Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Bhutan és un dels països més aïllats del món i s’ha conservat al marge del món des de la seva independència el 1949 fins fa uns pocs anys. El país està travessat per la serralada de l’Himàlaia i en les seves valls es troben bells pobles, on s’aixequen monestirs-fortaleses budistes, coneguts com Dzong.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ Vol
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 VOL KATHMANDÚ / PARO – THIMPHU  E / S Hotel
4 THIMPHU – PUNAKHA – WANGDUE E / D / S Hotel
5 WANGDUE – TRONGSA E / D / S Hotel
6 TRONGSA – BUMTHANG E / D / S Hotel
7 BUMTHANG E / D / S Hotel
8 BUMTHANG – VALL D’URA – BUMTHANG E / D / S Hotel
9 BUMTHANG – WANGDUE E / D / S Hotel
10 WANGDUE – THIMPHU E / D / S Hotel
11 THIMPHU – PARO E / D / S Hotel
12 VOL PARO / KATHMANDÚ E Hotel 
13 KATHMANDÚ E Hotel 
14 VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
A l’hora prevista, presentació a l’aeroport per prendre el vol amb destinació Kathmandú, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 2.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a l’aeroport de Kathmandú. Trasllat a l’hotel i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall.

DIA 3.- VOL KATHMANDÚ / PARO (2.280m) – THIMPHU (2.320m)
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de Kathmandú per volar a Paro. El bell vall de Paro està representat per una rica cultura, una bellesa escènica i centenars de mites i llegendes. És la llar de molts dels temples més antics de Bhutan i és també una de les valls més fèrtils, amb les seves famoses terrasses d’arròs vermell. Visita del Museu Nacional (Ta-Dzong), Ringpung Dzong i Kyichu Lkakhang. A continuació trasllat a Thimphu i visita del Memorial Chorten, la Biblioteca Nacional de Bhutan, el Museu del Patrimoni Folklòric i el Museu Tèxtil.

DIA 4.- THIMPHU – PUNAKHA (1.300m) – WANGDUE (1.350m)
Esmorzar i sortida cap a Punakha, antiga capital del país i ara capital religiosa. En el camí, parada a Dochula Pass (3.100m) per veure les vistes més boniques de la zona oriental de l’Himàlaia. A més, es poden veure les 108 stupas en miniatura. En arribar a Punakha, visita del Dzong (monestir), fortalesa monàstica que data del segle VII, té la forma de navili ancorat a la riba de dos rius i com passa amb altres no es pot visitar el seu interior, només els patis. Aquesta és a més la casa d’hivern del líder espiritual i els seus monjos. Dinar i visita del Monestir Chimi Lhakhang. Aquest monestir guarda encara el fal·lus de fusta que Kunley portar del Tibet, el qual és utilitzat per beneir a la gent que visita el monestir a la recerca d’ajuda per poder engendrar nens. Continuació fins a la ciutat de Wangdue, també coneguda com Dzong de Wangdue Phodrang, la ciutat comparteix el seu nom amb el dzong construït el 1638 i que domina la localitat. Hi ha tres carrers principals que donen accés a l’edificació, el pas de la Dochu a l’oest, el pas del nord que condueix al dzong de Punakha i el pas del sud cap Gangteng Gonpa i la vall de Phobjika.

DIA 5.- WANGDUE – TRONGSA (2.316m)
Esmorzar i sortida cap a Trongsa, ciutat que data del segle XVI, la qual cosa és relativament recent a Bhutan, amb un paisatge al voltant de la població, espectacular. Des de la seva Dzong, el més gran del país, s’albiren enormes distàncies, com ho feien els antics vigilants. Arribada i visita del Monestir de Trongsa, construït el 1648, i la Torre del Rellotge. Aquest monestir va ser la llar ancestral de la dinastia regnant i és actualment l’oficina d’administració del Districte de Trongsa.

DIA 6.- TRONGSA – BUMTHANG (2.600 a 4.000m)
Esmorzar i sortida cap a Bumthang. Bumthang està sobre una de les rutes de major bellesa escènica del país. Es tracta del cor espiritual de Bhutan i un dels llocs més antics i valuosos del budisme, a més de tenir una gran varietat de llocs històrics i religiosos, així com antics palaus de les famílies governants de la regió. Visita de diversos monestirs antics i importants com: Jambay Lhakhang, Kurjey Lhakhang, Kencho Suma Lhakhang, Tamshing i Pema Samba Lhakang.

DIA 7.- BUMTHANG
Esmorzar i sortida cap a la Vall de Tang. Excursió fins al Palau Ugyen Choling, convertit en un museu. En el camí de tornada es pot visitar una granja suïssa on es fan tot tipus de productes com suc de poma, sidra, formatge, etc.

DIA 8.- BUMTHANG – VALL D’URA – BUMTHANG
Esmorzar i sortida fins el poble d’Ura, que encara conserva cert ambient medieval, amb la seva vall considerat un dels més sagrats de tot el país. Passeig pel poble, que té un bell monestir budista i està envoltat de típiques cases rurals. També podem observar iacs en les riques pastures de la Vall d’Ura. Dinar a Ura i tornada a Bumthang a la nit.

DIA 9.- BUMTHANG – WANGDUE
Esmorzar i sortida cap a Wangdue. De camí visitarem Gangtey, un bell lloc situat a una altitud de 3.000m. Des Gangtey es pot veure de prop les pintoresques muntanyes de color fosc, així com la preciosa vall Phobjikha, que és un dels més grans i bells del país. Durant l’hivern, també podem veure les famoses grues de coll negre. Arribada a Wangdue i trasllat a l’hotel.

DIA 10.- WANGDUE – THIMPHU
Esmorzar i sortida cap a Thimphu. Dinar en ruta i continuació fins a la torre BBS, on podrem gaudir de les impressionants vistes de tota la ciutat de Thimphu. En el camí de tornada, parada al mini zoo Takin (takin és l’animal nacional de Bhutan). A la tarda visita del Monestir de Tashichodzong.

DIA 11.- THIMPHU – PARO
Esmorzar i sortida cap a Paro. Arribada a Paro i petita excursió al Monestir Taktsang. El famós Monestir Taktsang, conegut com el Niu del Tigre, és un dels llocs més venerats de peregrinació a l’Himàlaia, on la gent local ha de visitar-com a mínim un cop a la vida. El bell i sagrat monestir és una visita obligada a Bhutan. La pujada ens portarà unes 2-3 hores a peu, a través de pobles i de boscos de pins (es pot llogar un cavall per la pujada). El camí al monestir es pot dividir en 3 etapes. El sender acaba en la primera etapa on trobem una cafeteria per descansar abans de continuar amb el camí a la 2a etapa. Els cavalls poden viatjar fins al final de la 2a etapa, on tenim una gran vista del monestir. Dinar a la cafeteria de Taktshang. En el camí de tornada visitem Drugyal Dzong, una fortalesa en ruïnes a 16 km de la ciutat de Paro.

DIA 12.- VOL PARO / KATHMANDÚ
Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Paro per volar amb destinació a Kathmandú. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Tarda lliure per visitar la ciutat.

DIA 13.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per visitar la ciutat i la seva vall.

DIA 14.- VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN
A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 11 persones 3.195 €
En base a grup de 3 a 10 persones 3.275 €
En base a grup de 2 persones 3.655 €
En base a 1 persona 3.895 €
Suplement Sortida 04 Agost 40 €
Suplement Individual 320 €
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 1 PERSONA
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Kathmandú / Paro / Kathmandú.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Transport per terra en vehicle privat i guia de parla hispana a Nepal.
Transport per terra en furgoneta privada i guia de parla anglesa a Bhutan.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Entrades de les ciutats i monuments.
Visat de Bhutan.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’arribada a l’aeroport (30 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

18 agost, 2016

Bhutan es un país fantástico del cual sólo nos vamos con buenas impresiones. Los paisajes son preciosos, la gente es amable a la par que tímida, y la visita del Dzong de Taktsang es única.

3 setembre, 2016

Lo mejor del viaje son los paisajes de montaña y los valles verdes que son sólo interrumpidos por monasterios que parecen perdidos en el tiempo. La subida al Monasterio del Nido del Tigre es impresionante, totalmente recomendable, con unas vistas preciosas en todo momento.
Todo muy bien organizado, los hoteles más que correctos y los guías siempre estaban atentos a nosotros, dando explicaciones y explicando anécdotas curiosas.

Deixar un comentari