Antàrtida
Destinació
12 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Una oportunitat única per formar part d’un viatge d’expedició com els d’abans. Navegarem durant dos dies pel Passatge de Drake aproximant-nos a les Illes Shetland del Sud per endinsar-nos finalment a la Península Antàrtica pel Canal de Schollaert. El vaixell es convertirà a partir d’aquí en el nostre “campament base”, el lloc de partida des d’on farem multitud d’activitats: kayak, raquetes de neu, senderisme, acampada sota el cel polar, etc. Tot això mentre gaudim de l’espectacular fauna salvatge de la zona.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 EMBARCAMENT A USHUAIA S Barco
2 a 3 NAVEGACIÓ PEL PASSATGE DE DRAKE E / D / S Barco
4 a 9 PENÍNSULA ANTÀRTICA E / D / S Barco
10 a 11 PASSATGE DE DRAKE. TORNADA A USHUAIA E / D / S Barco
12 DESEMBARCAMENT A USHUAIA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Aquest itinerari és orientatiu. Els programes d’activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per tenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L’itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d’expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d’expedició.

Dia 01 | Embarcament a Ushuaia
Ushuaia és la ciutat situada més al sud de la terra i capital de la província de Terra del Foc. Coneguda com la ciutat de la “Fi del Món”, està situada a la vora del Canal de Beagle i es troba envoltada a l’oest pels Montes Martial i a l’est per la Muntanya Olivia, oferint un paisatge únic que combina muntanya, mar, glaceres i boscos.
La capritxosa topografia ha generat una ciutat summament pintoresca que combina colors i desnivells amb la silueta dels Andes com a fons. És apreciable el contrast entre els seus moderns edificis i les cases de fusta amb sostres de xapa a dues aigües, que li donen un toc molt particular. A la tarda accés al moll i embarqui en el creuer. Inici de la navegació a través d’aquest escènic canal durant la resta de la nit.

Dies 02 a 03 | Passatge de Drake
Durant aquests dos dies navegarem a través del Passatge de Drake. Una vegada que creuem la Convergència Antàrtica, barrera biològica que separa les aigües temperades de les polars, s’aconsegueix la zona circumpolar Antàrtica.
En aquesta zona tindrem l’oportunitat de veure diferents espècies d’ocells: albatros errant, albatros de cap gris, albatros de cella negra, albatros de mantell clar, petrel escaquer, petrel platejat, petrel de les tempestes, petrel blava, petrel antàrtic, etc. Quan ens aproximem a les Illes Shetland del Sud, veurem les primeres pannes de glaç.

Dies 04 a 09 | Península Antàrtica
Navegarem directament a l’Antàrtida, passant per les Illes Melchior i el Canal de Schollaert, entre les illes Brabante i Anvers. Navegarem cap al Canal de Neumayer, on posicionarem el nostre vaixell per a realitzar múltiples activitats. Les aigües protegides de l’Illa Wiencke seran el lloc ideal per a totes les activitats.
En aquest entorn alpí hi ha grans oportunitats per a explorar la regió a peu, en zodiac o durant les excursions en caiac. Els amants del senderisme trobaran oportunitats d’usar raquetes de neu en les excursions prop de la costa o de caminar cap als pujols i miradors naturals més a l’interior.
Visitarem l’antiga estació científica britànica (ara museu i oficina postal) a Port Lockroy, a l’Illa Goudier.
Molt prop d’aquí podem desembarcar en Jougla Point, on podem observar pingüins Gentoo i diferents espècies d’ocells. Intentarem estar atents a la presència de foques lleopard, foques cangrejeras i balenes. Si les condicions meteorològiques són bones i ens permeten navegar a través de l’espectacular Canal Lemaire, passarem per les Illes Booth fins a arribar a l’Illa Petermann, una zona molt bona per a trobar balenes geperudes i balenes Minke, a més de pingüins adelaida.

Les oportunitats per a realitzar excursions en caiac, passejos per glaceres o muntanyisme són excel·lents en aquesta zona. A Neko Harbour tindrem l’oportunitat de posar un peu en el continent antàrtic, que ens ofereix un magnífic paisatge. Passarem la nit en Paradise Bay acampant prop de la costa.
L’àrea al voltant del Canal Errea és espectacular, amb llocs ideals per a realitzar activitats, com les Illes Danco i Cuverville, a més de les menys conegudes illes Orne i Rongé.
En el nostre últim dia en la península sortirem a través de les Illes Melchior cap a la mar oberta pel Passatge de Drake. Cal estar atents a la més que probable observació de balenes geperudes en la Badia de Dallmann. Tindrem una vegada més l’ocasió de veure molts ocells marins.

Dies 10 a 11 | Passatge de Drake. Tornada a Ushuaia
En la nostra ruta de tornada cap al nord a través del Passatge de Drake serem novament escortats per una gran quantitat d’aus marines.

Dia 11 | Desembarcament a Ushuaia
Desembarcament a Ushuaia al matí i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a Quàdruple Ull de Bou 6.800 €
En base a Doble Ull de Bou 8.400 €
Suplement Sortida 10 Desembre (en Hab. Quàdruple) 350 €
Suplement Sortida 10 Desembre (en Hab. Doble) 400 €
SERVEIS INCLOSOS Trasllat d’equipatge des del punt de recollida fins al barco en el dia de l’embarcament.
Transport a bord del creuer Ortelius o Plancius durant les etapes de navegació.
Allotjament en camarots dobles o múltiples (segons opció escollida) durant l’itinerari per la Península Antàrtica.
Pensió completa a bord inclouent snacks, cafè i te.
Durant les sortides del creuer, totes les activitats proposades (kayak, raquetes, senderisme, taller fotogràfic…), així com les excursions previstes en terra i zodiac, són gratuïtes.
Ús gratuït de botes de goma i raquetes de neu a ambdós vaixells.
Totes les taxes i impostos en ports durant el programa.
Trasllat grupal des del creuer a l’aeroport d’Ushuaia després de desembarcar.
Dossier previ a la sortida.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals ni domèstics.
Àpats en terra.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, excés d’equipatge, etc.
Propines per a cambrers i personal de servei a bord (es donaran directrius en el creuer).
Taxes aèries ni d’aeroport.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació (obligatori).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari