Europa
Destinació
8 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Els massissos de Rila i Pirin són les muntanyes més altes de la península Balcànica, aconseguint gairebé els 3.000 metres d’altura, i constitueixen un terreny ideal per als amants de la natura. El massís de Rila té un marcat caràcter alpí i boscos. Els pics de la regió de Malyovitsa competeixen per la seva grandària i bellesa amb els del massís veí de Pirin. El clima continental crea uns hiverns freds amb molta neu, pel que ambdós massissos es converteixen en el lloc perfecte per a la pràctica d’esports hivernals. Gaudirem d’un recorregut amb raquetes de neu a través de boscos profunds i realitzarem visites d’interès cultural al Monestir de Rila o Sofia.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A SOFIA Hotel
2 BOROVETS – REGIÓ DE RILA – GOVEDARTSI E / P / S Hotel familiar
3 VALL DE MALYOVITSA E / P / S Hotel familiar
4 SET LLACS DE RILA – SAPAREVA BANYA E / P / S Hotel
5 MONESTIR DE RILA – DÓBARSCO – GORNO DRAGLISHTE E / D / S Casa rural
6 REFUGI DE BEZBOG – BANSKO – GORNO DRAGLISHTE E / P / S Casa rural
7 REGIÓ DE VIJREN – SOFIA E / P / S Hotel
8 SOFIA. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Sofia
Arribada a Sofia, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Sopar lliure. Allotjament.

DIA 2.- Borovets – Mont Rila – Govedartsi
Esmorzar i trasllat fins a l’estació de muntanya més antiga a Bulgària, Borovets (1350 m). Pujada en telecadira fins als 1780 m. Des d’allà partim caminant amb vistes precioses cap als pics majestuosos de Deno, Irechek i Musala (2925 m). Arribem a una carena panoràmica i opcionalment fem el Pic Shatar (2119 m). Segueix una baixada bonica cap al refugi de Chakar Voevoda. Des del refugi podem baixar caminant tot el camí fins a Borovets (2 hrs) o tornar a la mateixa estació de telecadira per al descens. Dinar tipus pícnic amb sopa al refugi. A la tarda tenim un curt trasllat al poble dóna Govedartsi per instal·lar-nos en el nostre allotjament. Sopar en un Hotel familiar.

DIA 3.- Regió de Malyovitsa – Govedartsi
Jornada d’exploració pels circs glacials de Malyovitsa. Caminada d’anada i tornada passant pel refugi de muntanya de Malyovitsa i arribant fins a la primera o segona terrassa. Retorn pel mateix camí. Dinar tipus pícnic. Gaudirem de les vistes del majestuós pic de Malyovitsa (2729 m), símbol de l’alpinisme a Bulgària. Retorn en bus al nostre hotel familiar per descansar. Sopar i allotjament.

DIA 4.- Els Set llacs de Rila – Sapareva Banya
Comencem amb un trasllat d’hora al matí. Caminada cap al circ dels Set llacs de Rila: una regió alpina de bellesa sense igual. Descens fins Paníchishte. Trobada amb el nostre vehicle i curt trasllat fins al poble de Sapareva banya, centre d’aigües termals. Sopar i allotjament en hotel.

DIA 5.- ​​Monestir de Rila – Dóbarsco – Gorno Draglishte
Esmorzar. Trasllat en bus (1 hora) per visitar el Monestir de Rila, la joia de l’art i de la cultura búlgara, fundat al segle X i declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Sorprèn l’esplèndida arquitectura, els frescos expressius i els nombrosos tresors d’art religiós, testimonis de la importància del monestir al llarg dels segles.
Caminada de 2 hores pels boscos pertanyents al parc natural del Monestir de Rila. Trasllat cap Dóbarsco (2 hores), un poble autèntic on vam visitar la seva antiga església amb frescos impressionants. Curt trasllat fins al poble de Gorno Draglishte, en què ens allotjarem les següents 2 nits en una casa rural. Sopar i allotjament.

DIA 6.- Refugi Bezbog – Bansko – Gorno Draglishte
Esmorzar i trasllat fins al punt de partida de la primera ascensió de Pirin. Prendrem un telecadira que ens deixarà a les faldilles del pic Bezbog (2645 m). Caminada a la regió del Pic Polezhán. Es pot escollir entre diversos itineraris en funció de les condicions de la neu. A la tarda, passeig pels carrerons del casc antic de Bansko i visita de l’Església de la Santíssima Trinitat. Aquest poble amb cases d’arquitectura típica, petits museus i particular gastronomia local s’ha convertit en l’estació d’esquí més important de Bulgària. Retorn a Gorno Draglishte. Sopar i allotjament.

DIA 7.- Regió de Vijren – Sofia
Partim des de l’estació d’esquí de Shiligárnika (1700 m) per a un passeig a la falda del pic culminant d’aquest massís, el Pic Vijren (2914 m). Si hi ha bona visibilitat, gaudirem d’unes vistes espectaculars des de la cresta alpina cap a les muntanyes de Pirin al Nord. Retorn al bus i continuació cap a Sofia. Sopar de comiat. Allotjament en hotel.

DIA 8.- Sofia. Trasllat a l’aeroport
Visita de la capital de Bulgària. Amb més de 7000 anys d’història, Sofia és una de les ciutats més antigues d’Europa. Els vestigis de diferents èpoques han estat testimonis d’un passat ric al mateix temps que turbulent. Dinar lliure. Trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 12 persones 850 €
En base a grup de 8 a 9 persones 920 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.025 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.200 €
Suplement Habitació Individual 100 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat segons itinerari.
Allotjament en hotels 3*, hotels familiars i casa rural.
Pensió completa durant la ruta (excepte a Sofia).
Guia professional de muntanya de parla hispana.
Lloguer de raquetes de neu.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades a museus i monuments.
Telefèrics i telecadires.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari