Àsia
Destinació
11 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Durant la nostra ruta en autobusos regulars per Cambodja ens sorprendrà l’amabilitat de la gent local, molt extravertida, que no dubtarà a compartir menjar i beguda amb nosaltres. Descobrirem espectaculars restes arqueològiques de l’Imperi Khmer i la naturalesa salvatge que els envolta, mentre coneixem en profunditat al poble cambodjà, amb el qual compartirem històries i hores de carretera.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A PHNOM PENH Hotel
2 PHNOM PENH E Hotel
3 PHNOM PENH – KROCHE E Hotel
4 KROCHE – STUNG TRENG – SRAEM E Hotel
5 SRAEM – KOH KER – SIEM REAP E Hotel
6 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
7 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
8 SIEM REAP – BATTAMBANG E Hotel
9 BATTAMBANG E Hotel
10 BATTAMBANG – PHNOM PENH E Hotel
11 PHNOM PENH. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Arribada a Phnom Penh
Arribada a l’aeroport de Phnom Penh i trasllat en vehicle privat a l’hotel. Resta del dia lliure.

Dia 02 | Phnom Penh
Esmorzar. Dia lliure a la capital del país.
Podem realitzar un passeig en barca pel lloc conegut com “Els Quatre Braços”, on conflueixen les aigües dels rius Mekong, Tonle Sap i Tonle Bassat. Entre els llocs d’interès destaquen el Palau Reial, la Pagoda de Plata, el Mercat Central i el Wat Phnom. També podem donar un agradable passeig pels boulevards d’herència francesa i gaudir de l’arquitectura colonial del segle XIX.

No podem obviar una part fonamental de la història de país. El 1975 els Khmers Rojos van arribar al poder, un règim comunista de caràcter autoritari que va dur a terme un dels majors genocidis del segle XX. Encara impactant, és recomanable visitar el Museu del Genocidi així com els Killing Fields (camps de la mort).

Dia 03 | Phnom Penh – Kroche
Esmorzar. Trasllat a l’estació d’autobusos per agafar el bus públic a Kroche. Arribada i trasllat a l’hotel a tuctuc. Temps lliure per dinar. A la tarda, trasllat a tuctuc fins Kampi per realitzar un passeig en bot pel Mekong, amb l’objectiu de veure els últims dofins d’aigua dolça.

Dia 04 | Kroche – Stung Treng – Sraem
Esmorzar. Al matí visita del temple de What So Sor Muay Roi. Continuació fins Sraem, via Stung Treng. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita de l’espectacular temple de Preah Vihear, assentat sobre el turó sagrat de Pey Tadi, de qual diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers.

Dia 05 | Sraem – Koh Ker – Siem Reap
Esmorzar. Al matí trasllat fins a l’àrea de Koh Ker on antigament hi havia més de 100 temples les ruïnes es troben actualment envaïdes per la vegetació. Visita de la Gran Piràmide de 40 metres d’altura i 7 pisos coneguda com Prasat Thom (també anomenada Prasat Kompong) i del Prasat Krahom, “el Temple Vermell”. Temps lliure per dinar. Continuació fins a Siem Reap visitant en ruta el solitari temple de Beng Mealea.

Dies 06 i 07 | Siem Reap. Temples d’Angkor
Disposarem de dos dies lliures per explorar la major mostra d’art khmer de tot el Sud-est Asiàtic, els meravellosos temples d’Angkor, declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1992.
Un exemple de recorregut comença a la ciutat d’Angkor Thom, que inclou els temples de Bayon, Baphuon, Phimeanakas, la Terra dels Elefants i la Terra de Rei Leprós. Un altre lloc d’interès és Ta Phrom, conegut com “el temple de les arrels”. Per descomptat hem de visitar Angkor Wat, el temple hinduista més gran i millor conservat del complex d’Angkor, que està considerat un dels tresors arqueològics més importants del món. També podem fer una excursió a Banteay Srei (37 km), conegut com “el temple de les dones”, on es troben les millors escultures de tot l’art khmer.

Dia 08 | Siem Reap – Battambang
Esmorzar. Trasllat a l’estació d’autobusos per agafar el bus públic a Battambang. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta de la tarda lliure.

Dia 09 | Battambang
Esmorzar. Al matí trasllat amb cotxe fins al Temple de Ek Phnom. Després de la visita, tornada a la ciutat travessant bellíssims paisatges i petits pobles i visitant les indústries de rotllets, fideus d’arròs i prohok (pasta de peix fermentat). Temps lliure per dinar. A la tarda, visita del temple de Wat Banan i de Phnom Sampeu, on esperarem la posta de sol per veure sortir de les coves a centenars de milers de ratpenats.

Dia 10 | Battambang – Phnom Penh
Esmorzar. Trasllat a l’estació d’autobusos per agafar el bus públic a Phnom Penh. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta de la tarda lliure.

Dia 11 | Phnom Penh. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 6 persones 795 €
En base a grup de 3 a 5 persones 955 €
En base a grup de 2 persones 1.095 €
Suplement Habitació Individual 345 €
Suplement Temporada Alta 40 €
Suplement Habitació Individual (en Temporada Alta) 385 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport amb vehicle privat i conductor.
Trasllats hotel – estació d’autobusos – hotel amb vehicle privat i conductor. Alguns d’aquests trams i algunes visites es fan en tuctuc.
Transport per terra entre ciutats en autobusos públics de línia regular, excepte els trams Kroche – Siem Reap, que es realitzen en transport privat i guia.
Bitllets d’autobús públic necessaris segons programa.
Totes les visites detallades a l’itinerari en transport privat (cotxe o tuctuc) i guia de parla anglesa. El guia viatja al bus juntament als clients en els següents trams: Phnom Penh – Kroche.
Allotjament en hotels indicats o similars en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Cambodja (30 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari