Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Bangladesh és el Delta on desemboquen alguns dels rius més importants provinents de l’Himàlaia. Es tracta d’un país molt poc turístic que proporciona una fantàstica oportunitat per descobrir la vida a la vora dels rius, que segueix unes pautes que pràcticament no s’han vist alterades per la influència occidental. Aquesta ruta circula a través d’aquest país d’habitants hospitalaris, curiosos i atents, explorant primer les mesquites i palaus de la seva capital, Dhaka, prosseguint després en vaixell pels seus rius, descobrint la seva imponent naturalesa salvatge i acabant amb un seguit de visites centrades en l’arquitectura i restes arqueològiques que són Patrimoni de la Humanitat.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 27 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL BARCELONA / ESTAMBUL Hotel
28 DES VOL ESTAMBUL / DHAKA E Hotel
29 DES VISITES A DHAKA I EMBARCAMENT EN FERRY E / D / S Barco
30 DES DESEMBARCAMENT A HULARHAT – BAGERHAT – MONGLA E / D / S Hotel
31 DES MONGLA – SUNDARBANS E / D / S Barco
01 GEN SUNDARBANS E / D / S Barco
02 GEN SUNDARBANS – KHULNA E / D / S Hotel
03 GEN KHULNA – PHUTIA – RAJSHASHI E / D / S Hotel
04 GEN RAJSHASHI – PAHARPUR – MAHASTHANGARH – BOGRA E / D / S Hotel
05 GEN BOGRA – JAMUNA RIVER CHAR – DHAKA – VOL TORNADA E / D / S A bord
06 GEN ARRIBADA A BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

27 DES.- Vol Barcelona / Estambul
Sortida de l’aeroport de Barcelona amb destinació a Estambul. Nit en hotel.

28 DES.- Vol Estambul / Dhaka
Esmorzar i sortida en vol amb destinació Dhaka, on arribarem a mitjanit i ens rebrà el guia a l’aeroport. Trasllat a l’hotel prop del centre històric. Allotjament en hotel.

29 DES.- Visites a Dhaka. Trasllat i embarcament en Ferry
Després de l’esmorzar la visita se centrarà en el casc vell i nou de Dhaka, incloent les següent visites: l’edifici del Parlament Nacional (de l’arquitecte americà Louis Khan), el palau Ahsan Manzil (Pink Palace – Palau Rosa, per la seva estrident façana), el carrer ‘Hindu Street’, ple de vida i comerços, el fort de Lalbagh (imponent encara que incompleta construcció del segle XVII que s’alça al costat del riu Buriganga), la Mesquita Tara Masjid (Star Mosque), el temple nacional de Dhakeswari , l’Església Armènia, la Universitat de Dhaka i alguns museus si el temps ho permet. Dinarem autèntic menjar tradicional de Bangladesh. Abans de la posta de sol ens dirigirem cap a l’embarcador de Sadarghat, on embarcarem en un ferri que iniciarà la seva travessia cap al Sud i passaràs la nit a bord en la teva cabina.

30 DES.- Desembarcament a Hularhat – Bagerhat – Mongla
A primera hora del matí podràs gaudir de les agradables vistes de les ribes del riu mentre el vaixell circula lentament sortejant illes fins a arribar a Hularhat, l’embarcador on finalitza la teva travessia més o menys sobre les 10 del matí. Aquí t’esperarà un transport privat per a dirigir-te fins a Bagerhat (1 hora), Patrimoni de la Humanitat, on podràs visitar totes les mesquites que queden en peus de la ciutat anomenada Khalifatabad, que va tenir la seva esplendor en el segle XV. Les visites inclouen la Mesquita dels 60 pilars, la Mesquita dels 9 pilars i les Mesquites Rono Bijoypur i Singair. A part de les mesquites també visitaràs el mausoleu de Khan Jahan Ali, a qui se li atribueix la fundació de la ciutat i la islamització de la regió, així com el temple Hindú de Kodla Moth, del segle XVII. Finalment, a la tarda trasllat a la ciutat de Mongla (1 hora), just al costat de la Reserva Natural de Sundarbans, on passarem els pròxims dies.

31 DES.- Mongla – Sundarbans
Després d’esmorzar avui sortirem d’hora a navegar en un petit vaixell privat a través dels canals del Delta format per la desembocadura del Brahmaputra i els seus afluents principals. Realitzarem una visita a Harbaria Eco-Center. A la tarda arribarem a l’estació forestal de Kachikhali, on desembarcarem i passarem la nit. Nit en el vaixell.

01 GEN.- Sundarbans
Molt d’hora al matí sortirem en una petita embarcació per a navegar els estrets canals i zones inundades dels boscos del delta del Brahmaputra. En aquesta hora tan especial la selva es desperta i comença a cobrar vida. Després de prendre l’esmorzar, sortirem a caminar de nou per la selva per a descobrir la seva fauna i els seus racons amb més encant. Al migdia el vaixell ens portarà fins al santuari de Kotka, on realitzarem una altra caminada per a finalment fer una barbacoa a l’aire lliure per a sopar. Nit en el vaixell.

02 GEN.- Sundarbans – Khulna
En el nostre últim dia a la Reserva Forestal de Sundarbans sortirem a navegar pels canals propers al santuari de Kachikhali i tornarem per una via diferent cap al Nord, passant per un petit poble pesquer per observar la vida dels seus habitants. Arribarem finalment a Mongla, on un transport privat ens espera i ens trasllada per carretera fins a Khulna, on passarem la nit en un hotel.

03 GEN.- Khulna – Puthia – Rajshahi
Avui matinem per poder agafar el tren de Khulna a les 06:30 del matí i arriba a Rajshahi a les 13:10. Des de l’estació, trasllat al teu hotel, on tindràs temps de descansar una mica per sortir després a dinar i cap a Puthia, localitat molt propera, on podràs visitar diversos temples (Shiva, Guvinda i Jaganyath) i el palau reial (Rajbari). Cap al tard tornada a Rajshahi per sopar i passar la nit al teu hotel.

04 GEN.- Rajshahi – Paharpur – Mahasthangarh – Bogra
Després de l’esmorzar sortiràs d’hora en transport privat en direcció a Paharpur (3 hores) passant primer per la Mesquita de Kusumba, pertanyent a l’època medieval. Un cop a Paharpur, podràs visitar el Sompur Mahavihar, patrimoni de la UNESCO per tractar-se a una de les restes de temple budista vijara més antics del planeta. Després dinar en un restaurant local trasllat de nou per carretera fins a Mahasthangarh (2 hores), les ruïnes arqueològiques més antigues de Bangladesh, datades del segle III a.C. Aquí podràs visitar el Museu de la ciutat, la ciutadella i algun altre lloc d’interès de la ciutat antiga fins a finalment ser traslladat a Bogra (30 minuts) per passar la nit.

05 GEN.- Bogra – Jamuna River Char – Dhaka. Vol de tornada
Després d’esmorzar trasllat en vehicle privat per desplaçar-te fins a les petites ‘char’ (illes en el riu) del riu Jamuna. Aquí agafarem un vaixell per descobrir la incessant baralla dels habitants d’aquestes terres contra l’erosió del riu. Després de la visita, sortirem de nou per carretera en direcció a Dhaka, amb una parada per sopar pel camí. Arribarem a Dhaka a última hora. Trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada. Nit a bord.

06 GEN.- Arribada Barcelona
Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 14 a 16 persones 1.795 €
En base a grup de 6 a 13 persones 1.895 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.965 €
Suplement Habitació Individual (excepte a Sundarbans) 150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 415 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport indicats en el programa.
Allotjament 06 nits en hotel categoria turista en habitació doble. Allotjament 03 nits en barco: una en ferry de Dhaka a Hularhat i 02 nits en camarot en el barco a Sundarbans (banys i dutxes compartits).
Pensió completa durant tota la ruta, excepte a Dhaka.
Transport en vehicle privat amb A/C, un trajecte en ferry, trasllats en barco a Sundarbans i trajecte en tren Khulna – Rajshashi.
Entrades als llocs a visitar.
Guia local de parla anglesa durant tot l’itinerari.
Taxes d’entrades a parcs, permisos i impostos.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visat Bangladesh.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari