Àfrica
Destinació
8 dies
Duració
Pont Desembre
Temporada
Inclosos
Vuelos

El Tadrart és tota una demostració de com el paisatge està en contínua evolució. Amb el pas del temps i l’erosió provocada pel vent, la sorra s’acumula a la base de formacions rocoses, creant racons d’una bellesa única, impossible de descriure, amb dunes de sorra vermella, un canó impressionant que guarda formes impossibles, i fonts d’aigua cristal·lina.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 3 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / ALGER / DJANET Acampada
2 DJANET – TADRART E / D / S Acampada
3 CANÓ DE IN DJAREN – CATEDRAL DE TAMEZGUIDA – DUNES DE MOUL N’AGA E / D / S Acampada
4 MOUL N’AGA – TIN TIFELRAR – OUAN ZAOUATEN E / D / S Acampada
5 OUAN ZAOUATEN – BOUHEDIEN – DUNES DE TIN MERZOUGA E / D / S Acampada
6 TIN MERZOUGA – IMESNEGHA – DUNA NEGRA E / D / S Acampada
7 DUNA NEGRA – DJANET – OUED TAGHARGHART E / D / S Acampada
8 VOL DJANET / ALGER. VISITA I VOL DE TORNADA E / D
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Barcelona / Alger / Djanet
Sortida en el vol amb destinació Alger. Arribada, tràmits d’immigració i enllaç amb el vol cap a Djanet. A l’arribada, trobada amb el guia i la resta de l’equip i sortida cap a la zona de Tin Amali, on entrarem ja en contacte amb les primeres dunes i dormirem.

Dia 02 | Djanet – Tadrart
Esmorzarem al campament i després entrarem a Djanet per a les formalitats d’accés al Parc Nacional del Tassili. Curta visita al Museu del Parc i oportunitat per a proveir-nos amb un tradicional ‘cheche’. Sortirem de Djanet en direcció al massís del Tadrart (a uns 200 km). Les primeres pintures rupestres, amagades en un abric sota unes roques, anuncien l’entrada al massís. Farem la nostra primera caminada per un paisatge dividit entre roques i dunes. Instal·larem el campament al costat de les goles de Tissitekka.

Dia 03 | Canó de In Djaren – Catedral de Tamezguida – Dunes de Moul N’Aga
Començarem avui les caminades. Seguirem el canó de In Djaren del qual ens desviarem per a arribar a una zona en la qual trobarem nombroses pintures rupestres. Desembocarem davant l’enorme Catedral de Tamezguida abans d’arribar a les dunes de Moul N’Aga, on instal·larem el vivac per a passar la nit.

Dia 04 | Moul N’Aga – Tin Tilfelrar – Ouan Zaouaten
Segona jornada de caminades. Travessarem els cordons de dunes de Moul N’Aga; des del cim de les dunes, les perspectives sobre el paisatge del Tadrart són excel·lents: moles rocoses en procés de fragmentació, a més de pujols i canons mitjà enterrats en la sorra. Visitarem avui les pintures rupestres de Tin Tifelrar.
A la tarda aconseguirem una zona de grans valls semi-enterrats en la sorra. Aquesta part és coneguda pel gran nombre de pintures i gravats rupestres a resguard amagats en la roca. Passarem la nit en un vivac en les dunes de Ouan Zaouaten.

Dia 05 | Ouan Zaouaten – Bouhedien – Dunes de Tin Merzouga
La nostra marxa d’avui ens portarà fins a Tin Merzouga. Remuntarem el oued Ouan Zaouaten i el Bouhedien, que discorren al llarg de magnífics cordons de dunes i vorejant altes agulles rocoses, arcs monumentals i canons d’altes parets que enfonsen la base en l’omnipresent sorra. Acabarem la jornada amb un passeig pel circ de dunes de Tin Merzouga que completarà una jornada de canviants paisatges. El nostre vivac estarà sobre les dunes de Tin Merzouga.

Dia 06 | Tin Merzouga – Imesnegha – Duna Negra
Creuarem una zona flanquejada per grans torres de gres fins a arribar a les grutes de Imesnegha. Aquí tornem a trobar els nostres vehicles i després d’un curt trajecte tornarem a situar-nos en el oued In Djaren des del qual tindrem accés als últims enclavaments amb pintures rupestres. Arribarem a la coneguda com a Duna Negra, on instal·larem el nostre vivac.

Dia 07 | Duna Negra – Djanet – Oued Tagharghart
Tornarem ja al matí cap a Djanet. Deixant enrere el Tadrart passarem prop de l’extrem del Téneré i l’enorme oued Tainèe on trobem un gran bosc d’acàcies. A la tarda arribarem a la zona de gravats rupestres de Tegharghart, on es troba l’arxiconeguda figura de la ‘vache qui pleure` i on passarem la nostra última nit al Sàhara.

Dia 08 | Vol Djanet / Alger. Visita i vol de tornada a Barcelona
Sortirem de matinada de tornada a Argel. Arribada i trobada amb el nostre col·laborador que ens portarà a esmorzar, i després a fer una visita de la ciutat, el centre històric i la kasbah. Acabarem amb un dinar abans de tornar a l’aeroport per embarcar en el vol a Barcelona. 

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.360 €
Visat Algèria 105 €
Taxes Aèries (Aprox.) 140 €
SUPLEMENTS
Suplement Grup de 4 a 5 persones 95 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Argel / Djanet / Argel.
Trasllats des de / fins a l’aeroport a Djanet i Alger.
Allotjament i àpats segons quadre d’itinerari.
Recorregut per terra en vehicles 4×4 amb capacitat entre 4 i 6 passatgers (excloent conductor).
Material d’acampada i cuina (excepte sac de dormir).
Guia local expert de parla francesa. Conductors / mecànics locals de parla francesa.
Acompanyant per a grups a partir de 8 persones.
Visat Argèlia i tramitació.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Àpats i begudes no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Activitats o visites opcionals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

14 març, 2019

Ha estat un viatge fantàstic. Els paisatges són maquíssims, els acompanyants molt agradables i i la zona et permet desconnectar completament durant una setmana

Deixar un comentari