Europa
Destinació
12 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Itinerari complet pel Gran Caucas combinant els països veïns d’Armènia, Geòrgia i l’Azerbaidjan, la qual cosa ens permetrà descobrir els paisatges i contrastos d’aquesta regió amb tanta història.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MARÇ A OCTUBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A EREVAN Hotel
2 EREVAN – SEVAN – GARNI – GEGHARD – EREVAN E Hotel
3 EREVAN – ECHMIADZIN – ZVARTNOTS – EREVAN E Hotel
4 EREVAN – KHOR VIRAP – NORAVANK – EREVAN E Hotel
5 EREVAN – NORATUS – DILIJAN – HAGHPAT – SADAKHLO – TIBLISI E Hotel
6 TIBLISI. VISITES E Hotel
7 TIBLISI – MTSKHETA – GORI – UPLISTSIKHE – TIBLISI E Hotel
8 TIBLISI – VARDISUBANI – ALAVERDI – GREMI – TELAVI E / D / S Hotel
9 TELAVI – LAGODEKHI – SHEKI E Hotel
10 SHEKI – SHAMAKHI – GOBUSTÁN – BAKÚ E Hotel
11 BAKÚ – ABSHERON – BAKÚ E Hotel
12 BAKÚ. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Erevan
Arribada a l’aeroport internacional de Erevan. Trobada amb el nostre representant local i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 02 | Erevan – Sevan – Garni – Geghard – Erevan
Sortida cap al Llac Sevan, un dels llacs alpí-muntanyencs més grans d’aigua dolça en el món. El llac també és famós pel complex medieval on es troba el Monestir de Sevanavank (874). Continuació cap a Garni, un temple pagà dedicat al déu hel·lenístic Mitra. Després visitarem el Monestir de Geghard, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, una obra mestra insuperable de l’arquitectura armènia. A causa de la seva acústica és el lloc perfecte per a cantar i escoltar cançons espirituals. El complex és ric en adorns subtils, escultures, així com una notable quantitat de jachkars (creus de pedra). Tornada a Erevan.

Dia 03 | Erevan – Echmiadzin – Zvartnots – Erevan
Sortida cap a Echmiadzin, centre de l’església armènia – gregoriana. La seva catedral és considerada una de les primeres esglésies cristianes del món. Pel camí visitarem les ruïnes del Temple de Zvartnots (segle VII), tots dos llocs declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Després visitarem l’anomenat Tsitsernakaberd, el monument-museu dedicat a les víctimes del genocidi armeni. A l’arribada a Erevan farem una visita panoràmica de la ciutat. Descobrirem el mercat d’art Vernissage, el lloc perfecte per a aconseguir una mica de sabor d’Armènia i un escenari únic per a presenciar la fusió entre les tradicions nacionals i el gust contemporani.

Dia 04 | Erevan – Khor Virap – Noravank – Erevan
Excursió al Monestir de Khor Virap, situat enmig d’una vall des d’on albirem la silueta de la muntanya bíblica Ararat al fons. El monestir està connectat amb Gregori L’Il·luminador, que va introduir el cristianisme a Armènia i es considera el primer catòlic del país.
Visita a continuació del Monestir de Noravank (segle XII), situat en un congost estret molt conegut pels seus penya-segats de color vermell-castany de maó. La bellesa d’aquest monestir és apreciada no sols per la seva arquitectura i història, sinó també per la seva harmonia amb la naturalesa circumdant. Tornada a la ciutat de Erevan.

Dia 05 | Erevan – Noratus – Dilijan – Haghpat – Sadakhlo – Tiblisi
Sortida cap a Noratus, un cementiri medieval únic molt conegut per l’important número de jachkars (creus de pedra) que trobem. Continuació cap a la regió forestal de Dilijan, un dels més famosos centres turístics a Armènia. Visita del Monestir de Haghpat (segle X), el complex monàstic medieval més gran del país, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Més tard ens dirigirem a la frontera amb Geòrgia. Després de les formalitats a la frontera, trasllat en vehicle fins al nostre allotjament en Tiblisi.

Dia 06 | Tiblisi. Visites per la ciutat
Dia dedicat a visitar la capital georgiana, una ciutat multiètnica que destaca pels seus carrers estrets, cases de colors, barris antics i excel·lents mostres d’arquitectura moderna. Començarem l’excursió des de l’església medieval Metekhi (segle XIII). Caminarem pel centre descobrint els seus carrerons i veurem edificis amb típics balcons de fusta, que atorguen una personalitat diferent a la ciutat. Visitarem la Catedral de Sioni (segle XIII), la Basílica de Anchiskhati (segle VI), la Fortalesa de Narikala i el barri dels banys de Sofre. Visita del Museu Nacional, conegut per les seves importants col·leccions d’or que daten des de l’III mil·lenni a. C. Passeig per l’avinguda principal de Rustaveli i tornada a l’hotel.

Dia 07 | Tiblisi – Mtskheta – Gori – Uplistsikhe – Tiblisi
Sortida cap a Mtskheta, l’antiga capital del Regne de Geòrgia i ciutat-museu declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de l’església de Jvari (segle VI) que va servir com a model per a moltes altres esglésies, i visita de la Catedral de Svetitskhoveli, on es diu que va ser enterrada la túnica de Crist. Continuació cap a Gori, ciutat principal de la regió Shida Kartli, i lloc de naixement de Stalin. Posterior visita de Uplistsikhe, l’antiga ciutat de les coves, que va ser un dels centres polítics, religiosos i culturals més importants de Geòrgia entre el segle VAIG VEURE a. C. i el segle XI d. C. Tornada a Tiblisi a la tarda.

Dia 08 | Tiblisi – Vardisubani – Alaverdi – Gremi – Telavi
Avui ens dirigim cap a la regió vinícola de Kakheti, coneguda pel seu vi i l’hospitalitat excepcional de la seva gent. Arribada al poble de Vardisubani, famós pels seus artefactes fets en argila, on visitarem un taller de kvevri (grans atuells de fang usades per a l’emmagatzematge del vi). Després descobrirem la majestuosa Catedral de Alaverdi (segle XI), una joia arquitectònica que s’ha convertit en el centre espiritual de la regió. Dinar amb una família local. Visita del monument arquitectònic de Gremi (segle XVI), una ciutadella que va tenir el seu major apogeu durant l’època de les caravanes. Arribada per la tarda a Telavi. Sopar i allotjament en hotel.

Dia 09 | Telavi – Lagodekhi (entrada a l’Azerbaidjan) – Sheki
Sortida per a la frontera entre Geòrgia i l’Azerbaidjan, a Lagodekhi. Després dels tràmits de duanes, canviarem de guia i vehicle i continuarem la ruta cap a Sheki, una de les ciutats més importants al llarg de la Ruta de la Seda. Tarda dedicada a la visita guiada del bell Palacio de Khan amb els seus adorns especials, la visita a la Casa dels Artesans de Sheki i el Caravanserai de la ciutat. Trasllat al proper poble de Kish, on es troba una important església dels primers cristians, construïda entre els segles I i V d.C., quan el cristianisme es va difondre a la regió.

Dia 10 | Sheki – Shamakhi – Gobustan – Bakú
Sortida en vehicle amb destinació Bakú. En ruta parada a Shamakhi, per a visitar la mesquita més antiga de Caucas. Visita del mausoleu de Diri Bava, un sufí el cos del qual va ser enterrat aquí en 1402, i que va romandre miraculosament intacte. Continuació cap a Gobustan (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), una àrea protegida que es troba a 60 km de la capital. Després d’haver vist la vida quotidiana dels primitius, com les escenes de caça, alimentació i enterrament, seguirem amb la visita de l’anomenada Pedra Romana, una vegada gravada pels soldats romans. Arribada a Bakú.

Dia 11 | Bakú – Península d’Absheron – Bakú
Sortida cap al punt més alt de Bakú, conegut com el carreró dels Màrtirs, on podem observar les belles vistes de la badia de Bakú. Continuarem cap al barri antic de Bakú. Visitarem varis caravanserais històrics, les restes de l’església de Sant Bartolomé, l’antic Hammam, la famosa Torre de Verge, les antigues mesquites i el Palau de Shrivanshah. Després de les visites ens dirigirem a la Península d’Absheron, amb arribada a Atashgah, el Temple del Foc, al poble de Surakhani, un lloc religiós que continua sent un punt de referència per als adoradors del foc. Visitarem Yanardagh (la muntanya que crema), una de les increïbles belleses naturals de l’Azerbaidjan. Tornada a Bakú i parada en el bell centre cultural dissenyat per Zaha Hadid (entrada no inclosa) per a admirar la seva arquitectura imponent i futurista.

Dia 12 | Bakú. Trasllat a l’aeroport
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.475 €
Suplement Individual 270 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Preu Base en Hotels Categoria Superior 1.650 €
Suplement Individual en Hotels Categoria Superior 385 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat (tamany segons grup).
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Entrades segons programa.
Visat Azerbaidjan.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari