats bessones de Islamabad i Rawalpindi. Rawalpindi és un antic assentament britànic i Islamabad és la ciutat capital i centre administratiu construït poc després de la partició de l’Índia en 1947. Les ciutats estan situades a aproximadament 500 metres d’altura en les càlides i humides planes de l’alt Punjab del Pakistan. Si vols, pots explorar Rawalpindi vagant entre els seus nombrosos i variats basars, o visitar la imponent mesquita de Shah Faisal, magníficament situada al peu dels turons de Margalla. Aquesta mesquita és una de les més grans del món, amb espai per a 15,000 fidels a l’interior i 85,000 al pati. Nit a l’hotel.

DIA 3.- Vol Islamabad / Skardu (2.250m)
Al matí, recollida a l’hotel per traslladar-nos en vehicle a l’aeroport d’Islamabad per al vol a Skardu, que només opera en condicions de visibilitat adequades a Skardu.
En cas que el vol es cancel·li, conduirem per carretera fins a Skardu des d’Islamabad. En aquest cas, passem per la ciutat històrica de Taxila, la bella estació del turó d’Abbottabad, les ciutats verdes i exuberants afectades pel terratrèmol de Mansehra i, finalment, ens trobem amb el gran Indus al Pont Thakot. D’allí en endavant, la carretera recorre la riba de l’Indus al costat de paisatges espectaculars. Passem per Besham, Dassu, Komila i Shatial per arribar a Chilas, deixant enrere moltes escultures i inscripcions que van deixar els pelegrins xinesos i els antics viatgers del segle V dC. Nit a l’hotel a Skardu o en Chilas en cas d’haver pres l’opció de carretera. Nit en hotel

DIA 4.- Skardu. Visites
Si el dia anterior hem pogut agafar el vol a Skardu avui gaudirem d’un dia lliure en aquesta localitat. Tenim temps lliure per explorar la ciutat i visitar l’històric fort de Skardu, situat a uns 15 metres d’alçada al vessant nord de la ciutat principal de Skardu. El fort queda tancat pels angles est i nord pel poderós riu Indus, pel que posseeix un gran avantatge estratègic i una posició geogràfica significativa des del punt de vista militar. Per tant, es diu localment “Kharpocho”, que significa Fort Fort. Explorarem els seus basars estrets ia la tarda visitarem el llac Sadpara, de color blau turquesa, amb autobús o amb un jeep. Si el dia anterior no hem pogut volar, avui ens desplaçarem per carretera per arribar a última hora a Skardu. Nit en hotel.

DIA 5.- ​​Skardu – Askole (3.000m)
Avui viatjarem en jeep amb tot l’equip i subministraments al llarg de les valls de Shigar i Braldu fins Askole. Els poblets de Shigar han canviat poc en més de cinc-cents anys; Granges amb camps d’ordi, blat i hortalisses envoltades de murs de pedra i rodals d’àlbers, salzes i albercoquers. L’albercoc és un cultiu molt important al nord, que té una multitud d’usos per als balti i els hunzakut. Els vilatans ens saluden quan passem pel accidentat camí de terra i pedra que condueix a Baltoro. A mesura que ens acostem, els paisatges es tornen desèrtics i, un cop dins el escarpat vall de Braldu, cal creuar el riu diverses vegades per ponts penjants. El viatge pot durar de sis a dotze hores, segons les condicions de la carretera, per finalment arribar al nostre primer campament de la caminada. En Askole, els vilatans conreen els seus propis cereals, verdures i fruites i posseeixen grans ramats d’ovelles, cabres i dzos. Nit a campament.

DIA 6.- Trek Askole – Jhula (3.300m)
Després d’organitzar els equips, subministraments i portejadors per al trekking, comencem a caminar cap Jhola. La vall s’obre per revelar la glacera Biafo, que flueix al llarg de més de cinquanta quilòmetres des del pas de Hispar La a Braldu. Tenim la nostra primera experiència de caminar en morrena quan creuem la punta de la glacera i baixem al nostre lloc de dinar al costat del riu, a Korofon. La nostra ruta ens porta a la confluència dels rius Braldu i Dumordo, on hi ha un camí segur i agradable sobre el riu on abans hi havia hagut un dels passos més complicats d’aquest trekking. És aquesta vall, alimentat per la glacera Panmah, que una vegada va ser usat per les caravanes de la Ruta de la Seda que circulaven entre Baltistan i Yarkand (Xina) a través del pas West Mustagh (5370m). Un cop a l’altra banda del riu, descendim al costat del riu fins Braldu i seguim per les seves ribes fins al nostre campament a Jhola. Nit a campament.

DIA 7.- Trek Jhula – Paiju (3.700m)
La ruta es realitza principalment a la vora del riu durant tot el dia, canviant cap amunt i cap avall d’acord amb el nivell d’erosió i els nivells d’aigua del Braldu. El conjunt del Masherbrum es pot albirar a la nostra dreta a través de la Vall de Xiangang. Aquesta serralada és una àmplia gamma de pics que s’estenen gairebé per tota la longitud del costat sud de Baltoro. Diversos petits rierols alimentats per glaceres flueixen des del nord i els primers pics del grup Trango i Uli Biaho apareixen a la llunyana carena. El vast morro de la glacera Baltoro, el quart més llarg del Pakistan, també és visible, però encara és aviat per donar-se compte dels seus increïbles proporcions. Nit al campament a Paiju.

DIA 8.- Paiju. Dia d’aclimatació
Avui és una etapa preparatòria important per a tot l’equip. Les cabres seran sacrificades i es horneará roti (tipus de pa local) durant tot el dia per tenir menjar durant el viatge que ens espera a la glacera. És una bona oportunitat per relaxar-nos, llegir i fer fotos, potser fer una mica de rentat o simplement gaudir del lloc enmig de les muntanyes mentre el nostre cos s’adapta a l’altitud. Nit al campament.

DIA 9.- Trek Paiju – Khuburse (3.950m)
Avui reprenem la caminada amb un ascens gradual fins a la glacera Baltoro a l’extrem sud. Després d’aproximadament dues hores, el camí es divideix en el morro de la glacera Baltoro, on la branca esquerra es dirigeix ​​cap al campament base de la Torre Trango i el pas Serpo LGO. Nosaltres continuem cap a la dreta pujant fins a la glacera que s’estén per la vall, amb 62 km de llarg i 2 km d’ample. Altres 2-3 hores d’ascens constant en una diagonal llarga cap a l’altre costat. Seguim la vora sud fins Liligo i després fins Khoburse en una caminada molt agradable durant uns 90 minuts fins al campament, on fem nit.

DIA 10.- Trek Khuburse – Urdukas (4.050m)
Avui serà una curta caminada d’unes 4 hores sobre les morrenes rocoses i la vall del Baltoro. Creuarem un parell de glaceres laterals gelats pel camí i podrem veure per primera vegada el Broad Peak i els Gasherbrums. El campament històric de Urdukas està ubicat en un vessant d’herba a la part alta del Baltoro i domina una de les vistes de muntanya més espectaculars d’aquesta regió. El campament va ser preparat pel duc d’Abruzzi a principis d’aquest segle. Nit al campament.

DIA 11.- Trek Urdukas – Goro II (4.380m)
Avui serà un dia llarg, caminant entre 7 i 8 hores. Durant les dues primeres hores caminem per la morrena lateral de la glacera de Baltoro. A l’altra banda de la glacera tenim vistes impressionants del Pic Paiju, Choricho (6700m), Uli Biaho, Torres Trango, Catedrals i Biale (6750 m). Després de creuar les pastures verdes de Urdukas, creuem les esquerdes laterals, i caminem per la morrena fins Biango. Biango, a 4250m, és part de la glacera Yermanadu que flueix cap avall des del pas Masherbrum. Des d’aquí tenim una vista espectacular del triangle nevat de Masherbrum (7821m), el vigésimocuarto pic més alt en el món. Finalment arribem al campament de Goro II, on passem la nit.

DIA 12.- Trek Goro II – Concòrdia (4.650m)
Avui farem un trek de sis a set hores fins arribar a Concòrdia. A mesura que ens acostem, el Gasherbrum IV (7925m) fa guàrdia a l’est, amb el Gasherbrum II (8035m) mirant-nos des de la seva espatlla dreta. Ens esperen més vistes extraordinàries de les muntanyes a Concòrdia, on podrem veure el K2 (8611m), el pic Broad (8047 m), el Golden Throne (7285m), Mitre Peak (6560m) i una àmplia gamma d’altres pics. Nit al campament a Concòrdia.

DIA 13.- Concòrdia. Dia lliure
Avui és un dia per descansar i gaudir de la zona alhora que ens aclimatamos per preparar l’ascensió final per sobre dels 5.000m d’alçada. Pots simplement relaxar-te i passar el dia contemplant el K2 i altres espectaculars pics nevats o realitzar passejos i explorar la zona. Nit al campament.

DIA 14.- Trek Concòrdia – Camp Base K2 (5.150m) – Concòrdia
Excursió d’un dia al campament base del K2. Partim de Concòrdia i creuem les esquerdes de la glacera Baltoro. En el camí, ens aturem per dinar al campament base del Broad Peak, per posteriorment seguir per la morrena de la glacera Godwin-Austin fins al campament base del K2. L’excursió entre anar i tornar ens portarà el dia complet. Nit al campament a Concòrdia.

DIA 15.- Trek Concòrdia – Ali Camp (5.010m)
Les primeres dues hores de la caminada són difícils, ja que deixem Concòrdia i travessem la glacera Baltoro i les seves esquerdes. Posteriorment, el trekking es torna comparativament fàcil i gradual sobre la neu i el gel, amb el Chogolisa (7650m) contemplant des del Sud. Arribarem hora a Ali Camp per descansar, ja que avui passada la mitjanit sonarà ja el despertador per per a la sortida sobre el Gondogoro La.

DIA 16.- Trek via Gondogoro La (5.650m) – Khuispan (4.680m)
Sortim del campament aproximadament a la 1:00 a.m. per pujar al Gondogoro La (5600m). Durant les primeres dues hores caminem sobre la morena lateral per evitar les esquerdes. A mesura que ens acostem al pas, ens desplacem sobre la neu fins a la base. L’ascens final implica una caminada empinada sobre la neu i, segons les condicions, l’ús de cordes fixes, així com grampons i piolet. Les vistes des de la part superior del pas són incomparables, amb el K2, el Broad Peak, el Gasherbrum I a IV, el Masherbrum i moltes altres muntanyes que apareixen al nostre nivell. El descens en el costat de Hushe és més pronunciat, el que requereix d’un bon equilibri entre les roques. Passarem nit a Khuispan (4700m.), Una exuberant prat verd amb flors silvestres que cobreixen tot el campament.

DIA 17.- Trek Khuispan – Saicho (3.330m)
En sortir de Khuispan, fem una llarga travessia per la glacera Gondogoro, trobant primer petites esquerdes. Després caminem sobre el gel suau de la glacera per arribar a Dalsampa per l’altre costat. L’última mitja hora és un agradable passeig a través de flors silvestres, amb vistes imponents de la glacera Gondogoro, Yermanadu Kangri (7160m) Masherbrum South (7810 m) i Masherbrum La. A mesura que continuem, abandonem gradualment els paisatges gelats i baixem a través de prats i pastures fins Saicho (3330m.), Un pintoresc campament situat entre tamarius, roses silvestres i ginebres ubicats al costat del riu, des del qual hi ha vistes fins a la vall de Charakusa cap al K7 (6934 m). Tot i que hem deixat les selves gelades, encara tenim vistes tremendes de les muntanyes, incloent el Defo Khar (6540 m.). Nit al campament.

DIA 18.- Dia lliure a Saicho
Aquest dia està reservat per a refrescar-se i descansar una mica després de creuar el difícil Gondogoro La. Si encara queden energies, també és possible l’opció de caminar fins als campaments base del K6 i el K7. Nit a campament.

DIA 19.- Trek Saicho – Hushe (3.050m)
Avui baixem al riu Gondogoro on gaudirem de les espectaculars vistes del K6 (7280m), K7 (6934m) i Link Sar (7040m). Continuem descendint, passant per petits assentaments en ruta cap als verds camps irrigats en Hushe. Nit a campament.

DIA 20.- Hushe – Skardu (2.250m)
Avui és el primer dia després del trekking i conducieremos en Jeep fins a Skardu, passant per molts pobles pintorescs que s’alcen sobre roques verticals. Aquesta part de Baltistan sembla més verd i més pròspera que en el nostre viatge anterior a Askole. Nit en hotel.

DIA 21.- Skardu – Chilas
Sortida d’hora al matí per Chilas. Avui seran entre 7 i 8 hores en cotxe al llarg de 255 km de camí. Després de 162 km, estem a la famosa Karakorum Highway, a la vora del riu Indus, entrant en un estret congost rocós. Aquesta carretera va ser una aliança d’empreses entre el Pakistan i els enginyers de l’exèrcit xinès i es van necessitar 20 anys i 850 vides per completar aquesta autèntica vuitena meravella a través de les muntanyes. Després de tres hores de viatge, farem una parada a Jaglot, un lloc únic en el seu tipus al món. Aquí es troben les tres serralades més altes del món, Himàlaia, Karakorum i Hindukush, sent també el punt de trobada del riu Indus amb el riu Gilgit. Des d’aquí també tenim vistes fascinants del Nanga Parbat (8,125m). Arribarem a Chilas al vespre. Nit en hotel.

DIA 22.- Chilas – Islamabad
Des Chilas començarem a ascendir cap al pas Babusar, que és un pas de 4200m d’alçada entre la vall de Kaghan i Chilas. El pas de Babusar, juntament amb el pas Burzil (4100 m), són els únics passos que connecten la regió de Gilgit Baltistan amb el món exterior abans que la carretera del Karakorum es construís. Ens portarà aproximadament. Tres hores per arribar al pas des d’on s’obté un fantàstic panorama de tot l’Himàlaia. Després d’un descans de 15 a 20 minuts, continuarem cap a la vall de Kaghan, una de les àrees més belles de l’Himàlaia verd al Pakistan. Mentre viatgem per Kaghan, passem per poblets amb cases de pedra i fusta envoltades de camps d’arròs. Seguim el riu Kunhar i acompanyem als nòmades de Gujjar amb els seus búfals fins que arribem a la ciutat de Naran. Ens aturem per dinar i després de dinar ens dirigim a Islamabad. De Naran a Islamabad trigarem aproximadament 6 hores. Nit en hotel.

DIA 23.- Vol Islamabad / Ciutat d’origen
Havent esmorzat sortirem a l’hora convinguda cap a l’aeroport de Benazir Bhutto. Sortida del vol de tornada a la nostra ciutat d’origen amb escala / s intermèdia / s. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 2.870 €
En base a grup de 8 a 11 persones 3.195 €
En base a grup de 6 a 7 persones 3.440 €
Suplement Sortides Juliol i Agost 150 €
Suplement Habitació Individual 295 €
Taxes Aèries (Aprox.) 350 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol interior directe Islamabad / Skardu (si la meteorologia ho permet).
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle 4×4 amb conductor.
Allotjament en hotels categoria turista en base a habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Allotjament en tendes de campanya durant el trekking en règim de pensió completa, amb bany compartit en tenda adjunta.
Guia expert de muntanya de parla anglesa, cuiner, ajudant de cuina i portejadors (màxim 12,5 kg per persona).
Totes les visites guiades, entrades i activitats descrites a l’itinerari.
Permís d’entrada al parc nacional i permís de trekking.
Cordes fixes allà on siguin necessàries.
Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Pakistan.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Material personal de trekking i acampada (pot llogar-se a Skardu). Consultar fitxa tècnica.
Propines i extres personals.
Visites i activitats opcionals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari