Europa
Destinació
6 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Armènia és una aventura que ve de la nit dels segles i avança cap als segles propers, amb els seus tresors artístics i les seves delícies culinàries. La bondat i hospitalitat del seu poble converteixen el viatge en una experiència esplèndida.
Descobrirem precioses esglésies i monestirs, pedres històriques immenses, milers de creus de pedra anomenades “Khachkar”, paisatges muntanyencs, castells, boscos i planes fèrtils. Sense oblidar-nos de la perla del país, el Llac Sevan. 

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A EREVAN Hotel
2 EREVAN – LLAC SEVAN – GARNI – GEGHARD – EREVAN E Hotel
3 EREVAN – ECHMIADZIN – ZVARTNOTS – EREVAN E Hotel
4 EREVAN- KHOR VIRAP – NORAVANK – EREVAN E Hotel
5 EREVAN. DIA LLIURE E Hotel
6 EREVAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- Arribada a Erevan
Arribada a l’aeroport internacional d’Erevan. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 2.- Erevan – Llac Sevan – Garni – Geghard – Erevan
Sortida cap al Llac Sevan, un dels llacs alpí-muntanyosos d’aigua dolça més grans del món. La bellesa del paisatge i l’aigua cristal·lina són condicions agradables per a un descans excel·lent. El llac també és conegut pel complex medieval i per la seva església construïda a la fi del segle IX.

Seguim la nostra ruta cap al Temple de Garni, l’únic exemple de la cultura pagana que va sobreviure a Armènia. Després adoptar el cristianisme en l’any 301 el temple va perdre la seva importància i la fortalesa de Garni es va convertir en la residència d’estiu dels reis armenis. Prop del temple, encara es conserven les ruïnes del palau reial i els banys amb impressionants mosaics.

Continuació cap al monestir de geghard, l’obra mestra insuperable de l’arquitectura armènia del segle XIII. Va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000. Algunes de les esglésies del complex estan magistralment tallades en una roca enorme. A causa de la seva construcció i acústica Geghard és el millor lloc per cantar cançons espirituals. El lloc és molt ric en ornaments subtils i escultures, a més de moltes ‘khachkars’ notables (creus de pedra). Retorn a Erevan i allotjament.

DIA 3.- Erevan – Echmiadzin – Zvartnots – Erevan
Al matí vam iniciar el recorregut per la capital d’Armènia amb una visita panoràmica de la ciutat. Descobrirem la catedral de Echmiadzin, el nom significa “el lloc on va descendir el Unigènit”. Aquest és el centre espiritual de tots els armenis i un dels principals de tot el cristianisme al món. Va ser construïda entre els anys 301-303 sota el domini del rei armeni Tiridates III i el primer Catòlic d’Armènia, Sant Gregori l’Iluminador.
En el camí de tornada visitarem les ruïnes del Temple de Zvartnots, la perla de l’arquitectura del segle VII, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Temps lliure per dinar.
Després visitarem Tzitzernakaberd, el monument – museu dedicat a les víctimes del genocidi armeni. Acabarem les visites d’avui en Vernissage, un lloc perfecte per amarar del folklore i tradicions armènies i presenciar la seva fusió amb els estils contemporanis. Nit a Erevan.

DIA 4.- Erevan – Khor Virap – Noravank – Erevan
Avui farem la visita del Monestir de Khor Virap, la importància està connectada amb Gregorio l’Il·luminador, que va introduir el cristianisme a Armènia. És una obra mestra situada al cim d’un turó i és un lloc de peregrinació visitat per una gran quantitat de fidels. Destaca per l’espectacular vista de fons amb la muntanya bíblic Ararat. Temps lliure per dinar.

A continuació visitarem el Monestir de Noravank, centre religiós i cultural del segle XII. Es troba en un congost estret conegut pels seus alts i escarpats penya-segats de color vermell-castany, davant del monestir. La seva bellesa és apreciada per milers de visitants, no només per la seva arquitectura i història, sinó també per aquesta harmonia amb la natura que l’envolta. Retorn a Erevan i allotjament.

DIA 5. Erevan. Dia lliure
Esmorzar. Dia lliure a Erevan per acabar les visites a la ciutat o fer alguna excursió. Nit a Erevan.

DIA 6. Erevan. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA Hotel 3* Hotel 4* Hotel 4* Sup.
Preu Base en Habitació Doble 490 € 565 € 590 €
Suplement Habitació Individual 105 € 115 € 215 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 15
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport (sempre que coincideixin amb els dies d’arribada i sortida previstos).
05 nits d’allotjament a Erevan en hotel de la categoria escollida amb esmorzar inclòs.
Transport segons programa en vehicle amb aire condicionat.
Guia cultural de parla hispana (excepte el dia lliure).
Entrades segons el programa.
01 ampolla d’aigua per persona i dia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Trasllats addicionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades per a museus opcionals.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari