Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Bangladesh és, pràcticament en la seva totalitat, el Delta on desemboquen alguns dels rius més importants provinents de l’Himàlaia. Es tracta d’un país encara per descobrir que proporciona una fantàstica oportunitat per conèixer la vida dels seus habitants a la vora dels seus rius i canals. En aquesta ruta explorem primer les mesquites i palaus de la seva capital, Dacca, prosseguint després en vaixell pels seus rius, descobrint la seva imponent naturalesa salvatge i acabant amb un seguit de visites centrades en l’arquitectura i restes arqueològiques Patrimoni de la Humanitat. Per si fos poc, el nostre viatge coincideix amb el Festival de l’Any Nou Bengalí (Pohela Boishakh), que omple els carrers de color, disfresses, música, balls de tot tipus i espectaculars representacions d’animals desfilant.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
12 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / DACCA A bord
13 ABR ARRIBADA A DACCA. VISITES D Hotel
14 ABR FESTIVAL ANY NOU BENGALÍ. EMBARCAMENT EN EL “ROCKET” E / S Barco
15 ABR DESEMBARCAMENT A HULARHAT – BAGERHAT – SUNDARBANS E / D / S Hotel
16 ABR SUNDARBANS E / D / S Barco
17 ABR SUNDARBANS E / D / S Barco
18 ABR SUNDARBANS – KHULNA E / D / S Hotel
19 ABR KHULNA – PHUTIA – RAJSHAHI E / D / S Hotel
20 ABR RAJSHAHI – PAHARPUR – MAHASTHANGARH – BOGRA E / D / S Hotel
21 ABR BOGRA – JAMUNA RIVER CHAR – DACCA E / D / S Hotel
22 ABR VOL DACCA / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

12 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Dacca
Sortida de l’aeroport de Barcelona o Madrid amb destinació a Dacca amb escales intermèdies. Nit a bord de l’avió.

13 ABR.- Arribada a Dacca. Dia lliure
Arribada del vol a Dacca, on et rebrà el guia a l’aeroport. Trasllat a l’hotel a prop del centre històric per descansar. Al migdia, iniciem una visita que es centrarà en el casc vell i nou de Dacca i provarem el menjar de Bangla Desh en un restaurant tradicional. Visitarem l’edifici del Parlament Nacional (de l’arquitecte americà Louis Khan), el palau Ahsan Manzil (Pink Palace – Palau Rosa, per la seva estrident façana), el carrer ‘Hindu Street’, plena de vida i comerços, el fort de Lalbagh (imponent encara que incompleta construcció del segle XVII que s’alça al costat del riu Buriganga), la Mesquita Tara Masjid (Star Mosque), el temple nacional de Dhakeswari, l’Església Armènia, la Universitat de Dacca i alguns museus si el temps ho permet. Nit a l’hotel.

14 ABR.- Matí lliure a Dacca (Festival d’Any). Embarcament al ‘Rocket’
Després de l’esmorzar tindrem tot el matí lliure per gaudir de les celebracions del festival de Cap d’Any a Dacca. Abans de la posta de sol ens dirigirem cap a l’embarcador de Sadarghat, on embarcarem en el ‘Rocket’, un vaixell a pales de gairebé 100 anys d’antiüedad, vestigi de l’era colonial anglesa. El vaixell iniciarà la seva travessia cap al Sud i passaràs la nit a bord en la teva cabina.

15 ABR.- Desembarcament a Hularhat – Bagerhat – Sundarbans
A primera hora del matí podràs gaudir de les agradables vistes de les ribes del riu mentre el vaixell circula lentament sortejant illes fins arribar a Hularhat, l’embarcador on finalitza la seva travessia més o menys cap a les 10 del matí. Aquí et esperarà un transport privat per dirigir-te fins Bagerhat (1 hora), Patrimoni de la Humanitat, on podràs visitar totes les mesquites que queden en peu de la ciutat anomenada Khalifatabad, que va tenir la seva esplendor al segle XV. Les visites inclouen la Mesquita dels 60 pilars, la Mesquita dels 9 pilars i les Mesquites Rono Bijoypur i Singair.

A part de les mesquites també visitaràs el mausoleu de Khan Jahan Ali, a qui se li atribueix la fundació de la ciutat i la islamització de la regió, així com el temple Hindú de Kodla Moth, del segle XVII. Finalment, a la tarda trasllat a la ciutat de Mongla (1 hora), just al costat del parc natural de Sundarbans, on passarem els propers dies.

16 ABR.- Sundarbans
Després de l’esmorzar avui sortirem d’hora a navegar en un petit vaixell privat a través dels canals del Delta format per la desembocadura del Brahmaputra i els seus afluents principals. Arribarem a l’estació forestal de Kotka sobre les 16:00 de la tarda, on desembarcarem i farem una petita caminada a través dels seus boscos per apropar-nos a les formes de vida salvatge que hi viuen. Nit al vaixell.

17 ABR.- Sundarbans
Molt d’hora al matí sortirem en una petita embarcació per navegar els estrets canals i zones inundades dels boscos del delta de l’Brahmaputra. En aquesta hora tan especial la selva es desperta i comença a cobrar vida. Després de prendre l’esmorzar, sortirem a caminar de nou per la selva per descobrir la seva fauna i els seus racons amb més encant. Al migdia el vaixell ens portarà fins al santuari de Kachikhali, on farem una altra caminada per finalment fer una barbacoa a l’aire lliure per sopar. Nit al vaixell.

18 ABR.- Sundarbans – Khulna
En el nostre últim dia a la Reserva Forestal de Sundarbans sortirem a navegar pels canals propers al santuari de Kachikhali i tornarem per una via diferent cap al Nord, passant per un petit poble pesquer per observar la vida dels seus habitants. Arribarem finalment a Mongla, on un transport privat ens espera i ens trasllada per carretera fins a Khulna, on passarem la nit en un hotel.

19 ABR.- Khulna – Puthia – Rajshahi
Avui toca matinar per poder agafar el tren que surt de Khulna a les 06:30 del matí i arriba a Rajshahi a les 13:10. Des de l’estació, trasllat al teu hotel, on tindràs temps de descansar una mica per sortir després a dinar i cap a Puthia, localitat molt propera, on podràs visitar diversos temples (Shiva, Guvinda i Jaganyath) i el palau reial (Rajbari). Cap al tard retorn a Rajshahi per sopar i passar la nit al teu hotel.

20 ABR.- Rajshahi – Paharpur – Mahasthangarh – Bogra
Després de l’esmorzar sortiràs d’hora en transport privat en direcció a Paharpur (3 hores) passant primer per la Mesquita de Kusumba, pertanyent a l’època medieval. Un cop a Paharpur, podràs visitar el Sompur Mahavihar, patrimoni de la UNESCO per tractar-se a una de les restes de temple budista vijara més antics del planeta. Després dinar en un restaurant local trasllat de nou per carretera fins a Mahasthangarh (2 hores), les ruïnes arqueològiques més antigues de Bangla Desh, datades del segle III a.C. Aquí podràs visitar el Museu de la ciutat, la ciutadella i algun altre lloc d’interès de la ciutat antiga fins a finalment ser traslladat a Bogra (30 minuts) per passar la nit.

21 ABR.- Bogra – Jamuna River Char – Dacca
Després d’esmorzar trasllat en vehicle privat per desplaçar-te fins a les petites ‘char’ (illes en el riu) del riu Jamuna. Aquí agafarem un vaixell per descobrir la incessant baralla dels habitants contra l’erosió del riu. Després de la visita, sortirem de nou per carretera en direcció a Dacca, amb una parada per sopar pel camí. Arribarem a Dacca a última hora. Segons l’hora de sortida del teu vol podràs descansar a l’hotel abans del trasllat a l’aeroport.

22 ABR.- Vol Dacca / Ciutat d’origen
De matinada, trasllat a l’aeroport i sortida del vol de tornada a la Ciutat d’Origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 4 persones 1.785 €
Suplement Individual (només en hotels) 135 €
Taxes Aèries (Aprox.) 385 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en vehicle privat amb A/C, un trajecte en barco de vapor, trasllats en barco a Sundarbans i un trasllat en tren (Khulna – Rajshahi).
Entrades als llocs a visitar.
Guia local de parla anglesa durant tot l’itinerari a Bangladesh.
Taxes d’entrada en parcs, permisos i impostos.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat (50 € aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació