Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

El Sàhara no són només grans extensions de sorra. Al nord de Tamanrasset s’alça el massís d’Hoggar, en el qual destaca el Mt. Tahat (3.003 m), un dels cims més alts del Sàhara. Cap al nord s’aixeca el massís granític del Tefedest, una combinació de cims de gairebé 2.000 metres amb ‘oueds’ de sorra. Recorrerem tot el contorn del massís fins al seu extrem nord, on se situa Garet el Djenoun. La vessant oest (Tedefest blanc) i est (Tedefest negre) ens esperen.

Combinarem els desplaçaments en vehicles 4×4 amb caminades guiades que ens permetran accedir als racons més inaccessibles de la zona, gaudint així dels contrastos en el paisatge.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / TAMANRASSET Alberg
27 DES TAMANRASSET – ASSEKREM E / D / S Acampada
28 DES ASSEKREM – OUED INAKAHAME E / D / S Acampada
29 DES OUED INAKAHAME – OUEDS IN TAKOUFEE SENDIDAR E / D / S Acampada
30 DES TAKOUFEE – OUED OUHET E / D / S Acampada
31 DES ADAHI N’ANELLA – GARET EL DJENOUN – OUR AMAREH E / D / S Acampada
01 GEN OUED AMAREH – OUED TENALEFT (TEDEFEST NEGRE) E / D / S Acampada
02 GEN TEDEFEST NEGRE – TAMANRASSET E / D / S Alberg
03 GEN VOL TAMANRASSET / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES.- Vol Ciutat d’origen / Tamanrasset
Sortida en vol amb destinació Alger. Arribada, tràmits d’immigració i canvi a la terminal nacional per agafar el vol de connexió fins a Tamanrasset. Arribada i trobada amb el nostre equip local. Trasllat al nostre allotjament. Nit en alberg.

27 DES.- Tamanrasset – Assekrem
Abans de sortir de Tamanrasset farem una petita incursió per veure l’ambient de la ciutat i equipar-nos amb els imprescindibles ‘cheches’.
Sortirem en vehicles 4×4 per endinsar-nos al massís d’Hoggar on avui passarem la nit. Després d’unes 4-5 hores de ruta arribarem a Assekrem. Deixarem el cotxe per caminar uns metres fins al monestir on ens rebran els monjos del Pare de Foucauld, ells són una bona font per a informar-nos sobre la regió i la gent que hi podem trobar. Al capvespre podrem gaudir de la posta de sol.

28 DES.- Assekrem – Oued Inakahame
Els més animosos podran acostar-se a la cimera per gaudir de la sortida de sol abans d’esmorzar. Avui sortirem en ruta cap al nord, deixant enrere el massís. Durant la jornada creuarem petits poblats amb els seus petits palmerars i horts. Nit a Wadi Inakahame.

29 DES.- Oued Inakahame – Oueds In Takoufee Sendidar
La ruta d’avui ens portarà a seguir la llera seca del Wadi Inakahame fins a la confluència amb el del Wadi Takoufee Sendiar, on instal·larem el bivac d’avui. Imponents arbres de tamariu creixen a terra sorrenc de el wadi a peu de les pedres negres de l’Tefedest.

30 DES.- Takoufee – Oued Ouhet
Seguirem la ruta cap al Oued Ouhet. Pel camí trobarem els enclavaments de Timakkatine i Erg Anesbaraka; podrem veure els petits cultius i els habitacles utilitzats únicament en època de collita. Avui instal·larem el campament sobre els cordons de dunes de Adahi n’Anella.

31 DES.- Adahi n’Anella – Garet el Djenoun – Our Amareh
Continuem la nostra ruta cap a la base de Garet El Djenoun, el cim i extrem nord de la regió del Tefedest. Aquí veurem ja la transició del paisatge entre les dues vessants de la muntanya i seguirem descobrint abrics on es conserven pintures i gravats rupestres.

01 GEN.- Oued Amareh – Oued Tenaleft (Tefedest negre)
Iniciarem el camí de tornada a Tamanrasset creuant el Tefedest negre. Creuarem el Wadi Dahine on l’aigua flueix. El picnic d’avui per dinar ho farem en un campament nòmada. Durant el dia gaudirem de vistes sobre l’altiplà de Assekrem des del nord fins al peu de la Muntanya Bereghi, on instal·larem el nostre últim campament.

02 GEN.- Tefedest negre – Tamanrasset
De tornada a Tamanrasset pararem per visitar el poble d’In Amguel. Arribarem a la ciutat a la tarda, a temps de recórrer els llocs d’interès. Recuperarem avui les habitacions a l’alberg que ens permetran prendre una bona dutxa i dormir ja en un llit.

03 GEN.- Vol Ciutat d’origen / Tamanrasset
Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen, amb connexió a Alger. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.350 €
Visat Algèria i tramitació 75 €
Taxes Aèries (Aprox.) 140 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació / Tenda Individual 90 €
Habitació compartida Garantida
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Bitllets d’avió Barcelona / Argel / Barcelona en base a vols de la companyia Air Algerie. Tarifa sotmesa a restriccions en cas de canvis o cancel·lació.
Vols domèstics segons programa.
Allotjament i àpats segons quadre d’itinerari.
Recorregut per terra en vehicles 4×4 amb capacitat entre 4 i 6 passatgers (exclòs conductor).
Material d’acampada i cuina (excepte sac de dormir).
Guia local expert de parla francesa. Conductors / mecànics locals de parla francesa.
Acompanyant per a grups a partir de 8 persones.
Visat Algèria i gestió.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Àpats i begudes no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Activitats o visites opcionals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari