Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Situada al cor de l’Àfrica Occidental, Burkina Faso també és coneguda com la “terra dels homes íntegres”. Coneixerem l’enigmàtic País Lobi, enclavat en paratges de suaus turons, i els senufos, dignes hereus de la cultura animista. També recorrerem els poblats mossi i gaudirem de l’espectacle visual de les multicolors cases-fortalesa dels Gurunsis.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / OUAGADOUGOU Hotel
28 DES OUAGADOUGOU – BOBO DIOULASSO E Hotel
29 DES BOBO DIOULASSO E Hotel
30 DES BOBO DIOULASSO – BANFORA E Hotel
31 DES BANFORA – GAOUA E Hotel
01 GEN GAOUA E Hotel
02 GEN GAOUA – RESERVA DE NAZENGA E Campament
03 GEN RESERVA DE NAZENGA – TIEBELE E Campament
04 GEN TIEBELE – OUAGADOUGOU E Hotel
05 GEN VOL OUAGADOUGOU / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

27 DES.- Vol Ciutat d’origen / Ouagadougou
Sortida en vol amb destinació Ouagadougou, amb connexió intermèdia. Arribada, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Allotjament.

28 DES.- Ouagadougou – Bobo Dioulasso
Esmorzar i sortida cap a la capital econòmica del país. En ruta podrem visitar el llac sagrat dels cocodrils i el Palau Reial de Kokologho.
Bobo Dioulasso significa Casa dels Diulas. Ens trobem davant d’una ciutat agradable i tolerant on destaca l’amor que senten per la música de percussió.

29 DES.- Bobo Dioulasso
En aquesta ciutat entranyable i cosmopolita destaquem el barri antic, dividit en quatre zones: la zona musulmana, la zona dels forjadors, la animista i la zona dels griot (trobadors). Destaca la casa més antiga del barri, del segle XI, i la mesquita de tova. Així mateix l’estació de tren del mateix estil sudanès que la mesquita a la plaça Tiéfo Amoro.
Els voltants de la ciutat són al seu torn molt interessants amb pobles com Koro, amb els seus fetitxes, l’elaboració artesanal de la ceràmica i els draps tenyits. A la nit segurament puguem gaudir d’alguna actuació de música de percussió.

30 DES.- Bobo Dioulasso – Banfora
Esmorzar i sortida cap a Banfora. Situada entre camps de canya de sucre, palmeres i ceibes trobem aquesta petita ciutat, capital dels senufos. Des Banfora podem visitar la Cascada de Kafiguela.

31 DES.- Banfora – Gaoua
Esmorzar. Abans d’arribar a la capital Lobi podem visitar les enigmàtiques ruïnes de Lopeni. Visita del museu per començar a conèixer a aquest mític poble dels Lobi.

Els Lobi conformen una ètnia guerrera que va viure segons les seves pròpies tradicions animistes fins gairebé la meitat del segle XX. Els seus rituals han perdurat fins als nostres dies.

01 GEN.- Gaoua
Recorrerem el país Lobi per visitar les “sukalas” o cases castell. Els seus temples i altars de fetitxes són inigualables i si volem podrem parlar amb un “sanador” o amb un sacerdot animista.

02 GEN.- Gaoua – Reserva de Nazenga
Esmorzar i sortida cap a la Reserva de Nazenga. Travessarem la sabana Mosi fins arribar al nostre campament. Si tenim sort, al vespre podrem veure elefants i altra fauna salvatge.

03 GEN.- Reserva de Nazenga – Tiebele
Esmorzar. Safari al parc de Nazenga per observar la fauna de la zona. Continuació cap al país Gurunsi. Aquesta zona destaca per les seves úniques construccions de formes cilíndriques i suaus pintades amb dibuixos abstractes que acostumen a ser comparades amb l’arquitectura de Gaudí.

04 GEN.- Tiebele – Ouagadougou
Esmorzar. Al país Gurunsi descobrirem l’arquitectura de la Cort Reial i algun llogaret Kasena, úniques per les seves pintures. Retorn a Ouagadougou.

05 GEN.- Vol Ouagadougou / Ciutat d’origen
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada fent escala intermèdia. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 6 persones 1.695 €
Suplement grup de 5 persones 100 €
Suplement Habitació Individual 270 €
Taxes Aèries (Aprox.) 310 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals fent escala intermèdia.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Recorregut en 4×4 o minivan segons el tamany del grup.
Allotjament en hotels i campaments amb esmorzar inclòs.
Guia de parla hispana i guies locals a Bobo i País Lobi.
Entrada al Parc de Nazenga.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Visat Burkina Faso.
Propines i extres personals.
Entrades als llocs a visitar.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari