Àsia
Destinació
11 dies, 13 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Birmània és el país del somriure, de gent humil i hospitalària amb ganes de conversa que observen sense dissimular ni malícia. Ens encantarà la tranquil·litat dels seus pobles, el seu paisatge ple de pagodes i arrossars, o els seus rius cabalosos on podem veure els nens jugant i les seves mares rentant la roba.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MAIG A SETEMBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / YANGON A bord
2 ARRIBADA A YANGON Hotel
3 YANGON. VISITES E / D Hotel
4 VOL YANGON / BAGAN E / D Hotel
5 BAGAN. DIA LLIURE E Hotel
6 BAGAN – MANDALAY. VISITES D’AVA I AMARAPURA E / D Hotel
7 MANDALAY. EXCURSIÓ EN BARCO A MINGUN E / D Hotel
8 VOL MANDALAY / HEHO – LLAC INLE E / D Hotel
9 LLAC INLE. EXCURSIÓ A INDEIN E / D Hotel
10 LLAC INLE – HEHO. VOL A YANGON. VOLS A CIUTAT D’ORIGEN E A bord
11 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
EXTENSIÓ LOIKAW I MINORIES KAYAH
10 LLAC INLE – SAGAR – PEKON – LOIKAW Hotel
11 VISITES A PAN PET I HTA NEE LA LAE E / D Hotel
12 VOL LOIKAW / YANGON. VOLS A CIUTAT D’ORIGEN E A bord
13 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Yangon
Sortida del vol regular amb destinació Yangon (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Yangon
Arribada a Yangon, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per gaudir dels encants de Yangon. Allotjament.

DIA 3.- Yangon. Visites
Esmorzar. Tot seguit explorarem la ciutat més poblada i activa del país.

Començarem les visites cap al gran buda reclinat Chauk Htat Gyi. A continuació, ens dirigirem cap al mercat de Bogyoke Aung San (també conegut com Scott Market), on malgrat els “souvenirs”, també trobem una concentració important de tota l’artesania del país.
Farem un agradable passeig pel downtown yangonès amb l’objectiu d’admirar els edificis de l’era colonial, especialment al voltant del carrer i la plaça de Pansodan, així com els nombrosos llocs de menjar de tot tipus. Observarem la gran activitat i barreja de cultures de l’antic Rangun, envoltat d’un gran nombre d’edificacions de l’era colonial britànica. Tindrem l’oportunitat de gaudir d’un te local en un saló de te tradicional.

A la tarda ens aproparem al Llac Kandawgyi per admirar el fantàstic i mitològic vaixell de Karaweik. Aquest lloc és una de les belles zones verdes on la gent local va a relaxar-se. Seguim cap a la pagoda Shwedagon, el monument religiós més important i venerat del país, i una de les pagodes més boniques de tot el sud-est asiàtic. Retorn a l’hotel i allotjament.

DIA 4.- Vol Yangon / Bagan
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Bagan. Començarem el dia en un dels més coneguts i impressionants jaciments arqueològics d’Àsia, els Temples de Bagan (segles XI a XIII).

Els punts d’interès inclouen els temples i les pagodes més belles i antigues com les de Damayrzaka, Shwegugyi i Thabyinnyu. Altres visites inclouen la pagoda de Wetkyi-in-Gubyaukgyi, Abeyanda i les seves pintures mil·lenàries, etc.

A continuació, visitarem els artesans tradicionals de la tècnica de lacat, en una visita en la qual podem aprendre sobre aquesta tècnica exclusiva de Birmània. Finalment serem testimonis d’una memorable posta de sol a la part alta d’una pagoda seleccionada pel nostre guia. Allotjament.

DIA 5.- ​​Bagan. Dia lliure
Esmorzar. Avui explorarem els temples i pagodes de Bagan al nostre aire. Possibilitat de realitzar diferents excursions i activitats opcionals (detallades a la fitxa tècnica adjunta). Aquestes activitats no estan incloses en el preu final del viatge i es poden reservar el dia anterior a destinació.

DIA 6.- Bagan – Mandalay. Visites d’Ava i Amarapura
Esmorzar. Trasllat en vehicle privat cap a Mandalay a poc menys de 4 hores en cotxe. Pel camí podrem observar l’estil de vida agrícola d’aquesta regió del centre del país.
Seguidament visitarem Inwa (també coneguda com Ava), fundada el 1364 i que va ser capital durant 400 anys (encara que de forma interrompuda). Algunes de les ruïnes més impressionants són la torre inclinada d’Ava, el Monestir de Maha Aungmye Bonzan o el Monestir tallat en teca de Bagaya Kyaung. No obstant això, moltes restes de diferents èpoques es troben al llarg d’un recorregut amb carro, tirat per cavalls ja que no és possible accedir en cotxe al jaciment.
Continuació cap a Amarapura, una de les antigues capitals de l’Imperi birmà. Fundada durant la dinastia Konbaung, va ser dues vegades capital encara que avui dia només queden unes poques ruïnes. El principal atractiu és el famós pont d’U Bein, les escoles monàstiques i els artesans de la zona. Gaudirem de la posta de sol al famós pont, un dels punts més especials de Mandalay a aquesta hora del dia.

DIA 7.- Mandalay. Excursió en vaixell a Mingun
Esmorzar. Al matí triarem algun dels impressionants mercats locals de Mandalay per gaudir d’un món de colors i sabors molt locals. A continuació, ens dirigim a la pagoda inacabada de Mingun en vaixell privat.
Pujarem riu amunt durant una hora per després realitzar un agradable passeig per l’enclavament de la qual anava a ser la major pagoda del món, començada abans de la mort del rei Bodawpaya el 1819. Més tard, un terratrèmol va sacsejar la zona deixant el temple parcialment destruït. No obstant això, la base i les formes de mamut del inacabat temple són impressionants i val la pena contemplar-les en un acostament únic pel riu.

Al costat, visitarem també la Mingun Bell, treta de l’interior de la pagoda després del terratrèmol. La campana s’exhibeix en un brillant mausoleu. Es diu que és la campana penjant més llarga del món en bon estat de conservació. Veurem altres temples d’interès sense deixar d’estar atents al possible albirament del dofí del Ayeyarwaddy. Retorn a Mandalay en vaixell privat.

A la tarda continuarem amb la visita d’altres llocs d’interès a Mandalay, com la Pagoda sagrada de Mahamuni amb el seu buda cobert per tones d’or. També és exquisit el monestir tallat en fusta de Shwenandaw o l’extraordinària pagoda de Kuthodaw i els seus centenars de estupes que contenen al seu interior el llibre obert més gran del món, que és de fulles de marbre.
Finalment gaudirem d’una bonica posta de sol a Mandalay Hill, podent observar una interessant panoràmica de tota la regió i el salvatge Riu Ayeyarwaddy.

DIA 8.- Vol Mandalay / Heho – Llac Inle
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol cap a Heho, al pintoresc estat de Shan.
Trasllat fins al poble de Nyaung Shwe, on embarcarem en un vaixell privat al bell Llac Inle. Lluny de les masses de turistes i les botigues de souvenirs buscarem l’autenticitat del llac passant prop dels poblats i plantacions. L’objectiu és veure l’estil de vida de la majoria dels habitants de Inle, pescadors i agricultors que treballen amb gran habilitat sobre les belles aigües i cultius flotants.

Passarem també pels racons més interessants com el Monestir de Ngaphe Chaung (on els monjos posseeixen relíquies molt antigues), que triem per la seva privilegiada situació, amb precioses vistes als jardins flotants. Visitarem el poble de Inpawkhone, on apreciarem com s’elabora el teixit de seda i flor de lotus fet tradicionalment a mà i amb telers. A prop d’aquí pararem també per observar com els artesans fabriquen els vaixells que naveguen pel llac.

Navegarem també cap a la famosa Pagoda Paung Daw Oo, amb cinc imatges de Buda (quatre d’elles es treuen del temple durant les grans festes del Paung Daw Oo). Seguirem pel petit poble de Thaleoo, un autèntic poblat agrícola de la riba del llac. Arrossars abundants, camps de ceba, carbassa, patata o bitxo, entre d’altres, i els seus amables habitants, ens ajudaran a entendre quin és l’estil de vida de la gran majoria d’habitants del llac.

Retorn a l’hotel passant per bells paisatges per a realitzar precioses fotografies de record mentre el capvespre ens brinda sorprenents canvis de color d’aquest paratge Patrimoni de la Humanitat. Allotjament.

DIA 9.- Llac Inle. Excursió a Indein
Esmorzar. Al matí navegarem cap a les pagodes de Indein (segle XVII) creuant estrets rierols i els famosos jardins flotants per assolir les àrees més denses del llac.
En aquesta zona, tenim traçat un recorregut exclusiu passant pel petit poble de Pa O (minoria ètnica) de Netaw des de l’antic embarcador, caminant uns 30 minuts fins al turó i passant pel bell bosc de bambú. Finalment explorarem les ruïnes de Indein, algunes estupes construïdes fins i tot alguns segles abans de la XVII, per acabar la nostra visita pel embarcador nou.

A continuació farem una petita immersió gastronòmica a la zona Intha de Thar Lay Ywa per conèixer més sobre l’apreciada cuina Shan. Aprendrem a cuinar alguns dels plats més exquisits per degustar-los en un escenari idíl·lic. Aquesta singular experiència és en una petita casa local o restaurant, oberta i amb vistes als petits rierols que travessen el poblat, per on podrem explorar.

Gaudirem de la tarda aprofitant el bell capvespre i els millors paratges de Inle, de camí a l’hotel.

DIA 10.- Llac Inle – Heho. Vol a Yangon. Vols de tornada a Ciutat d’origen
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Heho per prendre el vol a Yangon. A l’hora prevista, embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 11.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

EXTENSIÓ LOIKAW I MINORIES KAYAH

DIA 10.- Llac Inle – Sagar – Phekon – Loikaw
Avui ens dirigirem en vaixell fins l’impressionant emplaçament arqueològic de Sagar i Thakong, amb les seves estupes i escultures submergides en l’aigua (segons l’època). Les més antigues daten del segle XVI. Seguidament pararem a dinar i contemplar les meravelloses vistes que aquest emplaçament ens ofereix. Ens aproparem al cèlebre Llac Inle per l’extrem sud, llar de la minoria ètnica dels Intha. El trajecte fins a aquesta bonica zona és de 3 hores i mitja de navegació.

Més tard arribarem a Phekon (a 1 hora i mitja de Sagar), un petit i bonic poble situat a la vora del Llac Inle. Des d’allà continuarem fins Loikaw, capital de l’estat de Kayah. Depenent del temps restant, realitzarem les primeres visites a aquesta bonica localitat.

DIA 11.- Visites a Pa Pet i Hta nee La Lae
Esmorzar i inici de la jornada al mercat de Loikaw, molt actiu i ple de colors.

Continuació cap a l’interior de Kayah (1 hora en cotxe) per començar una jornada d’exploració dels poblats de la minoria ètnica dels Kayan. En aquesta pintoresca zona de turons i boscos ens trobarem amb escenes molt locals i tradicionals, a més de les dones Kayan (conegudes com a dones girafa). Aquest territori ha estat tancat al turisme fins a 2011 amb el que la seva extrema bellesa ha romàs intacta.

El nostre objectiu és explorar els poblats intentant pertorbar el mínim possible en l’activitat diària, així que proposem un passeig d’entre 1 i 3 hores acompanyats per un guia Kayan.
Els seus oficis, costums i rituals són realment únics i molts dels habitants ens els mostraran amb gran orgull, compartint moments molt íntims amb nosaltres.

Continuarem amb la visita d’un dels pobles tribals de la minoria ètnica Kayah (molt diferents dels Kayan). Les seves creences animistes es barregen amb el cristianisme i el budisme, variant d’un poble a un altre. Acabem el dia a la zona dels set llacs, anomenada també Hta Nee La Lae, on finalitzem el dia bevent una cervesa local o un te.

DIA 12.- Vol Loikaw / Yangon / Ciutat d’origen
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Loikaw per agafar el vol a Yangon. A l’hora prevista, embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 13.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 2.095 €
Suplement Habitació Individual 215 €
Suplement Aeri (Sortides Juliol i Agost) 390 €
Suplement Extensió Loikaw 375 €
Suplement Extra Habitació Individual (en Extensió Loikaw) 85 €
Nit Extra a Yangon (Hab. Doble) – Cat. Standard 35 €
Nit Extra a Yangon (Hab. Individual) – Cat. Standard 70 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Preu Base en Habitació Doble (Hotels Cat. Superior) 2.185 €
Suplement Habitació Individual (Hotels Cat. Superior) 295 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES 
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics mencionats al programa.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport i visites mencionades en vehicle privat amb A/C.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Àpat en classe de cuina Shan, en una casa local Intha.
Barca local privada per a les excursions al Llac Inle.
Entrades per a les visites mencionades al programa.
Guia local de parla hispana durant la ruta (del dia 3 al 9).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Birmània.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites opcionals o no especificades com a incloses.
Suplements per festivitats i/o celebracions locals.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació