Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Myanmar continua sent un de les destinacions més misterioses i desconeguts en el món, oferint totes les delícies tradicionals d’Àsia en un sol país. Començant per la religiosa Mandalay, navegarem cap a Bagan per a admirar la plana dels 2000 temples i volarem fins al llac Inle, per a explorar la seva vida flotant. Travessarem el llac i les muntanyes per a arribar a la regió de Loikaw, recentment oberta al turisme, per a visitar les seves minories Kayah i Kayan. Acabarem en la principal ciutat del país, Yangon.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / MANDALAY
2 ARRIBADA A MANDALAY Hotel
3 MANDALAY: EXCURSIÓ A AMARAPURA, AVA I SAGAING E Hotel
4 MANDALAY – MONYWA E Hotel
5 MONYWA – PAKOKKU – BARCO A BAGAN E Hotel
6 BAGAN. VISITES E Hotel
7 BAGAN. DIA LLIURE E Hotel
8 VOL BAGAN / HEHO – LLAC INLE (NAVEGACIÓ) E Hotel
9 LLAC INLE. DIA LLIURE E Hotel
10 INLE – BARCA FINS A SAGAR – TRASLLAT A LOIKAW E Hotel
11 LOIKAW: EXCURSIÓ A PAN PET (MINORIES KAYAH) E / D Hotel
12 LOIKAW: EXCURSIÓ ALS POBLAT REMOTS KAYAW E / D Hotel
13 VOL LOIKAW / YANGON. VISITES E
14 VOL YANGON / CIUTAT D’ORIGEN E
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Mandalay
Presentació en l’aeroport a l’hora acordada i embarcament en el vol amb destinació a Mandalay (connexions intermèdies). Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Mandalay
Arribada a Mandalay, tràmits de duana, recollida d’equipatges i trasllat a l’hotel.
Mandalay va ser l’última capital de Myanmar (Birmània) abans de la partida dels anglesos. L’edifici principal de la ciutat és la ciutat-palau, un recinte fortificat construït en forma de quadrat amb 8 metres d’alt i 2 km de llarg. Els monestirs budistes de la ciutat estan entre els més importants del país i prop del 60% dels monjos de Myanmar viuen en Mandalay. Tenen un gran prestigi en altres països budistes i molts d’aquests monjos passen grans períodes a l’estranger per a dictar cursos sobre meditació. A la tarda sortida per a visitar el Monestir de Shwekyin per a veure la impressionant cerimònia dels monjos orant. Ofrena als monjos i trasllat a l’hotel.

Dia 03 | Mandalay. Excursió a Amarapura, Ava i Sagaing
Esmorzar i excursió a Amarapura, antiga capital del regne birmà, on es pot veure el dia a dia dels més de 1000 monjos que allí viuen i estudien. A continuació visita al bell pujol Sagaing amb els seus més de 700 monestirs i alguns tallers de productes locals.
Després se segueix fins a Ava on es farà la visita amb cotxe de cavalls al monestir Okkyaung -segle XIX-, i al monestir Bargayar amb els seus 267 pilars de teca tallada. Tornada a Amarapura per a gaudir de la posta de sol des del pont O Bein.

Dia 04 | Mandalay – Monywa
Avui matinem per a pujar al Mandalay Hill i veure la sortida del sol; si el dia ho permet hi ha unes fantàstiques vistes. Baixarem del pujol per a visitar la pagoda Kuthodaw. Tornada a l’hotel i esmorzar.
Sortida per carretera cap a Monywa (112 km). Visita de les coves de Powintaung, que en el seu interior contenen centenars d’imatges de Buda de totes les grandàries pertanyents als segles XVII i XVIII, la majoria en perfecte estat.

Dia 05 | Monywa – Trasllat a Pakokku – Barco a Bagan
Sortida en vehicle cap al poblat de Ma U, per a veure les seves cases construïdes en fusta i continuació a Pakokku (5 hrs), on prendrem un vaixell privat i navegarem fins a Bagan (2 hrs). Arribada, trasllat a l’hotel i temps lliure.
Bagan és el lloc més espectacular de Myanmar i un de les meravelles del Sud-est d’Àsia. En una plana de 40 km² de superfície, a la vora del riu Ayeyarwady, s’alcen centenars de pagodes i temples. El període de màxima esplendor de Bagan se situa entre els anys 1057 i 1287. En l’actualitat només podem veure els edificis que es van construir en pedra. Els fabulosos palaus i altres edificacions de fusta han desaparegut. Només podem imaginar el que degué ser una de les més fabuloses ciutats reals del passat.

Dia 06 | Bagan. Visites
Matinarem per a veure la sortida del sol des de l’alt d’una de les pagodes més aviat situades. Tornada a l’hotel per esmorzar.
Iniciem les visites a primera hora per l’acolorit mercat local. Després de la visita comencem el recorregut per a observar els temples de Bagan més destacats, com la pagoda de Shwezigon, el temple de Htilominlo, el monestir de Nathtaukkyaung, la pagoda de Ananda, el temple de Gubyaukgyi, el temple de Manuha i el temple de Dhamayangi. Finalment per a acabar la jornada, triarem un dels múltiples temples idonis per a observar la posta de sol.

Dia 07 | Bagan. Dia lliure
Dia lliure per a recórrer la gran àrea de temples de Bagan.
Opcionalment es poden llogar bicicletes elèctriques a l’hotel per a recórrer la zona dels temples. També es pot contractar l’excursió de mig dia a la Muntanya Popa.

Dia 08 | Vol Bagan / Heho – Llac Inle (navegació)
A primera hora del dia, trasllat a l’aeroport i vol a Heho.
Arribada, trasllat al llac Inle i excursió amb barca pel llac, navegant entre els poblats flotants dels Intha.
El llac està situat en el centre de l’estat de Shan, a 30 km de Taunggy i a 875 msnm. Té 22 km de llarg per 10 km d’ample i té un clima és relativament fresc, molt diferent a les altes temperatures de les terres baixes. La petita ciutat de Yaunghwe és el punt de partida per a les excursions en el llac. Per a fer-les s’empra una barca que solca els estrets canals d’aigua entre les terres conreades i les típiques cases de fusta.

Dia 09 | Llac Inle. Dia lliure
Esmorzar i jornada lliure.
Opcionalment es pot contractar una excursió al popularment anomenat bosc de pagodes (1,30 hrs de trajecte) o es poden llogar bicicletes a l’hotel o fer caminades per a recórrer els camins pròxims i les ribes del llac (veure nota opcionals).

Dia 10 | Inle – Navegació fins a Phekhone i trasllat a Loikaw
Al matí, esmorzar a l’hotel. Navegació amb barca fins al poble de Sagar, a uns 60 km al sud de Nyaung Shwe, parant en algun dels mercats setmanals de l’ètnia Pa-O. La navegació s’inicia en un extrem del llac Inle, creuant-lo en tota la seva extensió fins a arribar a la seva part més estreta on continuarem descendint fins a arribar a Sagar. És una bona oportunitat per a allunyar-nos de les zones més transitades del llac i tenir una idea clara de com viuen els pobles de les muntanyes i el llac. En Sagar, visita del poble i l’antiga pagoda de Tha Gaung. Continuem descendint amb barca fins a Phekhone per a reprendre el nostre vehicle i creuar les muntanyes fins a Loikaw. Arribada a Loikaw a última hora.

Dia 11 | Loikaw – Excursió a Pan Pet – Caminada minories Kayah
Al matí, esmorzar i sortida d’hora en vehicle cap a l’àrea de Pan Pet (1,30 hores), on hi ha cinc petits poblats de l’ètnia Kayah.
Caminada seguint les senderes que uneixen els poblats per a explorar la zona i observar la forma de vida de la minoria Kayah (Padaung) a la vora de l’extinció. L’aspecte més conegut d’aquests pobles, són els anells de bronze que porten les dones en la seva vestimenta tradicional. Esmorzo pícnic i continuació de la caminada fins al primer poblat per a reprendre el vehicle. Abans de la posta del sol, tornada a Loikaw per a veure l’espectacle des de la part més alta d’alguna de les pagodes i trasllat a l’hotel.

Dia 12 | Loikaw – Excursió als remots poblats Kayaw – Caminada
Esmorzar i sortida cap al sud de l’estat Kayah per a visites les minories Kayaw.
Avui serà un dia llarg però intens. Després de 2 hores de trajecte per carretera, arribem als aïllats poblats dels kayaw, que continuen mantenint la seva cultura, manera de vida i vestimenta tradicionals.
A partir del poblat de Ra A Pra, caminarem seguint una sendera fins a Ray Sota Pra per a visitar el poblat i conèixer el seu tradicional i tranquil·la manera de vida. Caminada de tornada a Ra A Pra i continuació en vehicle (45 minuts) al poblat de Htay Kho. Esmorzo tipus pícnic i visita de la petita església. Tornada a l’hotel de Loikaw (3 hores).

Dia 13 | Vol Loikaw / Yangon. Visites
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a volar a Yangon. Arribada i trasllat a l’hotel.
Iniciem les visites explorant el barri colonial, amb la seva particular arquitectura, visitant la desgastada i antiga oficina de correus, i caminant pel carrer Pansodan amb interessants edificis colonials fins al pont Pansodan per a obtenir unes bones vistes. Continuarem fins a la Cort Suprema i el Jardí Mahabandoola, incloent el Monument a la Independència, en el cor del centre de la ciutat.
La Pagoda de Kyaukhtatgyi, és un animat lloc de culte amb un Buda reclinat de 70 metres de llarg com a peça central. Hi ha una espècie de laberint dins de la estupa, amb aparadors de vidre que contenen les antigues relíquies i artefactes, petites estupas de plata i or, etc.

Dia 14 | Vol Yangon / Ciutat d’origen
Esmorzar i visita a primera hora de la pagoda de Shwedagon, la més sagrada per als budistes nacionals. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a volar de tornada a ciutat d’origen. Nit a bord.

Dia 15 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 11 a 16 persones 2.040 € 2.180 €
En base a grup de 8 a 10 persones 2.140 € 2.280 €
En base a grup de 5 a 7 persones 2.280 € 2.420 €
Taxes Aèries (Aprox.) 360 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 350 €
Suplement Sortides Octubre a Desembre 140 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Bagan / Heho i Loikaw / Yangon.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Trajecte en barco privat Pakokku – Bagan (butaca).
Barques locals per a les excursions al llac Inle i el trajecte fins a Phekhone.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Entrades als monuments a visitar.
Guia de parla hispana durant tota la ruta a Myanmar.
Guia local especialista de parla anglesa en la regió de Loikaw.
Allotjament en hotels de categoria turista i turista superior en base habitacions dobles amb bany/dutxa i aire condicionat.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Myanmar.
Àpats i begudes no indicades com a incloses.
Activitats i visites opcionals o no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari