Àsia
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

En aquest itinerari per la “Llàgrima de l’Índia” podrem admirar la gran bellesa del Parc Nacional de Yala, amb una gran varietat de flora i fauna en un entorn únic. A Nuwara Eliya descobrirem el passat colonial del país i observarem els paisatges de camps de te que tan famosa han fet a aquesta illa. A la regió central podrem veure temples que encara continuen sent grans centres de la religió budista i el seu important llegat històric.

SORTIDES D’ABRIL 2021 A MARÇ 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A COLOMBO – GALLE – HIKKADUWA D / S Hotel
2 HIKKADUWA – PN YALA E / D / S Hotel
3 PN YALA – ELLA – NUWARA ELIYA E / D / S Hotel
4 NUWARA ELIYA – PERADENIYA – KANDY E / D / S Hotel
5 KANDY – MATALE – DAMBULLA – HABARANA E / D / S Hotel
6 HABARANA – SIGIRIYA – POLONNARUWA – HABARANA E / D / S Hotel
7 HABARANA – COLOMBO E Hotel
8 COLOMBO. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Colombo – Galle – Hikkaduwa
Arribada a primera hora del matí a l’aeroport de Colombo. Recepció en l’aeroport i sortida per carretera cap a la localitat costanera de Galle. Visita de la ciutat.
Galle va tenir el seu màxim apogeu en el segle XVIII, abans de l’arribada dels britànics, que van potenciar el desenvolupament de Colombo. El barri antic de la ciutat va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1988. Caminarem pel passeig pròxim a l’antiga muralla que va des del bastió de Utrech fins al bastió de la bandera de roca. Aquest passeig ens permetrà fer-nos una bona idea de la ciutat i ens proporcionarà una bona panoràmica de l’antic port. Visitarem la Fortalesa de Galle, que posseeix una mescla d’arquitectura holandesa, un estil i color propi (que es va encarregar de donar-li la població autòctona), i vegetació tropical. Després de l’esmorzar, trasllat a la localitat de Hikkaduwa, situada en la costa a molt poca distància de Galle.

Dia 02 | Hikkaduwa – Parc Nacional de Yala
Sortida per la costa sud en direcció a Tissamaharama. Esmorzar i continuació en tot terreny per a visitar el Parc Nacional de Yala. El parc es troba en una regió semiàrida de clima sec, amb temporades de pluja (sobretot durant el monsó), la qual cosa ha ajudat a crear una gran varietat d’ecosistemes. Alberga unes 215 espècies d’ocells, incloent algunes endèmiques de l’illa, 44 espècies de mamífers i té una de les majors densitats de lleopards en el món (encara que no per això són fàcils de veure).

Dia 03 | Parc Nacional de Yala – Ella – Nuwara Eliya
Deixarem enrere les belles platges de la costa sud i iniciarem la pujada a la regió muntanyenca, visitant en ruta el Temple de Buduruwagala, un temple budista que es compon de set estàtues de grans dimensions excavades en la roca (segle X). Continuarem la ruta a través de la població d’Ella i en el camí presenciarem les aigües de Ravana Falls. Després de l’esmorzar, avançarem per una sinuosa carretera cap a Nuwara Eliya, on ens veurem embolicats de pujols amb nombroses plantacions de te. La ciutat de Nuwara Eliya va ser establerta per l’Imperi Britànic en el segle XIX i constituïa un enclavament de vacances en el qual refugiar-se durant els mesos més calorosos. Per tot això la seva arquitectura tradicional es barreja amb edificis colonials d’estil britànic. A la tarda farem un breu recorregut pels principals carrers de la ciutat.

Dia 04 | Nuwara Eliya – Peradeniya – Kandy
Sortida per carretera a Kandy, parant en ruta per a observar una plantació de te i Ramboda Falls. Abans d’arribar a Kandy visitarem el Jardí Botànic de Peradeniya, construït pel rei Sinhala i ampliat posteriorment pels britànics. Els seus 147 acres estan replets d’una gran diversitat d’arbres, plantes, palmeres i flors (especialment orquídies, de les quals es calculen aproximadament 300 espècies).
Arribada a Kandy i visita del considerat cor del budisme a Sri Lanka, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Kandy va ser la llar de l’últim regnat independent de Sri Lanka, que va sobreviure dos segles a la incursió colonial britànica. Enmig dels carrers i basars trobarem el Mercat Municipal o el Centre de les Arts i l’Artesania, llocs que destaquen per la seva afluència de gent i per estar sempre animats per la població local. Visitarem el Dalada Maligawa, un conjunt arquitectònic format per pavellons de color rosa amb cobertes vermelles on es troba el Temple de la Dent de Buda, on es venera aquesta relíquia. A la tarda assistirem a una representació de les famoses danses cingaleses.

Dia 05 | Kandy – Matale – Dambulla – Habarana
Sortida per carretera i breu parada al Jardí de les Espècies de Matale, on ens oferiran un massatge aiurvèdic d’uns 10 minuts (inclòs). Continuació del nostre recorregut cap al Temple de Dambulla, el complex de coves del qual convertides en Temple d’Or és el principal focus d’atracció de la zona. El conjunt conserva una important col·lecció d’imatges de Buda (al voltant de 153) que representen les diferents etapes de la seva vida. Aquestes imatges es troben envoltades de fascinants pintures i murals. Tota aquesta àrea de gran importància cultural i religiosa va ser construïda pel rei Walangambahu en el segle I a.C i va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1991. Les muntanyes sobre les quals s’assenteixi el complex constitueixen el conjunt de quars rosa més gran del sud d’Àsia, sent el paisatge que l’envolta un motiu més per a la seva visita. Continuació per carretera fins a Habarana.

Dia 06 | Habarana – Sigiriya – Polonnaruwa – Habarana
Sortida al matí cap al jaciment arqueològic de Sigiriya, un antic complex de palaus construït durant el regnat del rei Kasyapa en el segle V. És un de les destinacions turístiques més populars del país i és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des del 1982. Les ruïnes del palau se situen en el cim d’una impressionant roca de pedra vermella anomenada la Roca del lleó, a 180 metres d’altura sobre la impressionant jungla que s’erigeix als seus peus. En la zona més baixa de la roca es troba el palau inferior, fossats, murs i jardins. En la part mitjana és on s’hagin les famoses pintures de les donzelles Apsara, a més de la Porta del Lleó, que dóna accés a la part superior de la roca. Sens dubte val la pena pujar els més de 1.000 graons i estretes passarel·les per a gaudir de l’extraordinària panoràmica de l’entorn.

Continuació per carretera cap a Polonnaruwa, antiga capital de Sri Lanka i seu dels reis cingalesos des del segle XI fins al segle XIII. Envoltada de l’embassament Prakrama Samudra (segle XII), la ciutat s’estén sobre 122 hectàrees, on trobem nombrosos monuments en molt bon estat de conservació. La major part d’ells són estàtues i edificis religiosos d’influència Índia, encara que també es troben edificis civils com la Cambra del Consell Real. Visita de les famoses estàtues dels Budes de Gal Vihara, tres grans estàtues esculpides en una paret rocosa que destaquen pel seu detall i impressionen per la seva grandària. La primera i la segona estàtua representen a un Buda assegut en posició de meditació, mentre que la tercera i més gran (14 metres de longitud), representa a Buda reclinat. Tornada per carretera a Habarana.

Dia 07 | Habarana – Colombo
Sortida per carretera cap a Colombo. La capital comercial de Sri Lanka és una ciutat vibrant, plena de vida i amb una mescla d’arquitectura moderna, edificis colonials i algunes ruïnes. A causa del seu gran port natural i la seva posició estratègica sobre les rutes comercials marines, fa més de 2.000 anys que els comerciants són coneixedors de la seva existència. A la tarda farem una visita panoràmica dels llocs més representatius de la ciutat: el Fort, el barri residencial de Pettah, els Jardins de Cinnamon i els parcs de Galle Face i Viharamahadevi.

Dia 08 | Colombo. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA  Temporada Alta Temporada Mitja Temporada Baixa
Preu Base per persona 1.515 € 1.390 € 1.225 €
Suplement Habitació Individual 790 € 625 € 450 €
                                                        GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb A/C.
Allotjament als hotels indicats o similars en base a habitacions dobles.
Pensió completa durant tot el recorregut (excepte a Colombo).
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Safari en Jeep al Parc Nacional de Yala. 
Entrades als llocs a visitar (detallades a la fitxa).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Sri Lanka.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Permisos de fotografia / vídeo als monuments.
Propines i extres personals.
Entrades pel Festival de Perahera (en cas de coincidir dates).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

28 agost, 2016

Vaig decidir viatjar a Sri Lanka una mica de forma improvisada sense saber molt ver què esperar i pensant que em trobaria un país semblant a l’Índia…
El que m’he trobat és un país molt ric culturalment, amb uns paissatges espectaculars i amb una població molt més riallera…Moltes gràcies per aquest viatge!

Deixar un comentari