Europa
Destinació
9 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Albània és el país més desconegut d’Europa, encara que a poc a poc comença a obrir-se i a ensenyar els seus tresors. A l’abril les muntanyes del nord segueixen cobertes de neu, per tant, ens centrem en una ruta més cultural, amb caminades i visites a llocs declarats Patrimoni de la Humanitat, rics en cultura i arqueologia. Per a completar el programa dediquem un dia i mig a la veïna ciutat de Ohrid, ja en territori de Macedònia.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TIRANA Hotel
2 TIRANA – PN DAJTI – KRUJA – BERAT E Hotel
3 BERAT – PN LLOGARA E Hotel
4 PN LLOGARA – BUTRINTO – GJIROKASTER E Hotel
5 GJIROKASTER – KORÇË E Hotel
6 KORÇË – MONESTIR DE SAN NAUM – OHRID E Hotel
7 OHRID – PN GALICHICA (MACEDÒNIA) E / D Hotel
8 OHRID – VEVCHANI – TIRANA E Hotel
9 VOL TIRANA / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Tirana
Sortida en vol amb destinació Tirana (connexions intermèdies). Arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Visita panoràmica de Tirana, capital d’Albània: la plaça Skanderbeg, amb la seva mesquita del segle XVIII, la torre del rellotge del segle XIX, la gran avinguda ‘Màrtirs de la Nació’ i l’antic barri de Blloku, on va viure durant dècades l’elit comunista del país.

Dia 02 | Tirana – Parc Nacional Dajti – Kruja – Berat
Al matí ascendim en telecabines a les muntanyes de Dajti. Des dels 1.000 m s’obren unes meravelloses vistes de Tirana i tota Albània Central. Temps per a fer una passejada per aquest parc.
Sortida cap a la població de Kruja, on coneixerem el seu basar otomà, la ciutadella i el museu de Skanderbeg (heroi nacional albanès del segle XV que va combatre contra els turcs). Continuació cap a Berat, coneguda com ‘la ciutat de les mil finestres’, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Dia 03 | Berat – Parc Nacional Llogara
Al matí visitarem els 3 barris històrics de la ciutat Mangalem, Gorica i Kalaja. Berat és un testimoniatge vivent de la coexistència de diverses comunitats religioses i culturals al llarg dels segles. Coneixem la seva imponent ciutadella i el museu ’Onufri’, amb les seves icones del segle XVI. Continuació cap al Monestir de Ardenica, construït en el segle XIII sobre les ruïnes d’un antic temple pagà dedicat a la deessa grega de la caça Artemis. Posteriorment viatgem cap al P.N. de Llogara, passant per Vlora. Efectuarem una caminada per terrenys boscosos de pins silvestres i roures.

Dia 04 | Parc Nacional Llogara – Butrinto – Gjirokaster
Esmorzar i sortida cap a Saranda, seguint la carretera costanera amb fantàstics paisatges sobre la mar. Arribada a Butrinto, considerat com un dels conjunts monumentals i arqueològics més importants d’Albània, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visitem l’acròpoli, el baptisteri, el teatre grec i la basílica paleocristiana.
Continuació cap a Gjirokaster, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i que ha conservat de manera admirable l’aspecte de ciutat otomana.

Dia 05 | Gjirokaster – Korçë
Visitarem la imponent ciutadella de Gjirokaster. Passejant pels seus estrets carrers veurem per dins alguna de les seves cases otomanes en forma de torre edificades en els segles XVIII i XIX amb els seus sostres de pissarra.
Seguim el nostre viatge cap a Korça, important centre cultural del sud-est del país. La carretera que travessa el sud-est d’Albània és lenta però paisatgística, passant per valls i muntanyes els pics nevats de les quals sobrepassen els dos mil metres. Parada en ruta en la localitat de Permet, coneguda per la seva producció d’aiguardents i licors. Per un camí en suau ascens arribarem caminant fins a la bella església ortodoxa de Santa María (segle XVIII). Posteriorment viatjarem a la gola de Langarica, un bell lloc amb un pont otomà i aigües termals, que flueixen pels voltants del pont formant petits llacs que ofereixen possibilitat d’un bany, ja que la temperatura de l’aigua és de 28-29 °C durant tot l’any.

Dia 06 | Korçë – Monestir Sant Naum – Ohrid
Efectuem un passeig pel centre històric de Korçë, ciutat de les serenates i de la primera cervesa albanesa. Visita del Museu Nacional de l’Art Medieval que té alguns dels millors treballs d’iconografia a Europa i més enllà. Coneixerem la seva immensa catedral ortodoxa i l’antic basar otomà, un veritable assembli arquitectònic que en el segle XIX comptava amb més de 1.000 botigues. Sortim cap a la República de Macedònia. Després dels tràmits fronterers, parada en el monestir de San Naum, on la seva església va ser construïda fa més de mil anys i destaquen les seves pintures. Seguim fins a la ciutat de Ohrid, on visitarem l’antic Teatre Romà, Plaosnik i l’Església de Santa Sofía.

Dia 07 | Ohrid – Parc Nacional de Galichica
Viatgem en vehicle cap al Parc Nacional de Galichica, situat entre els dos llacs més grans del país: el llac de Ohrid i el llac de Prespa. Efectuarem una caminada per una sendera que va descendint, on es troba el poble de Elsani. Tindrem bones vistes del llac, les muntanyes i els boscos, trobant petites poblacions al nostre camí. Esmorzar en una casa rural al poble de Elsani amb especialitats de la gastronomia local. Tornada a Ohrid per la tarda. Temps lliure.

Dia 08 | Ohrid – Vevchani – Tirana
Abans de travessar la frontera per a tornar a la veïna Albània, visitarem Vevchani, un agradable poble de muntanya. Coneixerem aquest bell poble efectuant una caminada per les seves deus i ascendint fins a l’església de San Salvador. Gaudirem de les belles vistes al poble, al llac Ohrid i a les muntanyes dels voltants. La sendera ascendeix a través de boscos de fajos fins a una església del segle XVIII. Tornada a terres albaneses, passant per alts paisatges de muntanya amb petites poblacions al nostre pas. Arribada a Tirana i allotjament.

Dia 09 | Vol Tirana / Ciutat d’origen
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada a Ciutat d’origen (connexions intermèdies). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 10 a 16 persones 1.080 € 1.180 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.220 € 1.320 €
Suplement Habitació Individual 240 €
Taxes Aèries (Aprox.) 210 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Minibús o Van pels trasllats d’aeroport i els trajectes indicats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta.
Visites i entrades als monuments descrits a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no mencionades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari