Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Partint d’un confortable hotel situat al centre de Capadòcia, caminarem pels senders d’aquesta increïble regió de Turquia, visitant els llocs principals i les àrees menys freqüentades. Realitzarem diferents etapes de senderisme durant quatre jornades i finalitzarem el viatge amb una estada a la increïble ciutat d’Estambul.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ESTAMBUL / KAYSERI (CAPADÒCIA) S Hotel
2 SENDERISME: VALL BLANCA – UCHISAR – VALL DELS COLOMS E / D / S Hotel
3 SENDERISME: VALL D’IHLARA – CIUTAT SUBTERRÀNIA D’OZLUCE E / D / S Hotel
4 SENDERISME: VALL VERMELLA I VALL DE LES XEMENEIES DE FADES E / D / S Hotel
5 SENDERISME: VALL DE GIOLGOLI – VALL D’UZENGI – MUSTAFAPASHA E / D / S Hotel
6 VOL CAPADÒCIA / ESTAMBUL E Hotel
7 ESTAMBUL E Hotel
8 VOL ESTAMBUL / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Estambul / Kayseri (Capadòcia)
Presentació a l’aeroport, check-in i embarcament en el vol a Kayseri, via Estambul. Arribada a Estambul, tràmits de visat i enllaç a Kayseri. Assistència a l’arribada i trasllat a Capadòcia.

DIA 2.- Senderisme a Capadòcia
Sortida en minibús cap a la Vall Blanc o Baglýdere (1 hora de viatge). Comencem la caminada cap al centre de la vall per veure les formacions volcàniques que donen nom a la Vall dels Amants i continuar a Uchisar. Ascensió al castell d’Uchisar, una estranya formació geològica amb cases antigues i altres habitacions excavades a l’interior. La seva forma pintoresca li ha donat el sobrenom de castell tot i que, de fet, és una fortalesa. Va ser abandonat fa relativament poc a causa dels despreniments de roques. Dinar en un restaurant del mateix poble. Camina per baixar a la Vall dels Coloms i arribar a la ciutat de Goreme. Al llarg de la vall veurem les coves, les cases dels coloms i les extenses vinyes. Trasllat a l’hotel en minibús.

DIA 3.- Senderisme a Capadòcia
Trasllat en vehicle a la localitat de Ihlara (1.30 hores), situada a la vall homònima. Caminada pel canó de Ihlara, de 14 km de llarg i fins a 100 metres de profunditat en alguns punts. En les seves parets hi ha més de cent esglésies excavades, algunes de l’època bizantina. Està parcialment cobert per una rica vegetació, més o menys verda depenent de l’època de l’any.

Durant el recorregut es visiten els monestirs i esglésies excavades a la roca, mostres de l’arquitectura local original. Dinar al pintoresc poble de Belisýrma. Continuem la nostra marxa creuant la ciutat fins arribar a la ciutat subterrània d’Ozluce. Visitarem el lloc arqueològic per veure les seves cases úniques, túnels i dipòsits. Tornada a l’hotel en minibús (30 min).

DIA 4.- Senderisme a Capadòcia
Esmorzar i recorregut de 15 minuts en minibús. Arribada a Kýzýlvade, coneguda com la Vall Roja. Caminada per la magnífica vall de Güllüdere, on visitarem les esglésies de Üzümlü Kilise i Haçlý Kilise, nomenades en la Bíblia i que representen l’esperit i el simbolisme de les primeres comunitats cristianes. Arribarem al poblet de Cavusin, el més antic de Capadòcia excavat a la roca, i que avui està abandonat. Pujarem al cim de la ciutat i visitarem l’església i la mesquita, també excavades a la roca. A la part superior, ens espera una de les vistes més esplèndides de tota Capadòcia.
La nostra marxa continuarà cap a la Vall de Paþabaðý, coneguda mundialment com la Vall de les Xemeneies de les Fades, a causa de les formacions rocoses úniques erosionades pel pas del temps. El minibús ens portarà al poble d’Avanos, que està travessat pel riu Kizilýrmak, i és el centre de l’artesania local. Dinar i temps per visitar alguns dels seus tallers locals de catifes, kilims, ònix, ceràmica, etc.

DIA 5.- ​​Senderisme a Capadòcia
Esmorzar i sortida cap a la vall de Golgoli. Baixarem a peu al centre de la vall i creuarem la vall de Gomeda per visitar alguns dels monestirs i esglésies excavats a la roca, un exemple de l’arquitectura de les primeres comunitats cristianes.
Continuem la marxa cap a la vall de Üzengi, des d’on podem contemplar les millors cases de coloms a l’àrea, excavades per la mà de l’home en les enormes i altes roques de pedra calcària. Aturada en un manantial d’aigua mineral.
A causa de les característiques del terreny, ens podem veure obligats a caminar a través d’àrees humides o enfangades. A la sortida de la vall, el nostre minibús ens espera per portar-nos al poble de Mustafapasha, on dinarem en una casa local. Tornada a l’hotel.

DIA 6.- Capadòcia – Kayseri. Vol a Estambul
Esmorzar i sortida a l’aeroport per agafar el vol a Estambul. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Temps lliure.
Recomanem un recorregut pels carrers de Tahtakale, Soguk Cesme i Mahmut Pacha, que ens porten al basar egipci, a l’antiga estació d’Orient Express i l’àrea de teles i mosaics, respectivament. Aquests recorreguts, tot i estar lluny dels centres turístics habituals, bé mereixen una visita.

A més de creuar la Banya d’Or pel Pont de Gàlata, val la pena pujar a la Torre de Gàlata, des d’on podem gaudir de les magnífiques vistes de la ciutat. És agradable seure i relaxar-se amb un te o un cafè, amb vistes a la Banya d’Or o qualsevol de les mesquites de la ciutat.

DIA 7.- Estambul
Dia lliure per seguir coneixent la ciutat pel nostre compte.

DIA 8.- Vol Estambul / Ciutat d’origen
Temps lliure. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 975 €
En base a grup de 8 a 11 persones 1.090 €
04 Primeres Inscripcions – 40 €
Taxes Aèries (Aprox.) 210 €
SUPLEMENTS
Suplement grup de 4 a 7 persones 120 €
Suplement Habitació Individual 150 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en minibús amb aire condicionat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Caminades, excursions i visites segons itinerari. Entrades a museus, esglésies, etc.
Guia local de parla hispana a Capadòcia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i guia a Estambul.
Visat d’entrada a Turquia.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació