Àsia
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Bangladesh és, pràcticament en la seva totalitat, el Delta on desemboquen alguns dels més importants rius provinents de l’Himàlaia. Es tracta d’un país encara per descobrir que proporciona una fantàstica oportunitat per conèixer la vida dels seus habitants a la vora dels seus rius i canals. En aquesta ruta explorem primer les mesquites i palaus de la seva capital, Dhaka, prosseguint després en vaixell pels seus rius, descobrint la seva imponent naturalesa salvatge i acabant amb un seguit de visites centrades en l’arquitectura i restes arqueològiques Patrimoni de la Humanitat.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL BARCELONA / DHAKA A bord
05 ABR ARRIBADA A DHAKA. DIA LLIURE Hotel
06 ABR VISITA DHAKA I EMBARCAMENT EN FERRY E / D / S Barco
07 ABR DESEMBARCAMENT A HULARHAT – BAGERHAT – MONGLA – SUNDARBANS E / D / S Barco
08 ABR SUNDARBANS E / D / S Barco
09 ABR SUNDARBANS – KHULNA E / D / S Hotel
10 ABR KHULNA – PHUTIA – RAJSHAHI E / D / S Hotel
11 ABR RAJSHAHI – PAHARPUR – MAHASTHANGARH – BOGRA E / D / S Hotel
12 ABR BOGRA – JAMUNA RIVER CHAR – DHAKA E / D / S Hotel
13 ABR VOL DHAKA / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

04 ABR.- Vol Barcelona / Dhaka
Sortida de l’aeroport de Barcelona amb destinació Dhaka amb escales intermèdies. Nit a bord.

05 ABR.- Arribada a Dhaka. Dia lliure
Arribada del vol a Dhaka, on et rebrà el guia. Trasllat a l’hotel a prop del centre històric per descansar. Resta del dia lliure per visitar el centre històric de Dhaka al teu aire.

06 ABR.- Visites a Dhaka. Trasllat i embarcament en ferri
Després de l’esmorzar la visita se centrarà en el casc vell i nou de Dhaka, incloent les següent visites: l’edifici de Parlament Nacional (de l’arquitecte americà Louis Khan), el palau Ahsan Manzil (Pink Palace – Palau Rosa, per la seva estrident façana) , el carrer ‘Hindu Street’, ple de vida i comerços, el fort de Lalbagh (imponent encara que incompleta construcció de el segle XVII que s’alça a la banda del riu Buriganga), la Mesquita Tara Masjid (Star Mosque), el temple nacional de Dhakeswari , l’Església Armènia, la Universitat de Dhaka i alguns museus si el temps ho permet. Dinarem autèntic menjar tradicional de Bangladesh. Abans de la posta de sol ens dirigirem cap al port de Sadarghat, on embarcarem en un ferri que iniciarà la seva travessia cap al sud. Passaràs la nit a bord en la teva cabina.

07 ABR.- Desembarcament a Hularhat – Bagerhat – Mongla – Sundarbans
A primera hora del matí podràs gaudir de les agradables vistes de les ribes del riu mentre el vaixell circula lentament sortejant illes fins arribar a Hularhat, on finalitza la seva travessia més o menys cap a les 10 del matí. Aquí t’esperarà un transport privat per dirigir-te fins a Bagerhat (1 hora), Patrimoni de la Humanitat, on podràs visitar totes les mesquites que queden en peu de la ciutat anomenada Khalifatabad, que va tenir la seva esplendor al segle XV. Les visites inclouen la Mesquita dels 60 pilars, la Mesquita dels 9 pilars i les Mesquites Rono Bijoypur i Singair.
A part de les mesquites també visitaràs el mausoleu de Khan Jahan Ali, a qui se li atribueix la fundació de la ciutat i la islamització de la regió, així com el temple Hindú de Kodla Moth, de al segle XVII. Trasllat a Mongla i embarcament en un vaixell en direcció a Sundarbans. Dinar al vaixell i navegació durant 2 hores fins aturar-nos a l’oficina forestal de Chadpai per completar els tràmits i recollir a un guàrdia forestal que es tindrà cura de la seguretat durant aquests en Sundarbans. Seguirem pel riu i ens aturarem al ecocentre Harbaria, lloc on farem una caminada d’uns 30 minuts. Finalment, seguirem el nostre viatge fins arribar a Kotka. Sopar i nit en el vaixell a Sundarbans.

08 ABR.- Sundarbans
Després de l’esmorzar sortirem a navegar pels estrets canals i zones inundades dels boscos del Delta del Brahmaputra. En aquesta hora tan especial la selva es desperta i comença a cobrar vida. En un punt determinat, sortirem per fer un passeig per la selva. De tornada al vaixell prenem l’esmorzar i tornem cap a Kotka, amb possibilitats d’observar cérvols, cocodrils, diferents aus i altres tipus de fauna salvatge pel camí. Després d’arribar a Kotka, caminarem durant 1 hora i mitja per la platja de Jamtola, gaudint de les vistes a la Badia de Bengala. Esmorzar al vaixell i sortida de nou per fer una passejada pel Santuari Animal de Kotka, on podrem veure grups de cérvols. Finalment, amb el vaixell ja tornant cap al nord, temps lliure per gaudir de la posta de sol abans de sopar. Nit en vaixell a Sundarbans.

09 ABR.- Sundarbans – Khulna
En el nostre últim dia a la Reserva Forestal de Sundarbans sortirem a navegar pels canals propers al santuari de Kachikhali i tornarem per una via diferent en direcció nord, passant per un petit poble pesquer per observar la vida dels seus habitants. Arribarem finalment a Mongla, on un transport privat ens espera i ens trasllada per carretera fins a Khulna, on passarem la nit en un hotel.

10 ABR.- Khulna – Puthia – Rajshahi
Avui matinem per poder agafar el tren de Khulna a les 06:30 del matí, que arriba a Rajshahi a les 13:10. Des de l’estació, trasllat al teu hotel, on tindràs temps de descansar una mica per sortir després a dinar i cap a Puthia, localitat molt propera, on podràs visitar diversos temples (Shiva, Guvinda i Jaganyath) i el palau reial (Rajbari). Al capvespre tornada a Rajshahi per sopar i dormir a l’hotel.

11 ABR.- Rajshahi – Paharpur – Mahasthangarh – Bogra
Després de l’esmorzar sortiràs d’hora en transport privat en direcció a Paharpur (3 hores) passant primer per la Mesquita de Kusumba, pertanyent a l’època medieval. Un cop a Paharpur, podràs visitar el Sompur Mahavihar, patrimoni de la UNESCO per tractar-se a una de les restes de temple budista vijara més antics del planeta. Després de dinar en un restaurant local, trasllat de nou per carretera fins a Mahasthangarh (2 hores), les ruïnes arqueològiques més antigues de Bangladesh, datades de segle III a.C. Aquí podràs visitar el Museu de la ciutat, la ciutadella i algun altre lloc d’interès de la ciutat antiga fins a finalment ser traslladat a Bogra (30 min) per passar la nit.

12 ABR.- Bogra – Jamuna River Char – Dhaka
Després d’esmorzar trasllat en vehicle privat per desplaçar-te fins a les petites ‘char’ (illes en el riu) del riu Jamuna. Aquí agafarem un vaixell per descobrir la incessant baralla dels habitants d’aquestes terres contra l’erosió del riu. Després de la visita, sortida de nou per carretera en direcció a Dhaka, amb una parada per sopar pel camí. Arribada a Dhaka a última hora. Trasllat a l’hotel per descansar abans del trasllat final a l’aeroport.

13 ABR.- Vol Dhaka / Barcelona
Sortida de el vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 4 persones 1.690 €
Suplement Individual (només en hotels) 135 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 400 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en vehicle privat amb A/C, un trajecte en ferry, trasllats en barco a Sundarbans i un trasllat en tren (Khulna – Rajshahi).
Entrades als llocs a visitar.
Guia local de parla anglesa durant tot l’itinerari a Bangladesh.
Taxes d’entrada a parcs, permisos i impostos.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat (50 € aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari