Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Proposem iniciar el 2020 a la planura dels 2000 temples de Bagan. Comencem la ruta per la religiosa ciutat de Mandalay i continuem cap a Bagan. Volarem a llac Inle per explorar la seva vida flotant i els poblats de l’estat Shan. Creuarem el llac i les muntanyes per arribar a una regió recentment oberta al turisme, Loikaw, on descobrirem les minories Kayah i Kayan. Acabarem la ruta a la principal ciutat del país, Yangon.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / MANDALAY
28 DES ARRIBADA A MANDALAY Hotel
29 DES MANDALAY. EXCURSIÓ AVA, AMARAPURA I SAGAING E Hotel
30 DES MANDALAY. VOL A BAGAN E Hotel
31 DES BAGAN. TARDA DE VISITES EN BICICLETA ELÈCTRICA E / S Hotel
01 GEN VOL BAGAN / HEHO – LLAC INLE (NAVEGACIÓ) E Hotel
02 GEN INLE – BARCA FINS A SAGAR – TRASLLAT A LOIKAW E Hotel
03 GEN LOIKAW. EXCURSIÓ A PANPET (MINORIES KAYAH) E / D Hotel
04 GEN VOL LOIKAW / YANGON E Hotel
05 GEN VOL YANGON / CIUTAT D’ORIGEN E
06 GEN ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

27 DES.- Vol Ciutat d’origen / Mandalay
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament en el vol amb destinació a Mandalay (connexions intermèdies). Nit a bord.

28 DES.- Arribada a Mandalay. Visites
Recepció a l’aeroport internacional de Mandalay. Trasllat i check in a l’hotel.

Mandalay va ser l’última capital de Myanmar abans de la partida dels anglesos. L’edifici principal de la ciutat és la Ciutat-Palau, un recinte fortificat construït en forma d’un quadrat que té 8 metres d’alt i 2 km de llarg. Els monestirs budistes de la ciutat estan entre els més importants del país i prop del 60% dels monjos de Myanmar viuen a Mandalay. Tenen un gran prestigi en altres països budistes i molts passen grans períodes a l’estranger per dictar cursos sobre meditació.

City tour a Mandalay a la tarda hi la Pagoda de Kuthodaw – el llibre més gran del món, i el Monestir de Shwenandaw (Golden Palace) – el més fi tallat en fusta. Finalment gaudirem de la posta de sol al cim de Mandalay Hill, on podem admirar la bellesa de la ciutat de Mandalay, l’altiplà de Shan, etc.

29 DES.- Mandalay. Excursió a Amarapura, Ava i Sagaing
Esmorzar i excursió a Amarapura, antiga capital del regne birmà, on es pot veure el dia a dia dels més de 1000 monjos que viuen i estudien aquí.
A continuació visita de la bella turó Sagaing amb els seus més de 700 monestirs i alguns tallers de productes locals.

Després seguim fins a Ava, on es farà la visita al Monestir Okkyaung (segle XIX) amb cotxe de cavalls, i al monestir Bargayar amb els seus 267 pilars de teca tallada. Tornada a Amarapura per gaudir de la posta de sol des del pont U Bein. Nit a Mandalay.

30 DES.- Mandalay. Vol a Bagan
Després de l’esmorzar sortida cap a l’aeroport i embarcament en el vol a Bagan.
Arribada i inici de les visites per la Pagoda de Shwezigon, el temple de Htilominlo, el Monestir de Nathtaukkyaung, el Temple d’Ananda (l’obra mestra de Bagan), el Temple Gubyaukgyi (amb les millors pintures murals del segle XI de peu i reclinades ), el temple de Dhamayangyi (el temple de maons més gran i més fi de Bagan) el temple de Sulamani (segle XII) i el taller de lacats (únic de Bagan).
A última hora prendrem unes barques per navegar pel riu Ayeyarwaddy i gaudir de les vistes de la posta de sol. Allotjament a Bagan.

31 DES.- Bagan. Tarda de visites amb bicicleta elèctrica
Esmorzar. Visita de la Pagoda Lawkananda, amb unes fabuloses vistes cap al riu Ayeyarwaddy. Continuació de les visites al Temple de Payathonezu, que conté unes interessants pintures murals, el Temple de Nagayon (segle XI) i el Temple de Apyeyadanar.
A la tarda, tour en bicicletes elèctriques passant per senders que ens permetran sortir de les rutes més transitades. Observació de la posta de sol i tornada a l’hotel. Sopar a l’hotel.

01 GEN.- Vol Bagan / Heho – Llac Inle. navegació
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i vol a Heho. A l’arribada, trasllat a l’llac Inle i excursió en barca pel llac, navegant entre els poblats flotants dels Intha.
El llac està situat al centre de l’estat de Shan, a 30 km de Taunggy i a 875 metres sobre el nivell del mar. Té 22 km de llarg per 10 km d’ample i el seu clima és relativament fresc, molt diferent a les altes temperatures de les terres baixes. La petita ciutat de Yaunghwe és el punt de partida per a les excursions al llac. Per fer-les s’empra una barca que solca els estrets canals d’aigua entre les terres conreades i les típiques cases de fusta.

02 GEN.- Inle – Navegació fins Phekhone i trasllat a Loikaw
Esmorzar. Navegació en barca fins al poble de Sagar, uns 60 km al sud de Nyaung Shwe, parant en algun dels mercats setmanals de l’ètnia Pa-O.
La navegació s’inicia en un extrem del llac, creuant-en tota la seva extensió fins a arribar a la seva part més estreta, on seguirem descendint fins arribar a Sagar. És una bona oportunitat per allunyar-nos de les zones més transitades del llac i tenir una idea clara de com viuen els pobles de les muntanyes i el llac. En Sagar, visita del poble i l’antiga Pagoda de Tha Gaung.
Descendim amb barca fins Phekhone per reprendre el nostre vehicle i creuar les muntanyes fins Loikaw. Allotjament.

03 GEN.- Loikaw. Excursió a Pa Pet (caminada minories Kayah)
Esmorzar. Sortida d’hora en vehicle cap a l’àrea de Pa Pet (1,30 hores), on es troben cinc petits poblats de l’ètnia Kayah. Caminada seguint els senders que uneixen els poblats per explorar la zona i observar la forma de vida d’aquesta minoria (Padaung) a la vora de l’extinció. L’aspecte més conegut d’aquests pobles són els anells de bronze que porten les dones en la seva vestimenta tradicional.
Dinar tipus pícnic i continuació de la caminada fins al primer poblat per reprendre el vehicle. Abans de la posta del sol, tornada a Loikaw per veure l’espectacle des de la part més alta d’alguna de les pagodes. Trasllat a l’hotel i allotjament.

04 GEN.- Vol Loikaw / Yangon
Esmorzar i sortida cap a l’aeroport per agafar el vol a Yangon. Arribada i trasllat a l’hotel.
Iniciem les visites explorant el barri Colonial, amb la seva particular arquitectura, observant la desgastada i antiga oficina de correus, el carrer Pansodan (amb interessants edificis colonials) i caminant fins al pont Pansodan per obtenir unes bones vistes. Continuarem caminant fins a la Cort Suprema i el Jardí Mahabandoola, incloent el Monument a la Independència, al cor del centre de la ciutat.
La Pagoda de Kyaukhtatgyi és un animat lloc de culte amb un Buda reclinat de 70 metres de llarg com a peça central. Hi ha una mena de laberint dins de l’estupa, amb aparadors de vidre que contenen les antigues relíquies i artefactes, petites estupes de plata i or, etc. Finalment, visitarem la Pagoda de Shwedagon, una de les meravelles del món. Allotjament a Yangon.

05 GEN.- Vol Yangon / Ciutat d’origen
Esmorzar i inici de les visites per la Little India Town, al llarg del carrer Shwebon Thar. Després de la visita ens dirigim al Bogyoke Market, on disposarem de temps lliure per recórrer les desenes de llocs i botigues artesanals. Finalment passejarem per Chinatown. Temps lliure per dinar.
Tornada a l’hotel i trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Nit a bord.

06 GEN.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 PRIMERES INSCRIPCIONS PREU BASE
En base a grup de 11 a 15 persones 1.960 € 2.060 €
En base a grup de 6 a 10 persones 2.090 € 2.190 €
Taxes Aèries (Aprox.) 350 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 280 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics especificats.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels categoria turista i turista superior en base habitacions dobles amb bany privat i aire condicionat.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Creuer per la tarda a Bagan (posta de sol).
Barques locals per a les excursions al Llac Inle i el trajecte fins a Phekhone.
Excursió per la tarda en bicicleta elèctrica a Bagan.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Entrades als monuments a visitar.
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Guia local especialista de parla anglesa en la regió de Loikaw.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat Birmània.
Visites no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari