Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

El Tadrart és tota una demostració de com el paisatge està en contínua evolució. Amb el pas del temps i l’erosió provocada pel vent, la sorra s’acumula a la base de formacions rocoses, creant racons d’una bellesa única, impossible de descriure, amb dunes de sorra vermella, un canó impressionant que guarda formes impossibles, i fonts d’aigua cristal·lina.

Veure fitxa completa del viatge

PRÓXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
28 DES VOL BARCELONA / ALGER / DJANET Acampada
29 DES DJANET – TADRART E / D / S Acampada
30 DES CANÓ DE IN DJAREN – CATEDRAL DE TAMEZGUIDA – DUNES DE MOUL N’AGA E / D / S Acampada
31 DES MOUL N’AGA – TIN TIFELRAR – OUAN ZAOUATEN E / D / S Acampada
01 GEN OUAN ZAOUATEN – BOUHEDIEN – DUNES DE TIN MERZOUGA E / D / S Acampada
02 GEN TIN MERZOUGA – IMESNEGHA – DUNA NEGRA E / D / S Acampada
03 GEN DUNA NEGRA – DJANET – OUED TAGHARGHART E / D / S Acampada
04 GEN VOL DJANET / ALGER E / D / S A bord
05 GEN VOL ALGER / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

28 DES.- Vol Barcelona / Alger / Djanet
Sortida en el vol amb direcció a Alger. Arribada, tràmits d’immigració i enllaç amb el vol cap a Djanet. A l’arribada, trobada amb el guia i la resta de l’equip i sortida cap a la zona de Tin Amali, on entrarem ja en contacte amb les primeres dunes i dormirem.

29 DES.- Djanet – Tadrart
Esmorzarem al campament i després entrarem a Djanet per a les formalitats d’accés al Parc Nacional del Tassili. Curta visita al Museu del Parc i oportunitat per a proveir-nos amb un tradicional ‘cheche’. Sortirem de Djanet per arribar al massís del Tadrart (a uns 200 km). Les primeres pintures rupestres, amagades en un abric sota unes roques anuncien l’entrada al massís. Farem la nostra primera caminada per un paisatge dividit entre roques i dunes. Instal·larem el campament al costat de les goles de Tissitekka.

30 DES.- Canó de In Djaren – Catedral de Tamezguida – Dunes de Moul N’Aga
Començarem avui les caminades. Seguirem el canó d’In Djaren del que ens desviarem per arribar a una zona en la qual trobarem nombroses pintures rupestres. Desembocarem davant l’enorme “catedral de Tamezguida” abans d’arribar a les dunes de Moul N’Aga on instal·larem el bivac per passar la nit.

31 DES.- Moul N’Aga – Tin Tifelrar – Ouan Zaouaten
Segona jornada de caminades. Travessarem els cordons de dunes de Moul N’Aga; des del cim de les dunes, les perspectives sobre el paisatge del Tadrart són excel·lents: mols rocoses en procés de fragmentació, turons i canons mig enterrats a la sorra. Visitarem avui les pintures rupestres de Tin Tifelrar. A la tarda arribarem a una zona de grans valls semi-enterrats a la sorra; aquesta part és coneguda pel gran nombre de pintures i gravats rupestres a resguard en amagats abrics a la roca. Passarem la nit en un bivac a les dunes de Ouan Zaouaten.

01 GEN.- Ouan Zaouaten – Bouhedien – Dunes de Tin Merzouga
La nostra marxa d’avui ens portarà fins Tin Merzouga. Remuntarem l’oued Ouan Zaouaten i el Bouhedien, que discorren al llarg de magnífics cordons de dunes i vorejant altes agulles rocoses, arcs monumentals i canons d’altes parets que enfonsen la base a l’omnipresent sorra. Acabarem la jornada amb una passejada pel circ de dunes de Tin Merzouga que completarà una jornada de canviants paisatges. El nostre bivac estarà sobre les dunes de Tin Merzouga.

02 GEN.- Tin Merzouga – Imesnegha – Duna Negra
Creuarem una zona flanquejada per grans torres de gres fins arribar a les grutes de Imesnegha. Aquí tornem a trobar els nostres vehicles i després d’un curt trajecte tornarem a situar-nos en l’oued In Djaren des del qual tindrem accés als últims enclavaments amb pintures rupestres. Arribarem a la coneguda com “duna negra”, on instal·larem el nostre bivac.

03 GEN.- Duna Negra – Djanet – Oued Tagharghart
Tornarem ja al matí cap a Djanet. Deixant enrere el Tadrart passarem prop de l’extrem del Teneré i l’enorme oued Tainèe on trobem un gran bosc d’acàcies. A la tarda arribarem a la zona de gravats rupestres d’Tegharghart on es troba la coneguda figura de la “vache qui Pleure” i on passarem la nostra última nit al Sàhara.

04 GEN.- Vol Djanet / Alger
Tornarem a Djanet, refrescos i una bona dutxa abans de visitar la capital del Tassili N’Ajjer, l’antic palau, el mercat i el centre artesanal. A última hora trasllat a l’aeroport per prendre el vol al nord.

05 GEN.- Vol Alger / Barcelona
Arribada a Argel, trobada amb el nostre representant i trasllat fins al centre de la ciutat si el temps ho permet. Passeig pel centre i trasllat de tornada a l’aeroport per a la sortida del vol amb destinació Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.295 €
Visat Algèria i tramitació 75 €
Taxes Aèries (Aprox.) 105 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació / Tenda Individual 90 €
Habitació compartida Garantida
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Bitllets d’avió Barcelona / Argel / Barcelona en base a vols amb la companyia Air Algerie. Tarifa sotmesa a restriccions en cas de canvis o cancel·lació.
Trasllats des de / fins a l’aeroport a Djanet i Alger.
Allotjament i àpats segons quadre d’itinerari.
Recorregut per terra en vehicles 4×4 amb capacitat entre 4 i 6 passatgers (excloent conductor).
Material d’acampada i cuina (excepte sac de dormir).
Guia local expert de parla francesa. Conductors / mecànics locals de parla francesa.
Acompanyant per a grups a partir de 6 persones.
Visat Algèria i tramitació (75 €).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Activitats o visites opcionals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

14 març, 2019

Ha estat un viatge fantàstic. Els paisatges són maquíssims, els acompanyants molt agradables i i la zona et permet desconnectar completament durant una setmana

Deixar un comentari