Europa
Destinació
12 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge recorrerem la serralada del Caucas des del Mar Caspi fins al Mar Negre, en una cruïlla entre Àsia i Europa; entre dos països emergents amb molt per descobrir. Azerbaidjan i Geòrgia són dos països inèdits i desconeguts, però plens d’història, contrastos, naturalesa i diversitat cultural. Aquí es trobava la porta entre Orient i Occident durant l’època de la Ruta de la Seda. A l’Azerbaidjan trobarem antics caravanserais, on pernoctaven i reposaven tant els viatgers com els seus animals. A Geòrgia visitarem una petita Capadòcia a la zona de Uplistikhe i a Vardzia, on es van construir esglésies, graners, cellers i cases, per on passaven algunes rutes comercials. En aquest viatge trobarem influències russes, perses o turques, que al costat d’altres menors, han donat pas a comunitats locals molt interessants, una cosa que unit a un espectacular paisatge de muntanya com a teló de fons, fan d’aquest recorregut pel Caucas un viatge imprescindible.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 AGO VOL BARCELONA / BAKÚ Hotel
05 AGO BAKÚ – GOBUSTAN – BAKÚ E Hotel
06 AGO BAKÚ E Hotel
07 AGO BAKÚ – ABSHERON – BAKÚ E Hotel
08 AGO BAKÚ – SHAMAKHI – LAHIJ – NIDJ – SHEKI E Hotel
09 AGO SHEKI – LAGODEJI (FRONTERA) – SIGNAGUI – TIBLISI E Hotel
10 AGO TIBLISI E Hotel
11 AGO TIBLISI – MTSKHETA – GORI – UPLISTIKHE – AJALTSIJE E Hotel
12 AGO AJALTSIJE – KHERTVISI  – VARDZIA – KUTAISI E Hotel
13 AGO KUTAISI – GELATI – GRUTA DE PROMETEO – BATUMI E Hotel
14 AGO BATUMI – GONIO – BATUMI E Hotel
15 AGO VOL BATUMI / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

04 AGO | Vol Barcelona / Bakú
Sortida en vol regular amb destinació a Bakú amb escala intermèdia. Arribada a l’aeroport de Bakú, trobada amb el nostre guia i trasllat a l’hotel. Nit a Bakú.

05 AGO | Bakú – Gobustán – Bakú (140 km)
Esmorzar, i sortida cap a Gobustán, a 60 km de Bakú, un museu a l’aire lliure amb més de 7.000 pintures rupestres, que és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. A 12 km de distància, podrem veure volcans de llot actius (aquesta visita, dependrà de les condicions climàtiques, només es pot arribar, si els camins estan secs). En acabar, tornada a Bakú, i visita guiada a peu per la ciutat medieval de Bakú “Icheri Sheher”, amb els seus carrerons estrets, caravanserais històrics, mesquites i la visita Al Palau dels Shirvanshah, Patrimoni de la UNESCO. Veurem també l’exterior de la Torre de la Donzella (segle XII), que és el símbol de la ciutat, i és patrimoni de la UNESCO, i podrem admirar les imponents Mansions dels magnats del petroli, construïdes en l’auge de 1870-1914, i el carreró dels Màrtirs amb les seves magnífiques vistes sobre la badia de Bakú. Nit a Bakú.

06 AGO | Bakú
Esmorzar. Avui visitarem el museu de les catifes de l’Azerbaidjan, la col·lecció del museu inclou més de 10.000 elements de ceràmiques, obres de metall del segle XIV, joies de l’Edat del Bronze, catifes dels segles XVII-XX, vestits nacionals, brodats, i les obres artístiques de l’Edat Moderna. Després visitarem també la Vila Petrolea, que va ser construïda pels germans Nobel en 1882, durant el primer boom petrolier a l’Azerbaidjan. La casa-museu, va ser renovada en 2008, i és el primer museu de la família Nobel, fora de Suècia. Podrem passejar pel Carrer Nizami, que és el carrer principal de Bakú, i podrem veure la plaça de la font, el Palau Ismailiyya, el teatre de l’òpera i el ballet. A la nit farem un passeig pel bulevard, i si les condicions climàtiques ens ho permeten, farem una petita volta amb vaixell per la Mar Càspia. Nit a Bakú.

07 AGO | Baku – Absheron – Baku (50 km)
Esmorzar. Avui realitzarem una excursió de mig dia a la península de Absheron, visitant Ateshgah (temple de la flama eterna) creat per als fidels de l’antiga religió dels Zoroastros. Visitarem Yanardagh, la muntanya de foc, famosa per la seva sortida de gas natural, que és una de les increïbles belleses naturals de l’Azerbaidjan. Veurem també la fortalesa medieval en Mardakan, que en l’època medieval, formava part del sistema de defensa de la Península. Tornada a Bakú i parada en el bell Centre Cultural dissenyat per Zaha Hadid (entrada no inclosa) per a admirar la seva arquitectura imponent i futurista. En 2014 va ser reconegut com el millor edifici en el món amb el premi 2014, Design of the Year. Nit a Bakú.

08 AGO | Baku – Shamakhi – Lahij – Nidj – Sheki (340 km)
Esmorzar. Avui deixarem Bakú, i sortirem cap a les muntanyes del Caucas, en el nord-oest de l’Azerbaidjan, on el sec paisatge, donarà pas a una zona de muntanya densament arbrada. De camí, coneixerem la ciutat de Shamakhi, que va ser capital de Shirvan, i visitarem també la Mesquita Djuma. Si el temps ens acompanya, seguirem cap a l’encantador poble de Lahich (aquesta visita, la podrem realitzar, només els dies buidats i secs). Lahich és un dels assentaments més antics humans a l’Azerbaidjan. Lahich es troba a la regió Ismayilli a l’altura de 1.375 metres sobre el nivell de la mar. Finament seguirem cap al poble de NIDJ, per a conèixer a la minoria local Udins, visitarem l’església albanesa de Nidj (antiga comunitat cristiana de la regió del Caucas). Arribada a la ciutat històrica de Sheki. Nit en Sheki.

09 AGO | Sheki – Lagodeji (davantera) – Signani – Tiblisi
Esmorzar. Avui visitarem el Palau d’Estiu dels Sheki Khans, amb els seus magnífics frescos i vidrieres, museu i la fortalesa. També visitarem el Caravasar en Sheki, que és un monument històric, que va ser construït en el segle XVIII en la Gran Ruta de la Seda. El caravasar té dues parts, tradicionalment dites “Yukhari”, que significa superior i “Ashaghi” que significa inferior. En acabar les visites, continuarem cap al poble de Kish, a 12 km, on podrem veure l’església més antiga del Caucas, que data del segle I, i podrem gaudir d’un passeig pels voltants del Caucas. Seguirem fins a la frontera amb Geòrgia. Arribada a Lagodeji, frontera de Geòrgia i l’Azerbaidjan, a les 11:00h aprox. on canviarem de guia i vehicle. A Geòrgia, explorarem la part més fèrtil i pintoresca de Geòrgia, Kakheti, regió coneguda per la seva vinicultura, que s’associa amb el bon vi i amable hospitalitat. Visita d’un celler típic, i degustació del vi georgià (kvevri), fet en les tinajas segons l’antiga tradició georgiana. El mètode de la preparació del vi georgià està inclòs en la llista Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. En acabar, seguirem el nostre viatge fins a Signagi, anomenada també “la ciutat de l’amor”, amb la seva arquitectura conservada des del segle XVIII, amb les seves cases de balcons decorats i una muralla de 23 torres que circumda la ciutat. A la tarda arribarem a Tbilissi, la capital de Geòrgia. Nit en Tiblisi.

10 AGO | Tiblisi
Esmorzar. Avui explorarem la capital de Geòrgia, Tiblisi, amb tota la seva bellesa, amb els seus carrers estrets, cases de colors, balcons tallats, barris antics i excel·lents mostres de l’arquitectura moderna. Començarem l’excursió des de l’església medieval Metekhi (S.XIII), caminarem pel centre descobrint els seus carrerons i veurem els edificis amb balcons de fusta, típics de la ciutat que li atorguen una personalitat diferent. Visitarem la sinagoga, la catedral de Sioni (S.XIII), la basílica de Anchiskhati (S.vi), i pujarem fins a la fortalesa de Narikala que domina l’horitzó del barri antic. Continuarem explorant el barri dels banys de Sofre, d’estil oriental. després visitarem Museu Nacional amb la seva sala més important de les obres d’or que daten des de l’III mil·lenni a. C. Finalment passejarem per l’avinguda principal de Rustaveli, on veurem el Parlament, el Teatre d’òpera i ballet de Tbilissi, que li proporcionarà un ambient cosmopolita. Nit en Tiblisi.

11 AGO | Tiblisi -Mtskheta– Gori – Uplistikhe- Ajaltsije
Esmorzar i sortida cap a Mtskheta, l’antiga capital del regne de Geòrgia i ciutat-museu, patrimoni de la UNESCO. Visita de l’església de Jvari (creu) del segle VI. Aquí mateix Santa Nino va erigir una creu de fusta per a celebrar la conversió d’Ibèria al cristianisme que va servir com a model per a moltes altres esglésies. Visita de la catedral de Svetitskhoveli, que és la catedral més sagrada de Geòrgia. Es diu que aquí mateix va ser enterrada la túnica de Crist. Svetitskhoveli, és un dels monuments culturals, artístics i arquitectònics més importants de Geòrgia i durant segles ha estat el lloc de coronació de reis i patriarques de Geòrgia, de noces i batejos reals. Continuació cap a Gori, la ciutat principal de la regió de Shida Kartli i la ciutat natal de Stalin. Visita de Uplistsikhe, L’antiga ciutat de les coves que va ser construïda sobre un banc rocós del riu Mtkvari. Començant la seva història en l’II mil·lenni a.C, Uplistsikhe ha estat identificat com un dels assentaments urbans més antics de Geòrgia. Entre el segle VAIG VEURE a. C. i el segle XI d.C, Uplistsikhe va ser un dels centres polítics, religiosos i culturals més importants del regne Kartli, aquí descobrirem diverses estructures d’aquell llavors: un teatre, una farmàcia, un temple pagà i diversos palaus. A la tarda arribarem a Akhaltsikhe. Nit en Ajaltsije.

12 AGO | Akhaltsikhe – Khertvisi – Vardzia – Kutaisi
Esmorzar. Al matí sortida per carretera cap a la ciutat rupestre de VARDZIA, un gran complex de coves que va arribar a tenir més de 3.000 coves, i a allotjar més de 50.000 persones. Va ser construït durant el govern de la Reina Tamar, un gran governant del país en el segle XII. És sens dubte un lloc sorprenent, amb les seves coves excavades i connectades per llargs túnels, tots ells excavats a mà fa més de 800 anys, una deu natural que sorgeix de la roca, i bells frescos que encara es mostren amb el brillant colorit amb el qual van ser pintats. Després de la visita, continuarem cap a l’oest de Geòrgia, a la terra del famós Vellocino d’Or. En ruta, tindrem una parada breu per a la visita exterior de la fortalesa de Khertvisi. Arribada a Kutaisi, la segona ciutat més gran del país, que va ser l’antiga capital del poderós Regne de Cólquida. Nit en Kutaisi.

13 AGO | Kutaisi – Gelati- Les coves de Prometeu- Batumi
Esmorzar. Visitarem el complex Monàstic de Gelati (UNESCO) que és famós per sul mosaic gegant del segle XII de la Verge amb el Nen. El fundador del complex és el rei David el Constructor, el rei més destacat en la història de Geòrgia. Entre els millors exemples de la pintura de l’església principal, es troba l’únic retrat que es va conservar del Rei David el Constructor. Visitarem les coves de Prometeu, una de les dimensions més riques amb estalactites, estalagmites, cascades petrificades i perles de les cavernes subterrànies. Viatjarem cap a Batumi, una de les ciutats més antigues de Geòrgia, que es va fundar en el segle VIII. L’interessant passat històric de Batumi, ha influït considerablement en la diversitat arquitectònica de la ciutat. Batumi situada a la costa de la mar Negra és una de les ciutats més importants de Geòrgia i serveix com un important port, centro comercial i estació balneària. Nit en Batumi.

14 AGO | Batumi
Esmorzar. Batumi és la perla de la Mar Negra i és la síntesi harmoniosa de l’arquitectura antiga i moderna. Els estrets carrers, ens portaran a Piazza, on els bells edificis amb sorprenents vidres, envolten la plaça. És un lloc molt encantador per als locals. Visitarem la Plaça d’Era, on les antigues cases, històriques i modernes, es troben una al costat de l’altra. Des de la plaça, podem veure el rellotge astronòmic i l’Estàtua de Medea, la dona georgiana més famosa amb el vellocino daurat a la mà. Ens endinsarem fins al passeig marítim. Aquí en cada racó, podrem trobar interessants obres d’art modern. Tindrem temps lliure, per a gaudir dels nombrosos cafès i restaurants de Batumi. Nit en Batumi.

15 AGO | Vol Batumi / Barcelona
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport. Sortida en vol regular de tornada a Barcelona, amb connexió a Istanbul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 13 persones 1.645 €
En base a grup de 10 a 11 persones 1.785 €
En base a grup de 8 a 9 persones 1.885 €
Suplement grup de 6 a 7 persones 130 €
Suplement Habitació Individual 370 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels indicats o similars en habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Transport en vehicle privat amb conductor segons programa.
Guies de parla hispana a ambdós països.
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
 
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari