Àrtic
Destinació
8 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Una oportunitat única per a formar part d’un viatge d’expedició com els d’abans. A bord d’un creuer polar, descobrirem el nord de Spitsbergen, l’illa més gran de l’Arxipèlag de Svalbard, on descobriràs impressionants paisatges i observaràs la seva rica fauna: guineus àrtiques, morses, foques, balenes, rens, i multitud d’ocells marins. En aquest viatge, a més, podràs conèixer un dels animals més bonics de l’Àrtic, l’os polar.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA: 1, 8, 15, 16, 22 i 29 JUNY 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 EMBARCAMENT A LONGYEARBYEN – ISFJORDEN S Barco
2 NAVEGACIÓ CAP A RAUDFJORDEN E / D / S Barco
3 GLACIAR MÒNACO E / D / S Barco
4 HINLOPEN – ALKEFJELLET – NORDAUSTLANDET E / D / S Barco
5 SET ILLES (80º NORD) E / D / S Barco
6 PLATAFORMA CONTINENTAL – KONGSFJORDEN E / D / S Barco
7 FORLANDSUNDET – ALKHORNET E / D / S Barco
8 DESEMBARCAMENT A LONGYEARBYEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Aquest itinerari és orientatiu. Els programes d’activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per tenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L’itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d’expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d’expedició.

Dia 01 | Embarcament a Longyearbyen – Isfjorden
Arribada a Longyearbyen, centre administratiu de Spitsbergen, l’illa més gran de l’arxipèlag de Svalbard. Podràs passejar per aquest antic poble miner, amb llocs interessants com l’església parroquial i el Museu de Svalbard. Encara que als voltants sembla auster, s’han registrat més de cent espècies de plantes en ell. En fosquejar, el vaixell navega a través de Isfjorden, on hi ha la possibilitat de veure la primera balena Minke del viatge.

Dia 02 | Navegació cap a Raudfjorden
Navegant cap a Raudfjorden, en la costa nord de Spitsbergen, trobarem un extens fiord vessat de glaceres, on fins i tot podrem veure foques anellades i barbudes. Els penya-segats i la costa d’aquest fiord també alberguen colònies d’ocells marins, exuberant vegetació i la possibilitat de veure ossos polars.

Dia 03 | Glaciar Mònaco
Depenent de les condicions climatològiques, el vaixell pot dirigir-se dins de Liefdefjorden, amb vista al precipitat Glaciar Mònaco. Les aigües enfront del glaciar representen el lloc favorit per a milers de gavines tridàctiles, i la base del gel és una popular zona de caça entre els ossos polars. Si les condicions del gel no permeten navegar aquí, es pot implementar una ruta alternativa al llarg de la costa oest de Spitsbergen.

Dia 04 | Estret de Hinlopen – Alkefjellet – Nordaustlandet
Navegarem cap a l’estret de Hinlopen, hàbitat de foques barbudes, foques anellades i ossos polars. En l’entrada de l’estret, fins i tot podem veure balenes blaves. Després de navegar entre les planxes de gel de Lomfjordshalvøya a bord de les zodiacs, observarem els penya-segats de Alkefjellet amb els seus milers de llaureu-vos de Brünnich (un tipus d’ocell marí). En el costat aquest de l’estret, intentarem desembarcar en Nordaustlandet, on és possible albirar els rens, les oques de bec curt i les morses. Si el gel impedeix l’entrada a Hinlopen es pot prendre una ruta alternativa.

Dia 05 | Set Illes (80º latitud nord)
El punt més septentrional de l’expedició el trobem en el nord de Nordaustlandet, en les Set Illes. Aquí s’arriba a 80° latitud nord, a només 870 km del Pol Nord Geogràfic. Els ossos polars habiten en aquesta regió, per la qual cosa el vaixell pot estar durant diverses hores aquí abans de navegar de nou cap a l’oest.

Dia 06 | Plataforma Continental – Kongsfjorden
Mentre tornem cap a l’oest, hauràs d’estar atent als ossos polars i les esmunyedisses balenes de Groenlàndia. A unes 40 milles nàutiques a l’oest de Spitsbergen, el navegarem per la vora de la plataforma continental, on les balenes d’aleta s’alimenten durant l’estiu en les zones de surgència (on l’aigua freda i rica en nutrients brolla des de les profunditats cap a la superfície de la mar) que corre al llarg dels bancs de Spitsbergen. En la desembocadura de Kongsfjorden, hi haurà bones probabilitats per a veure balenes Minke.

Dia 07 | Forlandsundet – Alkhornet
La pròxima parada serà en Forlandsundet, on a vegades les morses surten a descansar. Alternativament, es pot navegar cap al fiord St. Johns o en direcció sud fins a la desembocadura de Isfjorden, desembarcant en Alkhornet. En aquests penya-segats nien multitud d’ocells marins, i és freqüent veure guineus àrtiques buscant per sota ous i colomins caiguts, així com rens pasturant entre l’escassa vegetació.

Dia 08 | Desembarcament a Longyearbyen
Tota aventura eventualment ha d’arribar a la seva fi. Desembarcarem en la població de Longyearbyen, on vam emprendre el viatge, amb molts records i experiències que ens emportarem a casa. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a Quàdruple amb Ull de Bou 3.450 €
En base a Doble / Triple amb Ull de Bou 4.800 €
En base a Doble amb Finestra 5.200 €
SERVEIS INCLOSOS Transport a bord del creuer polar durant les etapes de navegació.
Allotjament en camarots dobles o múltiples (segons opció escollida).
Pensió completa a bord incloent snacks, cafè i te.
Totes les excursions i activitats previstes durant el viatge en zodiac.
Programa de xerrades i conferències per experts naturalistes i membres experimentats de l’expedició.
Us gratuït de botes de goma i raquetes de neu.
Totes les taxes mediambientals i impostos en ports durant el programa.
Dossier previ a la sortida.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Trasllats cap i des del ferry fora de Spitsbergen.
Àpats en terra. 
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, excés d’equipatge, etc.
Propines pels cambrers i altra personal de servei a bord (es donaran directrius en el barco).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinación de servicios de viaje que se le ofrece es un viaje combinado en el sentido del texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre.Por lo tanto, usted gozará de todos los derechos que se aplican en el marco de la UE a los viajes combinados. La empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. será plenamente responsable de la correcta ejecución del viaje combinado en su conjunto.Además, como exige la legislación, la empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. está cubierta por una garantía para reembolsarle los pagos realizados y, si el transporte está incluido en el viaje, asegurar su repatriación en caso de que incurra en insolvencia.Más información sobre sus principales derechos con arreglo al texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre (que se proporcionará mediante un hiperenlace).2. A esta oferta de viaje le resultan aplicables las siguientes Condiciones Generales de contrato de viaje combinado.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari