Amèrica del Sud
Destinació
13 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

En aquesta ruta tindrem l’oportunitat de descobrir diferents i variades zones d’aquest enorme país, amb diversitat de paisatges com l’Amazones o els Lençois Maranhenses, a més de gaudir de la cultura carioca i de la seva gent a Rio de Janeiro i a Salvador.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A NOVEMBRE 2019 DES DE RIO DE JANEIRO
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A RIO DE JANEIRO Hotel
2 RIO DE JANEIRO E Hotel
3 RIO DE JANEIRO E Hotel
4 VOL RIO DE JANEIRO / MANAUS E Hotel
5 MANAUS. EXPEDICIÓ AMAZONES E / D / S Barco
6 EXPEDICIÓ AMAZONES E / D / S Barco
7 EXPEDICIÓ AMAZONES – MANAUS E / D Hotel
8 VOL MANAUS / SAO LUIS DE MARANHAO E Hotel
9 SAO LUIS DE MARANHAO – LENÇOIS MARANHENSES E Pousada
10 LENÇOIS MARANHENSES E Pousada
11 LENÇOIS MARANHENSES – SAO LUIS DE MARANHAO. VOL A SALVADOR E Hotel
12 SALVADOR DE BAHIA E Hotel
13 SALVADOR DE BAHIA. TRASLLAT A L’AEROPORT E
OPCIÓ LODGE AMAZONES
5 MANAUS. LODGE AMAZONES E / D / S Lodge
6 LODGE AMAZONES E / D / S Lodge
7 LODGE AMAZONES – MANAUS E / D Hotel
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

* Consultar opció Lodge Amazones i la possibilitat de realitzar una extensió al final de la ruta a Praia do Forte o a Foz do Iguaçú a la fitxa tècnica del viatge.

DIA 1.- ARRIBADA A RIO DE JANEIRO
Arribada a l’aeroport de Rio de Janeiro i trasllat a l’hotel. La ciutat carioca té una màgia especial, ofereix al viatger una gran varietat de visites turístiques i un ampli programa d’activitats d’oci.

DIA 2.- RIO DE JANEIRO
Al matí, veurem els llocs més famosos i els més bells paisatges de Rio de Janeiro. Visitarem el principal icona de la ciutat i una de les set meravelles del món modern, el Crist Redemptor, amb accés amb tren a través de l’exuberant bosc de Tijuca. Després d’això, anem al mirador Pa de Sucre, on gaudirem d’una de les millors vistes de Rio de Janeiro. L’ascens i descens per arribar al cim del mirador es realitza a través d’un telefèric tradicional. Tornada a l’hotel i allotjament.

DIA 3.- RIO DE JANEIRO
Avui descobrirem l’estil únic de vida dels carioques. Comencem el recorregut amb una passejada fins a l’estació més propera on prendrem el metro durant 15 minuts. Caminant, visitarem el centre històric i comercial de Rio, destacant la catedral metropolitana de São Sebastião i el barri Saara. Tindrem l’oportunitat de conèixer els costums, el comerç i l’alegria de la gent Carioca. A continuació, ens aturarem per degustar un deliciós suc natural a força de fruites tropicals.
Retorn a l’estació de metro per dirigir-nos a la parada més propera a l’hotel des d’on caminarem.

DIA 4.- VOL RIO DE JANEIRO / MANAUS
Trasllat a l’aeroport de Rio de Janeiro per embarcar en el vol amb destinació Manaus, la capital de l’Amazònia brasilera i centre neuràlgic de totes les excursions a la selva amazònica. El trasllat finalitzarà a l’hotel on ens allotjarem. Resta de dia lliure, per visitar el Teatre Amazones, el mercat i el port de Manaus.

DIA 5.- ​​MANAUS. EXPEDICIÓ AMAZONES
Al matí, començarem l’expedició pel Riu Amazones des del port de Manaus, utilitzant un vaixell particular que ens portarà i allotjarà durant els següents 3 dies.
A l’inici del viatge, arribarem al “Encontro das aguas”, lloc en què s’ajunten sense barrejar-les aigües del Riu Negre i del Riu Solimoes. Després passejarem en petites embarcacions pel riu, pescant piranyes descobrint la geganta Vitòria Regia i observant caimans a la nit. Allotjament al vaixell en hamaques.

DIA 6.- EXPEDICIÓ AMAZONES
Durant la segona jornada d’expedició amazònica continuarem rumb al Riu Negre per arribar a la regió de Acajatuba. Allà visitarem una casa tradicional de mandioca i la comunitat de Acajatuba, on observarem els costums i artesania dels nadius. Més tard ens banyarem amb dofins en un entorn natural i farem un passeig en canoa que finalitzarà a la platja per gaudir d’un rostit a la llum de la lluna (o al vaixell si el nivell del riu és alt). Allotjament al vaixell en hamaques.

DIA 7.- EXPEDICIÓ AMAZONES – MANAUS
A la tercera jornada d’expedició, farem una caminada per la selva on aprendrem els secrets per sobreviure en aquest entorn amazònic, a més de rebre nocions sobre les diferents plantes medicinals de la regió.
Baixarem pel riu fins a trobar el Museu de Cautxú, on ens explicaran la importància històrica d’aquesta substància per a la regió. El trasllat finalitzarà al port de Manaus.

DIA 8.- VOL MANAUS / SAO LUIS DE MARANHAO
Al matí, trasllat a l’aeroport de Manaus per embarcar en el vol amb destinació Sao Luis de Maranhao, la capital de l’estat de Maranhao. Arribada i trasllat a la posada on ens allotjarem. El centre històric de la ciutat va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO per la seva magnífica arquitectura colonial.

DIA 9.- SAO LUIS DE MARANHAO – LENÇOIS MARANHENSES
Sortirem al matí amb destinació Barreirinhas. Durant el recorregut pararem per descansar a Rosario o Morros, abans d’arribar a Barreirinhas. Ens rebrà el guia local i sortirem en un vehicle 4 × 4 per començar l’excursió al Parc Nacional de Llençois Maranhenses. Retorn a Barreirinhas i allotjament.

DIA 10.- LENÇOIS MARANHENSES
Esmorzar. Avui prendrem una llanxa pel Riu Preguiças, passant per l’APA (Àrea de Protecció Ambiental) de Preguiças i pels pobles de Mandacaru (Farol Preguiças) i Caburé.

DIA 11.- LENÇOIS MARANHENSES – SAO LUIS DE MARANHAO. VOL A SALVADOR
Al matí, retorn per carretera a l’aeroport de Sao Luis per embarcar en el vol a Salvador de Bahia.
Salvador és el bressol de la cultura afro-brasilera i ofereix al visitant una gran riquesa popular gràcies a la seva cuina i música; a més de l’actitud alegre dels seus habitants. El nostre allotjament tipus posada es situa al costat del Pelourinho, el centre de la ciutat de Salvador. Es tracta del major conjunt arquitectònic d’Hispanoamèrica i el punt de trobada de la gent local.

DIA 12.- SALVADOR DE BAHIA
Avui al matí visitarem a peu al centre històric, on és possible observar diferents llocs que representen la cultura i l’art de la ciutat. A la tarda tindrem temps lliure per prendre part en altres activitats opcionals, com un recorregut panoràmic per conèixer la resta de la interessant ciutat de Salvador.

DIA 13.- SALVADOR DE BAHIA. TRASLLAT A L’AEROPORT
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.680 €
Suplement Habitació Individual 430 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 14
SERVEIS INCLOSOS Trasllats en vehicle privat segons itinerari.
Allotjament en hotels / pousades categoria standard 3* en habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Guia de parla hispana en les visites incloses.
Excursions i activitats indicades a l’itinerari.
Expedició en barco pel riu Amazones amb guia privat (acomodació en hamaques). O estada en Lodge a Amazones amb guia regular en servei compartit.
Pensió completa a Amazones en les dues opcions (begudes no incloses).
Suport telefònic d’emergència 24h per part del nostre corresponsal en destí (responen Whatsapp en espanyol).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals ni domèstics.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Excursions opcionals o no especificades com a incloses.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació