Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

El Tadrart és tota una demostració de com el paisatge està en contínua evolució. Amb el pas del temps i l’erosió provocada pel vent, la sorra s’acumula a la base de formacions rocoses, creant racons d’una bellesa única, impossible de descriure, amb dunes de sorra vermella, un canó impressionant que guarda formes impossibles, i fonts d’aigua cristal·lina.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES D’OCTUBRE 2019 A FEBRER 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / ALGER / DJANET Acampada
2 DJANET – TADRART E / D / S Acampada
3 CANÓ DE IN DJAREN – CATEDRAL DE TAMEZGUIDA – DUNES DE MOUL N’AGA E / D / S Acampada
4 MOUL N’AGA – TIN TIFELRAR – OUAN ZAOUATEN E / D / S Acampada
5 OUAN ZAOUATEN – BOUHEDIEN – DUNES DE TIN MERZOUGA E / D / S Acampada
6 TIN MERZOUGA – IMESNEGHA – DUNA NEGRA E / D / S Acampada
7 DUNA NEGRA – DJANET – OUED TAGHARGHART E / D / S Acampada
8 VOL DJANET / ALGER E Hotel
9 VOL ALGER / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Barcelona / Alger / Djanet
Sortida en el vol amb direcció a Alger. Arribada, tràmits d’immigració i enllaç amb el vol cap a Djanet. A l’arribada, trobada amb el guia i la resta de l’equip i sortida cap a la zona de Tin Amali, on entrarem ja en contacte amb les primeres dunes i dormirem.

Dia 2.- Djanet – Tadrart
Esmorzarem al campament i després entrarem a Djanet per a les formalitats d’accés al Parc Nacional del Tassili. Curta visita al Museu del Parc i oportunitat per a proveir-nos amb un tradicional ‘cheche’. Sortirem de Djanet per arribar al massís del Tadrart (a uns 200 km). Les primeres pintures rupestres, amagades en un abric sota unes roques anuncien l’entrada al massís. Farem la nostra primera caminada per un paisatge dividit entre roques i dunes. Instal·larem el campament al costat de les goles de Tissitekka.

Dia 3.- Canó de In Djaren – Catedral de Tamezguida – Dunes de Moul N’Aga
Començarem avui les caminades. Seguirem el canó d’In Djaren del que ens desviarem per arribar a una zona en la qual trobarem nombroses pintures rupestres. Desembocarem davant l’enorme “catedral de Tamezguida” abans d’arribar a les dunes de Moul N’Aga on instal·larem el bivac per passar la nit.

Dia 4.- Moul N’Aga – Tin Tifelrar – Ouan Zaouaten
Segona jornada de caminades. Travessarem els cordons de dunes de Moul N’Aga; des del cim de les dunes, les perspectives sobre el paisatge del Tadrart són excel·lents: mols rocoses en procés de fragmentació, turons i canons mig enterrats a la sorra. Visitarem avui les pintures rupestres de Tin Tifelrar. A la tarda arribarem a una zona de grans valls semi-enterrats a la sorra; aquesta part és coneguda pel gran nombre de pintures i gravats rupestres a resguard en amagats abrics a la roca. Passarem la nit en un bivac a les dunes de Ouan Zaouaten.

Dia 5.- Ouan Zaouaten – Bouhedien – Dunes de Tin Merzouga
La nostra marxa d’avui ens portarà fins Tin Merzouga. Remuntarem l’oued Ouan Zaouaten i el Bouhedien, que discorren al llarg de magnífics cordons de dunes i vorejant altes agulles rocoses, arcs monumentals i canons d’altes parets que enfonsen la base a l’omnipresent sorra. Acabarem la jornada amb una passejada pel circ de dunes de Tin Merzouga que completarà una jornada de canviants paisatges. El nostre bivac estarà sobre les dunes de Tin Merzouga.

Dia 6.- Tin Merzouga – Imesnegha – Duna Negra
Creuarem una zona flanquejada per grans torres de gres fins arribar a les grutes de Imesnegha. Aquí tornem a trobar els nostres vehicles i després d’un curt trajecte tornarem a situar-nos en l’oued In Djaren des del qual tindrem accés als últims enclavaments amb pintures rupestres. Arribarem a la coneguda com “duna negra”, on instal·larem el nostre bivac.

Dia 7.- Duna Negra – Djanet – Oued Tagharghart
Tornarem ja al matí cap a Djanet. Deixant enrere el Tadrart passarem prop de l’extrem del Teneré i l’enorme oued Tainèe on trobem un gran bosc d’acàcies. A la tarda arribarem a la zona de gravats rupestres d’Tegharghart on es troba la coneguda figura de la “vache qui Pleure” i on passarem la nostra última nit al Sàhara.

Dia 8.- Vol Djanet / Alger
Tornarem a Djanet, ens refrescarem i prendrem una bona dutxa abans de visitar la capital del Tassili N’Ajjer, l’antic palau, el mercat i el centre artesanal. A última hora trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Alger. Arribada a Alger, trobada amb el nostre representant i trasllat fins a l’hotel previst per a aquesta nit d’enllaç.

Dia 9.- Vol Alger / Barcelona
Trasllat a l’aeroport i sortida en vol amb destinació Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.360 €
Visat Algèria 75 €
Taxes Aèries (Aprox.) 140 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació / Tenda Individual 90 €
Suplement Grup de 4 a 5 persones 95 €
Habitació Compartida Garantida
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Argel / Barcelona en base a vols de la companyia Air Algerie. Tarifa sotmesa a restriccions en cas de canvis o cancel·lació.
Vols domèstics Argel / Djanet / Argel.
Trasllats des de / fins a l’aeroport a Djanet i Alger.
Allotjament i àpats segons quadre d’itinerari.
Recorregut per terra en vehicles 4×4 amb capacitat entre 4 i 6 passatgers (excloent conductor).
Material d’acampada i cuina (excepte sac de dormir).
Guia local expert de parla francesa. Conductors / mecànics locals de parla francesa.
Acompanyant per a grups a partir de 8 persones.
Visat Argèlia i tramitació (75 €).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Àpats i begudes no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Activitats o visites opcionals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació