Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aparença un territori desèrtic i desolat, Aràbia Saudita ha vist creuar per les seves terres una part important de la història antiga de l’home. El país es troba ple de vestigis de la ruta de l’Encens, les caravanes de la qual ascendien prop de la seva costa occidental des del Iemen fins a Jordània i més enllà transportant aquest preuat producte. D’altra banda, La Meca ha actuat durant segles com a potent imant per al pelegrinatge de musulmans de tot el planeta, deixant al seu pas antics caravanserais i ciutats oasis enterrades en el desert que servien de parades al viatger amb destinació a la ciutat sagrada. Aquest viatge ens porta des de la moderna Riyadh, passant per l’oasi d’Al Ahsa i les històriques Hail i Al Jawf, descobrint la vall de Hisma amb els seus espectaculars paisatges i inscripcions en àrab en les roques del desert, i acabant en la costa del Mar Roig passejant entre cases de coral en el barri històric de Jeddah.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / RIYADH Hotel
28 DES RIYADH – DIRIYAH. VOL A AL JAWF E / D Hotel
29 DES AL JAWF – DOMAT AL-JANDAL – JUBBAH – HAIL E / D Hotel
30 DES HAIL – AL ULA E / D Hotel
31 DES AL ULA – MADAIN SALEH E / D Hotel
01 GEN AL ULA – TABUK E / D Hotel
02 GEN TABUK – MUGHA’IR SHU’AYB – GOLF D’AQABA – TABUK E / D Hotel
03 GEN VOL TABUK / JEDDAH E / D Hotel
04 GEN JEDDAH E / D Hotel
05 GEN VOL JEDDAH / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

27 DES | Vol Ciutat d’origen / Riyadh
Embarcament en el vol amb destinació Riyadh (connexió a Estambul). Després de realitzar els tràmits necessaris per a l’ingrés al país, trasllat a l’hotel. Nit a Riyadh.

28 DES | Riyadh – Al Jawf
Després d’esmorzar recorrerem la capital del Regne d’Aràbia Saudita i visitarem alguns dels llocs més emblemàtics com el Museu Nacional, el Fort Masmak i el mercat Dira Souq. Després de menjar alguna cosa ens dirigirem cap a Diriyah, Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i històrica llar de la família reial saudita. A última hora de la tarda ens dirigirem cap a l’aeroport on prendrem un vol cap a la ciutat d’Al Jawf. Nit en hotel.

29 DES | Al Jawf – Domal al-Jandal – Jubbah – Hail
Avui tindrem un dia intens de visites a llocs històrics. Després d’esmorzar ens dirigirem cap a Arrajajil, una zona funerària que data del 4.500 a.C. A continuació, ens dirigirem cap a Za’abl Fort, una fortalesa construïda a la part alta d’una muntanya sobre les ruïnes d’un castell nabateu. La ruta continuarà cap a les ruïnes de Domat al-Jandal, capital històrica de la regió d’origen nabateu, on visitarem el barri Al Dar’i o la Mesquita d’Omar, entre altres llocs. Després de la visita continuarem cap a l’oasi de Jubbah on pararem a menjar i a visitar els seus petroglifs, amb més de 4.000 anys d’antiguitat i considerats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Finalment continuarem cap a la ciutat de Hail. Nit en hotel.

30 DES | Hail – Al Ula
Al matí recorrerem la ciutat de Hail, visitant entre altres llocs el Palau de Qishla, un fort de fang de dos pisos amb murs de més de 8 metres d’altura i vuit torres de vigilància, construït en la dècada de 1930 com a caserna general de les tropes del rei Abdul Aziz. Després de la visita ens dirigirem cap a la històrica Al Ula, porta d’entrada a Madain Saleh, realitzant un pícnic durant la ruta. Nit en hotel.

31 DES | Al Ula – Madain Saleh
Avui dedicarem el dia a recórrer el que possiblement és el lloc més emblemàtic del país, les ruïnes nabatees de Madain Saleh. Coneguda antigament com Hegra, la monumental «Petra de l’Aràbia Saudita» va ser redescoberta pels arqueòlegs a la fi del segle XIX. Ens trobem en la que fos capital dels Lihyanitas (predecessors dels nabateus), un lloc on els edificis cavats en la roca abasten una enorme extensió de terreny envoltat de sorra donant recer a llocs tan increïbles com Qasr Al Bint, Qasr al-Farid o al-Diwan. Després de dinar visitarem la ciutat bíblica de Dedan. Nit en hotel.

01 GEN | Al Ula – Tabuk
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a la ciutat de Tabuk, al nord del país i prop de la frontera amb Jordània. De camí visitarem el Wadi Qaraqir a la Vall de Dossa, un frondós lloc envoltat de palmeres que destaca per les seves formacions rocoses i el seu art rupestre, que inclou inscripcions en àrab de les primeres èpoques de l’Islam. Després de realitzar un pícnic durant el camí arribarem a la tarda a Tabuk. Nit en hotel.

02 GEN | Tabuk
Dedicarem el dia a recórrer la regió de Tabuk. Al matí visitarem les tombes nabatees de Madain Shuaib prop d’Al Bad, travessarem l’espectacular Vall de Hisma, continuació natural del Wadi Rum jordà i aconseguirem el Wadi Tayeb. Després de realitzar un pícnic en ruta continuarem cap a la costa a la recerca del Mar Roig i les seves precioses platges. Veurem la ciutat costanera de Magna i aconseguirem Ras Shaikh Hamid, un bonic lloc deshabitat entre el començament del Golf d’Aqaba i el final del Mar Roig. Després d’una petita visita a la població de Sharma tornarem a Tabuk.

03 GEN | Tabuk – Jeddah
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a prendre un vol fins a Jeddah, la històrica i encara ciutat amb més vida comercial del país. Ens trobem a la porta d’entrada a la ciutat santa de La Meca, situada a tan sols 60 quilòmetres cap a l’est. Després d’aterrar aprofitarem el matí per a visitar el Museu d’Art Abdul Rauf Khalil, un museu que no sols mostra el ric patrimoni cultural islàmic de la ciutat, sinó també part de la seva història preislàmica que es remunta a més de 2500 anys. Aquí podrem trobar monedes de l’era abasí, manuscrits de l’Alcorà i una gran varietat de peces d’art islàmic. A la tarda ens aproparem a La Corniche, la llarga zona costanera enfront del Mar Roig que s’ha convertit en un lloc de trobada i relax per als habitants de la ciutat i que allotja escultures curioses. Nit en hotel.

04 GEN | Jeddah
Després d’esmorzar sortirem a Al Balad, el centre històric de la ciutat de Jeddah declarat Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, on es troben la Casa Al Nassif, la Casa Al Jamjoom, la Casa Al Baeshen, la Mesquita Al Qabal, la Mesquita Al Shafi’i, les Cases Donar Al Banaja i Al Zahed. Les cases d’aquest històric barri van ser construïdes de coral i reforçades amb fusta, amb balcons tallats i acolorides finestres abatibles, una característica de l’estil arquitectònic de la ciutat. Després de dinar continuarem la visita cap a la Mesquita flotant i la font del Rei Fahd. Nit en hotel.

05 GEN | Vol Jeddah / Ciutat d’origen
Al matí a primera hora, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada (connexió a Estambul). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 6 persones des de Barcelona 4.165 €
En base a grup a partir de 6 persones des de Madrid 4.090 €
Suplement grup de 4 a 5 persones 350 €
Suplement Sopars 230 €
Suplement Individual 520 €
Taxes Aèries (Aprox.) 300 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Riyadh i tornada des de Jeddah (connexió a Estambul), amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista.
Vols domèstics Riyadh / Al Jawf i Tabuk / Jeddah. 
Assistència i trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en autocar amb aire condicionat durant la ruta.
Transport en vehicles 4×4 pels recorreguts a Wadi Hisma i Wadi Dissa.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Dinars durant la ruta.
Tour Leader de parla hispana expert en Orient Pròxim.
Guia local acompanyant de parla anglesa.
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Aràbia Saudita (110 € aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari