Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Birmània és el país del somriure, de gent humil i hospitalària amb ganes de conversa que observen sense dissimular ni malícia. Ens encantarà la tranquil·litat dels seus pobles, el seu paisatge ple de pagodes i arrossars, o els seus rius cabalosos on podem veure els nens jugant i les seves mares rentant la roba.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / YANGON A bord
2 ARRIBADA A YANGON Hotel
3 YANGON. VISITES E / D Hotel
4 VOL YANGON / BAGAN E / D Hotel
5 BAGAN E Hotel
6 BAGAN – MANDALAY. VISITES DE INWA I AMARAPURA E / D Hotel
7 MANDALAY. EXCURSIÓ EN BARCO A MINGUN E / D Hotel
8 VOL MANDALAY / HEHO – LLAC INLE E / D Hotel
9 LLAC INLE – INDEIN (DEGUSTACIÓ DE CUINA SHAN) E / D Hotel
10 LLAC INLE – HEHO. VOL A YANGON. VOLS DE TORNADA E A  bord
11 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Yangon
Sortida en vol regular amb destinació Yangon (connexions intermèdies). Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Yangon
Arribada a Yangon, recepció en l’aeroport per part del nostre representant local i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per a gaudir dels encants de Yangon.

Dia 03 | Yangon. Visites
Després d’esmorzar, iniciem les visites a la ciutat més poblada i activa del país. Comencem l’itinerari en el Llac Kandawgyi, on podrem admirar el majestuós vaixell mitològic Karaweik, una de les belles zones verdes on la gent local es relaxarà. Molt a prop farem una parada en el gran Buda reclinat Chauk Htat Gyi.
Continuarem fent un agradable passeig per el “downtown” yangonés amb l’objectiu d’admirar els edificis de l’època colonial, especialment al voltant del boulevard Pansodan i la plaça Maha Bandula, centre neuràlgic de la ciutat. Visitarem el Ministeri del Secretariat, un clar exemple del llegat occidental en aquesta urbs oriental, que va servir de seu central a l’administració britànica.
Havent dinat ens dirigirem cap a l’Estació Central per a realitzar un tram del recorregut del tren circular de Yangon, on gaudirem d’una perspectiva única de la vida quotidiana de la gent local, així com de l’estructura de la ciutat. Baixarem en l’estació de Kyi Myin Dine i ens acostarem al mercat pròxim, ple de gran varietat de fruites i espècies pròpies del país.
Finalment visitarem la monumental Pagoda de Shwedagon, el centre religiós més important i venerat del país. Es tracta, sens dubte, d’una de les pagodes més belles de tot el Sud-est Asiàtic. L’espiritualitat i enorme bellesa de tot el complex resideix no sols en la seva grandiositat sinó especialment en els petits detalls.

Dia 04 | Vol Yangon / Bagan
Trasllat a l’aeroport per a prendre el vol cap a Bagan. Avui explorarem un dels més coneguts i impressionants jaciments arqueològics del món, els Temples de Bagan (segles XI a XIII). Alguns punts d’interès són les belles i antigues pagodes de Damayrzaka, Shwegugyi i Thabyinnyu.
Després d’un descans per a menjar, ens dirigirem a la pagoda de Wetkyi-in-Gubyaukgyi. Molt a prop, es troba el temple de Abeyanda i les seves pintures mil·lenàries, així com el sorprenent temple de Dhammayangyi Pahto.
A continuació, visitarem els artesans tradicionals de la tècnica de lacatge, en una visita en la qual podem aprendre sobre aquesta tècnica exclusiva de Myanmar. Finalment, serem testimonis d’una memorable posta de sol a la part alta d’un pujol seleccionat pel nostre guia.

Dia 05 | Bagan
Esmorzar. En funció del mes en què hàgim decidit viatjar, avui disposarem del dia lliure en Bagan o visitarem l’illa de Kyun Thiri.

De juny a setembre: Dia lliure en Bagan
Dia lliure en Bagan. Consultar activitats opcionals en la fitxa tècnica adjunta.

D’octubre a març: Illa de Kyun Thiri
Al matí ens dirigirem al moll de Ayeyar per a un agradable viatge amb vaixell fins al poblet de Kyun Thiri (45 min aprox.). Kyun Thiri és de fet una illa, on podem caminar a través dels camps d’arròs i plantacions de tota mena fins al monestir. Durant la meitat de l’any, l’illa es troba submergida sota les aigües del riu Ayeryarwaddy, per la qual cosa la terra agrícola és rica i abundant, fet que beneficia als locals per a conrear els productes de temporada.
Durant la nostra estada, serà possible interactuar amb els vilatans, una experiència íntima i diferent en una regió on sovint només donem importància als temples i pagodes. El menjar avui serà servida en una casa local, la qual cosa ens permetrà degustar alguns dels plats més tradicionals de la deliciosa gastronomia birmana. Finalment embarcarem de nou cap a Bagan per a arribar al nostre hotel a les 15:00h. Tarda lliure per a descansar a l’hotel i la seva piscina o per a passejar per la ciutat. Existeix la possibilitat de llogar un escúter elèctric per a explorar els innombrables temples de Bagan al teu aire.

Dia 06 | Bagan – Mandalay. Visites de Inwa i Amarapura
Sortida en vehicle privat cap a Mandalay (3-4 hrs), observant pel camí l’estil de vida agrícola d’aquesta regió del centre del país. Seguidament visitarem Inwa (també coneguda com Ava), fundada en 1364 i que va ser capital durant 400 anys (encara que de forma interrompuda). Algunes de les ruïnes més impressionants són la torre inclinada de Ava, el Monestir de Maha Aungmye Bonzan o el Monestir tallat en teca de Bagaya Kyaung. No obstant això, moltes restes de diferents èpoques es troben al llarg d’un recorregut amb carro tirat per cavalls, ja que no és possible accedir amb cotxe al jaciment.
Continuació cap a Amarapura, una de les antigues capitals de l’Imperi birmà. Fundada durant la dinastia Konbaung, va anar dues vegades capital encara que avui dia només queden unes poques ruïnes. El principal atractiu és el famós pont d’O Bein, el més llarg del món construït en fusta de teca, i on gaudirem de la meravellosa posta de sol.

En aquesta zona es troba el Monestir Mahanadayon, un exemple a gran escala de les escoles monàstiques que es troben per tot el país, amb al voltant de 1.200 monjos (principalment novicis). Intentarem visitar el monestir a la tarda, d’una forma íntima i tranquil·la, guardant en tot moment el degut respecte, lluny de les grans aglomeracions de turistes que es donen en l’hora de l’esmorzar.

Dia 07 | Mandalay. Excursió amb vaixell a Mingun
Al matí aprofundirem en la vida quotidiana de la gent local en alguns dels impressionants mercats de Mandalay, per a gaudir d’un món de colors i sabors. Ens acostarem al mercat de Thaye Zay coincidint amb l’hora en la qual els monjos recullen les donacions de menjar. El mercat és insòlit per passar la via del ferrocarril per al mig. Seguim amb una breu visita al mercat a l’engròs de la pedra de Jade, el més important d’un país que posseeix més del 80% de les reserves mundials d’aquest mineral.
Continuarem amb altres punts d’interès de Mandalay com la Pagoda Sagrada de Mahamuni, i el seu Buda cobert per tones d’or. També podem visitar l’exquisit Monestir de Shwenandaw (tallat en fusta) o l’extraordinària Pagoda de Kuthodaw, i les seves centenars de estupas que contenen en el seu interior el llibre obert més gran del món, que és de fulles de marbre.

A la tarda ens dirigirem cap a la pagoda inacabada de Mingun amb vaixell privat. Pujarem riu amunt durant una hora per a després realitzar un agradable passeig per l’enclavament de la qual anava a ser la major pagoda del món, començada abans de la mort del rei Bodawpaya en 1819. Més tard, un terratrèmol va sacsejar la zona deixant el temple parcialment destruït. No obstant això, la base i les formes de mamut de l’inacabat temple són impressionants i val la pena contemplar-les en un acostament únic pel riu.
Al costat, visitarem la Pagoda Mya Thein Tan i també la Mingun Bell, treta de l’interior de la pagoda després del terratrèmol. La campana s’exhibeix en un brillant mausoleu. Es diu que és la campana penjant més llarga del món en bon estat de conservació. Observarem altres temples d’interès sense deixar de parar esment al possible albirament del dofí del Ayeyarwaddy. Tornada a Mandalay amb vaixell privat gaudint del magnífic vesprejar que ens brinda el salvatge riu Ayeyarwaddy.

Dia 08 | Vol Mandalay / Heho – Llac Inle
Trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol cap a Heho, en l’estat de Shan. Ens aventurarem fins al poble de Nyaung Shwe, on embarcarem en un vaixell privat en el bell Llac Inle. Ens allunyarem de les masses de turistes i buscarem l’autenticitat del llac passant prop dels poblats i plantacions. L’objectiu és veure l’estil de vida de la majoria dels habitants de Inle, pescadors i agricultors que treballen amb gran habilitat sobre les seves belles aigües.
Passarem també per racons pintorescos com el Monestir de Ngaphe Chaung, els monjos del qual posseeixen relíquies molt antigues, i que triem per les seves precioses vistes als jardins flotants. Després visitarem el poble de Inpawkhone, on apreciarem com s’elabora el teixit de seda i flor de lotus fet tradicionalment a mà i amb telers. Prop d’aquí pararem també per a observar com les drassanes fabriquen de manera artesanal els vaixells que naveguen pel llac Inle. Continuarem navegant fins a la famosa Pagoda Paung Daw Oo, amb cinc imatges de Buda (quatre d’elles són tretes del temple durant la celebració del Paung Daw Oo). Seguim cap a Tha Lae Oo, un autèntic poblat agrícola situat a la riba del llac. Segons l’època de l’any podem admirar arrossars abundants, camps de ceba, carabassa, patata o vitet, entre altres. Els seus amables habitants ens ajudaran a entendre quin és l’estil de vida dels habitants del llac.
Retorn a l’hotel passant per bells paisatges per a realitzar precioses fotografies de record mentre el capvespre ens brinda sorprenents canvis de color d’aquest paratge declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Dia 09 | Llac Inle – Indein. Classe de cuina Shan i degustació
Al matí navegarem cap a les pagodes de Indein (segle XVII) creuant estrets rierols i jardins flotants per a aconseguir les àrees més denses del llac. En aquesta zona, tenim traçat un recorregut exclusiu passant pel petit poble de Netaw (de la minoria ètnica Pa O). Des de l’antic embarcador, caminarem uns 30 minuts fins al pujol a través del bell bosc de bambú. Finalment explorarem les ruïnes de Indein, algunes estupas anteriors al segle XVII, i acabarem la nostra visita per l’embarcador nou.

A continuació farem una petita immersió gastronòmica en la zona Intha de Thar Lay Ywa per a conèixer més sobre la benvolguda cuina Shan. Aprendrem a cuinar alguns dels plats més exquisits per a degustar-los en un escenari idíl·lic. Aquesta singular experiència es realitza en una petita casa local o restaurant, amb vista als petits rierols que travessen el poblat, per on podem sortir a explorar. Acabarem la jornada amb algunes hores lliures per a descansar en la piscina de l’hotel, així com per a gaudir de les vistes al llac, cultius i muntanyes.

Dia 10 | Llac Inle – Heho. Vol a Yangon. Vols de tornada
Trasllat a l’aeroport de Heho per a prendre el vol a Yangon.
En aterrar ens dirigirem directament cap al mercat de Bogyoke Aung San (tancat dilluns i festius), també conegut com a Scott Market, on hi ha una concentració important de tota l’artesania del país al millor preu. Disposarem d’unes 2 hores per a perdre’ns pels seus carrerons i parades. Tornada a l’hotel i resta del dia lliure.
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen (connexions intermèdies). Nit a bord.

Dia 11 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 2.650 €
Suplement Habitació Individual 320 €
Suplement Temporada Alta 100 €
Suplement Habitació Individual (en Temporada Alta) 385 €
Suplement Aeri Sortides Agost 175 €
Taxes Aèries (Aprox.) 360 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES 
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics mencionats al programa.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle amb aire condicionat segons programa.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Classe de cuina Shan i degustació en una casa local Intha.
Barca privada pel trajecte Mandalay – Mingun – Mandalay.
Barca local privada per a les excursions en el Llac Inle.
Entrades per a les visites mencionades al programa.
Guia local de parla hispana durant la ruta (del dia 3 al 9).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Birmània. Es realitza a l’arribada a l’aeroport (50 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats o visites opcionals o no especificades com a incloses.
Suplements per festivitats o/o celebracions locals.
Propines i extres personals.
Nits extres a Yangon a l’arribada i/o sortida segons l’horari dels vols internacionals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari