Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Viatge cultural i especialitzat en l’anàlisi i comprensió de la situació actual al Pròxim Orient, acompanyats amb l’especialista Joan Roura. El viatge inclou visites monumentals però es complementa amb l’aportació i el coneixement d’un especialista en la regió.

La Casa dels Saud està començant a obrir les portes a l’exterior. Aràbia Saudita és un dels països més impenetrables i una de les monarquies més enigmàtiques per als interessats en els tresors geogràfics i arqueològics de la Península Aràbiga. Aquest viatge ens ajudarà a comprendre perquè l’Aràbia Saudita és una peça clau en el trencaclosques de l’Orient Mitjà i com, sent un país amb menys d’un segle d’història, aguanta totes les tensions com a aliat insubstituïble dels Estats Units.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR ARRIBADA A JEDDAH Hotel
05 ABR JEDDAH E / S Hotel
06 ABR VOL JEDDAH / AL ULA E / S Campament
07 ABR AL ULA – AL WAJH – DHEBA E / S Hotel
08 ABR DHEBA – TABUK E / S Hotel
09 ABR VOL TABUK / RIAD E / S Hotel
10 ABR RIAD E / S Hotel
11 ABR RIAD – AL HAFOUF – DAMMAM E / S Hotel
12 ABR DAMMAM E / S Hotel
13 ABR DAMMAM. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

04 ABR.- ARRIBADA A JEDDAH
Arribada a l’aeroport de Jeddah, recepció i assistència a l’arribada. Trasllat a l’hotel i allotjament.

05 ABR.- JEDDAH
Esmorzar. Al matí visita de la ciutat històrica de Jeddah, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Situada a la riba oriental de la Mar Roja, aquest enclavament va servir com a important port per al pas de les rutes comercials que travessaven l’Oceà Índic. La seva posició era clau per a la provisió de béns a la Meca. Aquesta situació estratègica va servir per convertir la població en un important centre multicultural.

Visitarem algunes mansions otomanes, fetes de corall i reforçades amb fusta; les més belles i conegudes són Nasif House i Baashen House. A continuació ens dirigim a la Corniche de Jeddah (passeig marítim), una gran atracció que actua com un museu a l’aire lliure mostrant una àmplia gamma de modernes escultures. És un lloc de reunió per als habitants de la ciutat. Posteriorment visitem el mercat d’Alawi, el Sistema Hidràulic tradicional i la Mesquita Shafei. Dinar en restaurant local de la Ciutat Internacional de Ciències i Coneixement d’Al Taybat, on es troba el Museu d’Art Khalil Abdul Rauf. Aquest museu alberga col·leccions tan importants com inusuals d’art, etnografia i arqueologia. Si el temps ho permet es pot visitar l’anomenada mesquita flotant.

06 ABR.- VOL JEDDAH / AL ULA
Esmorzar. Al matí prenem el vol amb destinació Al Ula. Ens dirigirem a la regió desèrtica per visitar la formació rocosa coneguda com el “Elefant de Pedra”. Trasllat al campament Sahary o similar per a pernoctar.

07 ABR.- AL ULA – AL WAJH – DHEBA
Al matí visitarem la ciutat antiga d’Al Ula, amb les seves interessants edificacions de tova. Descobrirem el fort de la Meuse Bin Nusair així com la tomba d’Al-Khuraiba i la tomba del Lleó (visita exterior). A continuació trasllat per carretera fins a Al Wajh (4 hores), on parem per visitar la ciutat antiga. Temps per dinar. Continuació per carretera fins a Dheba (2 hores).

08 ABR.- DHEBA – TABUK
Avui ens dirigim al lloc arqueològic nabateu de Madain Shuaib (3 hores), el segon lloc nabateu més important de tota la Península Aràbiga. Visita de l’antiga població de Dheba. Possibilitat de menjar peix fresc en un restaurant local. Posterior trasllat a Tabuk (3 hores) i allotjament en hotel.

09 ABR.- VOL TABUK / RIAD
Al matí visitem l’antiga estació de tren otomana i la fortalesa Islàmica. A la tarda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Riad.
Visita de Diriyah, un dels llocs històrics més importants de país i lloc d’origen de la família reial saudita. Visita de la ciutadella de tova declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Situada a la part oriental de l’anomenada zona de Najd a la vall de Wadi Hanifa, la seva fundació es remunta a el segle XV i es caracteritza per un estil arquitectònic típic. Tot i el pas dels segles aquest lloc ha mantingut el conjunt urbà i arquitectònic gairebé intacte.

10 ABR.- RIAD
Dia complet de visites a la capital. Al matí visita de la fortalesa de Musmak, un dels més importants monuments històrics de la ciutat de Riyadh. Aquest palau va ser construït durant el regnat d’Abdullah bin Rashid (1895). El seu objectiu era funcionar com a guarnició militar per al seu exèrcit, que operava sota el governador de Riad. Abdulaziz Bin Saud va conquistar la fortalesa i va iniciar la unificació del regne d’Aràbia Saudita en 1902.

Passeig pel Dira Souq, un basar típic amb botigues de catifes, souvenirs, roba tradicional, i que està especialitzat en productes d’or i plata. Dinar al restaurant turc de Assaraya i breu temps per descansar a l’hotel. Visita del Museu Nacional d’Història i del Palau de Murabba, el més important construït pel Rei Abdulaziz a l’any 1937. Aquest mateix any el rei i la seva família es van instal·lar al palau, que va ser construït a l’estil tradicional local Najid.

11 ABR.- RIAD – AL HAFOUF – DAMMAM
Sortida en direcció a Al Hafouf, el palmerar més gran de món. Visita de les coves i congostos de Qara i el bazar tradicional de Qaysairiyah. Farem també una visita exterior del Palau otomà d’Ibrahim, construït en tova. Trasllat a Dammam (3 hores) i allotjament.

12 ABR.- DAMMAM
Visita al matí de Centre Ethraa o Centre Cultural de Rei Abdulaziz. Després de l’esmorzar, trasllat a el pont del rei Fahd, que es pot veure des de la torre i pel qual es pot passejar. Visita del gran Oasi de Hafouf.

13 ABR.- DAMMAM. TRASLLAT A L’AEROPORT
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport de Dammam i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 3.985 €
Suplement Individual 795 €
GRUP MÍNIM 8 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols domèstics segons programa.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant tota la ruta. Aigua a bord del vehicle.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local acompanyant de parla anglesa.
Xerrades sobre els diferents temes i llocs d’interès amb l’especialista Joan Roura, expert en Orient Pròxim.
Entrades als llocs a visitar.
Servei de maleters en els hotels.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Aràbia Saudita (117 USD).
Alimentació no especificada en el quadre.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari