Europa
Destinació
8 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge cultural i actiu en el qual coneixerem les poblacions més interessants de les desconegudes repúbliques d’Albània i Macedònia del Nord, combinant visites culturals amb caminades assequibles que ens permetran conèixer alguns dels espais naturals més destacats del territori. Una ruta dirigida a aquelles persones que desitgin descobrir uns països poc coneguts i la seva apassionant història i cultura, mentre donem una benvinguda diferent al nou any.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 28 DESEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / TIRANA Hotel
2 TIRANA (VISITES) – KRUJA – TIRANA E Hotel
3 TIRANA – OHRID E Hotel
4 OHRID – ELSHANI – OHRID E / D / S Hotel
5 OHRID – MONESTIR DE SAN NAUM – KORÇA E Hotel
6 KORÇA – GOLA DE LANGARICA – GJIROKASTER E Hotel
7 GJIROKASTER – RUÏNES D’APOLLONIA – BERATI E Hotel
8 BERATI – PN KARAVASTA – TIRANA. VOL DE TORNADA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

28 DES | Vol Barcelona / Tirana
Sortida en el vol directe amb destinació Tirana. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

29 DES | Tirana (visites) – Kruja – Tirana
Avui dedicarem el dia a la visita de la capital d’Albània. Coneixerem plaça Scanderbeg, centre neuràlgic de la ciutat, on se situen els majors llocs d’interès; la mesquita de Et´hemBeu, l’Òpera, la torre del rellotge, el museu nacional d’història i els ministeris. Continuarem cap al Bulevard dels Màrtirs i el barri burgès de Blloku (on va viure l’elit comunista durant més de 40 anys) i visitarem el santuari de l’ordre mística dels Bektashi. Després de la visita, ens dirigirem a la pròxima població medieval de Kruja, centre de la resistència anti otomana a la fi de l’Edat mitjana. Visita de l’antic basar i del Museu Scanderbeg, heroi nacional d’Albània del segle XV. Posteriorment tornem a Tirana.

30 DES | Tirana – Ohrid
Avui començarem el dia pujant en telecabina a la Muntanya Dajti, el «balcó» de Tirana d’on tindrem una vista panoràmica de la ciutat i d’Albània Central. Una vegada a dalt, farem una curta caminada entre boscos de fagedes. Sortim cap a la Republica de Macedònia del Nord. Abans de travessar la frontera visitarem Vevcani, un agradable poble de muntanya amb nombroses deus. Amb la descomposició de l’antiga Iugoslàvia en els anys 90, com un intent d’atreure turisme, els habitants del poble van votar a favor de crear una república independent, que és reconeguda només pels seus residents, que avui dia té el seu propi passaport i encunyat els seus propis bitllets. Coneixerem el poble amb les seves deus. Finalitzada la visita, seguim cap a Ohrid, ciutat a la vora del bell llac que li dóna nom, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

31 DES | Ohrid – Elshani – Ohrid
Avui dedicarem el dia complet per a conèixer el major centre turístic, cultural i espiritual de tota la República de Macedònia. Coneguda com el «Jerusalem dels Balcans», la ciutat alberga 365 esglésies cristianes ortodoxes de diferents èpoques, una per a cada dia de l’any. Coneixerem el seu Antic Teatre, Plaosnik (la primera universitat eslava en el segle IX, on es va crear l’alfabet ciríl·lic), l’Església de Santa Sofía construïda en el segle XI i l’església de la Verge Perivlebtos, amb impressionants pintures medievals en el seu interior. Després de les visites, farem una passejada amb vaixell per les aigües cristal·lines del llac Ohrid. A continuació, viatgem en vehicle cap al P.N. de Galichica, situat entre els dos llacs més grans del país: el llac de Ohrid i el llac de Prespa. Efectuarem una curta caminada als voltants del poble de Elshani per una sendera amb suaus pendents amb vista al llac i petites poblacions als nostres peus. Esmorzar en una casa rural amb especialitats de la gastronomia local. Tornada a Ohrid. Sopar de Nit de cap d’any.

01 GEN | Ohrid – Monestir de San Naum – Korça
Avui viatgem de tornada cap a Albània. Ens detindrem al Monestir de San Naum, amb una església construïda fa més de mil anys i bellíssimes pintures en el seu interior. Passeig amb vaixell per les deus del Drim, que alimenten amb les seves aigües el llac Ohrid. Seguim el nostre viatge cap a Korça, important centre cultural del sud-est del país. Efectuem un passeig pel centre històric de Korça, ciutat de les serenates i de la primera cervesa albanesa. Visita del Museu Nacional de l’Art Medieval que té alguns dels millors treballs d’iconografia d’Europa. Coneixerem la seva catedral ortodoxa i l’antic basar otomà, un veritable assembli arquitectònic que en el segle XIX comptava amb al voltant de 1000 botigues.

02 GEN | Korça – Gola de Langarica – Gjirokaster
Sortida cap a Gjirokaster, ciutat que encara conserva el seu aspecte otomà. La carretera que travessa el sud-est d’Albània és lenta però paisatgísticament impressionant, travessant valls i muntanyes els pics de les quals sobrepassen els dos mil metres. Parada en ruta en la localitat de Permet, coneguda per la seva producció d’aiguardents i licors. Per un camí en suau ascens arribarem caminant fins a la bella església ortodoxa de Santa Maria del segle XVIII. Posteriorment viatjarem a la gola de Langarica, un lloc bell amb el seu famós pont otomà i aigües termals, que flueixen pels voltants del pont formant petits llacs. Atès que la temperatura de l’aigua és d’uns 28° durant tot l’any, els més atrevits tindran la possibilitat de banyar-se. Arribada a Gjirokaster al final de la tarda.

03 GEN | Gjirokaster – Ruïnes de Apollonia – Berati
Passejarem pel centre històric de Gjirokaster amb les seves cases tradicionals, i visitarem la seva imponent ciutadella. Construïda pels grans terratinents (segles XVII i XIX) va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i és una de les ciutats otomanes millor conservades. Amb una arquitectura otomana típica dels Balcans, es caracteritza per les cases-torre de tres plantes, denominades en turc kulla (torre), algunes d’elles amb decoració i ornamentació interior. Viatgem cap a les ruïnes de Apollonia, antiga colònia grega i romana fundada en el segle VI a.C. que va ser un important centre econòmic i cultural, on es va formar el jove emperador romà Octavià August. La ciutat va ser abandonada a principis de l’Edat mitjana a causa d’un fort terratrèmol. Avui dia es poden veure restes del Odeon, Pòrtic, Teatre i el Monestir Medieval de Santa Maria que alberga en el seu interior el Museu Arqueològic. Continuació en vehicle fins a Berati.

04 GEN | Berati – P.N. Karavasta – Tirana. Vol de tornada
Avui visitarem Berati, coneguda com “la ciutat de les mil finestres” i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de la immensa ciutadella, encara habitada, que alberga en el seu interior nombroses esglésies cristianes ortodoxes i el museu Onufri, amb icones del segle XVI. Coneixerem la parteixi baixa de la ciutat amb els seus antics barris de Mangalemi i Gorica situats en la riba del riu Osum. Sortirem cap al Parc Natural de Karavasta, situat en la costa occidental de l’Adriàtic; aquesta gran reserva de naturalesa verge compta amb densos boscos de pins i pantans i acull el major nombre d’ocells en tota Albània, en particular del pelicano ceñudo. Efectuarem una caminada per l’interior del parc per a poder gaudir de l’entorn. Després de les visites, retorn a l’aeroport de Tirana per a embarcar en el vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
Preu Base en Habitació Doble 990 € 1.090 €
Suplement Habitació Individual 180 €
Suplement grup de 6 a 10 persones 125 €
Taxes Aèries (Aprox.) 110 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals directes Barcelona / Tirana / Barcelona, amb la companyia aèria Wizzair, en classe turista.
Minibús o Van pels trasllats de l’aeroport i els trajectes indicats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Dinar inclòs al poble d’Elshani.
Sopar normal inclòs la nit del 31/12. No inclou begudes, festa ni cotilló.
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta.
Visites i entrades als monuments descrits a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari