Antàrtida
Destinació
12 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Una oportunitat única per formar part d’un viatge d’expedició com els d’abans. Navegarem durant dos dies pel Passatge de Drake aproximant-nos a les Illes Shetland del Sud per endinsar-nos finalment a la Península Antàrtica pel Canal de Schollaert. El vaixell es convertirà a partir d’aquí en el nostre “campament base”, el lloc de partida des d’on farem multitud d’activitats: kayak, raquetes de neu, senderisme, acampada sota el cel polar, etc. Tot això mentre gaudim de l’espectacular fauna salvatge de la zona.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE NOVEMBRE 2019 A MARÇ 2020 DES DE USHUAIA
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 EMBARCAMENT A USHUAIA S Barco
2 a 3 NAVEGACIÓ PEL PASSATGE DRAKE E / D / S Barco
4 a 9 PENÍNSULA ANTÀRTICA E / D / S Barco
10 a 11 NAVEGACIÓ PEL PASSATGE DRAKE. EN RUTA CAP A USHUAIA E / D / S Barco
12 DESEMBARCAMENT A USHUAIA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Aquest itinerari és orientatiu. Els programes d’activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per tenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L’itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d’expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d’expedició.

DIA 1.- EMBARCAMENT A USHUAIA
Ushuaia és la ciutat situada més al sud de la terra i capital de la província de Terra del Foc. Coneguda com la ciutat del “Fi del Món”, està situada a la vora del Canal de Beagle i es troba envoltada a l’oest per les Muntanyes Martial i a l’est per la muntanya Olivia, oferint un paisatge únic que combina muntanya, mar, glaceres i boscos.
La capritxosa topografia ha generat una ciutat summament pintoresca que combina colors i desnivells amb la silueta dels Andes com a fons. És apreciable el contrast entre els seus moderns edificis i les cases de fusta amb sostres de xapa a dues aigües, que li donen un toc molt particular.
A la tarda accés al moll i embarcament al creuer. Inici de la navegació a través d’aquest escènic canal durant la resta de la nit.

DIES 2 a 3. PASSATGE DE DRAKE
Durant aquests dos dies navegarem a través del Passatge de Drake. Una vegada que creuem la Convergència Antàrtica, barrera biològica que separa les aigües temperades de les polars, s’arriba a la zona circumpolar Antàrtica.
En aquesta zona tindrem l’oportunitat de veure diferents espècies d’aus: albatros errant, albatros de cap gris, albatros de cella negra, albatros de mantell clar, petrel damero, petrel platejat, petrell de les tempestes, petrell blau, petrell antàrtic, etc. Quan ens aproximem a les Illes Shetland del Sud, veurem els primers pannes de gel.

DIES 4 a 9.- PENÍNSULA ANTÀRTICA
Navegarem directament a l’Antàrtida, passant per les Illes Melchior i el Canal de Schollaert, entre les illes Brabant i Anvers.
Navegarem cap al Canal de Neumayer, on posicionarem el nostre vaixell per realitzar múltiples activitats. Les aigües protegides de l’illa Wiencke seran el lloc ideal per a totes les activitats.
En aquest entorn alpí hi ha grans oportunitats per descobrir la zona a peu, en zodiac o durant les excursions en caiac. Els amants del senderisme trobaran oportunitats d’usar raquetes de neu a les excursions prop de la costa o de caminar cap els turons i miradors naturals més a l’interior.

Visitarem l’antiga estació científica britànica (ara museu i oficina postal) a Port Lockroy, a l’illa Goudier. Molt a prop d’aquí podem desembarcar a Jougla Point, on podem observar pingüins Gentoo i diferents espècies d’aus. Intentarem estar atents a la presència de foques lleopard, foques cangrejeras i balenes.

Si les condicions meteorològiques són bones i ens permeten navegar a través de l’espectacular Canal Lemaire, passarem per les Illes Booth fins arribar a l’Illa Petermann, una zona molt bona per trobar balenes geperudes i balenes Minke, a més de pingüins adelaida.

Les oportunitats per fer excursions en caiac, passejades per glaceres o muntanyisme són excel·lents en aquesta zona. En Neko Harbour tindrem l’oportunitat de posar un peu al continent antàrtic, que ens ofereix un magnífic paisatge. Passarem la nit a Paradise Bay acampant prop de la costa.
L’àrea al voltant del Canal Errea és espectacular, amb llocs ideals per a realitzar activitats, com les Illes Danco i Cuverville, a més de les menys conegudes illes Orne i Rongé.
En el nostre últim dia a la península sortirem a través de les Illes Melchior cap al mar obert pel Passatge de Drake. Cal estar atents a la més que probable observació de balenes geperudes a la badia de Dallmann. Tindrem una vegada més l’ocasió de veure moltes aus marines.

DIES 10 a 11.- PASSATGE DE DRAKE. A RUTA CAP A USHUAIA
En la nostra ruta cap al nord a través del Passatge de Drake serem novament escortats per una gran quantitat d’aus marines.

DIA 12.- DESEMBARCAMENT A USHUAIA
Desembarcament a Ushuaia al matí i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a Quàdruple Ull de Bou 6.550 €
En base a Doble Ull de Bou 8.100 €
Suplement Sortides 18 i 29 Desembre 350 €
SERVEIS INCLOSOS Trasllat d’equipatge des del punt de recollida fins al barco en el dia de l’embarcament.
Transport a bord del creuer Ortelius o Plancius durant les etapes de navegació.
Allotjament en camarots dobles o múltiples (segons opció escollida) durant l’itinerari per la Península Antàrtica.
Pensió completa a bord inclouent snacks, cafè i te.
Durant les sortides del creuer, totes les activitats proposades (kayak, raquetes, senderisme, taller fotogràfic…), així com les excursions previstes en terra i zodiac, són gratuïtes.
Ús gratuït de botes de goma a ambdós vaixells i de raquetes de neu (només al Plancius).
Totes les taxes i impostos en ports durant el programa.
Trasllat grupal des del barco a l’aeroport d’Ushuaia després de desembarcar.
Dossier previ a la sortida.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals ni domèstics.
Àpats en terra.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, excés d’equipatge, etc.
Propines per a cambrers i personal de servei a bord (es donaran directrius en el creuer).
Taxes aèries ni d’aeroport.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació (obligatori).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació