Amèrica del Sud
Destinació
13 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Començant a Rio de Janeiro, experimentarem el ritme de vida carioca, que ens sorprendrà amb la seva arquitectura, gastronomia i ambient festiu. Després ens dirigim a Manaus, la porta de l’Amazones, on la selva, la vida silvestre, i fenomens naturals com “Encontro das Aguas”, són els grans protagonistes. Un vol a Sao Luis ens acosta a un paisatge completament diferent, amb dunes de sorra i ple de llacunes blaves; el Parc Nacional dels Lençóis Maranhenses. Acabarem el viatge amb una immersió en la històrica ciutat de Salvador de Badia, bressol de la cultura afro-brasilera del país.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A RIO DE JANEIRO Hotel
2 RIO DE JANEIRO E Hotel
3 RIO DE JANEIRO E Hotel
4 VOL RIO DE JANEIRO / MANAUS E Hotel
5 MANAUS. EXPEDICIÓ AMAZONES E / D / S Hamaques
6 EXPEDICIÓ AMAZONES E / D / S Hamaques
7 EXPEDICIÓ AMAZONES – MANAUS E / D Hotel
8 VOL MANAUS / SAO LUIS DE MARANHAO E Hotel
9 SAO LUIS – BARREIRINHAS (LENÇOIS MARANHENSES) E Pousada
10 LENÇOIS MARANHENSES E Pousada
11 BARREIRINHAS – SAO LUIS. VOL A SALVADOR DE BADIA E Hotel
12 SALVADOR DE BADIA E Hotel
13 SALVADOR DE BADIA. TRASLLAT A L’AEROPORT E
OPCIÓ LODGE AMAZONES
5 MANAUS. LODGE AMAZONES D / A / C Lodge
6 LODGE AMAZONES D / A / C Lodge
7 LODGE AMAZONES – MANAUS D / A Hotel
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

* Consultar opció Lodge Amazones en la fitxa tècnica adjunta.

Dia 01 | Arribada a Rio de Janeiro
Arribada a l’aeroport de Rio de Janeiro i trasllat a l’hotel. La ciutat carioca té una màgia especial i ofereix al viatger una gran varietat de visites d’interès turístic, així com un ampli programa d’activitats d’oci.

Dia 02 | Rio de Janeiro
Al matí, iniciem un recorregut (6h) pels llocs més coneguts i els més bells paisatges de Rio de Janeiro. Visitarem la principal icona turística de la ciutat i una de les set meravelles del món modern, el Crist Redemptor, amb accés amb tren a través de l’exuberant bosc de Tijuca. Després d’això anirem al mirador Pa de Sucre, on gaudirem d’una de les millors vistes de la ciutat. L’ascens i descens per a arribar al cim del mirador es realitza a través d’un telefèric tradicional. Després de les visites tornem a l’hotel.

Dia 03 | Rio de Janeiro
Avui descobrirem l’estil únic de vida dels carioques. Comencem el recorregut (4h) amb un passeig fins a l’estació més pròxima on prendrem el metre durant 15 minuts. Caminant, visitarem el centre històric i comercial de Riu, destacant la catedral metropolitana de São Sebastião i el barri de Saara. Tindrem l’oportunitat de conèixer els costums, el comerç i l’alegria del poble carioca. Tornada a l’estació de metro per a dirigir-nos a la parada més pròxima a l’hotel.

Dia 04 | Vol Rio de Janeiro / Manaus
Trasllat a l’aeroport de Rio de Janeiro per a embarcar en el vol amb destinació Manaus, la capital de l’Amazònia brasilera i centre neuràlgic de totes les excursions en la selva amazònica. El trasllat finalitzarà a l’hotel on ens allotjarem. Resta de dia lliure. Podem visitar el Teatre Amazones, el mercat i el port de Manaus.

Dia 05 | Manaus. Expedició Amazones
Al matí, començarem l’expedició pel Riu Amazones des del port de Manaus, utilitzant un vaixell privat que serà el nostre mitjà de transport i llar durant 3 dies.
A l’inici de la ruta arribarem al “Encontro das Aguas”, lloc en què s’ajunten sense barrejar-se les aigües del Riu Negre i del Riu Solimoes. Després passejarem en petites embarcacions pel riu, pescant piranyes, descobrint la gegant Vitòria Règia i observant caimans a la nit. Allotjament en el vaixell en hamaques.

Dia 06 | Expedició Amazones
Durant la segona jornada d’expedició amazònica, continuarem al llarg del Riu Negre per a arribar a la regió de Acajatuba. Allí visitarem una casa tradicional de mandioca i la comunitat de Acajatuba, on observarem els costums i artesania de la gent local. Més tard farem un passeig en canoa que finalitzarà amb un sopar a la llum de la lluna (o en el vaixell si el nivell del riu és alt). Allotjament en el vaixell en hamaques.

Dia 07 | Expedició Amazones – Manaus
En la tercera jornada d’expedició, realitzarem una caminada per la selva on aprendrem els secrets per a sobreviure en aquest entorn amazònic, a més de rebre nocions sobre les diferents plantes medicinals de la regió. Descendirem pel riu fins a trobar el Museu de Cautxú, on ens explicaran la importància històrica d’aquesta substància per a la regió. Finalment desembarcarem en el port de Manaus.

Dia 08 | Vol Manaus / Sao Luis de Maranhao
Al matí, trasllat a l’aeroport de Manaus per a embarcar en el vol amb destinació Sao Luis, la capital de l’estat de Maranhao. Arribada i trasllat a l’hotel on ens allotjarem. Resta del dia lliure per a descobrir el centre històric de la ciutat, declarat Patrimoni de la Humanitat per la seva magnífica arquitectura colonial.

Dia 09 | Sao Luis – Barreirinhas (Lençois Maranhenses)
Sortida amb destinació Barreirinhas. Iniciem un recorregut en 4×4 al Parc Nacional dels Lençois Maranhenses. Travessarem senderes i dunes de sorra i passarem per petits rius. En arribar a la nostra destinació farem una caminada curta per les dunes de Lençois. Tindrem temps per a refrescar-nos en les seves llacunes cristal·lines. Tornada a Barreirinhas.

Dia 10 | Lençois Maranhenses
Avui prendrem una llanxa ràpida pel Riu Preguiças. Durant el recorregut podrem observar diferents varietats de palmeres: Buriti, Juçara o Carnaúba, així com una vegetació alta i frondosa de manglars, que crea un paisatge molt divers.
Visitarem diferents comunitats que es troben en l’APA (Àrea de Protecció Ambiental) dels Petits Lençois: Vassouras (on es troben els micos caputxins), Mandacarú (on es troba un far de 35 metres d’altura), i finalment Caburé (petita població localitzada en la península entre l’Oceà Atlàntic i el Riu Preguiças). Aquí es troben bons restaurants per a menjar (no inclòs). Retorn a la tarda a Barreirinhas.

Dia 11 | Barreirinhas – Sao Luis. Vol a Salvador de Badia
Al matí, trasllat per carretera a l’aeroport de Sao Luis per a embarcar en el vol a Salvador de Badia.
Declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, Salvador de Badia ofereix al visitant una gran riquesa popular gràcies a la seva cuina i música, a més de l’actitud alegre dels seus habitants. Salvador és a més el bressol de la cultura afro-brasilera, resultat del mestissatge cultural de la colonització europea, les tradicions i creences africanes que van portar amb si els esclaus, i alguna tradició que va quedar arrelada dels pocs indígenes que van sobreviure.

Dia 12 | Salvador de Badia
Avui al matí visitarem a peu el centre històric de Salvador: el famós Pelourinho, que és la major col·lecció de construcció colonial a Amèrica Llatina. Visitarem l’exuberant Església de San Francisco i la Catedral, on veurem la imponent progressió barroca tropical, amb les seves primeres tendències del refinament rococó. Seguim el recorregut cap a la Plaça Municipal, que es troba per sobre de la Cidade Baixa, amb meravelloses vistes a la badia de Tots els Sants.

Dia 13 | Salvador de Badia. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble (Hotels 3*) 1.695 €
Suplement Habitació Individual (Hotels 3*) 325 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Preu Base en Habitació Doble (Hotels 4*) 2.250 €
Suplement Habitació Individual (Hotels 4*) 845 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 14
SERVEIS INCLOSOS Trasllats en vehicle privat segons itinerari.
Allotjament en hotels / pousadas categoria 3* en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Guia de parla hispana en les visites incloses.
Excursions i activitats indicades a la fitxa tècnica.
Expedició en barco privat pel riu Amazones amb guia (acomodació en hamaques).
Opció Lodge: estada a l’Amazon Tupana Lodge o similar; activitats amb guia regular en servei compartit.
Pensió completa a l’Amazones en ambdues opcions (begudes no incloses).
Assistència telefònica d’emergència 24h en espanyol.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals ni domèstics.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Excursions opcionals o no especificades com a incloses.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari