Amèrica del Nord
Destinació
13 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Alaska és encara una de les últimes fronteres del planeta. El Gran Nord és una terra de buscadors de fortuna que encara conserva el seu caràcter pioner. L’estat més gran dels Estats Units segueix en estat salvatge, i el seu territori alberga imponents muntanyes, glaciars i els boscos infinits de la plana interior. Les platges i penya-segats del litoral donen refugi a la fauna marina més ben conservada del planeta. Aquesta ruta, de la mà del nostre guia de parla hispana, un gran coneixedor de la zona, és sens dubte una de les millors opcions per conèixer aquest lloc remot.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A SETEMBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A ANCHORAGE Hotel
2 ANCHORAGE – EKLUTNA – TALKEETNA – HEALY Hotel
3 PARC NACIONAL DENALI Hotel
4 DENALI – FAIRBANKS Hotel
5 FAIRBANKS – SLANA S Cabanes
6 SLANA E / S Cabanes
7 SLANA – CHITINA – MC CARTHY E Hotel
8 MC CARTHY – KENNICOT – VALDEZ Motel
9 VALDEZ (GLACIAR COLUMBIA) Hotel
10 VALDEZ – WHITTIER – SEWARD Hotel
11 SEWARD (PARC NACIONAL KENAI FJORDS) Hotel
12 SEWARD – ANCHORAGE Hotel
13 ANCHORAGE. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Anchorage
Arribada a Anchorage i trasllat a l’hotel.

DIA 2.- Anchorage – Eklutna – Talkeetna – Healy
Trasllat d’Anchorage a Talkeetna, creuant el gran riu Knik que ve del glaciar amb el mateix nom i passant per la petita comunitat nativa de Eklutna, on visitarem el cementiri i l’església ortodoxa. Talkeetna, on menjarem, és el poble d’on surten les expedicions a la Muntanya Mc Kinley, que amb bon temps es pot veure des del mateix centre del poble. Trasllat fins al PN Denali i allotjament en hotel a Healy o voltants, prop de l’entrada del parc.

DIA 3.- Parc Nacional Denali
Visita del Parc Nacional Denali amb els autobusos oficials, amb possibilitat d’observar óssos, llops, linxs, ants, caribú, cabres de Dall a més d’ocells migratoris. La visita es realitza amb els autobusos oficials del parc fins Eielson Visitor Center. Són quatre hores de viatge en els únics vehicles permesos per recórrer la carretera sense pavimentar de 92 milles que separen l’entrada del parc de Kantishna, final de la carretera i per tant, de qualsevol signe de civilització entre la immensitat de naturalesa en estat verge. Picnic, caminada opcional i tornada per la mateixa i única carretera amb els mateixos autobusos fins a la sortida on ens recollirà el nostre guia de tornada a l’hotel. Nit en hotel a Healy. A causa de les restriccions del parc, el guia no ens podrà acompanyar durant la visita. El xofer americà anirà parant i explicant en anglès informacions sobre qualsevol animal que es vegi durant el camí així com explicacions de la flora i geologia del parc.

DIA 4.- Denali – Fairbanks
Visita del museu del centre de visitants de Denali, on se’ns explica la fauna i flora de la zona amb exposicions a mida real, així com la història del parc amb diorames. Trasllat fins a Fairbanks, recorrent la famosa Parks Highway cap al nord, passant per Nenana on s’ajunten els afluents del Yukon, el Tanana i el Nenana.
Aquí és on a l’hivern es realitza la Ice classic, una loteria per saber quin dia a la primavera es comença a desglaçar el riu amb un curiós mètode, senzill i tradicional.
Visitarem el centre de visitants de Fairbanks per conèixer la vida al nord i recorrerem el centre de la ciutat, fundada pels pioners del nord a la recerca de l’or a la vora del riu Chena. Nit a Fairbanks.

DIA 5.- ​​Fairbanks – Slana
Dia llarg de carretera fins Slana a la Vall del riu Cooper, al nord del parc Wrangell Sant Elies i prop de la frontera amb Canadà, amb moltes parades interessants. Passarem per North Pole, on resideix el Santa Klaus americà i els seus rens; ja en direcció sud passarem de la conca del Yukon a la de riu Cooper.
Pararem en diferents miradors on amb bon temps es contemplen altes muntanyes de neus perpètues en on neix el riu Tanana. Nit en unes acollidores i rústiques cabanes de fusta en Slana, enmig del bosc àrtic. Dormirem a casa d’un paranyer i la seva dona, amb un estil de vida tradicional, vivint del que proporciona la natura en aquest entorn tan dur i salvatge.

DIA 6.- Slana
Durant aquest dia navegarem en canoa per rius i llacs de la zona interior d’Alaska, prop de la frontera amb Canadà; una zona salvatge i poc poblada en la qual habiten els ants, cignes, caribú, óssos i llops. Boscos i rius plens de salmons a l’estiu i artic Grayling formen un laberint difícil de desxifrar. Un guia especialitzat ens acompanyarà, una persona local que viu com abans, caçant, pescant i adobant pells en una caseta al mig del bosc. Visitarem la seva cabana i ens explicarà els secrets de la pesca i la caça per aconseguir pells de llop, marta, castor, guineu, linx o ós. Tindrem l’oportunitat de provar les delícies gastronòmiques que la seva dona prepara i conserva durant les llargues i dures jornades d’hivern, on la temperatura a l’exterior pot baixar fins als 50º sota zero i la llum apareix per poques hores, mentre ell recorre les línies de caça amb la seva moto neu enmig d’un hàbitat molt hostil.
Amb nits buidades i amb una mica de fred es poden observar aurores boreals, molt freqüents, aquí anomenades llums del nord o Northern Lights. Nit a les cabanes de Slana.

DIA 7.- Slana – Chitina – Mc Carthy
Trasllat per carretera fins a la població de Chitina, on agafarem una avioneta per volar fins Mc Carthy, únic accés obert al Parc Nacional Wrangell-Sant Elias, el més gran de tot Amèrica del Nord. En Chitina visitarem les ribes del riu Cooper, on s’amunteguen les fish wheels o rodes de pesca d’origen natiu, que estan pescant de manera automàtica i contínua els salmons que pugen pel riu des de l’oceà fins als llacs de l’interior. El vol transcorre entre muntanyes de cinc mil metres amb neus perpètues i glaciars gegants que baixen per les valls, donant forma a un paisatge ple de boscos verges i rius cabalosos. Nit a Mc Carthy o rodalies.

DIA 8.- Mc Carthy – Kennicott – Valdez
Sortirem al matí cap a Kennicott on visitarem la mina de coure abandonada, per després caminar fins al glaciar Root, que encara avui està modelant el paisatge i la geologia de forma molt ràpida. Ja de tornada visitarem el poble fantasma de Mc Carthy, on ara l’ambient s’assembla a una comunitat de gent decidida a viure en harmonia en plena natura una mica allunyats de les comoditats que la civilització actual ens pot brindar.
Trasllat de tornada en avioneta fins Chitina i trasllat per terra fins Valdez per una escènica carretera de muntanya parant en el famós pas de Thompson, on el glaciar Wortington arriba gairebé a peu de carretera. Creuarem el canó de Keystone i veurem cataractes per tots els costats. A la vora de l’oceà ens trobarem entre muntanyes amb geleres, grans arbres i enmig d’un fiord meravellós on es troba la població pesquera de Valdez. Aquesta població d’origen espanyol va ser arrasada pel tsunami de 1969 i reconstruïda a uns quilòmetres en un lloc més segur. Nit a Valdez.

DIA 9.- Valdez (Glaciar Columbia)
Aquest dia agafarem el creuer per visitar el Glaciar Columbia i explorar la zona de la badia del príncep Guillem. Aquesta costa salvatge i allunyada de qualsevol punt civilitzat és símbol de naturalesa en estat pur. Només alguns pescadors de salmó s’endinsen entre la rocosa costa on habiten balenes, orques, foques, marsopes de Dall, lleons marins de Steller, llúdrigues i milions d’ocells marins. Amb sort podrem observar aquesta fauna marina enmig d’un espectacle de boscos verges i glaciars envoltats d’altes muntanyes amb neus perpètues. Nit a Valdez.

DIA 10.- Valdez – Whittier (vaixell) – Seward
Ens traslladarem en ferri i per carretera fins Seward, l’encantador poble pesquer situat ja al sud de la península de Kenai, passant per Whittier, on caminarem fins a veure l’amagat glaciar Portage des d’un mirador en un lloc alt. Seguirem fins al Llac Portage ja per carretera i passarem per la vall de l’ós amb els seus glaciars penjants, a través del famós túnel que uneix el poble amb la resta del país. Nit en hotel a Seward.

DIA 11.- Seward (Parc Nacional Kenai Fjords)
Visitarem el poble de Seward. Coneixerem el centre de vida marina del poble, on se’ns revelaran els secrets de l’abundant fauna marina d’aquestes costes meravelloses. Visitarem el glaciar Exit, un dels molts que cauen des del camp de gel de Harding, al cor del Parc Nacional dels Fiords del Kenai, i un dels més grans d’Alaska, amb els seus més de 150 km de llarg i 40 d’ample, ocupant part de la península i hàbitat de molts animals com les cabres blanques de muntanya, les marmotes i els abundants óssos negres. A la tarda veurem l’arribada dels vaixells de pesca de salmó i halibut al port amb tot l’ambient d’un port pesquer en plena activitat. Nit en hotel.

DIA 12.- Seward – Anchorage
Trasllat fins Anchorage. Pel camí veurem Crow Pass, la mina i assentament miner de l’època de la febre d’or, on encara avui hi ha gent intentant trobar les llavors d’or que tanta fama van donar antany al lloc i on encara es conserven les casetes, eines i estil de vida de l’època. Provarem la nostra habilitat i sort amb la tècnica tradicional del plat i la pala per trobar el metall que va provocar la primera gran colonització del llunyà nord d’Amèrica. Es pot baixar des de la mina per un camí entre boscos de fantasia i algun riu amb les seves cascades, fins Girdwood.
Possibilitat opcional de volar en helicòpter per sobre dels glaciars del Turnagain Arm i parar en un d’ells per fer una excursió en un trineu de gossos que participen cada any en les famoses carreres de trineus locals com la Iditarod o la Yukon Quest, on va morir Félix Rodríguez de la Fuente en un accident aeri mentre filmava el seu desenvolupament entre Alaska i Yukon.

Després de dinar, trasllat fins a Anchorage seguint el Turnagain Arm, on intentarem observar les belugues o balenes blanques que viuen a la magnífica badia, arribant a la ciutat per a les últimes compres a la 4ª i la 5ª avinguda, on hi ha l’antic ajuntament i la zona comercial més cèntrica de la ciutat. Nit en hotel a Anchorage.

DIA 13.- Anchorage. Trasllat a l’aeroport
A l’hora acordada trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 persones 3.355 €
En base a grup de 9 persones 3.505 €
En base a grup de 8 persones 3.690 €
En base a grup de 7 persones 3.930 €
En base a grup de 6 persones 4.255 €
Avioneta Chitina – Mc Carthy (pagament local al guia) 312 $
Suplemento Habitación Individual 1.200 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Transport en maxi-van de 15 places ocupades per un màxim de 10 passatgers.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i entrades a parcs nacionals segons itinerari.
Avioneta de Chitina a Mc Carthy i tornada per a la visita del Parc Nacional Wrangell – Saint Elias (pagament local al guia).
Canoes i material per a excursions a Slana; llanxa per a l’excursió a McLaren.
Furgoneta privada per a la visita a Kennicott des de Mc Carthy.
Ferry de Valdez a Whittier.
Guia de parla hispana durant tot el recorregut.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat / Autorització de viatge als Estats Units (ESTA). Ha de pagar-se directament via la web oficial al fer la sol·licitud.
Activitats o visites opcionals.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació