Antàrtida
Destinació
13 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Una oportunitat única per formar part d’un viatge d’expedició com els d’abans. Navegarem durant dos dies pel Passatge de Drake aproximant-nos a les Illes Shetland del Sud per endinsar-nos finalment a la Península Antàrtica pel Canal de Schollaert. El vaixell es convertirà a partir d’aquí en el nostre “campament base”, el lloc de partida des d’on farem multitud d’activitats: kayak, raquetes de neu, senderisme, acampada sota el cel polar, etc. Tot això mentre gaudim de l’espectacular fauna salvatge de la zona.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE NOVEMBRE 2023 A MARÇ 2024
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 EMBARCAMENT A USHUAIA S Barco
2 a 3 NAVEGACIÓ PEL PASSATGE DE DRAKE E / D / S Barco
4 a 10 PENÍNSULA ANTÀRTICA E / D / S Barco
11 a 12 PASSATGE DE DRAKE. TORNADA A USHUAIA E / D / S Barco
13 DESEMBARCAMENT A USHUAIA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Aquest itinerari és orientatiu. Els programes d’activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per tenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L’itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d’expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d’expedició.

Dia 01 | Embarcament a Ushuaia
Ushuaia és la ciutat situada més al sud de la terra i capital de la província de Terra del Foc. Coneguda com la ciutat de la “Fi del Món”, està situada a la vora del Canal de Beagle i es troba envoltada a l’oest pels Montes Martial i a l’est per la Muntanya Olivia, oferint un paisatge únic que combina muntanya, mar, glaceres i boscos.
La capritxosa topografia ha generat una ciutat summament pintoresca que combina colors i desnivells amb la silueta dels Andes com a fons. És apreciable el contrast entre els seus moderns edificis i les cases de fusta amb sostres de xapa a dues aigües, que li donen un toc molt particular. A la tarda accés al moll i embarqui en el creuer. Inici de la navegació a través d’aquest escènic canal durant la resta de la nit.

Dies 02 a 03 | Passatge de Drake
Durant aquests dos dies navegarem a través del Passatge de Drake. Una vegada que creuem la Convergència Antàrtica, barrera biològica que separa les aigües temperades de les polars, s’aconsegueix la zona circumpolar Antàrtica.
En aquesta zona tindrem l’oportunitat de veure diferents espècies d’ocells: albatros errant, albatros de cap gris, albatros de cella negra, albatros de mantell clar, petrel escaquer, petrel platejat, petrel de les tempestes, petrel blava, petrel antàrtic, etc. Quan ens aproximem a les Illes Shetland del Sud, veurem les primeres pannes de glaç.

Dies 04 a 10 | Península Antàrtica
Navegarem directament a l’Antàrtida, passant per les Illes Melchior i el Canal de Schollaert, entre les illes Brabante i Anvers. Navegarem cap al Canal de Neumayer, on posicionarem el nostre vaixell per a realitzar múltiples activitats. Les aigües protegides de l’Illa Wiencke seran el lloc ideal per a totes les activitats.
En aquest entorn alpí hi ha grans oportunitats per a explorar la regió a peu, en zodiac o durant les excursions en kayak. Els amants del senderisme trobaran oportunitats d’usar raquetes de neu en les excursions prop de la costa o de caminar cap als pujols i miradors naturals més a l’interior. Visitarem l’antiga estació científica britànica (ara museu i oficina postal) a Port Lockroy, a l’Illa Goudier.
Molt prop d’aquí podem desembarcar en Jougla Point, on podem observar pingüins Gentoo i diferents espècies d’ocells. Intentarem estar atents a la presència de foques lleopard, foques cangrejeras i balenes. Si les condicions meteorològiques són bones i ens permeten navegar a través de l’espectacular Canal Lemaire, passarem per les Illes Booth fins a arribar a l’Illa Petermann, una zona molt bona per a trobar balenes geperudes i balenes Minke, a més de pingüins adelaida.

Les oportunitats per a realitzar excursions en kayak, passejos per glaceres o muntanyisme són excel·lents en aquesta zona. A Neko Harbour tindrem l’oportunitat de posar un peu en el continent antàrtic, que ens ofereix un magnífic paisatge. Passarem la nit en Paradise Bay acampant prop de la costa. L’àrea al voltant del Canal Errea és espectacular, amb llocs ideals per a realitzar activitats, com les Illes Danco i Cuverville, a més de les menys conegudes illes Orne i Rongé.
En el nostre últim dia en la península sortirem a través de les Illes Melchior cap a la mar oberta pel Passatge de Drake. Cal estar atents a la més que probable observació de balenes geperudes en la Badia de Dallmann. Tindrem una vegada més l’ocasió de veure moltes aus marines.

Dies 11 a 12 | Passatge de Drake. Tornada a Ushuaia
En la nostra ruta de tornada cap al nord a través del Passatge de Drake serem novament escortats per una gran quantitat d’aus marines.

Dia 13 | Desembarcament a Ushuaia
Desembarcament a Ushuaia al matí i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA – A bord del PLANCIUS
En base a Quàdruple Ull de Bou – Sortida 11 Desembre 7.850 €
En base a Doble Ull de Bou – Sortida 11 Desembre 9.650 €
En base a Quàdruple Ull de Bou – Sortida 13 Febrer 8.500 €
En base a Doble Ull de Bou – Sortida 13 Febrer 10.450 €
PREUS PER PERSONA – A bord del HONDIUS
En base a Quàdruple Ull de Bou – Sortides 13 i 25 Novembre 7.850 €
En base a Doble Ull de Bou – Sortides 13 i 25 Novembre 9.650 €
PREUS PER PERSONA – A bord del ORTELIUS
En base a Quàdruple Ull de Bou – Sortides 30 Nov / 12 Des / 4 Mar 7.850 €
En base a Doble Ull de Bou – Sortides 30 Nov / 12 Des / 4 Mar 9.650 €
En base a Quàdruple Ull de Bou – Sortida 24 Desembre 8.500 €
En base a Doble Ull de Bou – Sortida 24 Desembre 10.450 €
SERVEIS INCLOSOS Trasllat d’equipatge des del punt de recollida fins al barco en el dia de l’embarcament.
Transport a bord del vaixell Ortelius o Plancius durant les etapes de navegació.
Allotjament en camarots dobles o múltiples (segons opció escollida) durant l’itinerari per la Península Antártica.
Pensió completa a bord; inclou snacks, cafè i te.
Durant les sortides del creuer, totes las activitats ofertes (kayak, raquetes, senderisme, taller fotogràfic…), així com les excursions previstes a terra i en zodiac, són gratuïtes.
Programa de xerrades i conferències per experts naturalistes i membres experimentats de l’expedició.
Ús gratuït de botes de goma i raquetes de neu.
Totes les taxes i impostos en ports durant el programa.
Trasllat grupal des del barco a l’aeroport d’Ushuaia després de desembarcar.
Dossier previ a la sortida.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals ni domèstics.
Àpats fora del creuer.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, excés d’equipatge, etc.
Propines pels cambrers i altra personal de servei a bord (es donaran directrius al barco).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari