Europa
Destinació
9 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquest recorregut està dissenyat per a viatgers curiosos, amb desitjos de conèixer la realitat del país més enllà dels punts turístics. Apropant-nos a zones rurals, en contacte amb la població local i convivint directament amb ells, allotjant-nos en cases familiars. Aprendrem dels seus costums, la seva hospitalitat, forma de vida i per descomptat descobrirem el seu patrimoni natural i cultural.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A TIRANA S Hotel
2 TIRANA – BULQIZE E / D / S Casa local
3 BULQIZE – FUSHE STUDE E / D / S Casa local
4 FUSHE STUDE – LIN E / D / S Casa local
5 LIN – KORÇE – FARMA SOTIRA E / D / S Hotel rural
6 FARMA SOTIRA – GJIROKASTER E / D / S Hotel
7 GJIROKASTER – BERAT E / D / S Hotel
8 BERAT – TIRANA E / D Hotel
9 TIRANA. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- ARRIBADA A TIRANA
Arribada a l’aeroport de Rinas i trasllat per carretera fins a Tirana, la capital del país. Depenent de l’hora d’arribada, farem una visita al centre de la ciutat, que ens servirà com a introducció a l’estil de vida i història d’Albània.

DIA 2.- TIRANA – BULQIZE
Esmorzar i sortida en direcció a Bulqizë, poble miner situat al cor de Dibër. Ens allotjarem en una casa tradicional regentada per una família local.
A la tarda passejarem per la zona, entre extensos boscos de pins i faigs que constitueixen el suport econòmic més important de la zona. Bulqizë és també un dels centres econòmics més importants d’Albània causa de la gran quantitat de crom (metall que s’empra generalment en la metal·lúrgia per a aportar resistència a la corrosió i brillantor) que conté la zona.

DIA 3.- BULQIZE – FUSHE STUDË
Sortida al matí per endinsar-nos al Parc Nacional de Jabllanicë, fins arribar al poble de Fushe Studë. En aquest entorn contemplarem els costums de la gent local, especialment l’agricultura i la ramaderia. Allotjament i descans en casa familiar.

DIA 4.- FUSHE STUDË – LIN
Avui ens dirigirem cap a Lin, prop de la frontera amb Macedònia. Travessarem el centre d’Albània en la qual probablement sigui la jornada on trobem l’essència de la zona més desconeguda del país. Aturada a Përrenjas per visitar la seva estació de trens abandonada, símbol del declivi industrial d’Albània després de la caiguda del comunisme.
Finalment arribarem a Lin, a la vora del llac Ohrid, un dels pobles més antics de Albània, habitat des de l’Edat de Ferro. Aquí podem trobar jaciments arqueològics com ara els mosaics d’una basílica bizantina que data del segle VI. Allotjament en casa familiar.

DIA 5.- ​​LIN – KORÇE – FARMA SOTIRA
Sortida després d’esmorzar en direcció al Llac Prespa, en el qual conflueixen les fronteres d’Albània, Grècia i Macedònia. Més endavant pararem a Korçë, on podrem visitar el seu basar de estil otomà i la seva catedral ortodoxa. Continuació fins al nostre allotjament a Farma Sotira.
Situat en un enclavament natural al sud d’Albània, aquest allotjament és ideal per gaudir de la tranquil·litat i la natura. Podrem aprofitar per degustar plats tradicionals preparats per la família local que regenta el lloc. Allotjament en casa familiar / hotel rural.

DIA 6.- FARMA SOTIRA – GJIROKASTËR
Esmorzar i continuació de la nostra ruta cap a Benje, un manantial en el qual podrem prendre un bany a una temperatura constant de 23 graus. Abans podrem contemplar els paisatges d’aquesta zona muntanyosa del sud d’Albània, gairebé a la frontera amb Grècia. Visitarem l’Església de Leushë (segle XIV) entre d’altres llocs d’interès.

Parada per descansar a la ciutat de Përmet, a la vora del riu Vjosa. Visita del centre de la ciutat i continuació del nostre recorregut travessant la regió de Zagoria fins arribar a la ciutat de Gjirokastër, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La ciutat, amb una arquitectura otomana típica dels Balcans, es caracteritza per les cases torre de tres plantes, denominades en turc Kulla (torre), algunes d’elles amb decoració i ornamentació interior.

DIA 7.- GJIROKASTËR – BERAT
Continuem el nostre recorregut en direcció a Berat, l’anomenada “ciutat de les mil finestres”, també declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Com Gjirokastër, posseeix un marcat estil otomà i es troba en molt bon estat de conservació. Destaca el seu castell des d’on podem contemplar una gran panoràmica de la ciutat durant el capvespre.

DIA 8 – BERAT – TIRANA
Esmorzar i tornada a Tirana, on vam començar la nostra ruta.
Gaudirem de la tarda lliure per visitar la capital cultural d’Albània. Podrem caminar pels carrers empedrats del centre històric que conserven el seu sabor oriental, visitar les seves principals mesquites, l’antic pont de pedra, les esglésies cristianes, la Plaça Skanderberg, la torre del rellotge, l’antic barri burgès de Blloku (on vivia l’elit comunista), etc. També podrem relaxar-nos en els seus cafès o bé descobrir la seva agitada vida nocturna.

DIA 9.- TIRANA. TRASLLAT A L’AEROPORT
Esmorzar a l’hotel i trasllat cap a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 9 persones 985 €
En base a grup de 4 a 8 persones 1.140 €
Supl. grup de 2 a 3 persones (en base al preu de 4 a 8) 450 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant tota la ruta.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Excursions i visites descrites a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació