Europa
Destinació
6 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Armènia ofereix al viatger alguna cosa especial; com velles coves, esglésies, pedres històriques immenses, milers de creus de pedra anomenades “Khachkar”, paisatges de muntanya, sòlids castells, boscos i planes fèrtils, així com la perla del país, el Llac Sevan. Tots ells ofereixen trobades increïbles al costat dels miracles de la natura. El viatge a Armènia és una aventura que ve de la nit dels segles i avança cap als propers segles, amb els seus tresors artístics i les seves delícies culinàries. La bondat i hospitalitat del seu poble converteixen el viatge en una experiència esplèndida.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MARÇ A NOVEMBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A EREVAN Hotel
2 EREVAN – ECHMIADZIN – ZVARTNOTS – EREVAN E Hotel
3 EREVAN – KHOR VIRAP – NORAVANK – EREVAN E Hotel
4 EREVAN – GEGHARD – GARNI – LLAC SEVAN – EREVAN E Hotel
5 EREVAN. DIA LLIURE E Hotel
6 EREVAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- Arribada a Erevan
Arribada a Erevan. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 2.- Erevan – Echmiadzin – Zvartnots – Erevan (120 km)
Esmorzar. Iniciem el recorregut per la capital d’Armènia amb una visita panoràmica de la ciutat. Visitarem Tzitzernakaberd, el monument a les víctimes del genocidi armeni. Caminarem pel Parc Memorial i visitarem el seu museu.

A la tarda sortirem cap a Echmiadzin, que significa “el lloc on va descendir el Unigènit”. Aquest és el centre espiritual de tots els armenis i un dels principals del cristianisme en el món.

Retorn a Erevan fent una parada a les ruïnes del Temple de Zvartnots, la perla de l’arquitectura del segle VII, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de Vernissage (el mercat d’arts de Erevan), un lloc perfecte per amarar del folklore i tradicions armènies i presenciar la seva fusió amb els estils contemporanis. Allotjament a Erevan.

DIA 3.- Erevan – Khor Virap – Noravank – Erevan (250 km)
Esmorzar. Sortida cap al Monestir de Khor Virap, la importància està connectada amb Gregori l’Il·luminador, que va introduir el cristianisme a Armènia. És una obra mestra meravellosa situada al cim d’un turó. És un lloc de peregrinació visitat per una gran quantitat de persones. Destaca per l’espectacular vista de fons amb la muntanya bíblica Ararat.

A continuació visitarem el Monestir de Noravank, centre religiós i cultural del segle XII. Es troba en un congost estret conegut pels seus alts i escarpats penya-segats de color vermell-castany, davant mateix del monestir. La seva bellesa és apreciada per milers de visitants, no només per la seva arquitectura i història, sinó també per aquesta harmonia amb la natura que l’envolta. Retorn a Erevan i allotjament.

DIA 4.- Erevan – Geghard – Garni – Llac Sevan – Erevan (250 km)
Esmorzar. Sortida cap al Monestir de Geghard, l’obra mestra insuperable de l’arquitectura armènia del segle XIII. Va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000. Algunes de les esglésies del complex estan magistralment tallades en una roca enorme. A causa de la seva construcció i acústica Geghard és el millor lloc per cantar cançons espirituals. El complex és ric en adorns subtils i escultòrics, a més de moltes ‘khachkars’ notables (creus de pedra).

Seguim la nostra ruta cap al Temple de Garni, l’únic exemple de la cultura pagana que va sobreviure a Armènia. Després adoptar el cristianisme en l’any 301 el temple va perdre la seva importància i la fortalesa de Garni es va convertir en la residència d’estiu dels reis armenis. Prop del temple, encara es conserven les ruïnes del palau reial i els banys amb impressionants mosaics.

A la tarda visitarem el Llac Sevan, un dels llacs alpí-muntanyosos d’aigua dolça més grans del món. La bellesa del paisatge i l’aigua cristal·lina són condicions agradables per a un descans excel·lent. El llac també és conegut pel complex medieval i per la seva església construïda a finals del segle IX Retorn a Erevan i allotjament.

DIA 5. Erevan. Dia lliure
Esmorzar. Dia lliure per visitar Erevan al nostre aire o realitzant alguna excursió opcional. Allotjament.

DIA 6. Erevan. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA Hotel 3* Hotel 4* Hotel 4* Sup.
Preu Base en Habitació Doble 535 € 585 € 615 €
Suplement Habitació Individual 105 € 130 € 190 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 15
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport (sempre que coincideixin amb els dies d’arribada i sortida previstos).
05 nits d’allotjament a Erevan en hotel de la categoria escollida amb esmorzar inclòs.
Transport segons programa en vehicle amb aire condicionat.
Guia cultural de parla hispana (excepte el dia lliure).
Entrades segons el programa.
01 ampolla d’aigua per persona i dia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Trasllats addicionals.
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades per a museus opcionals.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació