Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Birmània és el país del somriure, de gent humil i hospitalària amb ganes de conversa i que observen sense dissimular ni malícia. Ens encantarà la tranquil·litat dels carrers de les seves ciutats i pobles, el seu paisatge ple de pagodes i arrossars, i els seus rius cabalosos on es pot veure els nens jugant i les seves mares rentant la roba.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BANGKOK A bord
2 ARRIBADA A BANGKOK. VOL A YANGON Hotel
3 YANGON E Hotel
4 VOL YANGON / HEHO – INLE E Hotel
5 INLE – SAGAR – INLE E Hotel
6 INLE E Hotel
7 INLE – PINDAYA – HEHO. VOL A BAGAN E Hotel
8 BAGAN E Hotel
9 BAGAN E Hotel
10 EXCURSIÓ NAUK OHN I MT. POPA E / D Hotel
11 BAGAN – PAKOKKU – MONYWA E Hotel
12 MONYWA – PO WIN TAUNG – MANDALAY E Hotel
13 EXCURSIÓ A MINGUN. VISITES A MANDALAY E Hotel
14 EXCURSIÓ AMARAPURA, SAGAING I AVA E Hotel
15 VOLS DE TORNADA A BARCELONA E A bord
16 ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

DIA 1. Vol Barcelona / Bangkok
Sortida del vol des de Barcelona amb destinació Bangkok amb escales intermèdies. Nit a bord.

DIA 2. Arribada a Bangkok. Vol a Yangon
Arribada a l’aeroport de Bangkok i connexió amb un vol amb destinació a Yangon. Arribada a l’aeroport de Yangon i recollida per part del nostre guia per realitzar el trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. A la vora del riu que porta el seu mateix nom, la ciutat de Yangon, amb els seus més de 5 milions d’habitants, va ser la capital del país fins a 2005. Malgrat tractar-se d’una gran metròpolis, no resulta tan caòtica com la majoria de les grans ciutats asiàtiques de població similar.

DIA 3. Yangon
Esmorzar i dia de visites a Yangon. Començarem la jornada explorant la zona Colonial amb la desbordant arquitectura colonial de l’antiga oficina de correus, el Carrer Strand Road, el Carrer Pansodan amb arquitectura colonial. També caminarem fins al pont Pansodan per fer bones fotos de la zona i els seus bulliciosos carrers. Continuarem caminant fins a la Cort Suprema i el Jardí de Mahabandoola incloent el Monument de la Independència i la Pagoda de Sule, cor del centre de la ciutat.
A la tarda visitarem el Parc Kandawgyi i visitarem la botiga de te local on gaudirem de te i entrepans (per compte propi) si els clients ho desitgen. Continuarem visitant el Llac Kandawgyi i passejant pel parc. Després coneixerem l’estàtua de Chaukhtatgyi, el Buda reclinat, un animat lloc de culte amb un Buda reclinat de 70 metres de llarg com a peça central. Finalment, visitarem la coneguda Pagoda Shwedagon, una de les meravelles del món. Aquesta pagoda va ser creada per a albergar 8 pèls de Buda i encara que la pagoda original només tenia 9 metres d’altura, s’ha anat restaurant al llarg dels segles fins arribar a la seva mida actual.

DIA 4. Yangon. Vol a Heho – Llac Inle
Esmorzar i a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació a Heho. A l’arribada gaudirem dels paisatges de camps camí a Nyaung Shwe, el poble de l’entrada al llac Inle. En el camí, parada al monestir de fusta Shwe Yan Pyay que compta amb belles talles i una col·lecció d’imatges de Buda. A la seva arribada a Nyaung Shwe farem un passeig pel casc antic i una visita al colorit mercat local si s’està celebrant. A continuació, abordarem una llanxa motora privada per a una excursió pel llac. Ens relaxarem a mesura que passa per pobles construïts sobre pilons, habitada per la gent local Intha. També veiem els seus jardins flotants construïts a partir de tires de jacints d’aigua i fang i ancorats al fons amb pals de bambú.

A la tarda, visitarem el Monestir de Nga HPE Chaung, famós per les seves únics “gats saltadors”. Després de veure la Pagoda Phaung Daw Oo, ens aturem al poble teixidora de Inpawkhone i una fàbrica cheroot, on es fan a mà els típics Purs Birmans. Resta del dia lliure. Allotjament.

DIA 5. Llac Inle – Sagar – Inle
Esmorzar a l’hotel. Sortida en vaixell cap al poble de Sagar, a uns 64 km al sud de Nyaung Shwe. Visita de la pagoda de la Relíquia de Tha Gaung i altres monuments religiosos antics. A més coneixerem altres formes de vida de les ètnies Shan, Pa O i Intha al poble de Sagar. Retorn a Inle.

DIA 6. Inle
Esmorzar i visita del mercat del matí, on podem observar als habitants del llac i a les tribus dels turons circumdants que vénen a vendre i comerciar les seves mercaderies, el mercat gira el seu ubicació al voltant de les aldees del llac. Posteriorment continuem cap a un petit canal que condueix al poblet Pa-oh d’Indein. El nostre recorregut a peu inclou una visita a una escola local i un relaxant passeig per la bonica zona de Alaung Sitthou. Aquí podrem pujar l’escala coberta a la part alta d’un turó que es troba cobert amb estupes antigues i des d’on tindrem unes magnífiques vistes del llac.

DIA 7. Inle – Pindaya – Heho. Vol a Bagan
Esmorzar a l’hotel i sortida en vehicle cap a Pindaya mentre gaudim del meravellós paisatge de turons coberts de plantacions aterrassades de tot tipus de vegetals, molt típic d’aquesta regió. Visita de les Coves de Pindaya, que contenen 8094 imatges de Buddha. A la tarda, trasllat a l’aeroport de Heho i vol cap a Bagan. Trasllat a l’aeroport a l’arribada a Bagan i tarda lliure a la localitat.

DIA 8. Bagan
Esmorzar i visita al colorit mercat. També visitarem la Pagoda Shwezigon, la joia de Bagan, el temple Htilominlo i el Monestir Nathtaukkyaung (monestir fet Teka). També visitarem el temple Ananda, una de les obres mestres de Bagan, el temple Gubyaukgyi, on trobem les millors pintures murals del segle XI, el temple Manuha amb enormes imatges de Buda, el temple de Dhamayangyi (el més gran de Bagan), el temple de Sulamani (temple del segle XII amb un taller de lacats). Finalment, gaudirem de la posta de sol damunt d’una pagoda o temple.

DIA 9. Bagan
Esmorzar a l’hotel. Sortirem a visitar primer la Pagoda de Lawkananda, que té una fascinant vista sobre el riu, per després veure els Temples de Payathonezu amb les seves pintures murals, així com el Temple de Nagayon (del segle XI). Passarem també a admirar les pintures murals del temple de Apyeyadanar. A la tarda, anirem al poble de Minanathu per observar com viu la gent en aquest lloc. Finalment, prendrem un vaixell pel riu Ayeyarwaddy durant la posta de sol. Nit a Bagan.

DIA 10. Excursió al poble de Nauk Ohn i al Mont Popa
Després de l’esmorzar iniciarem una excursió per experimentar la vida en un petit poblat, en Nauk Ohn, situat als afores de Bagan. En ruta cap a aquest poble ens pararem en un bosc de palmeres per passejar. Després de 20 minuts de ruta hi ha una petita vall pel qual entrarem, amb la serralada de La teva Yin Taung al fons. Un carro de bous ens recollirà en aquest punt i gaudirem del trajecte fins arribar a la localitat. Passarem per zones àrides, granges i fins i tot per un bosc d’eucaliptus de camí cap a Nauk Ohn. En arribar al poblat realitzarem una visita, descobrint com viuen de la terra amb el cultiu de cacauets, sèsam, mongetes i altres verdures estacionals. Visitarem algunes cases i botigues i podrem parlar amb els habitants i comerciants. Si estem en horari escolar, farem una visita a l’escola del poble també. Prendrem el dinar al poble i pujarem després amb carro de bous fins a una pagoda a la part alta d’un turó des de la qual podrem gaudir de vistes molt interessants. Continuarem després cap al Mont Popa, un volcà extint que es coneix com “La llar dels esperits” i observarem la vida de l’àrea rural pel camí, com la producció de dolços de palma. Podrem aturar-nos en diversos llocs per fer fotos i conèixer la vida al camp. Pujarem 777 graons per arribar al cim del temple del penya-segat de la Muntanya Popa i gaudirem dels paisatges amb la vista panoràmica del volcà extint i la plana de Bagan. Baixada i tornada a Bagan.

DIA 11. Bagan – Pakokku – Monywa
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a l’embarcador de Bagan, on prendrem un vaixell local privat fins Pakokku, un poble típic de Birmània (trajecte d’unes 2 hores). Després visitar-lo, conduirem per carretera fins a Monywa i visitarem el temple de Thanbode, que posseeix més de 500.000 imatges de Buddha i va ser construït el 1930. Després veurem el Temple de Bodhitahtaung, amb més de 1.000 imatges de Buddha sentadao sota 1000 arbres Bodhi (Ficus religiós). Finalment, visitarem el Buddha Reclinat de Shwetharlyaung. Nit en hotel a Monywa.

DIA 12. Monywa – Po Win Taung – Mnadalay
Avui, després de prendre l’esmorzar a l’hotel, anirem d’excursió a visitar les Coves de Powintaung, situades en un penya-segat. Aquestes coves contenen més de 400.000 imatges de Buddha. Després de la visita trasllat per carretera fins a Mandalay i resta del dia lliure.

DIA 13. Excursió a Mingun. Visites a Mandalay
Esmorzar i visita pel matí de la Pagoda de Mahamuni. Posteriorment realitzarem una excursió en vaixell a Mingun (01 hora) al llarg del poderós riu Ayeyarwaddy.
Durant el creuer pel riu, podem gaudir dels paisatges fascinants del riu, així com la vida quotidiana de les persones que viuen al llarg de la Ayeyarwaddy. Visitarem la pagoda de Mingun (pagoda inacabada) i la Campana més gran (de 90 tones) a més de la pagoda inusual d’Myatheindan.

Retorn a Mandalay i visita de la imatge de Buda de Mahamuni, una de les més sagrades imatges de Buda a Myanmar. Continuarem la jornada visitant els tallers d’artesania tradicional, com la talla de marbre, els fulls de pa d’or, la Pagoda de Kuthodaw (llibre més gran del món) i el Monestir de Shwenandaw. Acabarem el dia gaudint de la posta de sol sobre el Pujol Mandalay.

DIA 14. Excursió Amarapura, Sagaing i Ava.
Esmorzar i sortida d’excursió a Amarapura, antiga capital de Myanmar, on podem observar la vida de més de 1000 monjos al monestir de Mahagandaryon a més de la seva fàbrica de teixits de seda. Continuació cap a Sagaing, on podem observar els fascinants paisatges del riu Ayeyarwaddy des del turó de Sagaing. Continuació a Ava i visita a cavall del monestir de Maenu Okkyaung (construït per la Reina en 1818), la Torre Nan Myint Tower de 27 metres d’altura i el Monestir de Bargayar (molt conegut per la seva talla de fusta amb 267 pilars de teka).

DIA 15. Vols de tornada a Barcelona
Després de l’esmorzar, gaudirem del matí lliure a Mandalay i posteriorment trasllat a l’aeroport de Mandalay per prendre el vol amb destinació Bangkok. Arribada a Bangkok on esperarem unes hores per agafar el vol internacional cap a Barcelona fent escala intermèdia. Nit a bord.

DIA 16. Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 16 persones 1.990 €
En base a grup de 7 a 10 persones 2.095 €
En base a grup de 4 a 6 persones 2.275 €
Suplement Sortida 03 Agost 100 €
Suplement Habitació Individual 345 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 525 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES 
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Yangon / Heho i Heho / Bagan.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat amb A/C.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia escolta de parla hispana durant la ruta a Birmània.
Activitats, visites i excursions indicades a l’itinerari.
Entrades per a totes les excursions descrites al programa.
Aigua mineral durant les visites.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Birmània.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari