Europa
Destinació
10 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Una apassionant travessia balcànica per alguns dels països més desconeguts. Un viatge carregat d’història que combina visites culturals, passeigs en barca i senzilles caminades pels parcs nacionals per a gaudir del meravellós patrimoni històric i natural.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TIRANA Hotel
2 TIRANA – CAMINADA P.N. KARAVASTA – BERAT E Hotel
3 BERAT – LLACS DE BELSH – KORÇË E Hotel
4 KORÇË – BARCA A LES AIGÜES DEL DRIM – OHRID E / S Hotel
5 OHRID: PASSEIG EN BARCA I CAMINADA AL P.N. GALICHICA E / D Hotel
6 OHRID – SKOPJE E Hotel
7 SKOPJE: CAMINADA PEL BOSC DE MATKA E Hotel
8 SKOPJE – MONESTIR DE DECANI – PRIZREN E Hotel
9 PRIZREN – KRUJA – TIRANA E Hotel
10 VOL TIRANA / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

27 DES | Vol Ciutat d’origen / Tirana
Sortida en vol amb destinació Tirana (connexions intermèdies). Arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

28 DES | Tirana – Caminada en el P.N. Karavasta – Berat
Visita de mig dia de la ciutat: la plaça Skanderbeg, el Bulevard dels Màrtirs, el Blloku (barri de l’antiga elit comunista), i el santuari de l’ordre mística dels Bektashi. Sortida cap al Parc Natural de Karavasta en la costa de l’Adriàtic, i caminada entre boscos de pins i pantans. Continuació a Berat.

29 DES | Berat – Lagos de Belsh – Korçë
Visita de la ciutadella de Berat, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Encara habitada avui dia, conserva esglésies cristianes ortodoxes i un museu. Realitzarem una caminada pels antics barris a la vora del riu Osum. Continuació fins a Korçë, a través d’una regió de cultius i llacs d’origen càrstic. Parada en ruta en Elbasan per a veure la seva ciutadella.

30 DES | Korçë – Barca en les aigües del Drim – Ohrid
Visita a peu del centre històric de Korçë: Museu d’Art Medieval, catedral ortodoxa i antic basar otomà. Sortida cap a Ohrid, ciutat situada a Macedònia del Nord. En ruta visitarem el Monestir de San Naum amb la seva església mil·lenària, i realitzarem un passeig amb vaixell per les deus del Drim, que alimenten amb les seves aigües al llac Ohrid. Arribada a Ohrid, a la vora del llac, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

31 DES | Ohrid: Passeig amb barca i caminada pel P.N. de Galichica
Visita a peu del barri antic de Ohrid: Església de Santa Sofía, antic teatre del període hel·lenístic i restes de l’antiga Universitat de Sant Clement, fundador de l’escriptura eslava ciríl·lica. Passeig amb barca pel llac Ohrid.
Trasllat en vehicle cap al P.N. de Galichica, entre els llacs Ohrid i Prespa. Caminada per una sendera amb suaus pendents i vistes al llac, les muntanyes i les petites poblacions als nostres peus. Esmorzar en una casa rural al poble de Elshani, amb especialitats de gastronomia local. Tornada a Ohrid i temps lliure.

01 GEN | Ohrid – Skopje
Sortida cap a Skopje, capital de Macedònia del Nord. Visita en ruta de Bitola i passeig pel carrer per als vianants Shirok Sokak amb els seus edificis emblemàtics, les seves mesquites i el basar otomà. També visitarem les restes arqueològic de Heraclea Lynkestis: fundada per Filip II, i que conserva les termes i el teatre romans, a més d’una sèrie de basíliques paleocristianes. Finalment coneixerem la zona de Kavadarci i travessarem les grans extensions de vinyes de la regió, on es produeixen els millors vins del país, parant en una dels seus cellers. Arribada a Skopje i trasllat a l’hotel.

02 GEN | Skopje: Caminada pels boscos de Matka
Visita de mig dia de la ciutat: la fortalesa Kale, el gran basar turc, el pont otomà sobre el riu Vardar, la plaça Macedònia i la casa de la Mare Teresa de Calcuta. Trasllat a les Goles de Matka i caminada per un dels seus boscos. Tornada a Skopje.

03 GEN | Skopje – Monestir de Decani – Prizren
Sortida cap a la frontera amb Kosovo, el país més jove d’Europa que es va independitzar unilateralment de Sèrbia en 2008. Visita de l’impressionant Monestir de Decani (segle XIV), declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Continuació a Prizren, una agradable i animada ciutat de forta influència otomana, amb nombroses mesquites i esglésies cristianes.

04 GEN | Prizren – Kruja – Tirana
Temps lliure per a passejar per la ciutat.
Prizren és la capital cultural de Kosovo i el seu centre històric conserva un aire oriental, amb la mesquita de Sinan Pasha, l’antic pont de pedra i les seves esglésies cristianes. Tornada a Tirana. En ruta visita de Kruja, població medieval que va ser centre de la resistència anti otomana a la fi de l’Edat mitjana: antic basar i el Museu Skanderbeg, heroi nacional del segle XV.

05 GEN | Vol Tirana / Ciutat d’origen
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada a Ciutat d’origen (connexions intermèdies). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 11 a 16 persones 1.190 € 1.290 €
En base a grup de 6 a 10 persones 1.340 € 1.440 €
Suplement Habitació Individual 210 €
Taxes Aèries (Aprox.) 210 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Minibús o Van pels trasllats d’aeroport i els trajectes indicats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta.
Visites i entrades als monuments descrits a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Begudes i àpats no indicats com a inclosos.
Propines i extres personals.
Visites i excursions no mencionades com a incloses.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació