Àsia
Destinació
12 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Birmània és el país del somriure, de gent humil i hospitalària amb ganes de conversació que observen sense dissimular ni malícia. Ens encantarà la tranquil·litat dels seus pobles, el seu paisatge ple de pagodes i arrossars, i els seus rius cabalosos, on podem veure els nens jugant i les seves mares rentant la roba.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / MANDALAY A bord
2 ARRIBADA A MANDALAY Hotel
3 MANDALAY  E Hotel
4 MANDALAY E Hotel
5 MANDALAY – BAGAN E Hotel
6 BAGAN E Hotel
7 BAGAN E Hotel
8 VOL BAGAN / HEHO. TRASLLAT AL LLAC INLE E Hotel
9 LLAC INLE E Hotel
10 LLAC INLE E Hotel
11 LLAC INLE – HEHO. VOL A YANGON E Hotel
12 VOL YANGON / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / MANDALAY
Sortida en vol regular amb destinació Mandalay (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 2.- ARRIBADA A MANDALAY
Arribada a Mandalay i trasllat a l’hotel. Disposarem de la resta del dia lliure per passejar per la ciutat al nostre aire. Algunes visites recomanades són: la Pagoda Mahamuni (amb la imatge Buda més sagrada del país), la Pagoda Kuthodaw (amb 729 monòlits de marbre alineats) i la Pagoda Shewnandaw.
Recomanem acabar la jornada a la part alta del turó, des d’on podrem gaudir de la posta de sol amb la vista de la ciutat de Mandalay.

DIES 3 i 4.- MANDALAY
Dies lliures a Mandalay.
Recomanem prendre una barca a Mingun (1 hora) a través del riu Ayeryarwaddy. Durant el trajecte, es pot gaudir de l’ambient quotidià al llarg del riu.
Una altra excursió recomanada és la de Pyin Oo Lwin, una antiga estació de muntanya situada a 1.040 metres sobre el nivell del mar. Des d’allà, podrem observar els arbres de pi, eucaliptus i roure, a més de plantacions de cafè, hortalisses i maduixes que es conreen en els vessants dels turons. També destaca el mercat local, el Parc Nacional de Kandawgyi, la Cascada de Pwekaku i les Coves de Peik Chin Myaung.

És imprescindible la visita d’Amarapura, Ava i Sagaing. Amarapura és l’antiga capital de Myanmar i el lloc on es troba el Monestir de Mahagandayon, on estudien i conviuen més de 1000 monjos.
Des d’allà recomanem continuar fins a la bella turó de Sagaing, on es té una fantàstica vista del riu Ayeryarwaddy i dels més de 700 monestirs que hi ha a la zona. Després podem procedir fins Ava, on és possible recórrer un tram en cotxe de cavalls fins al Monestir Okkyaung (segle XIX) i el Monestir Bargayar, amb els seus 267 pilars de teca tallada.
Després de la visita recomanem tornar a Amarapura per recórrer a peu el pont U Bein (el pont de teca més llarg del món) i gaudir del capvespre des d’aquí.

DIA 5.- ​​MANDALAY – BAGAN
D’hora al matí, trasllat fins a l’embarcador (esmorzar tipus picnic), on prendrem el vaixell públic que ens portarà fins a Bagan. Durant el trajecte es solen realitzar diferents parades en petits pobles, on es recullen a passatgers locals. Arribada a Bagan. Temps lliure i allotjament.

Nota: si el vaixell es cancel·lés per no tenir suficients passatgers, es realitzaria el trajecte per terra en bus públic.

BAGAN
Situat 190 km al sud de Mandalay, Bagan és un tresor arquitectònic conegut pels seus milers de temples i pagodes d’inspiració budista i hindú, amb més d’un mil·lenni d’antiguitat. Entre les més de dues mil pagodes, destaquen la Pagoda de Shwezigon (la glòria de Bagan, de 900 anys d’antiguitat), que té el valor de ser el primer monument construït amb l’or del Rei Anawraahta i conté un calefactor d’influència mon. També destaquen l’elegant Pagoda Dhammayangyi; la Pagoda Thatbyinnyu (la més alta) i l’impressionant Temple d’Ananda (segle XI), que va prendre el seu nom del deixeble favorit de Buda. En el temple s’alberguen diverses imatges de Buda.
També és molt interessant el Temple Htilominlo amb els seus impressionants gravats, i el Monestir Nathaukkyaung, de fusta de teca, que va ser construït a la vora del riu amb antigues escriptures i imatges de buda.

DIES 6 i 7.- BAGAN
Dies lliures per visitar al nostre aire els temples i pagodes més importants de Bagan. En un dels capvespres, podem gaudir d’una bonica posta de sol des de dalt de la Pagoda Mingalazerdi. Allotjament a Bagan.

DIA 8.- VOL BAGAN / Heho – LLAC INLE
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Heho. A l’arribada a Heho, trasllat al Llac Inle i resta del dia lliure.

DIES 9 i 10.- LLAC INLE
Dies lliures al Llac Inle per poder fer activitats per la zona. A la vora del llac viuen els Intha (“homes del llac”), que conreen vegetals sobre illes flotants i remen amb les cames. Un espectacle impressionant i ple de misticisme.
La població Intha ha ideat una original forma de cultiu que aprofita la vegetació lacustre per crear veritables vergers flotants sobre l’aigua. En l’actualitat la comunitat està formada per unes 70.000 persones, instal·lades en els poblets i illes del llac, i viuen sobre aquest en les seves cases construïdes sobre de pilots.
Recomanem fer un recorregut en barca pel llac per poder veure els seus mercats i granges flotants, i observar a més el dia a dia dels seus habitants i la seva curiosa forma de navegar. També és recomanable la visita a la Pagoda Phaung Daw Oo, la més venerada del llac. Allotjament.

DIA 11.- LLAC INLE – Heho. VOL A YANGON
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Yangon. Arribada a Yangon i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure.

Recomanem visitar la Pagoda Chaukhtatgy, on es troba la imatge gegant de Buda (de més de 60 metres de llarg). És imprescindible apropar-se a la Pagoda Shwedagon, coneguda com el “Temple d’or”, un dels centres sagrats més destacats del país. Allotjament a Yangon.

DIA 12.- VOL YANGON / CIUTAT D’ORIGEN
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen, fent escala intermèdia. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.435 €
Suplement Individual 240 €
Suplement Sortides Juliol i Agost 265 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Ciutat d’origen / Mandalay i Yangon / Ciutat d’origen, amb connexions intermèdies.
Vols domèstics Bagan / Heho i Heho / Yangon.
Barco de Mandalay a Bagan (o bitllet de bús públic si el barco es cancel·lés).
Tots els trasllats segons itinerari en vehicle climatitzat amb conductor i guies locals de parla anglesa en servei regular.
Allotjament en hotels especificats amb esmorzar inclòs.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Birmània.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites guiades.
Entrades a temples, museus, monuments, etc.
Cotxe a disposició (només els trams de trasllat especificats).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

23 maig, 2016

Un país fabuloso y una forma de visitarlo muy cómoda, almenos así lo hemos sentido nosotros. Lo mejor, las sonrisas de los más pequeños y conocer la forma de vida de la gente en el Lago Inle, además de los templos de Bagan.

Deixar un comentari