Europa
Destinació
6 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Armènia és una aventura que ve de la nit dels segles i avança cap als segles propers, amb els seus tresors artístics i les seves delícies culinàries. La bondat i hospitalitat del seu poble converteixen el viatge en una experiència esplèndida. Descobrirem precioses esglésies i monestirs, pedres històriques immenses, milers de creus de pedra anomenades “Khachkar”, paisatges muntanyencs, castells, boscos i planes fèrtils. Sense oblidar-nos de la perla del país, el Llac Sevan. 

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A EREVAN Hotel
2 EREVAN – LLAC SEVAN – GARNI – GEGHARD – EREVAN E Hotel
3 EREVAN – ECHMIADZIN – ZVARTNOTS – EREVAN E Hotel
4 EREVAN- KHOR VIRAP – NORAVANK – EREVAN E Hotel
5 EREVAN. DIA LLIURE E Hotel
6 EREVAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Arribada a Erevan
Arribada a l’aeroport internacional de Zvartnots. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel a Erevan.

Dia 02 | Erevan – Llac Sevan – Garni – Geghard – Erevan
Sortida cap al Llac Sevan, un dels llacs alpins-muntanyosos d’aigua dolça més grans del món. La bellesa del paisatge i l’aigua cristal·lina són condicions agradables per a un descans excel·lent. El llac també és conegut pel complex medieval i per la seva església construïda a finals del segle IX.
Seguim la nostra ruta cap al Temple de Garni, l’únic exemple de la cultura pagana que va sobreviure a Armènia. El temple va ser construït al segle I pel rei Tiridates I d’Armènia, i probablement va ser dedicat a el déu hel·lenístic Mitra. Després adoptar el cristianisme en l’any 301 el temple va perdre la seva importància i la fortalesa de Garni es va convertir en la residència d’estiu dels reis armenis.
Continuació cap al monestir de Geghard, l’obra mestra de l’arquitectura armènia de segle XIII. Va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000. Algunes de les esglésies del complex estan magistralment tallades en una roca enorme. A causa de la seva construcció i acústica Geghard és el millor lloc per cantar cançons espirituals. El lloc és molt ric en ornaments subtils i escultures, a més de moltes khachkars notables (creus de pedra). Tornada a Erevan i allotjament.

Dia 03 | Erevan – Echmiadzin – Zvartnots – Erevan
Al matí iniciem el recorregut per la capital d’Armènia amb una visita panoràmica de la ciutat. Descobrirem la catedral de Echmiadzin, centre espiritual de l’església armènia-gregoriana, considerada una de les primeres esglésies cristianes del món. Va ser construïda entre els anys 301-303 sota el domini del rei armeni Tiridates III i el primer Catòlic d’Armènia, Sant Gregori l’Iluminador. En el camí de tornada visitarem les ruïnes del Temple de Zvartnots, la perla de l’arquitectura de segle VII, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Temps lliure per dinar.
Després visitarem Tzitzernakaberd, el monument – museu dedicat a les víctimes del genocidi armeni. Acabarem les visites d’avui a Vernissage, un lloc perfecte per contemplar el folklore i tradicions armènies i presenciar la seva fusió amb els estils contemporanis. Nit a Erevan.

Dia 04 | Erevan – Khor Virap – Noravank – Erevan
Avui farem la visita de el Monestir de Khor Virap, la importància del qual està connectada amb Gregori l’Il·luminador, que va introduir el cristianisme a Armènia, i es considera el primer catòlic de país. La Muntanya Ararat és el pic més alt de Turquia, però pertany a l’Armènia històrica, i és visible des de gran part de país. A l’Armènia actual, l’Ararat és un símbol omnipresent. Segueix apareixent en el seu escut d’armes, i no hi ha casa que no tingui una foto, quadre, o gravat amb la silueta de la muntanya.
El monestir és una obra mestra situada al cim d’un turó i és un lloc de peregrinació visitat per una gran quantitat de fidels. Destaca per l’espectacular vista de fons amb la muntanya bíblic Ararat. Temps lliure per dinar.
A continuació visitarem el Monestir de Noravank, centre religiós i cultural de al segle XII. Es troba en un congost estret conegut pels seus alts i escarpats penya-segats de color vermell-castany, davant de el monestir. La seva bellesa és apreciada per milers de visitants, no només per la seva arquitectura i història, sinó també per aquesta harmonia amb la natura que l’envolta. Tornada a Erevan i allotjament.

Dia 05 | Erevan. dia lliure
Esmorzar. Dia lliure a Erevan per acabar les visites a la ciutat o realitzar alguna excursió opcional. Allotjament en hotel.

Dia 06 | Erevan. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA Hotel 3* Hotel 4* Hotel 4* Sup.
Preu en base a Habitació Doble 395 € 455 € 480 €
Suplement Habitació Individual 105 € 115 € 215 €
Nit Extra Erevan (Hab. Doble) 40 € 50 € 60 €
Nit Extra Erevan (Hab. Individual) 65 € 80 € 95 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport (només en les dates especificades).
5 nits d’allotjament a Erevan en hotel de la categoria escollida en base habitació doble amb esmorzar inclòs.
Transport en vehicle amb A/C segons programa.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta (excepte el dia lliure).
Entrades als llocs descrits a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Trasllats addicionals.
Entrades per visitar els museus opcionals.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.