Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

El Kilimanjaro, la muntanya més alta d’Àfrica, sorgeix de les planes africanes, cridant la nostra atenció pel seu poder i misteri. L’ascensió d’aquest gegant equatorial ens condueix a través de tres bells i diferents hàbitats: bosc tropical, erms i zones alpines. Per ascendir al cim seran necessaris cinc dies seguint la ruta Marangu per assolir Gillman Point (5.700 m) i finalment Uhuru Peak (5.895 m). Els paisatges variaran dia a dia segons augmentem l’altura. L’allotjament es realitzarà en refugis.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / KILIMANJARO A bord
05 ABR ARRIBADA A KILIMANJARO. TRASLLAT A MOSHI Hotel
06 ABR MOSHI – MARANGU GATE – MANDARA HUT E / D / S Refugi
07 ABR MANDARA HUT – HOROMBO HUT E / D / S Refugi
08 ABR HOROMBO HUT. DIA D’ACLIMATACIÓ E / D / S Refugi
09 ABR HOROMBO HUT – KIBO HUT E / D / S Refugi
10 ABR KIBO HUT – UHURU PEAK (5.895 m) – HOMOMBO HUT E / D / S Refugi
11 ABR HOROMBO HUT – MARANGU – MOSHI E Hotel
12 ABR VOL KILIMANJARO / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

04 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Presentació a l’aeroport i embarcament amb destinació a Kilimanjaro. Nit a bord.

05 ABR.- Moshi
Arribada a l’aeroport de Kilimanjaro i trasllat a Moshi. Dia lliure per preparar l’equip. A la tarda reunió informativa sobre aspectes pràctics de l’ascensió.

06 ABR.- Moshi – Marangu Gate (1.800 m) – Mandara Hut (2.700 m)
Sortida en vehicle feia Marangu a la base del Kilimanjaro. Des d’aquí començament de l’ascensió. En un primer moment caminarem a través de camps de cultiu de cafè i plàtans; més endavant creuarem boscos d’eucaliptus amb abundant avifauna i alguns colobos. A aquesta altura el sòl pot estar humit i fangós, així que polaines i bastons ens seran d’ajuda. Roba lleugera hauria de ser suficient però convé tenir a mà algun polar i l’equip de pluja. S’arriba a Mandara Hut sobre les 3 de la tarda. Des d’aquí es pot fer una curta caminada (15 min aprox. Fins al cràter de Maundi o, simplement, gaudir de la vista sobre aquesta part del territori tanzà i, fins i tot, del sud de Kenya.

07 ABR.- Mandara Hut – Horombo Hut (3.600 m)
Sortida del refugi després d’esmorzar cap a les 09: 00h. La primera hora es camina per zona de bosc plujós per després endinsar-nos en zona de bosc més baix i matolls on podrem veure les lobelias gegants. A mesura que pugem la vegetació es redueix a petits arbustos. A mig dia pararem per dinar en una zona des de la qual es pot contemplar el pic Mawenzi. Arribarem al refugi de Horombo sobre les 3 de la tarda i tindrem la primera perspectiva del pic Kibo.

08 ABR.- Horombo Hut
Dia d’aclimatació a l’altura. Es pot simplement reposar al refugi o atacar l’ascensió camp base de Mawenzi.

09 ABR.- Horombo Hut – Kibo Hut (4.600 m)
Si matinem ens espera una magnífica sortida del sol a la muntanya. A mesura que ascendim la vegetació es va fent més escassa fins que ens endinsem en un paisatge lunar alhora que ataquem el “saddle” la carena que uneix el pic Mawenzi amb el de Kibo. Des d’aquí podrem ia estudiar la ruta fins al cim que atacarem en poques hores. Convé estar molt alerta a qualsevol símptoma del mal d’alçada.

10 ABR.- Kibo Hut – Uhuru Peak (5.895 m) – Horombo Hut
Ens aixequem a mitjanit per un lleuger “esmorzar”. L’objectiu és arribar al cim abans de la sortida del sol. Sortirem sobre la 01: 00h caminant per un terreny costerut i pedregós. Arribarem a Gilman ‘s Point a la vora del cràter (5.861 m) sobre les 5 – 7 del matí; des d’aquí ens reben les “neus del Kilimanjaro”. Un parell d’hores més de marxa a la vora del cràter ens portaran fins a la veritable cim del continent: Uhuru Peak (5.895 m), on arribarem cap a les 9 del matí. Després de gaudir del cim emprendrem la tornada fins al refugi de Kibo on recollirem el nostre equip i esmorzarem; més tard desfarem el “saddle” per arribar al refugi de Horombo per a un merescut descans.
La caminada d’aquest dia s’inicia de nit amb llanternes o frontals. La temperatura serà molt baixa fins que es comenci el descens així que es necessitaran totes les capes d’abric. Aquesta és, de lluny, l’etapa més difícil del recorregut. A un pas, com diuen els locals, “pole pole” i amb una actitud optimista nostra arribada al cim serà més fàcil.

11 ABR.- Horombo Hut – Marangu Gate – Moshi
Recollirem el nostre equipatge per baixar fins Manés on esmorzarem; més tard continuarem fins Marangu Gate on ens acomiadarem dels nostres portadors, cuiners i guies de muntanya (aquest serà el moment per a la foto de tota l’expedició i per a les propines). El vehicle ens portarà de retorn a Moshi on arribarem a l’hotel per un reconfortant descans.

12 ABR.- Vol Kilimanjaro / Ciutat d’origen
Molt aviat al matí, trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.580 €
Preu Base per persona (04 Primeres Inscripcions) 2.450 €
Taxes Aèries (Aprox.) 360 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat per als trasllats indicats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Portejadors necessaris, guia local i cuiner durant l’ascensió.
Material d’ús col·lectiu.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Tanzània.
Visites en les ciutats.
Equip personal de trekking.
Propines (veure nota al respecte en les informacions addicionals).
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari